2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

alttan baktırmak çokda iyi değil canım ama genede sen bilirsin

hmmm birkaç kişidede okumuştum alttan muayenden sonra bazılarında kanama olmuş falan yok ya bende baktırmam ultrasyona giderken sıkışıpta mı gitcez öylebdaha net gözüküyormuş galiba cnm bilgin var mı acaba

yok canım hiç gerek yok o rahim ultrasyonlarında oluyo bunda gerek yok

tamam cnm ben şimdi 6 haftalığım ya kese gözükür demi belki kalp atışalrınıda duyarım demi cnm allahın izniyle inşallah :)

ajinal ultrasonografiyle 5,5-6 hafta, karından yapılan ultrasonla 6,5-7. haftadan itibaren, fetüs 5mm yi aşınca kalp atışları görülür

ajinal ultrasonografiyle 5,5-6 hafta, karından yapılan ultrasonla 6,5-7. haftadan itibaren, fetüs 5mm yi aşınca kalp atışları görülür

hmmm allahım heyecandan pazartesi olmak bilmez şimdi hayırlısıyla ogün birgelse keşke cnm boğazlarım fena bazen hapşuruyorumda korkuyorum hapşururken sen ne durumdasın cnm

hmmm allahım heyecandan pazartesi olmak bilmez şimdi hayırlısıyla ogün birgelse keşke cnm boğazlarım fena bazen hapşuruyorumda korkuyorum hapşururken sen ne durumdasın cnm

sıcak bişiler iç ve bebeğinede bişey olmaz... ben iyiyim ya hafif mide bulşantısı var.. p.tesi bende gidicem dra gelince haber et p.tesi

sıcak bişiler iç ve bebeğinede bişey olmaz... ben iyiyim ya hafif mide bulşantısı var.. p.tesi bende gidicem dra gelince haber et p.tesi

tmm cnm pzrtesi konuşuruz yine cnm inş güzel sonuçlar alırız ya :) allahın izniyle bugun cuma bol bol dua edelim hepimize :)

yok canım alttan muayeneye gerektirecek bi durum olamzsa doguma akdr muayene olmaz alttan hem istemiyorsanda istemediğini sölersin...

bu arada bhcg değrim bugün 989,9 çıktı

hilmacım beta hcg değerlerin gayet güzel tatlım sakın endişe etme..bol bol dua et canım.keyfini çıkar canım anne adaylığının.....

Merhabalar eylül 2011 de hamile kaldım. 1 aylık hamileyim allah nasip kısmet ederse haziran 2012 annesi olacağım. Rabbim herkeze nasip etsin.

bende aynen öyleyim..hiç rahat olamiyorum,hep bi tedirginlik...valla banada zor gececek gibi geliyor)))ama tabi dedigin gibi cokta müthiş birşey...allah isteyen herkese yaşatsin...

Günaydın
Allah nasip ederse bende haziran 2012 annesiyim.
İkinci meleğime hamileyim.1.5 aylıkmış
İlkine kan sulandırıcı iğne ile sahip oldum şimdi bu kuzuyada iğne olacakmışım.Salı günü rapor çıkarttırıp iğnelerimi alacağım Allah izin ederse.
Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.
Çok yazamasamda mutlaka yazılanları okumaya çalışacağım.
Öpüyorum hepinizi.

ben 3. tüp bebek tedavimde kan testim 12. gün 142 çıktı galiba hamileyim bende Allah kısmet ederse haziran annesi, olacağım. bende pıhtılaşma var fragmin kullanıyorum
ne zamana kadar kullanılıyor şimdilik doktor keseye kadar fragmin aldırdı. rapor nasıl oluyor.

ben doğum sonrası 10 güne kadar kullandım hiç bırakmadım coraspinle bilrikte.
innohep kullanıyorum salı da rapor çıkartıp tekrar başlıcam işte.rapor alınca bedava alınıyor ve 5-6 kutu birden alıyorsun.
hayırlısı ile kucağına al sende inşallah

harikaaaa.tebrikler hayırlısı olsun.Allah tamamına erdirsin.

merhaba bende 5+3günlük hamileyim doktora görünmedim dahaaa gitmişken kese kalp hepsini görmek istiyorum insanın morelini bozuyolar yok kese çok küçük yok kalbi atmıyo yok şu yok bu doktorlar biraz gattar sanırsam bu konuda onun için işimi garantiye almak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda :)

ben 4 haftalıkken öğrenmiştim ultrasonda görünmez dedi alttanda bakmak istemedi ne seni nede bebeği rahatsız edelim dedi 10 gün sonra görünür dedi ben 6 haftalık die gittim 7hafta 5 günlük çıktı :):) herşeyi görünmüştü çok sevinmiştim ama 6 haftayı geçmesini bekle insan daha bi mutlu oluyo kalbinn falanda attığını görünce:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…