2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam pelincim. günde 2 litre en fazla su içiyorum süt hiç içmiyorum midem kalkıyor yerine peynir yiyiorum ve iki kase yoğurt yiyiorum

bende 1.5 litre falan su içiyorum.süt kırkta yılda bir yoğurt yemiyorum zaten.peynir ise sadece kahvaltıda onun da zaten vitaminini çay öldürüyo.sebze,et,tavuk,balık yemiyorum.ben baya sağlıklı besleniyorum :) günde ne kadar su içmemiz lazım?

offf kafamı karıştırdınız yaw :) kısa kollu alsam mı almasam mı? bu arada bi mağazada indirim vardı üzerinde komik yazılar falan var.çıtçıtlı badiler kısa kollu ve kolsuz olanlar 7.99 tl

valla bn daha bisicik almadim ne hevessizmisim megersem.aslinda bebisimin hayallaerini kuruyrum bian once gelsin die ama daha bisey alasim gelmio annem oruo onun orduklerini gordukce hosuma gidio:))

tatlım çok güzelmişşş...iyi günlerde kullansın meleklerimizzz

ben de beğendim hatta siteden gördüğüm kadarıyla en beğendiğim diyebilirim
sağlıklı güzel günlerde inşallah
daha daha güzeli Işık'ımıza olsun

Son düzenleme:
evet cok güzel kadife tulumlar var ama bize uymaz zaman olarak
ben süt hiç içmiyorum suda az :26:

sende bendensin o zaman :) benim göbeğimde bi kırmızılık oluşuyor bi de göbek deliğimin içi koyu kahverengi oldu.sizde de öyle bişi varmı?

canım zaten o sıcakta tabıkıde kat kat giydiremezsin
bahsettiğim uzun kollu penye seyler
o sıcakta cocuga ceket giydircek halimiz yok

hayırlı olsun kuzum

bodylerı bende kısa kolluda aldım uzun kolluda kızlar ama kıyafetlere bakarsanız görceksiniz demek istediğimii
hastane cıkıslarına falan bakın isterseniz
alt üst takımlar uzun kolludur tulumlarda

ben doktoruma bu konuyu danıştım
günde en az 2 litre dedi bana su iç
2 bardak süt içmiyorsan, 2 kase yoğurt ye dedi.onuda sevmiyorum dediğimde ara öğün yap kendine dedi o öğünde al bi kase yoğurt ye dedi içine toz şeker at biraz dedi . gerçektende bana çok iyi geldi hem içim ferahlıyor yoğurt yiyince değişiklik olsun istersem de şeker atıyorum eşkerli yiyiorum falan peynirde tost yapıyorum kaşar ve beyaz peynir o şekilde yiyiorum

lazımlık al çaktırmadan masanın altında salarsın :) ben çoğu zaman üşengeçliğimden kalkıpta yapmıyorum çünkü 20 dakikada bir falan gidiyorum

karışık al canım bunun kliması var ceryanı var hep kısaylada olmaz yani...

benim kendi evim serin oluyo zaten öyle çok sıcak olmaz. bide ben çok pimpirikleniyorum benim komşular çok meraklılar gelip hepsi kucaklarına almak istiycek ya sinir olcam :) ben çünkü hiç yenidoğan bebeği kucağıma almam üstü açıksa öle bi bakarım değilse de bakmam bile annesi rahatsız olmasın diye ama kimi görgüsüzler uykudaki bebeği bile kucaklarına alıyor

lazımlık al çaktırmadan masanın altında salarsın :) ben çoğu zaman üşengeçliğimden kalkıpta yapmıyorum çünkü 20 dakikada bir falan gidiyorum

kizlr ben kucuk tuvalete durmadan gidiyorum o ayri bde son gunlerde bi karin agrisi ve buyuk tuvalet peydahlandi.disaridada nefret ederim buyuk tuvaletimi yapamam zaten oturamamda.ama bni oyle zor durumda birakioki yaaa nasi gelio anlatamam bikacgundur(9

ben topu topu iki mağazaya baktım onlarda da sadece hastane çıkışlarına baktım

valla bn daha bisicik almadim ne hevessizmisim megersem.aslinda bebisimin hayallaerini kuruyrum bian once gelsin die ama daha bisey alasim gelmio annem oruo onun orduklerini gordukce hosuma gidio:))

benim eşim tamam alalım dese bir iğne bırakmıycam ama daha erken diyor.cinsiyet kesinleştikten sonra teker teker alıcam.bi gün battaniye bi gün hastane çıkışı.bu arada kendimize hastanede giymeye lohusa pijaması,evde giymeye ayrı pijama bi sürü eksik var sırf bebeğe değil bizimde eksiğimiz olacak.başımıza kurdele takıcaz ama kurdele kayıyor onun yerine kurdele şeklinde taç almak daha ii

ben topu topu iki mağazaya baktım onlarda da sadece hastane çıkışlarına baktım

canım ben ilk 3 aylık kıyafet alışverişimi bitirdim diyebilirim
ayrı tulum ve takımlar bodyler haricinde 3 tane hastane cıkısımız var su anda
hatta resimlerinide eklemiştim ve inan hepsi uzun kollu eger bakarsan
6_9 ayımız yaza gelseydi kesın kısa kollu giydirirdik

Güle güle kullansın miniklerin canım. çok güzel gerçekten.

kabalık yaparsın sen de. benim komşularım iyi. ama kırkını doldurmadan eve kimseyi almayı düşünmüyorum.ben de hiç sevmem öyle şeyleri. kendim de asla yapmam.

yoğurda karşı bişi geldi bana yiyemiyorum.şekerli desen tatlı yiyemediğimden onu da yiyemem belki zamanla düzelirse yerim o zaman.elevit tam olarak kalsiyum ihtiyacını karşılamıyo mu acaba?

bu oda nasil kizlar? indirimde suan 940 lira takimin fiyati ve oda buyuyor. ama demonte geliyor???

Eklentiler

• $Picture2.webp
    27 KB · Görüntüleme: 41
  • $Picture1.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 36

Onun adı direk hastane çıkışımı canım?:44:ben onlara daha hiç bakmadım ya. tulum, body falan baktım. bu hast çıkışlarının fiyatları ne?

yetişemiyorum size çok hzılı ilerliyorsunuz..iş yerinde takip etmek zor oluyo

valla aşırı sıkıştığında istersen leş gibi olsun girmek zorunda kalıyosun.bi kere eşimle alışveriş merkezinde ay yapıyorum yapıyorum diye diye girdim :) bende sevmem de mecbur kalıyosun bazen.sende popişini koymadan tam oturmadan yap,oturmadan yapamıyosan da peçete falan koy.tuvalete koymak için özel yapılmış peçeteler var aynı tuvaletin şeklinde.büyük tuvalete gelince bende her gün gidiyorum bişiyde yemiyorum ama neremden geliyosa artık.bi de bişi sorcam kızlar şimdi ben 16 haftalığım ya insanlara 16 haftalık diyince ne kadarlık yani diyorlar ben de 4 aylık diyorum.yanlış mı söylüyorum aslında tam olarak 4 aylıkta olmuyorum 4 aylık olsam mayıs ortasında 9 aylık oluyo.nasıl diyosunuz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…