alttan baktırmak çokda iyi değil canım ama genede sen bilirsin
hmmm birkaç kişidede okumuştum alttan muayenden sonra bazılarında kanama olmuş falan yok ya bende baktırmam ultrasyona giderken sıkışıpta mı gitcez öylebdaha net gözüküyormuş galiba cnm bilgin var mı acaba
yok canım hiç gerek yok o rahim ultrasyonlarında oluyo bunda gerek yok
tamam cnm ben şimdi 6 haftalığım ya kese gözükür demi belki kalp atışalrınıda duyarım demi cnm allahın izniyle inşallah :)
ajinal ultrasonografiyle 5,5-6 hafta, karından yapılan ultrasonla 6,5-7. haftadan itibaren, fetüs 5mm yi aşınca kalp atışları görülür
hmmm allahım heyecandan pazartesi olmak bilmez şimdi hayırlısıyla ogün birgelse keşke cnm boğazlarım fena bazen hapşuruyorumda korkuyorum hapşururken sen ne durumdasın cnm
hmmm allahım heyecandan pazartesi olmak bilmez şimdi hayırlısıyla ogün birgelse keşke cnm boğazlarım fena bazen hapşuruyorumda korkuyorum hapşururken sen ne durumdasın cnm
sıcak bişiler iç ve bebeğinede bişey olmaz... ben iyiyim ya hafif mide bulşantısı var.. p.tesi bende gidicem dra gelince haber et p.tesi
yok canım alttan muayeneye gerektirecek bi durum olamzsa doguma akdr muayene olmaz alttan hem istemiyorsanda istemediğini sölersin...
bu arada bhcg değrim bugün 989,9 çıktı
tmm cnm pzrtesi konuşuruz yine cnm inş güzel sonuçlar alırız ya :) allahın izniyle bugun cuma bol bol dua edelim hepimize :)
hilmacım beta hcg değerlerin gayet güzel tatlım sakın endişe etme..bol bol dua et canım.keyfini çıkar canım anne adaylığının.....
merhabalar,benimde ilk gebeliğim 6+2 ne yapsamda normal hayata dönemiyorum hep bi dikkat etme dürtüsü var üstümde bu şekilde 9 ay zor geçecekama farklı bi keyfi var bu işin sincap gibi şirinleşsede insan dişiliği rahatsız olmuyo bu durumdan amacımız çok kutsal. Allah yardımcımız olsun
tamam canım
Allah hepimizin bebişlerini korusun
Günaydın
Allah nasip ederse bende haziran 2012 annesiyim.
İkinci meleğime hamileyim.1.5 aylıkmış
İlkine kan sulandırıcı iğne ile sahip oldum şimdi bu kuzuyada iğne olacakmışım.Salı günü rapor çıkarttırıp iğnelerimi alacağım Allah izin ederse.
Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.
Çok yazamasamda mutlaka yazılanları okumaya çalışacağım.
Öpüyorum hepinizi.
ben 3. tüp bebek tedavimde kan testim 12. gün 142 çıktı galiba hamileyim bende Allah kısmet ederse haziran annesi, olacağım. bende pıhtılaşma var fragmin kullanıyorum
ne zamana kadar kullanılıyor şimdilik doktor keseye kadar fragmin aldırdı. rapor nasıl oluyor.
ben 3. tüp bebek tedavimde kan testim 12. gün 142 çıktı galiba hamileyim bende Allah kısmet ederse haziran annesi, olacağım. bende pıhtılaşma var fragmin kullanıyorum
ne zamana kadar kullanılıyor şimdilik doktor keseye kadar fragmin aldırdı. rapor nasıl oluyor.
Merhabalar eylül 2011 de hamile kaldım. 1 aylık hamileyim allah nasip kısmet ederse haziran 2012 annesi olacağım. Rabbim herkeze nasip etsin.
merhaba bende 5+3günlük hamileyim doktora görünmedim dahaaa gitmişken kese kalp hepsini görmek istiyorum insanın morelini bozuyolar yok kese çok küçük yok kalbi atmıyo yok şu yok bu doktorlar biraz gattar sanırsam bu konuda onun için işimi garantiye almak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?