ben doğum sonrası 10 güne kadar kullandım hiç bırakmadım coraspinle bilrikte.
innohep kullanıyorum salı da rapor çıkartıp tekrar başlıcam işte.rapor alınca bedava alınıyor ve 5-6 kutu birden alıyorsun.
hayırlısı ile kucağına al sende inşallah
hmmm birkaç kişidede okumuştum alttan muayenden sonra bazılarında kanama olmuş falan yok ya bende baktırmam ultrasyona giderken sıkışıpta mı gitcez öylebdaha net gözüküyormuş galiba cnm bilgin var mı acaba
,ben 3. tüp bebek tedavimde kan testim 12. gün 142 çıktı galiba hamileyim bende Allah kısmet ederse haziran annesi, olacağım. bende pıhtılaşma var fragmin kullanıyorum
ne zamana kadar kullanılıyor şimdilik doktor keseye kadar fragmin aldırdı. rapor nasıl oluyor.
arkadaşlar ben 4 gundur yanı 7.hafta başladıgından berı mıde bulantısından öluyorum ılkınde de böyle olup 12.haftdaa bıçak gıbı kesılmıştı.ayrıca daha önce hiç yaşamadığım bır gaz sancısı var başımda.2 lokma yesem tabaklarca yemışım gıbı bir şişkinlik var.sankı yediğim hiçbirşeyı hazmedemıyorum50:
arkadaşlar ben 4 gundur yanı 7.hafta başladıgından berı mıde bulantısından öluyorum ılkınde de böyle olup 12.haftdaa bıçak gıbı kesılmıştı.ayrıca daha önce hiç yaşamadığım bır gaz sancısı var başımda.2 lokma yesem tabaklarca yemışım gıbı bir şişkinlik var.sankı yediğim hiçbirşeyı hazmedemıyorum50:
denıyorum canım yaa ama pek fayda etmıyo gıbı hiçbişey sankı mıdemde taş var o kadar yanı.gaz desen gazman gıbı oldum zatenben de ilk hamileliğimde öyleydim,kusuyordum bi debende de acayip gaz sancısı var 6.haftadayım,afedersin sürekli gaz çıkarma isteği var .bende bulantı 8.haftada şiddetini artırmıştı ilk hamileliğimde,şimdilik iyi gibiyim.tuzlu kraker felan yemeye çalış,mideni rahatlatır.
merhabalar bayanlar,ben de haziran annesi olacağım inşaallah.ilk bebeğim 8 ay önce 7.haftada kaybettim.bunda şimdilik her şey yolunda,umarım hep böyle devam eder.allah hepimizi hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun:)
günaydın kızlar
yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişlerrrr
öksürük bırakmıyor peşimi bi türlü,uyku uyuyamıyorum:2:bulantım var,okuldayım ders anlatmak zorundayım,of pufff...
dr bana yememem gereken şeyleri söyledi...
hurma diğer adıyla narenciye kesinlikle yeme dedi.. direk düşük sebebiymiş...
maydonoz gerekmedikçe tüketme dedi..
bitkisel çay kesinlikle içme dedi...
ve artı, eşim ctesi sanırım akşam haberlerinde bir dr konuşmuş ve onu izlemiş... hamileler balık yemesin demiş...son yıllarda deniz kirliliğinden dolayı balıklarda ağır metallar fazlalaşmış... hamileler zararlı demiş tv deki dr balık için...
aklınızda bulunsun arkadaşlar...
allah allah.hurma başka şey narenciye başka.ben mesela hergun mandalın yıyorum.yemıyım mı yanı?
benim 16 hafta sürmüştü,her sabah kusardım,sonrası mide bulantısıyla geçerdi.doktor tuzlu leblebi ye dedi bana ama gazım çok olduğundan yiyemiyorum daaynen dersteyım ben de şu an.ve konuştukça mıdem ağzıma gelıyor.inşallah 12.haftada bıter.benım bıçak gıbı kesılmişti 12 .hafta bıtınce.
canım yöresel olarak adı değişiyor bu meyvenin... hani şekil olarak domatese benziyor ama tatlı.. işte o meyve... hurma, narenciye vs çok ismi var bu meyvenin...mandalinadan bişey olmaz... sadece bu meyveyi söyledi dr...
hmmmm saırım ona izmirde narencıye değil japon elması dedıklerı bişey var iğrennç.sası sası olur ınsnaın ağzı böğğğğ.zaten sevmem.doğumu kolaylaştırıyo denen hurma da bıldığımız arabıstan hacı hurması:) ama benım mecbur sezeryan olacağı için hurma falan bana boş.anca zevkten yerım.ben de c.tesi gittim doktora ve kalp atışlarını görduk şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?