2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pişşşşşşşşşşşt sinir yok Arda'mı düşün

Ranacım sana da söylüyorum.. sana da sinir,öfke yasak Ömer'im üzülür sonra

tekrar ediyorum ikiniz de benim arkadaşımsınız... İKİNİZİ DE SEVİYORUM....

ayyy cocuk gibi bu ne yaaa...cok zekice oldu cevabin.tartismak istemiosan ortaya tartisma atmiycaksin...

Eeeeeeeee ne diyosun sen ya? konuyu başlatan da sensin, uzatan da. bi diyeceğin varsa yazarsın özelden. kimsenin tadını kaçırma.senin yüzünden stres falan olamam. hiç bişey benden bebeğimden önemli değil.

Banada sarıl çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ayy sende cok yatmıssın yaa bende bıde temızlık hastalıgı varr gercekten tedavı olmayı bıle dusunuyorum cuma gunude temızlık yapmıstım mutfak dolaplarını sılıp halı kaldırdıgım ıcın bu kanama alanı olusmus olabılır ama sımdıkı halımı bı gorsen yatarak yemek yıyorum yanımda sehpahada hersey sıralı ne arasan var ev almıs basını gıdıo ooo ole bı halım varrr esımde dıo sana oh oldu dıye sen atlatmıssın ıns bende atlatırım zaten tek ıı yonum kanama rengı koyu kahverengı ama bende doktor kanama yerını gordu banada gosterdı bı santım dedı yalnıs hatırlamıosammm haber verırım canım benım dogum temmuz basına gelıo dıe pek yazmıodum ama genelde zamanından once oluo ya belkı bende hazıran annesı olurum ama genelde sayfaya gırıs yapıyorummm takıp edıyorum sızlerııı bundan sonra hep gırerım ınsss
canım aslında doktor sole bısey dedı ama ben tam anlamadım bı yer gosterdı bebek buraya yapısık olmalıydı fakat bu haftalarda kendını tamamlar gelecek haftalarda yapısacakta olabılır dedıı bende tehlıkemı bu dedım suan degıl ama yapışmalı dedıı senın demek ıstedıgın bu olabılırmı ve ben ne yaapabılırım bılgn varmıı

teyzem gelecek buyuk ıhtımalle yarınnn canım ama ben korkularımı yenemıyorum kı onemlı olan bı kısımda bu acaba agrılarım sureklı yatmaktanda olabılırmı bılmıyorummm yalnız tam bebegın oldugu yer agrıooo bole denk gelmez dımı

tatlım.sinirlenmedim canım. muhabbete devamevet Ömer herşeyden önemli.

ben kahvaltıda susamlı beyaz ekmek isterim :26::26:

olur canım. yufkam da var, arasına ne koyayım söyle hemen yapam

tatlım yatıyoruz sürekli hareketsiz kaldık içerdeki gazı çıkaramıyoz sancı yapıyo
yatarken ayaklarını hareket ettir arada karnını sıvasla o çıkınca oohhh nası bi rahatlama olur sancı neyim kalmaz

kızlar uzun zamandır bişeyler yazmıyodum size şok bi haber vereyim doktor bana 13. haftada erkek demişti dün 18+4 günlükken kızım olacağını öğrendimm hala şoktayım iyiki bebeğime bişey almamışım

ay canım benim yaaa biz senle tartıştık mı hiç hatırlamıyorum hamilelilk işte valla:):) Canım hemşerim Arkadaşlarım canlarım ciğerlerim iki gözüm iki çeşmelerimmmm ben bişey demicem arkadaşlar da yazmışlar zaten.Hadi öpünde barışın nütfennn

hadii canımmmmm yok artıkk anammm bana da kız dedi ya pipisi var derseeee:):) Allahım yaa bence sen uzun bi zaman bişey alma erkek der bu sefer iyice karışır yani

neyyyyyy

hayırlısı olsun canım.. gözünaydın
ne hissediyosun peki????
ben de çok korkuyorum acaba değişir mi diye :26::26::26::26:

sana da sarılam hemen

hoşgeldin cnm ya zaten 13. hafta erken bi tahmin olmuşş ama hayırlısı olsunn sağlıkla gelsin inşşş

canım nerelerdesın sen bayadır yoktunn ??
hayırlısı canım 13. hafta erken oluyo tabı bıraz ama doktorlar tahmınde bulunuyo bulunmasalar daha iyi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…