kızlar ben geldım sabah saglık ocagına gıttım tansıyon olctuler ıdrar tahlılı ıstedıler aclık kan sekerı ıstedıler bebegımın kalp atıslarına bakmya calıstılar ama sanırım ellerındekı alet bozuktu dınleyemedıler banada 18 haftalık oldugu ıcın kucuktur daha dıye kadırdılar tabı ben dururmuyum canım sıkıldı bu duruma hemen en yakındak hastaney gıttm bebegıme baktım ıcım rahatladı 253 gr 22 cm olmus bebegım cok sukur allahıma hersey yolundaymıs ama saglık ocagından cıkıp hastaneye nasıl kosturdum hıc bılmyıyorum saglık ocagındakı ebe kalp atıslarını bulamıyorum bebegının deyıne ömrumden ömür gitti sankı
kızlar ben geldım sabah saglık ocagına gıttım tansıyon olctuler ıdrar tahlılı ıstedıler aclık kan sekerı ıstedıler bebegımın kalp atıslarına bakmya calıstılar ama sanırım ellerındekı alet bozuktu dınleyemedıler banada 18 haftalık oldugu ıcın kucuktur daha dıye kadırdılar tabı ben dururmuyum canım sıkıldı bu duruma hemen en yakındak hastaney gıttm bebegıme baktım ıcım rahatladı 253 gr 22 cm olmus bebegım cok sukur allahıma hersey yolundaymıs ama saglık ocagından cıkıp hastaneye nasıl kosturdum hıc bılmyıyorum saglık ocagındakı ebe kalp atıslarını bulamıyorum bebegının deyıne ömrumden ömür gitti sankı
ooh alay et demediğin kalmasın, aç ağzını yum gözünü kızın göbeeyle ilgili, sonra ben de alay etti diyince ara kızıştırıcı olayım iyi valla
babasıda biliyormu bari kime baktıgını
Kızıştıralım hadi. sabahtan bu yana baya zaman geçti.bak baaaaaak... ara kızıştırcak yine bıdık
Yok kız, hazır mantı. kim uğraşır onla o kadar?eşim az önce aradı canı çekmiş. sabahtan söyliyeydi, kendim yapardımneyy mantı mııı
saat 6da nası yapcan kız.. hamurunu yapsan yetişmez :44::44::44:
o fotoyu yarın paylaşayım sen burda olursan kuşum
dewlette de yapılıo canım bnm ama şimdiden randewunu al .
ii yapmışsın kuzucum bnm geri gidip bakmakla
bizimki inanmıo bana göbüş çıkmadı die :
alenen yazıcam gerizekalı ebebari cihz bozuk galiba falan dee.. denir mi bi hamişe yaaa
sen en iyisini yapmışsın canım.. maşallah kuzucuğun da çok iyiymiş.. yok yere korkutmuş seni..
kız dua et yemek yapıyom.. yoksa ben sana yapıcamı bilirdim
neyse ama bunu yazıyom bi yere.. gör bak neler etcem sana
ben ettim sen etme diye yalvarcan bana (burda kötü adam gülüşü yapıyorum yeşilçam misali)
ayy bu sağlık ocaklarına ebe die önüne geleni alıolar heralde uyuz şeylerrrkızlar ben geldım sabah saglık ocagına gıttım tansıyon olctuler ıdrar tahlılı ıstedıler aclık kan sekerı ıstedıler bebegımın kalp atıslarına bakmya calıstılar ama sanırım ellerındekı alet bozuktu dınleyemedıler banada 18 haftalık oldugu ıcın kucuktur daha dıye kadırdılar tabı ben dururmuyum canım sıkıldı bu duruma hemen en yakındak hastaney gıttm bebegıme baktım ıcım rahatladı 253 gr 22 cm olmus bebegım cok sukur allahıma hersey yolundaymıs ama saglık ocagından cıkıp hastaneye nasıl kosturdum hıc bılmyıyorum saglık ocagındakı ebe kalp atıslarını bulamıyorum bebegının deyıne ömrumden ömür gitti sankı
Randevum 11ine. kaç haftalıkken yapılıyo bu canım? acaba yaparlar mı bana? 18 haftalık olcam.
kız dua et yemek yapıyom.. yoksa ben sana yapıcamı bilirdim
neyse ama bunu yazıyom bi yere.. gör bak neler etcem sana
ben ettim sen etme diye yalvarcan bana (burda kötü adam gülüşü yapıyorum yeşilçam misali)
tammm anasıı bu kızz kudurukk yhaaaaaaaaaaakuru fasülyeyi yiyen kızım kudurduu elimi tekmeliyo
Kizlar uzun bir aradan sonra hepinize kokulu kokulu selamar...
Nasilsiniz? Bu arada herkezin cumasi mubarek olsun.
MasaALLAHHHH
Cok tatliiii
evet canım çok tatlı.kızlar Federerimin maçı vardı saat 15:30da.. sırt ağrıları yüzünden çekilmiş maçtan.. çok üzüldüm çoook
baksanıza şunun tatlılığına :116::116::116::116::116::116:
oğlum buna benzesin diye sabahtan akşama durup durup buna bakıyom ben
Eki Görüntüle 322145
Eki Görüntüle 322146
hoşgeldin senin de cuman mübarek olsun kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?