2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben ileri geri ne dedim soylermisin bi???

Canımmm sakım sen alınma haa Sana değil asla lafım asla. senin durumunfda hiç kolay değil Allah sabır versin canım gönlünede ferahlık versin inşallah. Ama bak biz burdayız yalnız değilsin :)

Kıslarrrrrr merhabaaa nasılsınızzz yaavvvv

Nerdesin kızım sen gelmiyon buralara facede yazıyon sadece :)

Canım valla en iyi insan kendini biliyor haklısın. Benimde 2 kere oldu doktor normal dedi lekelenme yat kalma dedi birinde 15 gün hiç kalkmadım nerdeyse birindede 1 hafta Benimde en son 14+ 0 da olmuştu ama içerde kanama göremedi. Zaten kanamanın olup olmaması önemli değil onun kırmızıya dönüp sökülmesi tehlikeli o yuzden istirahat veriyolar yattıp dinlendiğinde vucut o kanamayı emiyo kurutuy. O yuzden gercekten dayan sık dışını ve sadece wc ye kalk yemeğini bile yatakta yee Allahın izniyle olmaz o zman bişey Yarın doktordan sonra bizede haber ver

günaydın kızlarrr nasılsınızzzz
ben güne yaşpasta yapmakla başladım
malum yarın misafirler gelicek
çok işim var coooooook
süpersin. eline sağlık. eminim çok güzel olmuştur.

gızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrr 3000 sayfayı devirdik
Allah çenemize kuvvet versin.. daha nice 3000 sayfalara inşallah

:119::119::119::119:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

evet ya, amin.

hilmacim yaziyi yazdim temin ama eklentiyi yapamadim cnku burda internet biraz problem oluo.nilyfer cicegi gondermistim bnde sana:))neyse olmadi trn sabah mutlaka gonderirim:))

canım kendinden kat kat büyüyebilen tek organımız olan uterus yani rahmimiz atağa geçmiş durumda ve o büyürken diğer organlarımızda etkileniyo ağrının en büyük nedeni şu dönemde kaslarımızın gevşemsine bağlı. kanamada okadar çok nedenle olablirki senin tarif ettiğin kanamalar çok sık görülüyo yani bi kanama noktasının olması bazen gebelikle tamemen ilişkisiz oluşuyo bu kanama odacıkları için bu yönden rahat olsun genelde 2.trimester kanamalrında plesenta yerleşim anamolisi görülür ama anlatığına göre sende böle bi durum yok senin gibi olan kanamlarının çoğunun tam nedeni bilinmemektedir. ama ağrı herzamn olan ağrılar gibi değilse yani kasılma gibide oluyosa bu önemli olabilir oyüzden bi doktoruna danış dedim yoksa ağrı görülebilir.

yarın tekrar gıdecegım zaten canım kadında bıktı benden agrılar normal dıolar ama bende kanama oldugu ıcın onu kaybetmekten cok korkuyorummm cokkk

benımde 9haftalık bı kurtajım var canım dıger bebegımıde ocak 28de kaybetmıstım bı korkum zaten varrr budaaa eslık edınce daha kotu oldummm bende gunde uc tane 200 luk progestan alıyorumm ıkı defa bırden kanamam oldu ama rengı koyu kahverengı normal kan degıldı dıgerlerı lekelenme olrak devam ettı sende hala yatıomusun bende yatmaktan sıkılıyorum bakacak kımsemde yokkk daha kotu oluyorummm amınnn hepımıze ınss

ben ileri geri ne dedim soylermisin bi???

kızlar..
bazen aramızda küçük yanlış anlaşılmalar olabilir...
bazen aramızdan biri asla katılamayacağımız bi fikre sahip olabilir..
ama bişey hep aklımızda olsun; bizler farklı kültürlerden,şehirlerden,ülkelerden hatta belki farklı inanışlara sahip aklı başında bireyleriz...

hepimizin ortak bi noktası var.. hamişlikle beraber burda kocaman bi aile olduk..
dertlerimizi, sıkıntılarımızı, mutluluklarımızı, heyecanlarımızı paylaşıyoruz..
hamişliğin getirdiği bi tuhaf bi ruh hali var zaten hepimizde.. lütfen birbirimize karşı daha anlayışlı olalım..
gerginlik en son ihtiyacımız olan şey..
lütfen gerilmeyelim..
ben kendi adıma söylüyorum, ikinizi de çok seviyorum...
hepinizi çok seviyorum...
burda böyle gergince konuşmalar geçince çok üzülüyorum...
lütfen siz de aklınızdan çıkarmayın......

BİZ KOCAMAN Bİ AİLEYİZ....
gerginlikler olur ama sürmesin lütfen

canım sen üzme kendini streste yapma hiç.. ben 3 hafta sonra ilk defa dısarı çıktım yatmaktan heryanım uyusmus gezemedim bile
katlanıcaz bi süre napalım.. doktorum önceki gibi olur diye düsünme o daha küçüktü bu bebegin büyüdü sana iyice sıkı sıkı tutunmustur dedi..
yanında birileri olsaymıs daha kolay atlatırdın tabi.. bi komsun bile olsa yeter aslında sana.. arada yanına gelip gitse.. bi kase corba getirse..

kızlar hadi öğle yemeği vakti

ben daha kahvaltı yapmadım

Buarada konu niye kapansi anlamadim bukadar lafi ediosan arkasinda dur..sen eger burdaki rusvet olayindan bahsettigimi diosan esimin memleketine saygisizlikla bunun hic alakasi yk.ben gayette saygili bi insanim elestirmeyle saygisizca laf etmenin arasindaki farki snden iyi bilriim.gerekirse turkiyede olan yanlislari da elestiririm bunda bi sikintim yok.cnku zaten bunu azerbaycan halkida elestirio.bnm ulkemde de elestirilcek bisey oldgunda onu da elestirioyrum zaten.cnku orasi da avrupa degil ama seni bilemem bnm icin sartlar cok daha iyi.esim turkiyeye 10 yil orda yasadigi icin alismis o da bazi seyleri gorunce ario orayi..ama ilk konusmamizdan da hatirladigima gore snde ulkene donmek istyrdun burda eviniz vardi filan.snnki smdi saygisizlikmi oluo ulkene gelmk istiosun die??bn fikrimi duzgun bi bicimde soyledim sn alinirsin alinmazsin bni ilgilendirmz.ne sana ne de milletine hakaret etmedim etmemde cnku bnmde bi yarim artk bu millet.ve bn esimi oyle ck seviyrmki bnmde esim azeri oldugu icin zaten hakaret sn etsen bn ettirmem.ama gerceklerden de kacmamak lazim.daha duzgun bi yasam tarzi herkes ister.bnmde istedigim bu...

canm gerginlik yaratiliyrsa snde onun icine cekiliosun bn ne hakaret etiim nede onun gibi bisey.smdi turkiede vanda hicbisey yok neden gelismio neden hastaneler buyuk sehirdeki gibi degil dye hakaret mi etmis oluyrm turkiyeye.tabiki hayir,kmse bna saygiyi ogretmeye kalkmasin...snde buna cevp yazmak zorunda degilsin.biliyorum o d snn arkadasin oyuzden diyrm

Ağzına sağlık canım aynı fikirdeyim kzılar Bazen hamilelik alınganlığı yapıyozruz 2 nizide öperim severim Bak biz Ezcemo ile istemeden olsa yalnış anlamıştık birbirimizi akraba çıktık sonra şaka gibii:))))

Ben söyleyeceğimi söyledim. bitti. benden alıntı yapmadan genel olarak yaz.

Ben daha yavaş yavaş kahvaltımı hazırlıyorumafiyet olsun canım

ozaman sana afiyet olsun hem öğle yemeği hem kahvaltı bir arada olucak

ozaman sen de kahvaltıya hadi ama çabuk bebiş çok açıkmıştır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…