hoşgeldin şekeri.ya kızlar ben çişimi çok fazla tutuyorum yaptıktan sonra da kasığa ağrı giriyor.hamilelerin tuvaletini tutması sakıncalı mı? enteresan bi soru oldu :)
benım bildiğim kadarıyla kalın olmayan ınce uzun kollular giydirceğiz biraz hem diger topiclerde araştırdım hem anneme sordum
kısa kollu giydirilmiyo sanrım öyle baslarda cevaplar bu yöndeydi yani
kadife giydirilmez ama sanmam yanii benımde hoşuma giden oldu hiç almadım sıcak olur cunkı
penye yelekler falan lazım olabılırmıs ama
Aslm, hoşgeldin.selam ben geldiiiiiiiiiiim.......
b mde makinam durdu çamaşır asıcam kalkamıyom başından
benım bildiğim kadarıyla kalın olmayan ınce uzun kollular giydirceğiz biraz hem diger topiclerde araştırdım hem anneme sordum
kısa kollu giydirilmiyo sanrım öyle baslarda cevaplar bu yöndeydi yani
kadife giydirilmez ama sanmam yanii benımde hoşuma giden oldu hiç almadım sıcak olur cunkı
penye yelekler falan lazım olabılırmıs ama
ewet cnmm tutma sakıncalı tabi normalde bile tutmak sakıncalı hamilelikte daha çok dikkat etmemiz gerekiyo
tüh gele gele de kadife tulum geldi.çok şirin aslında ama neyse ikinci bebeğe saklarız artık belki o kışa denk gelir :) günde kaç litre su içiyosunuz? kaç bardak süt içiyosunuz?
tüh gele gele de kadife tulum geldi.çok şirin aslında ama neyse ikinci bebeğe saklarız artık belki o kışa denk gelir :) günde kaç litre su içiyosunuz? kaç bardak süt içiyosunuz?
hoşgeldin şekeri.ya kızlar ben çişimi çok fazla tutuyorum yaptıktan sonra da kasığa ağrı giriyor.hamilelerin tuvaletini tutması sakıncalı mı? enteresan bi soru oldu :)
evet cok güzel kadife tulumlar var ama bize uymaz zaman olarak
ben süt hiç içmiyorum suda az :26:
bende emin degilim ama o sicakta bnce kisa kollu giyerler cnku oksa pisik isilik filan olurlar kanimca???
valla emin degilim bn zaten yaa anam olmasa bakamamkiii
ben suyla yatip suyla kalkiyorum. 3 litre ye yakin su 1 buyuk bardak sut arada dayanmazsam cok acik 2 kucuk bardak cay iciyorum.
kadifeyi sakla artik 2.ye :) ben kisa kollu giydircem valla bebek nasil alisirsa oyle gidermis. kat kat giydiriliyo sonra en ufak sogukta hasta oluyo o yuzden cok sarmayacagim kisa kollularla 2 - 3 ayi geciririm
babam abi-abla ikizleri gezmeye çıkarmış (taziyeden dolayı evleri kalabalık olduğundan çok hırçınlaşmışlar)
doğru tarif ettiyse yada ben doğru anladıysam bunu almış abi-abla ikizler bizim minik ikizlere
Eki Görüntüle 321370
ayyy ikisine de mi dediğimde yok 1 tane dedi babam
dönüşümlü binsinler dedi
sonra da şaka şaka diğerinin cinsiyeti belli olsun da ona göre dedi
cinsiyetleri farklı olursa beşikleri de farklı olsun diye düşünmüş
(hadi bakalım inşallah)
aynen bende araştırmasam etmesem hiç bakamamda anlamamda
normalde teyzmein kızı var iki yaşındaa yazın evde sadece bodylerle geçirdi sırf
ben tek basına olsam Alah bilir küçücuk bebeğide öyle dolaştırırdım
ama onlar üşürmüş hele alışanaa kadar bizimle aynı degıllermiş yani
bidee küçük bebege uzun kollu giydirmenin bi sebebi daha vardı ama unuttum onu
ben gunde en az bi bardak icmeye calisiyorum zorla da olsa cnku kizlar disler cok curuyomus snra kemiklerdeki kalsiyumuda aliomus bebek zorla da olsa icin.ama bnde bi bardaktan fazla icemiyorum kokuo cnku
bende bebek olduğu için düşüncede kaldım acaba üşürler mi hasta olmasınlar sonra diye.neyse kısa kollu almıyım ben yine zamanı geldikçe alırım.şimdi ince uzun kollu tulumlardan alırım.
offf kafamı karıştırdınız yaw :) kısa kollu alsam mı almasam mı? bu arada bi mağazada indirim vardı üzerinde komik yazılar falan var.çıtçıtlı badiler kısa kollu ve kolsuz olanlar 7.99 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?