Tebrik ederim canım. hayırlısı.kızlar uzun zamandır bişeyler yazmıyodum size şok bi haber vereyim doktor bana 13. haftada erkek demişti dün 18+4 günlükken kızım olacağını öğrendimm hala şoktayım iyiki bebeğime bişey almamışım
sağol canııım bakalım nasıl olacak henuz bıtmedi :)
sarılıyorum kocamannnnnn hem deeeeee
bi de şunu takam topiğe;
Eki Görüntüle 321790
evt kuşum kuzularımız her şeyden önemli... hepimizinki deeee
kızlar uzun zamandır bişeyler yazmıyodum size şok bi haber vereyim doktor bana 13. haftada erkek demişti dün 18+4 günlükken kızım olacağını öğrendimm hala şoktayım iyiki bebeğime bişey almamışım
neyyyyyy
hayırlısı olsun canım.. gözünaydın
ne hissediyosun peki????
ben de çok korkuyorum acaba değişir mi diye :26::26::26::26:
sana da sarılam hemen
kızlar uzun zamandır bişeyler yazmıyodum size şok bi haber vereyim doktor bana 13. haftada erkek demişti dün 18+4 günlükken kızım olacağını öğrendimm hala şoktayım iyiki bebeğime bişey almamışım
hadii canımmmmm yok artıkkanammm bana da kız dedi ya pipisi var derseeee:):) Allahım yaa bence sen uzun bi zaman bişey alma erkek der bu sefer iyice karışır yani
neyyyyyy
hayırlısı olsun canım.. gözünaydın
ne hissediyosun peki????
ben de çok korkuyorum acaba değişir mi diye :26::26::26::26:
amin canım tabi hayırlısı buymuş demek aslında bende sevinmedim değil bana arkadaş geliyo süsleyip püslicem onu ohh miss...
sana da sarılam hemen
hoşgeldin cnm ya zaten 13. hafta erken bi tahmin olmuşş ama hayırlısı olsunn sağlıkla gelsin inşşş
canım nerelerdesın sen bayadır yoktunn ??
hayırlısı canım 13. hafta erken oluyo tabı bıraz ama doktorlar tahmınde bulunuyo bulunmasalar daha iyi herhalde
kızlarrr doktordan geldimkızçem olacakmışşş ASYA NİL geliyor sağlığı çok şükür yerindeymiş.190gr olmuş kızım 4 lü test için kanda verdim,haftaya alıcam sonucu inşallahh güzel çıkar RABBİMİN izniyle..çokk mutluyum çokkkkk
Yok gülüm, ben pekmez yimiyorum. hiç sevmem de normalde.ahh ahh sen şimdi ist de olucaktınki koşarak gelmeyenn
ben kalkıyom bişiler hazırlıyım bende..
kızlar bu arada pekmez falan yiyonuz mu siz :26:
hadii canımmmmm yok artıkkanammm bana da kız dedi ya pipisi var derseeee:):) Allahım yaa bence sen uzun bi zaman bişey alma erkek der bu sefer iyice karışır yani
Asya Nil'in sağlıkla gelsin canımm.Amannnn maşallah bi sıkıntı yok çok şükür Allah mutluluğunu daim etsin canımmmmm.Ay sevinelim mutlu umutlu olalımmm el ele tutuşalım oynayalım zıplayalım hobbaaaaa
güzel annelerim benimm nasılsınız neler yapıosunuz ben bu aralar hiçç güzelce topiği takip edemiorum yhaa ben ne zaman ii olucam bu gidişle hiçç dinamik bi anne olamıcam galiba ben
korkudan ziyade şaşkınlık olur tabi sağlıklı olsunlarda hepsi bizim kuzumuz onda bi sıkıntı yok ama hazrılıklar olunca insan biraz garip oluyo tabiiYok gülüm, ben pekmez yimiyorum. hiç sevmem de normalde.
hepimizi korku bastı ya.benim kafam karıştı. gerçi 16+2 ydi doktora gittiğimde.
saol cnm benim,mutluluğumuz hep daim olsunnvalla göbek atcak durumdayım hadi oynayalım karşılıklı
Tebrik ederim canım. hayırlısı.ben daha 18+4 değilim. değişirmi ki acaba? of yaa.
aaaa sendemiii bendede aynı şey oldu cnm alışırsın merak etmee önceleri şok oluosundaa gerçi eşin çabuk alışırmı bilmem içten içe bizimkinin hala umudu var biliyorumama kızınıda seviyor herkes kızını ogluma alcam yok yigenime alcam şuna alcam buna alcam demesee adam memnunda iştee milletin böyle yapması sinir ediyor benii
ahhaahaaa face te biri dha yazmıştı kız bekliyodu erkek demiş doktor
benim doktorun söylememesinde varmıs bişi demekki
hayırlı olsun canım benimseninkinide seneye yılbasında cam agacı gibi süsleriz artık
kızlarrr doktordan geldimkızçem olacakmışşş ASYA NİL geliyor sağlığı çok şükür yerindeymiş.190gr olmuş kızım 4 lü test için kanda verdim,haftaya alıcam sonucu inşallahh güzel çıkar RABBİMİN izniyle..çokk mutluyum çokkkkk
ayyy bana hem sarıl hem öp hemde Yağmurumu sev okşaa hahahahahahabende seni sevip sarılıp öpim Doruk prensi de
güzel annelerim benimm nasılsınız neler yapıosunuz ben bu aralar hiçç güzelce topiği takip edemiorum yhaa ben ne zaman ii olucam bu gidişle hiçç dinamik bi anne olamıcam galiba ben
ilk haftalarda klitorisle testisler çok benziyormuş birbirine.. o yüzden doktorlar karıştırabiliyormuş
benim doktor da öyle demişti..
eşimin arkadaşının bebeği için de 7. aya kadar erkek demişler, 7. ayda aaa bu kızmış demişler
aldıklarının hepsini mağazalardan değiştirmişler
ben de o yüzden gri-sarı-yeşilin dışına çıkmayı düşünmüyorum 7. aya kadar
evt kuşum ben sana sarılınca Doruk da Yağmur a sarılır o arada
evt kuşum ben sana sarılınca Doruk da Yağmur a sarılır o arada
ayy ne güzel.... maşallah canım ne büyükmüşşş...
neyle besledin kız sen onu
şimdilerde böyle olabilir kuşum ama doğduktan sonra peşlerine koşarken dinamik olur muyuz acep
korkudan ziyade şaşkınlık olur tabi sağlıklı olsunlarda hepsi bizim kuzumuz onda bi sıkıntı yok ama hazrılıklar olunca insan biraz garip oluyo tabii
aç göbişini bakimmmaz yanaş göbişimizi tokuşturalım hoppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?