çok normal cnmm bnmde tuwalet düzenim bayaa değişti sakın tutma tuwaletini mecbur yapıcaksın ama hijyenine çok dikkat et gerekirse temizle önce snr yap napalım bu süreci bi şekilde atlatıcaazkizlr ben kucuk tuvalete durmadan gidiyorum o ayri bde son gunlerde bi karin agrisi ve buyuk tuvalet peydahlandi.disaridada nefret ederim buyuk tuvaletimi yapamam zaten oturamamda.ama bni oyle zor durumda birakioki yaaa nasi gelio anlatamam bikacgundur(9
bu oda nasil kizlar? indirimde suan 940 lira takimin fiyati ve oda buyuyor. ama demonte geliyor???
alla alla benim neden göbeğimin için kahverengi oldu.göbeğimde de kırmızılıklar oluşuyor kaşındığı zamanlarda.benim neden göbeğim böleee kızlarrrrrr
canım ben ilk 3 aylık kıyafet alışverişimi bitirdim diyebilirim
ayrı tulum ve takımlar bodyler haricinde 3 tane hastane cıkısımız var su anda
hatta resimlerinide eklemiştim ve inan hepsi uzun kollu eger bakarsan
6_9 ayımız yaza gelseydi kesın kısa kollu giydirirdik
Onun adı direk hastane çıkışımı canım?:44:ben onlara daha hiç bakmadım ya. tulum, body falan baktım. bu hast çıkışlarının fiyatları ne?
valla aşırı sıkıştığında istersen leş gibi olsun girmek zorunda kalıyosun.bi kere eşimle alışveriş merkezinde ay yapıyorum yapıyorum diye diye girdim :) bende sevmem de mecbur kalıyosun bazen.sende popişini koymadan tam oturmadan yap,oturmadan yapamıyosan da peçete falan koy.tuvalete koymak için özel yapılmış peçeteler var aynı tuvaletin şeklinde.büyük tuvalete gelince bende her gün gidiyorum bişiyde yemiyorum ama neremden geliyosa artık.bi de bişi sorcam kızlar şimdi ben 16 haftalığım ya insanlara 16 haftalık diyince ne kadarlık yani diyorlar ben de 4 aylık diyorum.yanlış mı söylüyorum aslında tam olarak 4 aylıkta olmuyorum 4 aylık olsam mayıs ortasında 9 aylık oluyo.nasıl diyosunuz siz?
çok normal cnmm bnmde tuwalet düzenim bayaa değişti sakın tutma tuwaletini mecbur yapıcaksın ama hijyenine çok dikkat et gerekirse temizle önce snr yap napalım bu süreci bi şekilde atlatıcaaz
ayyy bayıldıım yaa çok güzel fiyatıda çok uygnmuş kaçırma derim
Güle güle kullansın miniklerin canım. çok güzel gerçekten.
kabalık yaparsın sen de. benim komşularım iyi. ama kırkını doldurmadan eve kimseyi almayı düşünmüyorum.ben de hiç sevmem öyle şeyleri. kendim de asla yapmam.
valla aşırı sıkıştığında istersen leş gibi olsun girmek zorunda kalıyosun.bi kere eşimle alışveriş merkezinde ay yapıyorum yapıyorum diye diye girdim :) bende sevmem de mecbur kalıyosun bazen.sende popişini koymadan tam oturmadan yap,oturmadan yapamıyosan da peçete falan koy.tuvalete koymak için özel yapılmış peçeteler var aynı tuvaletin şeklinde.büyük tuvalete gelince bende her gün gidiyorum bişiyde yemiyorum ama neremden geliyosa artık.bi de bişi sorcam kızlar şimdi ben 16 haftalığım ya insanlara 16 haftalık diyince ne kadarlık yani diyorlar ben de 4 aylık diyorum.yanlış mı söylüyorum aslında tam olarak 4 aylıkta olmuyorum 4 aylık olsam mayıs ortasında 9 aylık oluyo.nasıl diyosunuz siz?
3 tane hastane çıkışı çok değilmi? tam set değilmi yoksa seninkiler çünkü tam set olsa 3 tane battaniyen olmuş olur.bi de alt açmanın battaniyesi olsa eder 4.senin hastane çıkışlarının içinde neler var? ben tam set olarak bi tane hastane çıkışı alıcam onun dışında 2li 3lü takımlar alıcam
3 tane hastane çıkışı çok değilmi? tam set değilmi yoksa seninkiler çünkü tam set olsa 3 tane battaniyen olmuş olur.bi de alt açmanın battaniyesi olsa eder 4.senin hastane çıkışlarının içinde neler var? ben tam set olarak bi tane hastane çıkışı alıcam onun dışında 2li 3lü takımlar alıcam
kizlar bende ayakta yaparim zaten bde bz 3 kiziz dye tuvaletimizde ck kirli olmuo ama derdim o degil utaniyorum bennn.kimse anlamasin istyrm yikayamiyorum bde orda omrumden omur gidio yaaa.oyuzden suan bile tutuyorum eve gidince rahat yapmk istyrmmm...
Naptınız kızlarr..Hamaratlığım tuttu mini pizza yaptımaNNEM ARADI ŞİMDİ BU KIZIN VARYAA ŞİMDİDEN 500 liramı yedi diyoo gülerek Dünyanın kıyafet oldu doymadı annem dayanamıyoo Şimdiden 6 battaniyemiz 3 zıbın setimiz 2 hastane çıkışımız var...Tulum normal badi ve zıbınları saymıyorum
cnm 17 haftalık ve sadece 1 kilo aldıysan bravo sana:)bende kesin yüzerim çok faydalı diyordum ama doktorumun dediklerinden sonra vazgeçtimbende hem kilo hem de doğum korkusu diyelim o zaman:) ben 15 haftalık hamileyim ve 1,5 kilo aldım...
arkadaşlar herkese duyurayım buradan zara indirime girmiş,gidip bakıcam bakalım ne var ne yok:)
Selam kızlar...
Konuştuğunuz konu günlerdir aklımı kurcalayan sorulardı :))
demekki penye uzun kollu badiler aldınız..
denilene göre çoğu hast çıkışlarıda uzun kollu...
yavaştan yavaştan bende almaya başlayayım bari..
sağolun kızlarrr
bünye meselesidir canımd ert etme olabilir yani
elevet içinde tamamen takviye diye biliyorum tamemen karşılamaz tabiki ihtiyacımızı
ama hiç yoktan iidir işte
utanmana gerek yok bütün insanların çişi gelir :) hiç utanmam ben valla sal gitsin :)
3 üde tam set canım
tabi az parçalı olanlarda var ama ben tam olanlardan aldım
evet battaniye var dahada almayı dusunuyorum ayrı olaraktaa cunkı eger kusan eden bi bebiş olursaa cabuk batar dedi annem
fazla gelebilir belki giydirmeye bile fırsatım olmaz bilmiyorum
diyorum yaa o 3 ü yeter bana normalde ki bide hediyeleri falan düşünürsek ayrı alınanları falan
ilk 3 aylık kıyafet işim bitti benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?