2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sıkıldımmm yahuu gezmek az yürüyüş yasakkk hep evde hep evde iyki siz varsınız vallaaa (

evet işte çok uyuz bişi 10 aylık doğurmuş gibi oluyoruz.16ya girdik cnm daha 5 aylık olmuyoruz

yani yapcak bişi yok.ben günde bir tane elevit içiyorum sizde bi tane içiyosunuz dimi?

bana doktorum hergün gerek yok haftada iki sefer iç dedi. ilaç taraftarı değil foliğide yarım kullandırmıştı zaten
bende çarşamba ve pazar içiyorum
hergün aç karına gyno ferro yu içiyorum

bde bnde fobi oldu bundan once calistigim yerde bikac manyak kiz vardi bikere hic tutamadim yapayim dedim ozamanda suyu cektim cektim gtmediii.snra bitanesi dalga gecmisti bnle.ozamandan beri acayip utaniyorum yaaa

ayyy cnmm kıyamam yaaa ne salak insanlar war
çok sıkışırsan yapıcan bşka çare yok cnmm utanma

evet canım haklısın ..malum doğum yaza geliyo hava sıcak olacak ..nem desen hatsafhadaa..o yüzden sürekli gelgitlerdeydim :))) ama dediğim gibi bu konuyu konuşup aydınlattığınız iyi oldu..h.sonu alışverişe çıkayım bari

fazla gelenleri de ikinci bebeğe saklarsın

bana doktorum hergün gerek yok haftada iki sefer iç dedi. ilaç taraftarı değil foliğide yarım kullandırmıştı zaten

ben gyno'ya çok erken başladım...
demir yerlerde olduğu için...
eleviti kahvaltı arasında alıyorum..gyno yuda akşam yatarken içiyorum..

oh maşalllah afiyet olsun
ben daha akşam yemegı yapmadım yapasımda yok öff
bugün hiç bişe yapasım yok

ohh valla ne güzel yaa maşallah size kızlarr
sitelerden ufak tefek şeyler haricinde aldığım doğru düzgün bişi yok :))
denizcim o zaman bebek alışverişine mola ver :) kendine bişiler al...:))

sağol canım zaten oluyo birden bi cıksan alışverişe dayanamıyorsun
sımdıde para biriktiriyorum alt açmadır çantadır falan bunlar için bakalım
kendimee hiç bişey alasım gelmiyo benım artık ya

bde bnde fobi oldu bundan once calistigim yerde bikac manyak kiz vardi bikere hic tutamadim yapayim dedim ozamanda suyu cektim cektim gtmediii.snra bitanesi dalga gecmisti bnle.ozamandan beri acayip utaniyorum yaaa

aa süpermiş iyi güldüm :)) arkadaşında çok kabaymış yani ben öyle bişi görsem bile görmemiş giibi davranırım :)

öznur sende gebze deydin yanlış hatırlamıyorsam.ben haftaya life port a başlamayı düşünüyorum yüzme için.daha önceden de gitmiştim.ayrıca oranın havuz suyu tahlil sonuçları çalıştığım yere geliyo.zaten numunesini de biz alıyoruz.temiz yani.benim dr um da ilk 3 ay gitme demişti.o da sistit olma ihtimali yüksek olduğu içinmiş.ama şu an için bi sorun yokmuş.

evet cnm geçen sene haziranda doğalgaz açıktı ya serindii totoşları üşümesin sen yine kısa kollularını 3-6 ya göre al veya 6-9 bilemiyoruz besilimi olucaklar Çık canım çıkk at kendini artık

gyno ferro nedir kan hapı mı? bana vermedi doktorum

Hamilelikte kilo almak
Hamileler, gebelik süresi boyunca bebeğin sağlıklı büyümesini sağlamak için besleyici yemekler tüketmelidir. Hamile kadın, normalden 100-300 kalori daha fazla tüketebilir. Hamile kadınlar, hamilelik sırasında ne kadar kilo alabileceklerini doktorlarına danışmalıdır.
Hamilelik sırasında kilo alımı için katı kurallar olmadığını unutmayın. Her kadın kendi mevcut vücut ağırlığına göre farklı olduğunu unutmamalı ve herkesin farklı olarak fazla veya daha az kilo artışı olabileceğini bilmelidir. Kilo alımı da anne karnında bebeklerin gelişimi ile birlikte değişecektir.
Her üç aylık dönemde ideal vücut ağırlığı görmek için kullanılabilir temel kurallar vardır.
Gebelik öncesinde normal kiloda iseniz;
İlk üç ay 3-5 kilo
İkinci ve üçüncü üç aylık dönemde haftada yaklaşık 1-2 kilo
Gebelik öncesi zayıf iseniz;
İlk üç aylık dönemde 5-6 kilo veya daha fazla; (Mutlaka doktorunuza da danışarak)
Ikinci ve üçüncü üç aylık dönemde haftada ortalama 1-2 kilo
Gebelik öncesi kilolu iseniz;
İlk üç aylık dönemde yaklaşık 1-2 kilo
İkinci üç aylık dönem için doktorunuza danışın.
Hamile kadınlar, genellikle ikinci üç aylık dönemde en fazla kiloyu almaktadır. Bu aşamada dikkatli ve sağlıklı ve dengeli yiyecekler yemek gerekir. Gebelik döneminin diyet planları yapmak için çok yanlış bir zaman olduğunu unutmayın. Ayrıca herkesin hamilelik sürecinin kendine has bir gelişimi olduğunu unutmayarak her aşamada mutlaka doktorunuza danışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…