2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:)))tMm ardosumu dusunucem ama sizde bnm kadar rahatmisinz bu aylarda hakkaten acayp rahat geco yaaa???

tütütütü maşallahhhh
ben de çok rahatım canım.. arada bir kasıklarda ağrı sancı oluyor.. ama o da ööle çok şiddetli diil çok şükür

o kadar açılıyosa kocişle birlikte girsek araya sığar mıyız ki :44::44::44:

bende turkiyeden anneme aldirdim ama daha 12 gune gecicek elime dogum basladigi gun bnde surmeye baslarim sanirim

emzikten başka bişey almadım ama ben sizi 2 hafta geriden takip ediyorum
2 hafta sonrasını kestiremiyorum şimdi
birde cinsiyet kesin derse tutmayın beni hahahahhaha

hayır canım erken diil... 5.aydayız daha ne olsun
şimdiden başlamalı.. 7.ayda bitirmeli diye düşünüyorum ben

burda topiğimiz var.. oraya da bak istersen;

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/484940-2012-haziran-anneleri-bebislere-neler-alindi.html

bu da listemiz.. oraya yazarsan bilgilerini sen de eklenirsin cnm

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/493006-2012-haziran-annelerinin-yeni-takip-listesi.html

valla ele geliyor boyle diger bolgelerden daha sert ve top gibi :)) bir de gobegimde bir degisiklik yok o yuzden yukarda olmasina imkan yok zaten.

an itibariyle rahatladım :) çok mu erken diye kendimi yiyip bitiriyodum :) bundan sonra daha da hızlanarak alışveriş yapacağım :) bende 7. aya kadar bitirmeyi düşünüyorum çünkü nolur nolmaz,bebikcan acele edebilir hazırlıklı olmak lazım :)

benim böyel devam ederse dr sorcam..bazen çok ağırlaşıyo sanki taş taşıyorum göbeğimin alt kısmında özelliklee.:18::26:

buarada NAZ cım nasılsın pek girmeyince görüşemiyoz da senle ..

evt canım.. güle güle kullan
düzenli kullanınca faydasını görürsün hemen
çatlamayı da önlüyomuşş o.. bi de bebeyağı kullan duştan sonra.. yumuş yumuş olursun

bizde 7. aydan sonra almaya başalrız diye düşünmüştük çok mu geç kalırız ki :26::26: ama bi kaybım olduğu için acelecide olmak istemiyorum:18:

benim böyel devam ederse dr sorcam..bazen çok ağırlaşıyo sanki taş taşıyorum göbeğimin alt kısmında özelliklee.:18::26:

buarada NAZ cım nasılsın pek girmeyince görüşemiyoz da senle ..
şu arada olan ağrılarım olmasa daha ii olucam cnmm walla b hafta bebişin hareketlerini hissetmeye başladım çok değişik çok gzl karnımın altına elimi koyuyorum arada böle oynuyo sen hissetmeye başladınmıı
evt canım.. güle güle kullan
düzenli kullanınca faydasını görürsün hemen
çatlamayı da önlüyomuşş o.. bi de bebeyağı kullan duştan sonra.. yumuş yumuş olursun

ewet cnmm onuda sürüyorum karnım içinde bidahaki ay lierac alıcam işlhh çatırdamayızz

bizde 7. aydan sonra almaya başalrız diye düşünmüştük çok mu geç kalırız ki :26::26: ama bi kaybım olduğu için acelecide olmak istemiyorum:18:

bnde acele etmicem hiç içim gitmiyo değil ama almıcam 7. aya kdr ilk bebeklere çok almıştım zaten biyığın eşyamız war bzm hurçlarda daha onları çıkaramadım bile bn

evet canım hissediyorum ben 13-14 haftamda hissmetmeye başlamıştım..şimdi günde bir kaç kez çok net hissediyorum..özellikle mutlu olduğumda çok hareketleniyo bebeğim benle birlikte keyifleniyo galiba..çok güzel bi duygu geçende 20.haftaya kadarhissetmemiştim bu kez mükemmel konuşuncada tepki veriyo bu hafta özellikle galiba artık duyuyo beni

ben de onu düşünerek erkenden hazır olalım istiyorum canım..
bebişler yine de vaktin de gelsin ama ya 7.ayda falan gelirlerse di mi

kızlar ben cok oturdum gidiyorum yatmayaa

çok bile oturdun canımm

inşallah cnm... çatlıycaksa oluyomuş her durumda..
genetikmiş ama biz yine de önlem alalım

yaa ne güzel
ben de dr uma sordum.. duyar tabi dedi

slm canlar dreamsea27'den haber yokmu çok ağrım var diyodu

slm cnm.. ben de merak ediyorum onu.. hatta en son muhasebe müdürü bişey konuşcam diye çağırdı.. ondan korkuyodu işten mi çıkarıcak diye..
o günden beri ses seda yok :26::26::26::26:

bnde acele etmicem hiç içim gitmiyo değil ama almıcam 7. aya kdr ilk bebeklere çok almıştım zaten biyığın eşyamız war bzm hurçlarda daha onları çıkaramadım bile bn

benim önceden de yok hiç bişi sadece bi zıbın takımı vardı o başka bişi yok..ama liste yapıcam öncelikli olanları 7. aydan sonra almaya başlıcam gibi..

bnm daha okdr net değil ama elimi koyunca hissediyorum bide bazen sanki böle elimin altında kayıyo gibide oluyo ya çok değişik bnde ikizlerde çok gç hissetmiştm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…