2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canımmm özledim snei nerelerdesinn :))
ikiz bebişlerimiz napıooolarr :))
cinsiyetleri belli oldumu en son küçük kızdı ... büyük belli oldumu :)

buralardayım biraz sıkıntılı günler geçirdik ailecek ama hayat devam etmek zorunda
ikizler bugün kıpraştılar ciddi dalgalanmalar yaşadım hem sağda hem solda :)
küçüğe erkek demişti doktor
büyük gıcık biraz göstermedi, haftaya perşembe randevumuz var inşallah güzel haberlerle beraber cinsiyetlerini de öğreniriz

şimdilerde böyle olabilir kuşum ama doğduktan sonra peşlerine koşarken dinamik olur muyuz acep

valla sen yanıma gelirsen yanımda olursan hemen dinamikleşebilirimmmm :)))))))))))))))

valla ben bu böyle kendimiii çok ii hisstemek koşmak gezmek falan istiorum ama içime bi öküz oturdu kalkmıooo yorgun ve kötü hissediorum kendimii (((((((((((
bizim paşalar gelince koşturupp bizi dinamik yapabilirlerr

listeyi merak ettim kızlar erkek oldu erkekler kız oldu nurgülde ögrenseydii cinsiyetiii tam olcaktıı

canım ben 2 hafta sonra ikinci boyut ultrasona giricem sanırım orda apaçık belli olacaktır.

sorma valla olebı rahatkıyorumkı sorma gıtsınnn:))
bu arada senle aynıyızz haftalarımız gunlerımızzz sen ogrendınmı cınsıyetıonı

hayıyyyy arada biraz hava alsın yavrucak ni varr yanii kii:):) kıskanmasın ama yaa sadece arkadaş takılıyolar Dorukla Yağmur di mi Duygu

evet kuşum.. onlar kardeş bi kere

ayy çok güldüm
kuzum sen çok zayıfsın senin içine otursa otursa kuzu oturur öküzü geç buzağı bilem sığmaz

ahh canım yaa benim eşime yine görev çıktı.. yarın sabah Van a gidiyo.. o yüzden tayin işi askıya alındı..
2-3 haftaya taşınırız derken şubata kaldı yani

canım inş çok önemli şeyler değildir hiç sıkma canını bakk bebişlerin ordalar ve kıpraşıolarmış bide :)))
büyük nazlanıoo kız o heralde hadi inş biri kız biri erkek olurda tek seferde biter
inşş çok güzel haberlerle gelirsin canım perşembe günüü :)

alla allaa vana gitmeler kalktmıştıı hadiii nerden çıktı şimdii yaa yinemiii 1 ay kalcakk

Tebrik ederim canım. Maşallah kızına.

güzel annelerim benimm nasılsınız neler yapıosunuz ben bu aralar hiçç güzelce topiği takip edemiorum yhaa ben ne zaman ii olucam bu gidişle hiçç dinamik bi anne olamıcam galiba ben
Hoşgeldin Gözdecim.

bu durumda kızlar +2
erkekler -1

Hadi ya? geçti mi kızlar erkekleri? maşallah

hayırlısı olsun tabi ama laf aramızda benim de gönlümden 1kız 1 erkek olsa diye geçiyor
inşallah perşembe hayırlısıyla gelir de güzel haberler getirebilirim

benim hesapla ultrason tuttmuyo doktor bugün 17+1 sin dedi..

arada öyle oluyor cnm sat'la bebekğin ölçüleri tutmuyor... bendede var öyle birşey sat'a göre 10 gün geriden geliyormuş gelişimi dr muhtemelen geç döllenme diyor ama imkansız tedavi oldugumuz için birlikte oldugumuz günler belli ama yinede bir karısıklık söz konusu.. neyse bebişler sağlıklı olsunda gerisi önemli değillll..

hehhehe buzağııı kızzz göbek çıkmadıı daha yhaa iice sinir oluorummm kocam şüpheleniooo heee bebek yokmu ne dioo deli o öle dedikçe bende çıksın istiorum snein ne durumda resim çekelimde koyalım hadii
yhaaa amaaa ağlamak istiorummmmmmmmmmmmmmmmm :14
ben ne güzel hayaller kuruyodummm kuzcum gelicek alışverişlere gidicezzz o bnm yerimede pazarlık yapıcak dieeee
bu arada inşş kocişin çabucak gider gelir canım bnm çok uzun sürmez bu sefer inş
şubata kadar günn sayıcamm gel teskere diee valla ((

Tebrik ederim canım. hayırlısı. ben daha 18+4 değilim. değişirmi ki acaba? of yaa.

merak içindeyim. olunca resmini koy da görelim bari

tabiki hayatım.

canım ben eklerım eklemesınede sonraa arkadaşlar kızmasın

hayırlı olsun canımm maşallah inşallah sonuclarda gzel cıkar

benımde aklıma geldı bı kac seferdır gorunmedıgınde ondan
canım banada herkes erkek demıstı butun herseydede erkek cıkıyordu falan
kız ıstedıgım halde erkek hıssedıyordum falan bende
ama kızım oluyo ınsallah

güzel annelerim benimm nasılsınız neler yapıosunuz ben bu aralar hiçç güzelce topiği takip edemiorum yhaa ben ne zaman ii olucam bu gidişle hiçç dinamik bi anne olamıcam galiba ben
iyiyiz canım sen napıyorsun bulantılar hala devam herhalde
bende demır ılacımı ıcmıyorum valla nolcak bakalım
söyle 2 hafta falan gecsınde olursun merak etme

denizinkızının kızı da kıskanır

kıskanır tabı karışmam

teyzeleri bu arada benim kızçemde 22 cm 260 gramdı 18+3te

ahh canım yaa benim eşime yine görev çıktı.. yarın sabah Van a gidiyo.. o yüzden tayin işi askıya alındı..
2-3 haftaya taşınırız derken şubata kaldı yani

Vana mı gidiyo yine? yine depremmi olmuş? Allah kavuştursun canım, en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…