16 haftanı doldurduysan 4 aylık bile değilsin. 5. ayına geçmişsin canım. ben zaten insanlara hafta olarak söylemiyorum. onu biz anlıyoruz. hem hamilelik kırk hafta olarak hesaplanıyo. ben de hamile kalmadan önce bilmiyodum. yani 10.ayda doğum yapcaz.
yani yapcak bişi yok.ben günde bir tane elevit içiyorum sizde bi tane içiyosunuz dimi?
bde bnde fobi oldu bundan once calistigim yerde bikac manyak kiz vardi bikere hic tutamadim yapayim dedim ozamanda suyu cektim cektim gtmediii.snra bitanesi dalga gecmisti bnle.ozamandan beri acayip utaniyorum yaaa
Sıkıldımmm yahuu gezmek az yürüyüş yasakkk hep evde hep evde iyki siz varsınız vallaaa(
fazla mal göz çıkarmazzzeksik olmasında fazla fazladan olsun
ayyy cnmm kıyamam yaaa ne salak insanlar war
çok sıkışırsan yapıcan bşka çare yok cnmm utanma
Canım yeni doğana hemen kısa kollu giydirilmiyo zaten.Anne karnındaki sıcaklığa alışık ya üşür hepGenelde uzun kollu badileri ama hem penye cinsi çok kalın alma Hatta ince ince yelekleri oluyo onların bebe ipinden sırtı üşümesin kuzuların Minak şpka eldivenleri falan..Ne kadar alırsak o kadar iyi Totosunu yediklerimmm
Sıkıldımmm yahuu gezmek az yürüyüş yasakkk hep evde hep evde iyki siz varsınız vallaaa(
3 üde tam set canım
tabi az parçalı olanlarda var ama ben tam olanlardan aldım
evet battaniye var dahada almayı dusunuyorum ayrı olaraktaa cunkı eger kusan eden bi bebiş olursaa cabuk batar dedi annem
fazla gelebilir belki giydirmeye bile fırsatım olmaz bilmiyorum
diyorum yaa o 3 ü yeter bana normalde ki bide hediyeleri falan düşünürsek ayrı alınanları falan
ilk 3 aylık kıyafet işim bitti benim
bana doktorum hergün gerek yok haftada iki sefer iç dedi. ilaç taraftarı değil foliğide yarım kullandırmıştı zaten
bende çarşamba ve pazar içiyorum
hergün aç karına gyno ferro yu içiyorum
oh maşalllah afiyet olsunNaptınız kızlarr..Hamaratlığım tuttu mini pizza yaptımaNNEM ARADI ŞİMDİ BU KIZIN VARYAA ŞİMDİDEN 500 liramı yedi diyoo gülerek Dünyanın kıyafet oldu doymadı annem dayanamıyoo Şimdiden 6 battaniyemiz 3 zıbın setimiz 2 hastane çıkışımız var...Tulum normal badi ve zıbınları saymıyorum
ohh valla ne güzel yaa maşallah size kızlarr
sitelerden ufak tefek şeyler haricinde aldığım doğru düzgün bişi yok :))
denizcim o zaman bebek alışverişine mola ver :) kendine bişiler al...:))
bde bnde fobi oldu bundan once calistigim yerde bikac manyak kiz vardi bikere hic tutamadim yapayim dedim ozamanda suyu cektim cektim gtmediii.snra bitanesi dalga gecmisti bnle.ozamandan beri acayip utaniyorum yaaa
bende yarın doktoruma gidicem havuzu sorayım ,havuz diince evet ilk akla gelen hijyen bakalım benim doktorum ne dicek napalım bizde yüzmeyiz doktorda olmaz derse :)
yarın cinsiyetimiz % 100kesinleşsin hemen zaraya gidelim o zaman
evet canım haklısın ..malum doğum yaza geliyo hava sıcak olacak ..nem desen hatsafhadaa..o yüzden sürekli gelgitlerdeydim :))) ama dediğim gibi bu konuyu konuşup aydınlattığınız iyi oldu..h.sonu alışverişe çıkayım bari
canm cisten utanmiyorumki bennn buyuk olandan diyorummm
bana doktorum hergün gerek yok haftada iki sefer iç dedi. ilaç taraftarı değil foliğide yarım kullandırmıştı zaten
bende çarşamba ve pazar içiyorum
hergün aç karına gyno ferro yu içiyorum
fazla gelenleri de ikinci bebeğe saklarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?