2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Tebrik ederim canım. hayırlısı. ben daha 18+4 değilim. değişirmi ki acaba? of yaa.

sağol canııım bakalım nasıl olacak henuz bıtmedi :)
merak içindeyim. olunca resmini koy da görelim bari

sarılıyorum kocamannnnnn hem deeeeee

bi de şunu takam topiğe;

Eki Görüntüle 321790

evt kuşum kuzularımız her şeyden önemli... hepimizinki deeee

tabiki hayatım.

aaaa sendemiii bendede aynı şey oldu cnm alışırsın merak etmee önceleri şok oluosundaa gerçi eşin çabuk alışırmı bilmem içten içe bizimkinin hala umudu var biliyorum ama kızınıda seviyor herkes kızını ogluma alcam yok yigenime alcam şuna alcam buna alcam demesee adam memnunda iştee milletin böyle yapması sinir ediyor benii

neyyyyyy

hayırlısı olsun canım.. gözünaydın
ne hissediyosun peki????
ben de çok korkuyorum acaba değişir mi diye :26::26::26::26:

sana da sarılam hemen

ayyy bana hem sarıl hem öp hemde Yağmurumu sev okşaa hahahahahaha bende seni sevip sarılıp öpim Doruk prensi de

ahhaahaaa face te biri dha yazmıştı kız bekliyodu erkek demiş doktor
benim doktorun söylememesinde varmıs bişi demekki

hayırlı olsun canım benim seninkinide seneye yılbasında cam agacı gibi süsleriz artık

kızlarrr doktordan geldimkızçem olacakmışşş ASYA NİL geliyorsağlığı çok şükür yerindeymiş.190gr olmuş kızım4 lü test için kanda verdim,haftaya alıcam sonucu inşallahh güzel çıkar RABBİMİN izniyle..çokk mutluyum çokkkkk

hadii canımmmmm yok artıkk anammm bana da kız dedi ya pipisi var derseeee:):) Allahım yaa bence sen uzun bi zaman bişey alma erkek der bu sefer iyice karışır yani

valla canım ben şok oldum hele eşimi görseniz adam hep erkek bekliyodu oğlum diye seviyodu şok olduk

hoşgeldin cnm ya zaten 13. hafta erken bi tahmin olmuşş ama hayırlısı olsunn sağlıkla gelsin inşşş

evet bize erkek pipisi var dedi hatta çekip fotosunu verdi şimdi kıza dönmüş erkek fatma olmasında

canım nerelerdesın sen bayadır yoktunn ??
hayırlısı canım 13. hafta erken oluyo tabı bıraz ama doktorlar tahmınde bulunuyo bulunmasalar daha iyi herhalde

canım buralardayım ama cepten nete giriyorum vınnım vradı şuan evde çekmiyo neden olduğunu anlamadım o yüsden bişey yazamıyorum, ben hep erkek hissediyordum rüyalarımda falan erkek görüyordum çevremdeki herkeste erkek dedi ve bende hep erkek bebek belirtileri vardı ama inan bende hepsinin hurafe olduğunu ispatladım kaynanamın yüzük testi bile yanlış çıktı ömründe ilk defa

güzel annelerim benimm nasılsınız neler yapıosunuz ben bu aralar hiçç güzelce topiği takip edemiorum yhaa ben ne zaman ii olucam bu gidişle hiçç dinamik bi anne olamıcam galiba ben

Asya Nil'in sağlıkla gelsin canımm.Amannnn maşallah bi sıkıntı yok çok şükür Allah mutluluğunu daim etsin canımmmmm.Ay sevinelim mutlu umutlu olalımmm el ele tutuşalım oynayalım zıplayalım hobbaaaaa

ahh ahh sen şimdi ist de olucaktınki koşarak gelmeyenn
ben kalkıyom bişiler hazırlıyım bende..

kızlar bu arada pekmez falan yiyonuz mu siz :26:
Yok gülüm, ben pekmez yimiyorum. hiç sevmem de normalde.

hadii canımmmmm yok artıkk anammm bana da kız dedi ya pipisi var derseeee:):) Allahım yaa bence sen uzun bi zaman bişey alma erkek der bu sefer iyice karışır yani

hepimizi korku bastı ya.benim kafam karıştı. gerçi 16+2 ydi doktora gittiğimde.

saol cnm benim,mutluluğumuz hep daim olsunnvalla göbek atcak durumdayım hadi oynayalım karşılıklı

güzel annelerim benimm nasılsınız neler yapıosunuz ben bu aralar hiçç güzelce topiği takip edemiorum yhaa ben ne zaman ii olucam bu gidişle hiçç dinamik bi anne olamıcam galiba ben

yaaa randevumu 19-20 sine alalım diye aradım doktor cok yogunmuş
bende o fuara gitmek ciciler almak istiyoruumm isyanım var ulleeennn

ilk haftalarda klitorisle testisler çok benziyormuş birbirine.. o yüzden doktorlar karıştırabiliyormuş
benim doktor da öyle demişti..
eşimin arkadaşının bebeği için de 7. aya kadar erkek demişler, 7. ayda aaa bu kızmış demişler
aldıklarının hepsini mağazalardan değiştirmişler
ben de o yüzden gri-sarı-yeşilin dışına çıkmayı düşünmüyorum 7. aya kadar

Yok gülüm, ben pekmez yimiyorum. hiç sevmem de normalde.

hepimizi korku bastı ya.benim kafam karıştı. gerçi 16+2 ydi doktora gittiğimde.
korkudan ziyade şaşkınlık olur tabi sağlıklı olsunlarda hepsi bizim kuzumuz onda bi sıkıntı yok ama hazrılıklar olunca insan biraz garip oluyo tabii

saol cnm benim,mutluluğumuz hep daim olsunnvalla göbek atcak durumdayım hadi oynayalım karşılıklı

aç göbişini bakimmm az yanaş göbişimizi tokuşturalım hoppp

Tebrik ederim canım. hayırlısı. ben daha 18+4 değilim. değişirmi ki acaba? of yaa.

saol canım değişmez canım bu herkesin başına gelen bi durum değil beni buldu işte

valla benim eşimde zavallı alışamadı aynenn bende sinir oluyorum böyle insanlara ama eşim bana su yolu takım aldı kızı olacağını öğrenince akşam sürpriz yaptı canım kocişim benim.

amin canım süsleris valla anası zaten süsülü herkes bana senin kızçen nasıl olcak çok merak ediyoruz diyo:)

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün.

ayyy bana hem sarıl hem öp hemde Yağmurumu sev okşaa hahahahahaha bende seni sevip sarılıp öpim Doruk prensi de

evt kuşum ben sana sarılınca Doruk da Yağmur a sarılır o arada

ayy ne güzel.... maşallah canım ne büyükmüşşş...
neyle besledin kız sen onu

şimdilerde böyle olabilir kuşum ama doğduktan sonra peşlerine koşarken dinamik olur muyuz acep

canımmm özledim snei nerelerdesinn :))
ikiz bebişlerimiz napıooolarr :))
cinsiyetleri belli oldumu en son küçük kızdı ... büyük belli oldumu :)

valla canım ne bilim yiyom işte bişeyler dana kadar olmuş valla kızımm

ohhh tokuşturalım şekerimmmm kızçelerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…