2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin şekeri.ya kızlar ben çişimi çok fazla tutuyorum yaptıktan sonra da kasığa ağrı giriyor.hamilelerin tuvaletini tutması sakıncalı mı? enteresan bi soru oldu :)

ewet cnmm tutma sakıncalı tabi normalde bile tutmak sakıncalı hamilelikte daha çok dikkat etmemiz gerekiyo

tüh gele gele de kadife tulum geldi.çok şirin aslında ama neyse ikinci bebeğe saklarız artık belki o kışa denk gelir :) günde kaç litre su içiyosunuz? kaç bardak süt içiyosunuz?

valla emin degilim bn zaten yaa anam olmasa bakamamkiii

ewet cnmm tutma sakıncalı tabi normalde bile tutmak sakıncalı hamilelikte daha çok dikkat etmemiz gerekiyo

o zaman ben tuvalette yatayım ne gazım ne çişim bitmiyo.sıvı gıdada çok almıyorum nerden geliyo bilmem :)

tüh gele gele de kadife tulum geldi.çok şirin aslında ama neyse ikinci bebeğe saklarız artık belki o kışa denk gelir :) günde kaç litre su içiyosunuz? kaç bardak süt içiyosunuz?

evet cok güzel kadife tulumlar var ama bize uymaz zaman olarak
ben süt hiç içmiyorum suda az :26:

selam pelincim. günde 2 litre en fazla su içiyorum süt hiç içmiyorum midem kalkıyor yerine peynir yiyiorum ve iki kase yoğurt yiyiorum

ben suyla yatip suyla kalkiyorum. 3 litre ye yakin su 1 buyuk bardak sut arada dayanmazsam cok acik 2 kucuk bardak cay iciyorum.

kadifeyi sakla artik 2.ye :) ben kisa kollu giydircem valla bebek nasil alisirsa oyle gidermis. kat kat giydiriliyo sonra en ufak sogukta hasta oluyo o yuzden cok sarmayacagim kisa kollularla 2 - 3 ayi geciririm

hoşgeldin şekeri.ya kızlar ben çişimi çok fazla tutuyorum yaptıktan sonra da kasığa ağrı giriyor.hamilelerin tuvaletini tutması sakıncalı mı? enteresan bi soru oldu :)

normalde bile sakıncalı..bende aynı durumu yaşıyorum tutunca ama mecbur kalıyorum wc işyeinde bi üst katta ve çık in sorun oluyo birde burda çok göze batıyorum hamileyim ve elbise giyorum die muatasıp bi yer olunca o yüzden bazen tutuyorum ama çok kötü oluyomm..o yüzde tutma derim canım..

babam abi-abla ikizleri gezmeye çıkarmış (taziyeden dolayı evleri kalabalık olduğundan çok hırçınlaşmışlar)
doğru tarif ettiyse yada ben doğru anladıysam bunu almış abi-abla ikizler bizim minik ikizlere

ayyy ikisine de mi dediğimde yok 1 tane dedi babam
dönüşümlü binsinler dedi
sonra da şaka şaka diğerinin cinsiyeti belli olsun da ona göre dedi
cinsiyetleri farklı olursa beşikleri de farklı olsun diye düşünmüş
(hadi bakalım inşallah)

evet cok güzel kadife tulumlar var ama bize uymaz zaman olarak
ben süt hiç içmiyorum suda az :26:

ben gunde en az bi bardak icmeye calisiyorum zorla da olsa cnku kizlar disler cok curuyomus snra kemiklerdeki kalsiyumuda aliomus bebek zorla da olsa icin.ama bnde bi bardaktan fazla icemiyorum kokuo cnku

bende emin degilim ama o sicakta bnce kisa kollu giyerler cnku oksa pisik isilik filan olurlar kanimca???

bende bebek olduğu için düşüncede kaldım acaba üşürler mi hasta olmasınlar sonra diye.neyse kısa kollu almıyım ben yine zamanı geldikçe alırım.şimdi ince uzun kollu tulumlardan alırım.

valla emin degilim bn zaten yaa anam olmasa bakamamkiii

aynen bende araştırmasam etmesem hiç bakamamda anlamamda
normalde teyzmein kızı var iki yaşındaa yazın evde sadece bodylerle geçirdi sırf
ben tek basına olsam Alah bilir küçücuk bebeğide öyle dolaştırırdım
ama onlar üşürmüş hele alışanaa kadar bizimle aynı degıllermiş yani
bidee küçük bebege uzun kollu giydirmenin bi sebebi daha vardı ama unuttum onu

offf kafamı karıştırdınız yaw :) kısa kollu alsam mı almasam mı? bu arada bi mağazada indirim vardı üzerinde komik yazılar falan var.çıtçıtlı badiler kısa kollu ve kolsuz olanlar 7.99 tl

tatlım çok güzelmişşş...iyi günlerde kullansın meleklerimizzz

sen ne giyiyorsan +1 kat fazla olmalıymış diye duydum ben
sen kolsuzsan o kollu

ben gunde en az bi bardak icmeye calisiyorum zorla da olsa cnku kizlar disler cok curuyomus snra kemiklerdeki kalsiyumuda aliomus bebek zorla da olsa icin.ama bnde bi bardaktan fazla icemiyorum kokuo cnku

içmek laızm ama ben tiksindim içemiyorum
anca muzlu yada çilekli süt onunda ne kadar faydası var bilemiyorum ya
1 bardak içiosan hergun oda bişey canım
bende bebek olduğu için düşüncede kaldım acaba üşürler mi hasta olmasınlar sonra diye.neyse kısa kollu almıyım ben yine zamanı geldikçe alırım.şimdi ince uzun kollu tulumlardan alırım.

kızlar zaten alışverişe gttiğinizde göreceksinizki küçük bebekler için olan kıyafetler hep uzun kollu kısa kollu degıl 0-3 ayda sadece bodylerde kısa kollu uzun kollu var
benim gittiğim yerlerde böyle ise bılemem ama söyle bi göz gezidirn

offf kafamı karıştırdınız yaw :) kısa kollu alsam mı almasam mı? bu arada bi mağazada indirim vardı üzerinde komik yazılar falan var.çıtçıtlı badiler kısa kollu ve kolsuz olanlar 7.99 tl

karışık al canım bunun kliması var ceryanı var hep kısaylada olmaz yani...

ben hem kısa hem uzun alcam yinede ne olur ne olmaz tam ayz ortasında uzun kolluda giydirrisek artık o çocuklar kızamık çıkarılar vakitsiz

bu gün biyerde okudum..yaklaşık 3 saatte bir amniyo sıvısı yenileniyomuş o yüzden sıvı alımı çok önemliymiş..ve tabi beslenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…