2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi akşamlar. ben de artık eve gidiyorum. haftasonları pek giremiyorum. pazartesi görüşmek üzere. kendinize de bebişlerinize de iyi bakın:)

ayrıntılı ultrason cnm.
Devlette yapılmıyomu peki bu?ne zaman yapılıyo bide?
Valla bende işleri hallettim kuzum süpürdüm sildim akşamada kuru fasülye pilav yaptım bol gazlı tarafından
Afferin bize.havaya bakmadan hallettik işlerimizi. ben yemeği yapmadım daha. 6 gibi başlarım. mantı yapcam

hoşş geldinnn canımmm :))) göbüşleri ekledikk onları kaçırdnn :))
Geri gittim baktım valla.kaçırırmıyım?

sabret canım 8.aya bu kadar olur senin
8.ayda anca diyosun yani? bu arada sonradan eklediğin fotoyu görmedim ya. ben de korkmak istiyorum.

en çok korktuğum şeyy o canımmm inşş birden çıkmaz yavas yavas olurr :))))

dimi ya, alıştıra alştıra.bende biraz bişey çıkıt,eşimle dalga geçiyoruz, leblebi yutmuş solucan oldum diye

neyy mantı mııı
saat 6da nası yapcan kız.. hamurunu yapsan yetişmez :44::44::44:

o fotoyu yarın paylaşayım sen burda olursan kuşum

dewlette de yapılıo canım bnm ama şimdiden randewunu al .
ii yapmışsın kuzucum bnm geri gidip bakmakla
bizimki inanmıo bana göbüş çıkmadı die

yakın olaydıkta kazanla pişirseydik
ohhh bi kazannn şöle hepimiz başında sonrasını düşünemiorum
herkese bi gaz maskesi lazımm zaten çok müsaittiz gaz için bide fasulye sonrasını düğşünemiorum

herkese iyi akşamlar. ben de artık eve gidiyorum. haftasonları pek giremiyorum. pazartesi görüşmek üzere. kendinize de bebişlerinize de iyi bakın:)

ii akşamalr canım kib :))
pazartesi görürşürüz ben burda olursam eğer :)

selam arkadaşlar afp yaptıran varmı yanlış anlamadıysam eğer alfa protein diye bişi duymadım daha önce

kızlar Federerimin maçı vardı saat 15:30da.. sırt ağrıları yüzünden çekilmiş maçtan.. çok üzüldüm çoook

baksanıza şunun tatlılığına :116::116::116::116::116::116:
oğlum buna benzesin diye sabahtan akşama durup durup buna bakıyom ben

kızlar ben geldım sabah saglık ocagına gıttım tansıyon olctuler ıdrar tahlılı ıstedıler aclık kan sekerı ıstedıler bebegımın kalp atıslarına bakmya calıstılar ama sanırım ellerındekı alet bozuktu dınleyemedıler banada 18 haftalık oldugu ıcın kucuktur daha dıye kadırdılar tabı ben dururmuyum canım sıkıldı bu duruma hemen en yakındak hastaney gıttm bebegıme baktım ıcım rahatladı 253 gr 22 cm olmus bebegım cok sukur allahıma hersey yolundaymıs ama saglık ocagından cıkıp hastaneye nasıl kosturdum hıc bılmyıyorum saglık ocagındakı ebe kalp atıslarını bulamıyorum bebegının deyıne ömrumden ömür gitti sankı

ii yapmışsın maşşallah bnm bebeğede biraz kilolu dedi doktorum 17 cm 134 gr benim haftamda olan bebeklerin ölçülerini gelişimleri merak ediyorum yaa

yaa birde merak ediyorum göbekleriniz ne alemde belli oluyor mu artık bnmki sanki akşam yemeği fazla kaçırmışımda şişmiş gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…