:)))tMm ardosumu dusunucem ama sizde bnm kadar rahatmisinz bu aylarda hakkaten acayp rahat geco yaaa???
yok kız oyle ıcıne gırınce sıkısacagın bırsey degıl bacakları ayrılıyor ıstedıgın kadar hatta bu yastıgın catlak engelleyıcı ozellıgı varmıs oyle okumustum ama ben sırt destegını cok begendım tek sorunu yana dondugunde kolun altta kalınca rahatta ustte kalınca sıkısır gıbı oluyor ama oda dogru yatıs pozısyonunu bulunca gecıyor
bende soluma yatıyorum genelde arkamdan eşim sarılıyo bnde yastığa bacağımı atıyorum 2. eşim oldu artık yastık bnm:))
bu arada waselinin kakao yağını aldım çok gzl kokuyo duygunaz sen önermiştin sanırım dün akşam banyo yaptım göğüslerim acayip şiştiler hatta uçları dökülmeye başladı bnm yaa çok acıyoo umarım geçer
zuzu1907 ve DuYGuNaZ hoşbuldum :)
ben bişey sormak istiyorum, oğluşum için bişeyler almak istiyorum hatta ufak ufak başladım ama çok mu erken diye de düşünmeden edemiyorum.sizlerde durum nedir? hazırlıklara başladınız mı yoksa ben mi çok aceleciyim? :))
zuzu1907 ve DuYGuNaZ hoşbuldum :)
ben bişey sormak istiyorum, oğluşum için bişeyler almak istiyorum hatta ufak ufak başladım ama çok mu erken diye de düşünmeden edemiyorum.sizlerde durum nedir? hazırlıklara başladınız mı yoksa ben mi çok aceleciyim? :))
evet canım az kalabalık değil öylee buyrun gelin tabikide
canım patatesli börek peynirli börek patates kızartması biber kızartması her ne kadar ben sevmesemde soğan pişirmesi
peynirler zeytinler yumurtalar sucuktur salamdırr ki bu dedıklerımın hepsinden tiksinmiş durumdayım ya bakalımdüşünüyorum dahada baska napabılırım diye fikirlere acıgım yani canım
bencede bencede getirme canım boşa
canım nerden bıldınkı nerde oldugunu ? ben bilemiyorumda o yuzden soruyorum
günaydınnnn biraz kullan bakalım canım zamanla alışırsın bi günde alışılcak bişey değilkii kocaaman bişey o
hayır canım erken diil... 5.aydayız daha ne olsun
şimdiden başlamalı.. 7.ayda bitirmeli diye düşünüyorum ben
burda topiğimiz var.. oraya da bak istersen;
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/484940-2012-haziran-anneleri-bebislere-neler-alindi.html
bu da listemiz.. oraya yazarsan bilgilerini sen de eklenirsin cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/493006-2012-haziran-annelerinin-yeni-takip-listesi.html
ay çok rahat bşye benziyo yaa bnde yatamıyorum gecelerii hem buna ayağınıda atabilirsin rahat rahat ne kdra aldın cnmm nettenmi
hg cnmm walla bnde dün arkadaşlara sordum bnmde karnım çok ağrıyo bgnlerde adet sancısı gibi gelip gidiyo bnde telaş yapmıyo değilim aslında
bende soluma yatıyorum genelde arkamdan eşim sarılıyo bnde yastığa bacağımı atıyorum 2. eşim oldu artık yastık bnm:))
bu arada waselinin kakao yağını aldım çok gzl kokuyo duygunaz sen önermiştin sanırım dün akşam banyo yaptım göğüslerim acayip şiştiler hatta uçları dökülmeye başladı bnm yaa çok acıyoo umarım geçer
valla ele geliyor boyle diger bolgelerden daha sert ve top gibi :)) bir de gobegimde bir degisiklik yok o yuzden yukarda olmasina imkan yok zaten.
an itibariyle rahatladım :) çok mu erken diye kendimi yiyip bitiriyodum :) bundan sonra daha da hızlanarak alışveriş yapacağım :) bende 7. aya kadar bitirmeyi düşünüyorum çünkü nolur nolmaz,bebikcan acele edebilir hazırlıklı olmak lazım :)
şu arada olan ağrılarım olmasa daha ii olucam cnmm walla b hafta bebişin hareketlerini hissetmeye başladım çok değişik çok gzl karnımın altına elimi koyuyorum arada böle oynuyo sen hissetmeye başladınmııbenim böyel devam ederse dr sorcam..bazen çok ağırlaşıyo sanki taş taşıyorum göbeğimin alt kısmında özelliklee.:18::26:
buarada NAZ cım nasılsın pek girmeyince görüşemiyoz da senle ..
evt canım.. güle güle kullan
düzenli kullanınca faydasını görürsün hemen
çatlamayı da önlüyomuşş o.. bi de bebeyağı kullan duştan sonra.. yumuş yumuş olursun
bizde 7. aydan sonra almaya başalrız diye düşünmüştük çok mu geç kalırız ki :26::26: ama bi kaybım olduğu için acelecide olmak istemiyorum:18:
şu arada olan ağrılarım olmasa daha ii olucam cnmm walla b hafta bebişin hareketlerini hissetmeye başladım çok değişik çok gzl karnımın altına elimi koyuyorum arada böle oynuyo sen hissetmeye başladınmıı
an itibariyle rahatladım :) çok mu erken diye kendimi yiyip bitiriyodum :) bundan sonra daha da hızlanarak alışveriş yapacağım :) bende 7. aya kadar bitirmeyi düşünüyorum çünkü nolur nolmaz,bebikcan acele edebilir hazırlıklı olmak lazım :)
kızlar ben cok oturdum gidiyorum yatmayaa
şu arada olan ağrılarım olmasa daha ii olucam cnmm walla b hafta bebişin hareketlerini hissetmeye başladım çok değişik çok gzl karnımın altına elimi koyuyorum arada böle oynuyo sen hissetmeye başladınmıı
ewet cnmm onuda sürüyorum karnım içinde bidahaki ay lierac alıcam işlhh çatırdamayızz
evet canım hissediyorum ben 13-14 haftamda hissmetmeye başlamıştım..şimdi günde bir kaç kez çok net hissediyorum..özellikle mutlu olduğumda çok hareketleniyo bebeğim benle birlikte keyifleniyo galiba..çok güzel bi duygu geçende 20.haftaya kadarhissetmemiştim bu kez mükemmel konuşuncada tepki veriyo bu hafta özellikle galiba artık duyuyo beni
slm canlar dreamsea27'den haber yokmu çok ağrım var diyodu
slm canlar dreamsea27'den haber yokmu çok ağrım var diyodu
bnde acele etmicem hiç içim gitmiyo değil ama almıcam 7. aya kdr ilk bebeklere çok almıştım zaten biyığın eşyamız war bzm hurçlarda daha onları çıkaramadım bile bn
evet canım hissediyorum ben 13-14 haftamda hissmetmeye başlamıştım..şimdi günde bir kaç kez çok net hissediyorum..özellikle mutlu olduğumda çok hareketleniyo bebeğim benle birlikte keyifleniyo galiba..çok güzel bi duygu geçende 20.haftaya kadarhissetmemiştim bu kez mükemmel konuşuncada tepki veriyo bu hafta özellikle galiba artık duyuyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?