Ben söyleyeceğimi söyledim. bitti. benden alıntı yapmadan genel olarak yaz.
canm gerginlik yaratiliyrsa snde onun icine cekiliosun bn ne hakaret etiim nede onun gibi bisey.smdi turkiede vanda hicbisey yok neden gelismio neden hastaneler buyuk sehirdeki gibi degil dye hakaret mi etmis oluyrm turkiyeye.tabiki hayir,kmse bna saygiyi ogretmeye kalkmasin...snde buna cevp yazmak zorunda degilsin.biliyorum o d snn arkadasin oyuzden diyrm
Ağzına sağlık canım aynı fikirdeyim kzılar Bazen hamilelik alınganlığı yapıyozruz 2 nizide öperim severim Bak biz Ezcemo ile istemeden olsa yalnış anlamıştık birbirimizi akraba çıktık sonra şaka gibii:))))
Yok bebeğim, ben ekmeği makinamda yaparım. mis gibi oluyo.aç kapıyı geliyorummgelirken 2 taze ekmek alammıı
aynen yaaa nolucak bu üşengeçlik tosbağalık
Yok bebeğim, ben ekmeği makinamda yaparım. mis gibi oluyo.
ayyy cocuk gibi bu ne yaaa...cok zekice oldu cevabin.tartismak istemiosan ortaya tartisma atmiycaksin...
Yok bebeğim, ben ekmeği makinamda yaparım. mis gibi oluyo.
Sormaa. hava da böyle ya. bugün gitti iş güç.
ayyy cocuk gibi bu ne yaaa...cok zekice oldu cevabin.tartismak istemiosan ortaya tartisma atmiycaksin...
pişşşşşşşşşşşt sinir yokArda'mı düşün
Ranacım sana da söylüyorum.. sana da sinir,öfke yasakÖmer'im üzülür sonra
tekrar ediyorum ikiniz de benim arkadaşımsınız... İKİNİZİ DE SEVİYORUM....
ayy sende cok yatmıssın yaa bende bıde temızlık hastalıgı varr gercekten tedavı olmayı bıle dusunuyorum cuma gunude temızlık yapmıstım mutfak dolaplarını sılıp halı kaldırdıgım ıcın bu kanama alanı olusmus olabılır ama sımdıkı halımı bı gorsen yatarak yemek yıyorum yanımda sehpahada hersey sıralı ne arasan var ev almıs basını gıdıo ooo ole bı halım varrr esımde dıo sana oh oldu dıye sen atlatmıssın ıns bende atlatırım zaten tek ıı yonum kanama rengı koyu kahverengı ama bende doktor kanama yerını gordu banada gosterdı bı santım dedı yalnıs hatırlamıosammm haber verırım canım benım dogum temmuz basına gelıo dıe pek yazmıodum ama genelde zamanından once oluo ya belkı bende hazıran annesı olurum ama genelde sayfaya gırıs yapıyorummm takıp edıyorum sızlerııı bundan sonra hep gırerım ınsssCanımmm sakım sen alınma haa Sana değil asla lafım asla. senin durumunfda hiç kolay değil Allah sabır versin canım gönlünede ferahlık versin inşallah. Ama bak biz burdayız yalnız değilsin :)
Nerdesin kızım sen gelmiyon buralara facede yazıyon sadece :)
Canım valla en iyi insan kendini biliyor haklısın. Benimde 2 kere oldu doktor normal dedi lekelenme yat kalma dedi birinde 15 gün hiç kalkmadım nerdeyse birindede 1 hafta Benimde en son 14+ 0 da olmuştu ama içerde kanama göremedi. Zaten kanamanın olup olmaması önemli değil onun kırmızıya dönüp sökülmesi tehlikeli o yuzden istirahat veriyolar yattıp dinlendiğinde vucut o kanamayı emiyo kurutuy. O yuzden gercekten dayan sık dışını ve sadece wc ye kalk yemeğini bile yatakta yee Allahın izniyle olmaz o zman bişey Yarın doktordan sonra bizede haber ver
canım aslında doktor sole bısey dedı ama ben tam anlamadım bı yer gosterdı bebek buraya yapısık olmalıydı fakat bu haftalarda kendını tamamlar gelecek haftalarda yapısacakta olabılır dedıı bende tehlıkemı bu dedım suan degıl ama yapışmalı dedıı senın demek ıstedıgın bu olabılırmı ve ben ne yaapabılırım bılgn varmııcanım kendinden kat kat büyüyebilen tek organımız olan uterus yani rahmimiz atağa geçmiş durumda ve o büyürken diğer organlarımızda etkileniyo ağrının en büyük nedeni şu dönemde kaslarımızın gevşemsine bağlı. kanamada okadar çok nedenle olablirki senin tarif ettiğin kanamalar çok sık görülüyo yani bi kanama noktasının olması bazen gebelikle tamemen ilişkisiz oluşuyo bu kanama odacıkları için bu yönden rahat olsun genelde 2.trimester kanamalrında plesenta yerleşim anamolisi görülür ama anlatığına göre sende böle bi durum yok senin gibi olan kanamlarının çoğunun tam nedeni bilinmemektedir. ama ağrı herzamn olan ağrılar gibi değilse yani kasılma gibide oluyosa bu önemli olabilir oyüzden bi doktoruna danış dedim yoksa ağrı görülebilir.
canım sen üzme kendini streste yapma hiç.. ben 3 hafta sonra ilk defa dısarı çıktım yatmaktan heryanım uyusmus gezemedim bile
katlanıcaz bi süre napalım.. doktorum önceki gibi olur diye düsünme o daha küçüktü bu bebegin büyüdü sana iyice sıkı sıkı tutunmustur dedi..
yanında birileri olsaymıs daha kolay atlatırdın tabi.. bi komsun bile olsa yeter aslında sana.. arada yanına gelip gitse.. bi kase corba getirse..
ben daha kahvaltı yapmadım
tatlım.pişşşşşşşşşşşt sinir yokArda'mı düşün
Ranacım sana da söylüyorum.. sana da sinir,öfke yasakÖmer'im üzülür sonra
tekrar ediyorum ikiniz de benim arkadaşımsınız... İKİNİZİ DE SEVİYORUM....
ben kahvaltıda susamlı beyaz ekmek isterim :26::26:
teyzem gelecek buyuk ıhtımalle yarınnn canım ama ben korkularımı yenemıyorum kı onemlı olan bı kısımda bu acaba agrılarım sureklı yatmaktanda olabılırmı bılmıyorummm yalnız tam bebegın oldugu yer agrıooo bole denk gelmez dımı
süpersin. eline sağlık. eminim çok güzel olmuştur.
evet ya, amin.
Ağzına sağlık canım aynı fikirdeyim kzılar Bazen hamilelik alınganlığı yapıyozruz 2 nizide öperim severim Bak biz Ezcemo ile istemeden olsa yalnış anlamıştık birbirimizi akraba çıktık sonra şaka gibii:))))
olur canım. yufkam da var, arasına ne koyayım söyle hemen yapam
kızlar uzun zamandır bişeyler yazmıyodum size şok bi haber vereyim doktor bana 13. haftada erkek demişti dün 18+4 günlükken kızım olacağını öğrendimm hala şoktayım iyiki bebeğime bişey almamışım
kızlar uzun zamandır bişeyler yazmıyodum size şok bi haber vereyim doktor bana 13. haftada erkek demişti dün 18+4 günlükken kızım olacağını öğrendimm hala şoktayım iyiki bebeğime bişey almamışım
ay canım benim yaaabiz senle tartıştık mı hiç hatırlamıyorum hamilelilk işte valla:):) Canım hemşerim Arkadaşlarım canlarım ciğerlerim iki gözüm iki çeşmelerimmmm ben bişey demicem arkadaşlar da yazmışlar zaten.Hadi öpünde barışın nütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?