2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

alla allaa vana gitmeler kalktmıştıı hadiii nerden çıktı şimdii yaa yinemiii 1 ay kalcakk

walla belli diil canım
hasar tespit çalışmaları bitti.. şimdi de itiraz değerlendirmesi yapılıcak..
biz fazla sürmez diye tahmin ederken bakan sağolsun açıklama yaptı.. az hasarlıya 1,250 orta hasarlıya 14.000 tl falan dedi..
o açıklama ortalığı karıştırdı...
şimdi herkes daha çok para almak için itiraz ediyoo

Hadi ya? geçti mi kızlar erkekleri? maşallah

sabahki durum;

Kız : 36
Erkek: 41 di canım..

bu durumda

Kız: 38
Erkek: 40 oluyoo sanırım

Hoşgeldin Gözdecim.

hoşbuldukk ranacımmmmmmmmmmmmm
hayırlısı olsun tabi ama laf aramızda benim de gönlümden 1kız 1 erkek olsa diye geçiyor
inşallah perşembe hayırlısıyla gelir de güzel haberler getirebilirim

valla canım inşş allah gönlüne göre verirde perşembe doktor söyler 1 kız 1 erkek çok sağlıklılar maşallahh dieee
inşş çok güzel haberlerle gelicen canım :)) bizimde dularımız hep seninle canımm ....bulantıların falan bitti dmei senin....

kızlarr göbegim çıkmıyor diye üzülmeyinn bu sizin iç karnınızın geniş oldugunu gösterir budaa çatlagınızın fazla olmayacagı yada hiç olmayacagı anlamına gelir benim göbüş kocaman dün benimle bir hamileyle karşılaştım aramızda sadece 2 gün var ama ben 6 aylık gibiyim kocaman maleseff bende çatlayacagım için üzülüyorum

listeyi merak ettim kızlar erkek oldu erkekler kız oldu nurgülde ögrenseydii cinsiyetiii tam olcaktıı
valla bi ben kaldım heee
sorma valla olebı rahatkıyorumkı sorma gıtsınnn:))
bu arada senle aynıyızz haftalarımız gunlerımızzz sen ogrendınmı cınsıyetıonı

canım ögrenemedim doktorum 25 ocaka randevu verdi.. aradım erkene almak icin ama çok yogunmuşşmuuşşşss
yaa 21inde dügün var ilk defa milletin icine cıkıcam simdi herkes sorucak aaa hamileymissin cinsiyet nee hala ögrenemedinii
kaçamak yapıcam gibime geliyo baska bi doktora gidesim var yani ne yalan söyliiim :44:

sende bendensin kardeeeşşş koccaman içerideki limon gibiymiş ama göbik karpuz gibi

teyzeleri bu arada benim kızçemde 22 cm 260 gramdı 18+3te

maşallah canım.. seninki de haftana göre büyükmüş

ayh bu kız anaları neyle besliyo bu kuzularıııı

ben koysam herkes hayırlı olsun der zati :)) doğuma bi ay kalmış gibiyim ben

he kuşum yaa.. az daha sabır

kıskanır tabı karışmam

yok canım.. söyle gelinime kıskanmasın.. bizimki sadece kardeşçe sarılma

Vana mı gidiyo yine? yine depremmi olmuş? Allah kavuştursun canım, en yakın zamanda

saol kuşum.. deprem yok çok şükür... ama hasar-tespit itiraz değerlemesi var bu defa da

inşallahhh kuzucukkk

bulantım azaldı bayağı..çıkarmalarım da haftada 2-3 e indi

canım öğle yemeği yedimde ondan biraz geç cevap yazıyorum canım dediği şeyi anladım ama bu haftalar için çok erken zaten dediği şey en erken 20. haftaya kadar zamanı var yerleşir zamanla ama bu durumda kanama yapabilir korkulacak bişi yok içini rahat tut bide yatmaktan başka çare yok artık bebeğin için sabret biraz boş ver evi filan.

ay ay bi kız daha geliyo listedeki dengeler değişiyo desene ayy sağlıklı olsunda o kız fikrinede alışırsın canım ya iyiki bişiler almamışsın...

gözün aydın canım kızçenede maşallah iyi büyümüş maşallah

canım ben eklerım eklemesınede sonraa arkadaşlar kızmasın
Ne yani? görmeyelim mi pastayı?hemen silsen sonra?:26:

dün senin gelinin gidiyodu eldenn
evet, hemen geldi ama sahiplenmeye gelinini.

Erkekler yine önde.bende dedim ne ara kızlar geçti bizimkileri?

ya kızlar dün dr!a gittim kızımın ultrason resmini ve cicilerini sizinle paylaşacagım olmuyor nasıl yapacağım?

hayırlısı canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin evledın kızı erkeği olmaz çok şükür Allah bize nasip etti,isteyen herkese versin inşallah.

sende bendensin kardeeeşşş koccaman içerideki limon gibiymiş ama göbik karpuz gibi

ayy karpuz dedin aklıma geldii kaç gündür ölüyorum yaa karpuz diyee eşim heryerde arıyor bi yerde bulmuş adam içi küflüü süs die astım demiş
suyunuda bulamadık karpuzlu sakız aldık ama cıks yanii olmadıı

hemennn

ya kızlar dün dr!a gittim kızımın ultrason resmini ve cicilerini sizinle paylaşacagım olmuyor nasıl yapacağım?

Cnm bize cevap yazdığın sayfada küçük kare var resim çerçevesi şeklinde..Ona tıklarsan dosyayı seçip yükleyebilirsin..

iyiyiz canım sen napıyorsun bulantılar hala devam herhalde
bende demır ılacımı ıcmıyorum valla nolcak bakalım
söyle 2 hafta falan gecsınde olursun merak etme :
bulantılar dewam tatlım malesef yhaaaa
bende zar zor içiorum eşimin baskılarına dayanamayarak
sen nasılsın senin tamemen geçti inşş ... :S

dün senin gelinin gidiyodu eldenn

kızzzz ben dün geldim el attım olayaaaa sonra genemi dewam etti vallahi dedim hamam karıları gibin kavga ederiz dedim
gelinme göz dikmeyin dedimm

ARKADAŞLAR MERHABA NE OLUR BANA YARDIMCI OLUNN LÜTFEN DUYUN SESİMİİ
Kızlarrr acill yardımmmmmm şimdi göğüslerime baktım çok acıo die sol göğüsümün kahve renki kısmııı resmen açılmışş alt taraftaa gerilmiş rengi açılmışşşşşşşşşşşşş sadece bir kısmı üçgen şeklinde bir yeri renk açıklığı varr bu hamilelikte olur mu :s
ARA ARA ADET OLUCAKMIŞIM GİBİ ağrılar girio günüm 3 gün geçti 4 gün önce yaptım negatifti biraz daha bekliyim dedim sol bacağımı karnıma dopru çekince hafif bir uyuşma gibi batma gibi mi bişi hissediyorum anlayamadım2 aydır korunmuyoruzzz YARDIM EDİN LÜTFEN

dia da %100 suyu satılıyodu canımm kendi gibi olmuyo ama :26:

benimde canım iri yeşil erik çekiyo baktık marketlere ama bulamadık
avuçlarımı yaladım memelerime sürdüm

Evet bayanlarrr hamile pantolonu giydikten sonrakş göbişi ekliyorumm gülün serbestt şaşırmakda serbest

PANTOLONLU

tamam söylerım kıskanmasın

tamm canım koyarım bana bişey derlerse karışmam ama söylim

hayırlısı canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin evledın kızı erkeği olmaz çok şükür Allah bize nasip etti,isteyen herkese versin inşallah.

amin canım inşallah

benım geçti gibi ama hiç belli olmuyo aniden cıkıyor bazen ortaya
ama eskisine göre cok ck iyi
demir hapını ıcınce oluyo o yuzdenpek içmiyorum bakalım
senınkıde benımkı kadar gecse baya rahat edersın

dia da %100 suyu satılıyodu canımm kendi gibi olmuyo ama :26:

benimde canım iri yeşil erik çekiyo baktık marketlere ama bulamadık
avuçlarımı yaladım memelerime sürdüm

kıs o istediginden bende var zmanında buzluga atmıştım yerim diyosan veririrm çözülünce tadı nasıl olurkiii yinedee keser belki isteginiii anam ben diaya gidiyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…