2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar cumanız mübarek olsunnnn... koçlar,pilüçler iyidir inş keyifleri yerindedir....

cuma günü duamızı da yazayım... bir babanın evladına duasıymışşş

Bana öyle bir evlat nasip etki Allah'ım,

Zayıf olduğu zamanları bilecek kadar güçlü, korktuğunu kendisine itiraf edebilecek kadar cesur olsun; şerefli bir mağlubiyette mağrur ve dik kalabilsin; zaferde ise mütevazı ve ve şefkatli olabilsin.

Yapması gereken işler sadece birer arzu olarak kalmasın, seni tanıyan bir evlat olsun ve kendini tanımak bilginin temel taşı olduğunu bilsin .

Sana yalvarırım Allah'ım, onu kolay ve rahat yollarda değil, güçlüklerle savaşmanın zevkini duyacağı yollarda yürüt ki, fırtınalarda ayakta kalmayı, ayakta kalamayanlar için de sevgi ve şefkat duymayı öğrensin.

Kalbi temiz olsun, ümitleri yüksek... Öyle bir evlat olsun ki, başkalarına hükmetmeden önce kendine hükmetmesi gerektiğini bilsin, öyle bir evlat ki, geleceğe uzansın ama geçmişi unutmasın.

Ve bütün bunları ona verdikten sonra, yine yalvarırım Allah'ım, yine yalvarırım Allah'ım, ona gülebilme duygusunu ver ki, daima ciddi olduğu halde kendisini fazla ciddiye almasın, ona alçakgönüllülük ver ki daima gerçek büyüklüğün sadeliğini, gerçek zekanın açık sözlülüğünü, gerçek gücün şefkat ve yumuşaklılığını hatırlasın.

Ancak ondan sonra Allah'ım ben, babası olarak “boşuna yaşamadım” diyebileyim. AMİİİNNNNNN

inşallahhh kuzucukkk

bulantım azaldı bayağı..çıkarmalarım da haftada 2-3 e indi
inş kısa zamanda tamamen geçer kuzum yhaaa çok kötü bişi benim hala dewam edioo ((
ben koysam herkes hayırlı olsun der zati :)) doğuma bi ay kalmış gibiyim ben

he kuşum yaa.. az daha sabır
yaa kuzum ben senin göbüşü çok merak ediom ben şimdi kahvaltımı yapıom sonra çekinelimde koyalımm bakıyım göbüşee doruk paşamaa :))

dia da %100 suyu satılıyodu canımm kendi gibi olmuyo ama :26:

benimde canım iri yeşil erik çekiyo baktık marketlere ama bulamadık
avuçlarımı yaladım memelerime sürdüm

ahhh ahh nurgüll canımmm bende hamileliğimin başından beri onu aşeriorum bulamadıkk gitti :S:S
dondurulmuşunu falan bulduk oda yerini tutmadı hiç tadı falan yoktuu (( çıksın die dört gözle bekliorummm
bide
çilek aşeriodum onu bulduk Allahtan yhhaaa tam tamına 2 kiloya yakın yedimmmm

kıs o istediginden bende var zmanında buzluga atmıştım yerim diyosan veririrm çözülünce tadı nasıl olurkiii yinedee keser belki isteginiii anam ben diaya gidiyim o zaman

ben taze isterim böle kütürr kütüürr olcak suları akıcak agzımın kenarından üzerinei tuzlicam
ben kocamı aricamm bulsun biyerden
ayy hiç aklıma düsmezdi bu denli simdi üstekini yazarken ağzım sulandı

amiiinnnnnnnnnnnnn
çok güzel bir dua ben okudum akşam eşimde okusun saol şekerim

Evet bayanlarrr hamile pantolonu giydikten sonrakş göbişi ekliyorumm gülün serbestt şaşırmakda serbest

PANTOLONLU Eki Görüntüle 321894

ben de hamile taytı aldıktan sonra karnımın ne kadar büyüdüğünü anladım
aynen böyleyim ben deeee... yalnız göbek deliği hizası biraz daha öne doğru sivrileşiyo
sen 19. haftasın ben 15, ama tabi benim ikiz faktörü var

kAÇIRMIŞIM yaaa

dia da %100 suyu satılıyodu canımm kendi gibi olmuyo ama :26:

benimde canım iri çekiyo baktık marketlere ama bulamadık
avuçlarımı yaladım memelerime sürdüm

Ahhh bende bulamadım kafayı yicemmm Avucunu yaladında memelerine nye sürdün allahımmmmm

Gebelik belirtileri bölümüne yazarsan daha ayrıntılı yardımcı olurlar.ikincisi öyle iki üç gün gecikmeyle meme ucu koyulaşmaz.Psikolojik takmışsın bayaa sakin ol birazKadın doğuma gidip kan testi yaptır

canım istanbuldaysan istinye parkın manavında karpuz var bana da eşim ordan aldı ama tane fiytı 55 tl.

kıs o istediginden bende var zmanında buzluga atmıştım yerim diyosan veririrm çözülünce tadı nasıl olurkiii yinedee keser belki isteginiii anam ben diaya gidiyim o zaman

canım bende senin istediğin şeyden görmüştüm bi manavda burda şehir neydi bende sana yollayayım...

amin kuzu hoşgeldin
senin de cuman mübarek olsun

anamm benimkii kadar olmuşşş yoktukii senin göbekk çok kalın demekki kumaş yerii

yok ya incecik kumaşş...

evet cnm

Evet bayanlarrr hamile pantolonu giydikten sonrakş göbişi ekliyorumm gülün serbestt şaşırmakda serbest

seni,nnn göbüşünüü yerim yerimmm içindekinidee bi lokmada yutarımm valla :)))))))))
hamile pantolunuda badiside çok yakışmışş maşllahh maşllahhhhhhhhhhhhh kuzummmmmmmmm Nazar Nazar Nazar

KOY CANIM BENDE MERAK ETTİM PASTAYI NE İÇİN YAPIOSUN CANIN MI ÇEKTİİ :d
İNŞ CANIM EN KISA ZAMANDA RAHATLARIM BENDEE :)

maşallah canım kendini bulmuş senin göbek. benim bir şişiyo bir güdüyor ben anlamadım bu işten birşey bebek mi göbek mi şaştım kaldım ama artık tamamen kaybolmuyor göbeğim hissettiriyor kendini.
bir de kızlar benim göbiş böye tüm değil aşağıda sanki şişman kadın göbişi gibi hamile değilde

offfffffffff olsadaa yisekkkkkkkk
öle bir anlattın kii dolaptakinee elimi bile sürmem dahaa

o dedigimizin suyu varmıdır acabaa hani böyle karışık turşular oluo yaa içinde oluooo onlardanda ben bir bakıyım marketee belkim içinden çıkarr

bakmak istemiyom bakmicam bananee ben bunun yarısı kadar olsam bari yaa.Artık millete cevap vermez oldum sinirden.Geçen arkadaşın biri sen karnını işir de gel dedi yaaa kendi hamile maşallah sözüm meclisten dışarı kilosu da yerinde önde gidiyo yani.Ben anlıyorum eski halimle şimdiki arasındaki farkı ama millete açıp gösteremem ya göbişimi Sinir oluyorum.Kaç günüdr varya moralimi bozdular.Kızlar belki size aman sende neyi düşnüyosun diyosunuzdur da Sürekli aynı şeyleri siz de duysanız emin olun siz de ay yeter dersiniz.öfff beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…