canımmm özledim snei nerelerdesinn :))
ikiz bebişlerimiz napıooolarr :))
cinsiyetleri belli oldumu en son küçük kızdı ... büyük belli oldumu :)
alla allaa vana gitmeler kalktmıştıı hadiii nerden çıktı şimdii yaa yinemiii 1 ay kalcakk
Hadi ya?geçti mi kızlar erkekleri? maşallah
Hoşgeldin Gözdecim.
hayırlısı olsun tabi ama laf aramızda benim de gönlümden 1kız 1 erkek olsa diye geçiyor
inşallah perşembe hayırlısıyla gelir de güzel haberler getirebilirim
valla bi ben kaldım heeelisteyi merak ettim kızlar erkek oldu erkekler kız oldunurgülde ögrenseydii cinsiyetiii tam olcaktıı
sorma valla olebı rahatkıyorumkı sorma gıtsınnn:))
bu arada senle aynıyızz haftalarımız gunlerımızzz sen ogrendınmı cınsıyetıonı
kızlarr göbegim çıkmıyor diye üzülmeyinn bu sizin iç karnınızın geniş oldugunu gösterir budaa çatlagınızın fazla olmayacagı yada hiç olmayacagı anlamına gelir benim göbüş kocaman dün benimle bir hamileyle karşılaştım aramızda sadece 2 gün var ama ben 6 aylık gibiyim kocaman maleseff bende çatlayacagım için üzülüyorum
teyzeleri bu arada benim kızçemde 22 cm 260 gramdı 18+3te
hehhehe buzağıııkızzz göbek çıkmadıı daha yhaa iice sinir oluorummm kocam şüpheleniooo heee bebek yokmu ne dioo deli o öle dedikçe bende çıksın istiorum snein ne durumda resim çekelimde koyalım hadii
yhaaa amaaa ağlamak istiorummmmmmmmmmmmmmmmm:14
ben ne güzel hayaller kuruyodummm kuzcum gelicek alışverişlere gidicezzz o bnm yerimede pazarlık yapıcak dieeee
bu arada inşş kocişin çabucak gider gelir canım bnm çok uzun sürmez bu sefer inş
şubata kadar günn sayıcamm gel teskere diee valla((
kıskanır tabı karışmam
Vana mı gidiyo yine? yine depremmi olmuş? Allah kavuştursun canım, en yakın zamanda
valla canım inşş allah gönlüne göre verirde perşembe doktor söyler 1 kız 1 erkek çok sağlıklılar maşallahh dieee
inşş çok güzel haberlerle gelicen canım :)) bizimde dularımız hep seninle canımm ....bulantıların falan bitti dmei senin....
ayy sende cok yatmıssın yaa bende bıde temızlık hastalıgı varr gercekten tedavı olmayı bıle dusunuyorum cuma gunude temızlık yapmıstım mutfak dolaplarını sılıp halı kaldırdıgım ıcın bu kanama alanı olusmus olabılır ama sımdıkı halımı bı gorsen yatarak yemek yıyorum yanımda sehpahada hersey sıralı ne arasan var ev almıs basını gıdıo ooo ole bı halım varrr esımde dıo sana oh oldu dıye sen atlatmıssın ıns bende atlatırım zaten tek ıı yonum kanama rengı koyu kahverengı ama bende doktor kanama yerını gordu banada gosterdı bı santım dedı yalnıs hatırlamıosammm haber verırım canım benım dogum temmuz basına gelıo dıe pek yazmıodum ama genelde zamanından once oluo ya belkı bende hazıran annesı olurum ama genelde sayfaya gırıs yapıyorummm takıp edıyorum sızlerııı bundan sonra hep gırerım ınsss
canım aslında doktor sole bısey dedı ama ben tam anlamadım bı yer gosterdı bebek buraya yapısık olmalıydı fakat bu haftalarda kendını tamamlar gelecek haftalarda yapısacakta olabılır dedıı bende tehlıkemı bu dedım suan degıl ama yapışmalı dedıı senın demek ıstedıgın bu olabılırmı ve ben ne yaapabılırım bılgn varmıı
teyzem gelecek buyuk ıhtımalle yarınnn canım ama ben korkularımı yenemıyorum kı onemlı olan bı kısımda bu acaba agrılarım sureklı yatmaktanda olabılırmı bılmıyorummm yalnız tam bebegın oldugu yer agrıooo bole denk gelmez dımı
kızlar uzun zamandır bişeyler yazmıyodum size şok bi haber vereyim doktor bana 13. haftada erkek demişti dün 18+4 günlükken kızım olacağını öğrendimm hala şoktayım iyiki bebeğime bişey almamışım
kızlarrr doktordan geldimkızçem olacakmışşş ASYA NİL geliyor sağlığı çok şükür yerindeymiş.190gr olmuş kızım 4 lü test için kanda verdim,haftaya alıcam sonucu inşallahh güzel çıkar RABBİMİN izniyle..çokk mutluyum çokkkkk
Ne yani? görmeyelim mi pastayı?canım ben eklerım eklemesınede sonraa arkadaşlar kızmasın
dün senin gelinin gidiyodu eldenn
walla belli diil canım
hasar tespit çalışmaları bitti.. şimdi de itiraz değerlendirmesi yapılıcak..
biz fazla sürmez diye tahmin ederken bakan sağolsun açıklama yaptı.. az hasarlıya 1,250 orta hasarlıya 14.000 tl falan dedi..
o açıklama ortalığı karıştırdı...
şimdi herkes daha çok para almak için itiraz ediyoo
sabahki durum;
Kız : 36
Erkek: 41 di canım..
bu durumda
Kız: 38
Erkek: 40 oluyoo sanırım
benımde aklıma geldı bı kac seferdır gorunmedıgınde ondan
canım banada herkes erkek demıstı butun herseydede erkek cıkıyordu falan
kız ıstedıgım halde erkek hıssedıyordum falan bende
ama kızım oluyo ınsallah
sende bendensin kardeeeşşşkoccaman içerideki limon gibiymiş ama göbik karpuz gibi
Ne yani? görmeyelim mi pastayı?hemen silsen sonra?:26:
evet, hemen geldi ama sahiplenmeye gelinini.
hemennn
Erkekler yine önde.bende dedim ne ara kızlar geçti bizimkileri?
ya kızlar dün dr!a gittim kızımın ultrason resmini ve cicilerini sizinle paylaşacagım olmuyor nasıl yapacağım?
bulantılar dewam tatlım malesef yhaaaaiyiyiz canım sen napıyorsun bulantılar hala devam herhalde
bende demır ılacımı ıcmıyorum valla nolcak bakalım
söyle 2 hafta falan gecsınde olursun merak etme:
dün senin gelinin gidiyodu eldenn
ayy karpuz dedin aklıma geldii kaç gündür ölüyorum yaa karpuz diyee eşim heryerde arıyor bi yerde bulmuş adam içi küflüü süs die astım demiş
suyunuda bulamadık karpuzlu sakız aldık ama cıks yanii olmadıı
maşallah canım.. seninki de haftana göre büyükmüş
ayh bu kız anaları neyle besliyo bu kuzularıııı
ben koysam herkes hayırlı olsun der zati :)) doğuma bi ay kalmış gibiyim ben
he kuşum yaa.. az daha sabır
yok canım.. söyle gelinime kıskanmasın.. bizimki sadece kardeşçe sarılma
saol kuşum.. deprem yok çok şükür... ama hasar-tespit itiraz değerlemesi var bu defa da
Ne yani? görmeyelim mi pastayı?hemen silsen sonra?:26:
evet, hemen geldi ama sahiplenmeye gelinini.
Erkekler yine önde.bende dedim ne ara kızlar geçti bizimkileri?
hayırlısı canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin evledın kızı erkeği olmaz çok şükür Allah bize nasip etti,isteyen herkese versin inşallah.
bulantılar dewam tatlım malesef yhaaaa
bende zar zor içiorum eşimin baskılarına dayanamayarak
sen nasılsın senin tamemen geçti inşş ... :S
kızzzz ben dün geldim el attım olayaaaa sonra genemi dewam etti vallahi dedim hamam karıları gibin kavga ederiz dedim
gelinme göz dikmeyin dedimm
dia da %100 suyu satılıyodu canımm kendi gibi olmuyo ama :26:
benimde canım iri yeşil erik çekiyo baktık marketlere ama bulamadık
avuçlarımı yaladım memelerime sürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?