3 lu test ayrı cnm bugun onun ıcınde kan verdım sonucları beklıorum ınşş..bu farklı ayrıntılı doppler dıye gecıyor
bende 18 haftadayım, geçen hafta kontrola gittim 4 hafta sonra ayrıntılı ultrason yaptır 3lü teste gerek yok demişti. 2 li testte ayrıntılı ultrason için o kadar yüksek bir fiyat ödememiştim. onun için garip geldi :)
ben yatmaya gidiyorum bacıııllaarrr
gitt dinlenn bacımmm
bnde birazdan yemek yapmak için kalkıcammm ....
ben yatmaya gidiyorum bacıııllaarrr
anaaaaammmm feci alay etti
gel ben kuru fasülye pilav yaptım yeter hepimizee
gel ben kuru fasülye pilav yaptım yeter hepimizee
çok severim... afiyet olsun kuşum
Devlette yapılmıyomu peki bu?ayrıntılı ultrason cnm.
Afferin bize.Valla bende işleri hallettim kuzum süpürdüm sildim akşamada kuru fasülye pilav yaptım bol gazlı tarafından
Geri gittim baktım valla.hoşş geldinnn canımmm :))) göbüşleri ekledikk onları kaçırdnn :))
8.ayda anca diyosun yani?sabret canım 8.aya bu kadar olur senin
en çok korktuğum şeyy o canımmm inşş birden çıkmaz yavas yavas olurr :))))
Afferin bize.havaya bakmadan hallettik işlerimizi. ben yemeği yapmadım daha. 6 gibi başlarım. mantı yapcam
Geri gittim baktım valla.kaçırırmıyım?
8.ayda anca diyosun yani?bu arada sonradan eklediğin fotoyu görmedim ya. ben de korkmak istiyorum.
dewlette de yapılıo canım bnm ama şimdiden randewunu al .Devlette yapılmıyomu peki bu?ne zaman yapılıyo bide?
Geri gittim baktım valla.kaçırırmıyım?
dimi ya, alıştıra alştıra.bende biraz bişey çıkıt,eşimle dalga geçiyoruz, leblebi yutmuş solucan oldum diye
ohhh bi kazannn şöle hepimiz başında sonrasını düşünemiorumyakın olaydıkta kazanla pişirseydik
herkese iyi akşamlar. ben de artık eve gidiyorum. haftasonları pek giremiyorum. pazartesi görüşmek üzere. kendinize de bebişlerinize de iyi bakın:)
selam arkadaşlar afp yaptıran varmı yanlış anlamadıysam eğer alfa protein diye bişi duymadım daha önce
kızlar ben geldım sabah saglık ocagına gıttım tansıyon olctuler ıdrar tahlılı ıstedıler aclık kan sekerı ıstedıler bebegımın kalp atıslarına bakmya calıstılar ama sanırım ellerındekı alet bozuktu dınleyemedıler banada 18 haftalık oldugu ıcın kucuktur daha dıye kadırdılar tabı ben dururmuyum canım sıkıldı bu duruma hemen en yakındak hastaney gıttm bebegıme baktım ıcım rahatladı 253 gr 22 cm olmus bebegım cok sukur allahıma hersey yolundaymıs ama saglık ocagından cıkıp hastaneye nasıl kosturdum hıc bılmyıyorum saglık ocagındakı ebe kalp atıslarını bulamıyorum bebegının deyıne ömrumden ömür gitti sankı
bak baaaaaak... ara kızıştırcak yine bıdık
kızlar Federerimin maçı vardı saat 15:30da.. sırt ağrıları yüzünden çekilmiş maçtan.. çok üzüldüm çoook
baksanıza şunun tatlılığına :116::116::116::116::116::116:
oğlum buna benzesin diye sabahtan akşama durup durup buna bakıyom ben
Eki Görüntüle 322145
Eki Görüntüle 322146
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?