2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım sen 2009 ekim annesiydin değilmi? yeni bebişin hayırlar getirsin sana inş. bu arada bende hamileyim 5 haftalık, ikincileride sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inş.

başka arkadaş gerek yok demiş ama evet dediğin gibi.idrara sıkışık gıdersen daha net gözukuyo kese.oraya kadar gıdıp gıdın su için öyle gelın demelerındense bence sen gene ıdrara sıkışık gıt rıske atma..4.aydan sonra falan su içmene gerek kalmıyo.

,

hayırlı olsun inşallah dılediğin gibidir herşey....

arkadaşlar ben 4 gundur yanı 7.hafta başladıgından berı mıde bulantısından öluyorum ılkınde de böyle olup 12.haftdaa bıçak gıbı kesılmıştı.ayrıca daha önce hiç yaşamadığım bır gaz sancısı var başımda.2 lokma yesem tabaklarca yemışım gıbı bir şişkinlik var.sankı yediğim hiçbirşeyı hazmedemıyorum50:

3. ayımı doldurdum bende 2 ay boyunca mide bulantısı ve gaz sancısı çektim

ama gaz sancısı bulantıdan çok çok daha kötü. maden suyu falan hiçbişey etki etmedi sürekli tokluk hissi eşim sırtımı ovalıyordu ama onunda etkisi olmadı .Allah yardımcın olsun.

ben de ilk hamileliğimde öyleydim,kusuyordum bi de bende de acayip gaz sancısı var 6.haftadayım,afedersin sürekli gaz çıkarma isteği var.bende bulantı 8.haftada şiddetini artırmıştı ilk hamileliğimde,şimdilik iyi gibiyim.tuzlu kraker felan yemeye çalış,mideni rahatlatır.

merhabalar bayanlar,ben de haziran annesi olacağım inşaallah.ilk bebeğim 8 ay önce 7.haftada kaybettim.bunda şimdilik her şey yolunda,umarım hep böyle devam eder.allah hepimizi hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun:)

denıyorum canım yaa ama pek fayda etmıyo gıbı hiçbişey sankı mıdemde taş var o kadar yanı.gaz desen gazman gıbı oldum zaten

amın allah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah.

günaydın güzel anneler...

uzun süre giremedim topiğe... cuma günü dr a gittim.. ilk defa... bebişimin kesesini gördüm... yolk ve sac da vardı... şükürler olsun allahıma... kesemiz 14,1 mm.... tabi birde babalar gibi kistim gözüktü sağ tarafımda... 5 cm lik miş... dr ağrı yada sancı yapıyormu diye sordu... yapmıyor dedim.. sıkıntı yok o zaman dedi...

salı günü de sabah 08.00 de gideceğim ve chek-up yapacakmış... keseye baktıktan sonra böbreklerime de baktı ultrasonla... sıkıntı varmı diye... şükür çıkmadı...sağlam dedi...benim dr biraz pipirikli dr lardan mış... a dan z ye anne adayına her tetkiği yapıyormuş... bu yüzden onu tercih ettim...

pazar günü de kalb atışlarını dinleyeceğiz inşallah...

bu arada bebişim ultrasyona göre cuma günü 5w3d çıktı...

dr bana yememem gereken şeyleri söyledi...

hurma diğer adıyla narenciye kesinlikle yeme dedi.. direk düşük sebebiymiş...

maydonoz gerekmedikçe tüketme dedi..

bitkisel çay kesinlikle içme dedi...

ve artı, eşim ctesi sanırım akşam haberlerinde bir dr konuşmuş ve onu izlemiş... hamileler balık yemesin demiş...son yıllarda deniz kirliliğinden dolayı balıklarda ağır metallar fazlalaşmış... hamileler zararlı demiş tv deki dr balık için...

aklınızda bulunsun arkadaşlar...

günaydınn
bende haziran annesi olacağım kısmetse ...
neden 2 topic var ya bide gebelik bölümünde 2012 haziran anneleri varrrr?????????

günaydın kızlar
yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişlerrrr
öksürük bırakmıyor peşimi bi türlü,uyku uyuyamıyorum:2:bulantım var,okuldayım ders anlatmak zorundayım,of pufff...

günaydın kızlar
yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişlerrrr
öksürük bırakmıyor peşimi bi türlü,uyku uyuyamıyorum:2:bulantım var,okuldayım ders anlatmak zorundayım,of pufff...

aynen dersteyım ben de şu an.ve konuştukça mıdem ağzıma gelıyor.inşallah 12.haftada bıter.benım bıçak gıbı kesılmişti 12 .hafta bıtınce.

allah allah.hurma başka şey narenciye başka.ben mesela hergun mandalın yıyorum.yemıyım mı yanı?

allah allah.hurma başka şey narenciye başka.ben mesela hergun mandalın yıyorum.yemıyım mı yanı?

canım yöresel olarak adı değişiyor bu meyvenin... hani şekil olarak domatese benziyor ama tatlı.. işte o meyve... hurma, narenciye vs çok ismi var bu meyvenin...mandalinadan bişey olmaz... sadece bu meyveyi söyledi dr...

aynen dersteyım ben de şu an.ve konuştukça mıdem ağzıma gelıyor.inşallah 12.haftada bıter.benım bıçak gıbı kesılmişti 12 .hafta bıtınce.
benim 16 hafta sürmüştü,her sabah kusardım,sonrası mide bulantısıyla geçerdi.doktor tuzlu leblebi ye dedi bana ama gazım çok olduğundan yiyemiyorum da

ben hurmanın sadece doğumu kolaylaştırıcı etkisinin olduğunu,son haftalarda tüketilmese gerektiğini biliyorum.acaba erken doğuma düşüğe de mi yol açıyor:44: balık konusunda da ben balık yemeden yaşayamaz bi insanım,balığı çook severim napcam şimdi.civa değeri yüksek balıklar zararlı diye biliyorum ben.

Günaudın arkadaşlar doktordan geliyorum doktor hersey yolunda dedi normal ultrasyonla keseyi gördük 6,5 haftalıkmış haftaya kalp atışlarını duymaya gitcez inş gözükmesse asağıdan bakcakmış öyle dedi heyecanla bekliyorum sizler nasılsınız

hmmmm saırım ona izmirde narencıye değil japon elması dedıklerı bişey var iğrennç.sası sası olur ınsnaın ağzı böğğğğ.zaten sevmem.doğumu kolaylaştırıyo denen hurma da bıldığımız arabıstan hacı hurması:) ama benım mecbur sezeryan olacağı için hurma falan bana boş.anca zevkten yerım.ben de c.tesi gittim doktora ve kalp atışlarını görduk şükür.

gözün aydın canım darısı başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…