slm canlar dreamsea27'den haber yokmu çok ağrım var diyodu
onu bilmiyorum ama akillibidik tan haber varmi??/
onu bilmiyorum ama akillibidik tan haber varmi??/
yaa ne güzel
ben de dr uma sordum.. duyar tabi dedi
slm cnm.. ben de merak ediyorum onu.. hatta en son muhasebe müdürü bişey konuşcam diye çağırdı.. ondan korkuyodu işten mi çıkarıcak diye..
o günden beri ses seda yok :26::26::26::26:
akıllıbıdığk şimdi altta gördüm ama yazamadan çıktı sanırım bi tanıdıklarını kaybetmişer giremicem dedi dün
yaa ne güzel
ben de dr uma sordum.. duyar tabi dedi
slm cnm.. ben de merak ediyorum onu.. hatta en son muhasebe müdürü bişey konuşcam diye çağırdı.. ondan korkuyodu işten mi çıkarıcak diye..
o günden beri ses seda yok :26::26::26::26:
ben 2 haftadır girmiyordum hiç görmedim geçmişleri de okumuyorum.onun bişiyi mi vardı? öylesine mi merak ettin?
kız bunda cok güzel sırtüstü yatılırr oohh.. hemen atıyorum benimkine resimlerini alsın getirsin rahatlatsın beni
bizde 7. aydan sonra almaya başalrız diye düşünmüştük çok mu geç kalırız ki :26::26: ama bi kaybım olduğu için acelecide olmak istemiyorum:18:
senn hissediyormusun senle hafmız aynı çünkü..benim b,r daha ki kontrolüm 20 sinde birde 23 ünde perinatoloğa gidicez..ayrıntılı için...:18:
bi yatak toplıyim, üstümü giyiniyim dedim, 4 sayfa ilerlemişsiniz.
yok hep biliyorum burda oluodu ama taa negun biri sormustu nerelerde haberiniz varmi ok ortalikta dye sn smdi sorunca o da bnm aklima geldi
selam ben geldiiiiiiiiiiim.......
selam ben geldiiiiiiiiiiim.......
ok cnm.bi soru??? bebişlerimiz 2 aylık olduğunda yani temmuz ağustos aylarında kısa kollu mu giyecekler? yoksa bebek üşür diye uzun kollu mu giyecekler? bana bi tane kadife tulum geldi ama giyebilir mi acaba ilk doğduğunda? bizde yazın doğan hiç bebek olmadığından ne giyerler bilmiyorum :)
ok cnm.bi soru??? bebişlerimiz 2 aylık olduğunda yani temmuz ağustos aylarında kısa kollu mu giyecekler? yoksa bebek üşür diye uzun kollu mu giyecekler? bana bi tane kadife tulum geldi ama giyebilir mi acaba ilk doğduğunda? bizde yazın doğan hiç bebek olmadığından ne giyerler bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?