2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende daha bisey almadim. sadece yilbasinda masal kitabi aldik ilk hediyemiz olsun diye. onun disinda biseyi yok yavrumun. aptal halasi yelek ve atki oruyo temmuzda nasil giyecekse kalin mi kalin. babannneside hirka oruyo. artik bisey demiyorum da giydirmem ben onlari yaz sicaginda. hayir bari buyuk or de kisin giysin diyorum dinlemiyo.

15gun sonra cinsiyeti belli olsun biseyler almaya baslarim artik :)

senn hissediyormusun senle hafmız aynı çünkü..benim b,r daha ki kontrolüm 20 sinde birde 23 ünde perinatoloğa gidicez..ayrıntılı için...:18:

muhasebe müdüründen haberim yokta karnım ağrıyo diyodu.neyse gelir belki

ben 2 haftadır girmiyordum hiç görmedim geçmişleri de okumuyorum.onun bişiyi mi vardı? öylesine mi merak ettin?

yok hep biliyorum burda oluodu ama taa negun biri sormustu nerelerde haberiniz varmi ok ortalikta dye sn smdi sorunca o da bnm aklima geldi

kız bunda cok güzel sırtüstü yatılırr oohh.. hemen atıyorum benimkine resimlerini alsın getirsin rahatlatsın beni

valla canım ozellıkle tv karsısına guzel yatılıyor sırt ustu ama benım ıcın gecelerı cok onemlıydı dogru duzgun uyku kalmadı sureklı kalkıp aglıyorum bel agrısından ee benım adam o halımı gorunce bı hamlede almıs getırmıs sagolsun yeterkı agrım olmasın rahat uyuyayım suan ıcın tek derdım bu

bizde 7. aydan sonra almaya başalrız diye düşünmüştük çok mu geç kalırız ki :26::26: ama bi kaybım olduğu için acelecide olmak istemiyorum:18:

inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :) çok ağırlaşmadan halledeyi diyorum bide ilk bebik olunca bi heyecan basıyo,onu da alayım bunu da alayım diye dolaşıyorum ortalarda :)

senn hissediyormusun senle hafmız aynı çünkü..benim b,r daha ki kontrolüm 20 sinde birde 23 ünde perinatoloğa gidicez..ayrıntılı için...:18:

ben de hala tık yok canım.. dr um 18den sonra hissedersin dedi.. ben sende görüorum o ışıltıyı dedi
ben de sabırla bekliyorum

yok hep biliyorum burda oluodu ama taa negun biri sormustu nerelerde haberiniz varmi ok ortalikta dye sn smdi sorunca o da bnm aklima geldi

ok cnm.bi soru??? bebişlerimiz 2 aylık olduğunda yani temmuz ağustos aylarında kısa kollu mu giyecekler? yoksa bebek üşür diye uzun kollu mu giyecekler? bana bi tane kadife tulum geldi ama giyebilir mi acaba ilk doğduğunda? bizde yazın doğan hiç bebek olmadığından ne giyerler bilmiyorum :)

selam ben geldiiiiiiiiiiim.......

hoşgeldin şekeri.ya kızlar ben çişimi çok fazla tutuyorum yaptıktan sonra da kasığa ağrı giriyor.hamilelerin tuvaletini tutması sakıncalı mı? enteresan bi soru oldu :)

benım bildiğim kadarıyla kalın olmayan ınce uzun kollular giydirceğiz biraz hem diger topiclerde araştırdım hem anneme sordum
kısa kollu giydirilmiyo sanrım öyle baslarda cevaplar bu yöndeydi yani
kadife giydirilmez ama sanmam yanii benımde hoşuma giden oldu hiç almadım sıcak olur cunkı
penye yelekler falan lazım olabılırmıs ama

bende emin degilim ama o sicakta bnce kisa kollu giyerler cnku oksa pisik isilik filan olurlar kanimca???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…