canımmm özledim snei nerelerdesinn :))
ikiz bebişlerimiz napıooolarr :))
cinsiyetleri belli oldumu en son küçük kızdı ... büyük belli oldumu :)
denizinkızının kızı da kıskanır
valla canım ne bilim yiyom işte bişeyler dana kadar olmuş valla kızımm
şimdilerde böyle olabilir kuşum ama doğduktan sonra peşlerine koşarken dinamik olur muyuz acep
ehehehyok bu aldatma sayılmaz ki
onlar kardeşçe sarılcaklar
maşallah canım yaa.. hafta olarak önde misin peki??
ilk haftalarda klitorisle testisler çok benziyormuş birbirine.. o yüzden doktorlar karıştırabiliyormuş
benim doktor da öyle demişti..
eşimin arkadaşının bebeği için de 7. aya kadar erkek demişler, 7. ayda aaa bu kızmış demişler
aldıklarının hepsini mağazalardan değiştirmişler
ben de o yüzden gri-sarı-yeşilin dışına çıkmayı düşünmüyorum 7. aya kadar
tatlım yatıyoruz sürekli hareketsiz kaldık içerdeki gazı çıkaramıyoz sancı yapıyo
yatarken ayaklarını hareket ettir arada karnını sıvasla o çıkınca oohhh nası bi rahatlama olur sancı neyim kalmaz
hayıyyyy arada biraz hava alsın yavrucak ni varr yanii kii:):) kıskanmasın ama yaa sadece arkadaş takılıyolar Dorukla Yağmur di mi Duygu
valla sen yanıma gelirsen yanımda olursan hemen dinamikleşebilirimmmm :)))))))))))))))
valla ben bu böyle kendimiii çok ii hisstemek koşmak gezmek falan istiorum ama içime bi öküz oturdu kalkmıoooyorgun ve kötü hissediorum kendimii (((((((((((
bizim paşalar gelince koşturupp bizi dinamik yapabilirlerr
buralardayım biraz sıkıntılı günler geçirdik ailecek ama hayat devam etmek zorunda
ikizler bugün kıpraştılar ciddi dalgalanmalar yaşadım hem sağda hem solda :)
küçüğe erkek demişti doktor
büyük gıcık biraz göstermedi, haftaya perşembe randevumuz var inşallah güzel haberlerle beraber cinsiyetlerini de öğreniriz
benim hesapla ultrason tuttmuyo doktor bugün 17+1 sin dedi..
evet kuşum.. onlar kardeş bi kere
ayy çok güldüm
kuzum sen çok zayıfsın senin içine otursa otursa kuzu oturur öküzü geç buzağı bilem sığmaz
ahh canım yaa benim eşime yine görev çıktı.. yarın sabah Van a gidiyo.. o yüzden tayin işi askıya alındı..
2-3 haftaya taşınırız derken şubata kaldı yani
Tebrik ederim canım. Maşallah kızına.kızlarrr doktordan geldimkızçem olacakmışşş ASYA NİL geliyor sağlığı çok şükür yerindeymiş.190gr olmuş kızım 4 lü test için kanda verdim,haftaya alıcam sonucu inşallahh güzel çıkar RABBİMİN izniyle..çokk mutluyum çokkkkk
Hoşgeldin Gözdecim.güzel annelerim benimm nasılsınız neler yapıosunuz ben bu aralar hiçç güzelce topiği takip edemiorum yhaa ben ne zaman ii olucam bu gidişle hiçç dinamik bi anne olamıcam galiba ben
bu durumda kızlar +2
erkekler -1
canım inş çok önemli şeyler değildir hiç sıkma canını bakk bebişlerin ordalar ve kıpraşıolarmış bide :)))
büyük nazlanıoo kız o heralde hadi inş biri kız biri erkek olurda tek seferde biter
inşş çok güzel haberlerle gelirsin canım perşembe günüü :)
benim hesapla ultrason tuttmuyo doktor bugün 17+1 sin dedi..
ayy çok güldüm
kuzum sen çok zayıfsın senin içine otursa otursa kuzu oturur öküzü geç buzağı bilem sığmaz
ahh canım yaa benim eşime yine görev çıktı.. yarın sabah Van a gidiyo.. o yüzden tayin işi askıya alındı..
Hadi ya?geçti mi kızlar erkekleri? maşallah
Tebrik ederim canım. hayırlısı.ben daha 18+4 değilim. değişirmi ki acaba? of yaa.
merak içindeyim. olunca resmini koy da görelim bari
tabiki hayatım.
hayırlı olsun canımm maşallah inşallah sonuclarda gzel cıkarkızlarrr doktordan geldimkızçem olacakmışşş ASYA NİL geliyor sağlığı çok şükür yerindeymiş.190gr olmuş kızım 4 lü test için kanda verdim,haftaya alıcam sonucu inşallahh güzel çıkar RABBİMİN izniyle..çokk mutluyum çokkkkk
valla canım ben şok oldum hele eşimi görseniz adam hep erkek bekliyodu oğlum diye seviyodu şok olduk
evet bize erkek pipisi var dedi hatta çekip fotosunu verdi şimdi kıza dönmüş erkek fatma olmasında
canım buralardayım ama cepten nete giriyorum vınnım vradı şuan evde çekmiyo neden olduğunu anlamadım o yüsden bişey yazamıyorum, ben hep erkek hissediyordum rüyalarımda falan erkek görüyordum çevremdeki herkeste erkek dedi ve bende hep erkek bebek belirtileri vardı ama inan bende hepsinin hurafe olduğunu ispatladım kaynanamın yüzük testi bile yanlış çıktı ömründe ilk defa
iyiyiz canım sen napıyorsun bulantılar hala devam herhaldegüzel annelerim benimm nasılsınız neler yapıosunuz ben bu aralar hiçç güzelce topiği takip edemiorum yhaa ben ne zaman ii olucam bu gidişle hiçç dinamik bi anne olamıcam galiba ben
ilk haftalarda klitorisle testisler çok benziyormuş birbirine.. o yüzden doktorlar karıştırabiliyormuş
benim doktor da öyle demişti..
eşimin arkadaşının bebeği için de 7. aya kadar erkek demişler, 7. ayda aaa bu kızmış demişler
aldıklarının hepsini mağazalardan değiştirmişler
ben de o yüzden gri-sarı-yeşilin dışına çıkmayı düşünmüyorum 7. aya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?