2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok normal cnmm bnmde tuwalet düzenim bayaa değişti sakın tutma tuwaletini mecbur yapıcaksın ama hijyenine çok dikkat et gerekirse temizle önce snr yap napalım bu süreci bi şekilde atlatıcaaz
bu oda nasil kizlar? indirimde suan 940 lira takimin fiyati ve oda buyuyor. ama demonte geliyor???

ayyy bayıldıım yaa çok güzel fiyatıda çok uygnmuş kaçırma derim

alla alla benim neden göbeğimin için kahverengi oldu.göbeğimde de kırmızılıklar oluşuyor kaşındığı zamanlarda.benim neden göbeğim böleee kızlarrrrrr

bünye meselesidir canımd ert etme olabilir yani
elevet içinde tamamen takviye diye biliyorum tamemen karşılamaz tabiki ihtiyacımızı
ama hiç yoktan iidir işte

3 tane hastane çıkışı çok değilmi? tam set değilmi yoksa seninkiler çünkü tam set olsa 3 tane battaniyen olmuş olur.bi de alt açmanın battaniyesi olsa eder 4.senin hastane çıkışlarının içinde neler var? ben tam set olarak bi tane hastane çıkışı alıcam onun dışında 2li 3lü takımlar alıcam

Onun adı direk hastane çıkışımı canım?:44:ben onlara daha hiç bakmadım ya. tulum, body falan baktım. bu hast çıkışlarının fiyatları ne?

canım değişiyo fiyatlar aldıgın yere göre
ben bi görüş bebe diye bi yer var ordan aldım 54
bi disneyland ınkini aldı annem o 60 tı
bide mother car den aldım 84 tü oda
50 nin üstündedir yani tahminen
ve heryerde hastane cıksıı deniyo su anda

kizlar bende ayakta yaparim zaten bde bz 3 kiziz dye tuvaletimizde ck kirli olmuo ama derdim o degil utaniyorum bennn.kimse anlamasin istyrm yikayamiyorum bde orda omrumden omur gidio yaaa.oyuzden suan bile tutuyorum eve gidince rahat yapmk istyrmmm...

zaten evlendiğim günden beri topluca bana oturmaya gelmek istiyorlar bi türlü gelemedim doğum yapsa ikinci günü gelirler bunlar geleni de kapıdan kovamazsın mecbur buyur edicez bari hediyeli gelseler :)

Naptınız kızlarr..Hamaratlığım tuttu mini pizza yaptım aNNEM ARADI ŞİMDİ BU KIZIN VARYAA ŞİMDİDEN 500 liramı yedi diyoo gülerek Dünyanın kıyafet oldu doymadı annem dayanamıyoo Şimdiden 6 battaniyemiz 3 zıbın setimiz 2 hastane çıkışımız var...Tulum normal badi ve zıbınları saymıyorum

Selam kızlar...

Konuştuğunuz konu günlerdir aklımı kurcalayan sorulardı :))
demekki penye uzun kollu badiler aldınız..
denilene göre çoğu hast çıkışlarıda uzun kollu...
yavaştan yavaştan bende almaya başlayayım bari..
sağolun kızlarrr

16 haftanı doldurduysan 4 aylık bile değilsin. 5. ayına geçmişsin canım. ben zaten insanlara hafta olarak söylemiyorum. onu biz anlıyoruz. hem hamilelik kırk hafta olarak hesaplanıyo. ben de hamile kalmadan önce bilmiyodum. yani 10.ayda doğum yapcaz.

fazla mal göz çıkarmazzz eksik olmasında fazla fazladan olsun

3 üde tam set canım
tabi az parçalı olanlarda var ama ben tam olanlardan aldım
evet battaniye var dahada almayı dusunuyorum ayrı olaraktaa cunkı eger kusan eden bi bebiş olursaa cabuk batar dedi annem
fazla gelebilir belki giydirmeye bile fırsatım olmaz bilmiyorum
diyorum yaa o 3 ü yeter bana normalde ki bide hediyeleri falan düşünürsek ayrı alınanları falan
ilk 3 aylık kıyafet işim bitti benim

bde bnde fobi oldu bundan once calistigim yerde bikac manyak kiz vardi bikere hic tutamadim yapayim dedim ozamanda suyu cektim cektim gtmediii.snra bitanesi dalga gecmisti bnle.ozamandan beri acayip utaniyorum yaaa

utanmana gerek yok bütün insanların çişi gelir :) hiç utanmam ben valla sal gitsin :)

afiyet olsun canım benim.. :))
ohh ohh maşaallahhh ...güle güle giysin prensesss

bende yarın doktoruma gidicem havuzu sorayım ,havuz diince evet ilk akla gelen hijyen bakalım benim doktorum ne dicek napalım bizde yüzmeyiz doktorda olmaz derse :)
yarın cinsiyetimiz % 100kesinleşsin hemen zaraya gidelim o zaman

Canım yeni doğana hemen kısa kollu giydirilmiyo zaten.Anne karnındaki sıcaklığa alışık ya üşür hep Genelde uzun kollu badileri ama hem penye cinsi çok kalın alma Hatta ince ince yelekleri oluyo onların bebe ipinden sırtı üşümesin kuzuların Minak şpka eldivenleri falan..Ne kadar alırsak o kadar iyi Totosunu yediklerimmm

bünye meselesidir canımd ert etme olabilir yani
elevet içinde tamamen takviye diye biliyorum tamemen karşılamaz tabiki ihtiyacımızı
ama hiç yoktan iidir işte

yani yapcak bişi yok.ben günde bir tane elevit içiyorum sizde bi tane içiyosunuz dimi?

ohh valla ne güzel yaa maşallah size kızlarr
sitelerden ufak tefek şeyler haricinde aldığım doğru düzgün bişi yok :))
denizcim o zaman bebek alışverişine mola ver :) kendine bişiler al...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…