aman benimki yapsada ben istemiyorum 2 gün sonra kakınç olur aslanlar gibi kendi başımın çaresine bakıyorum olmadı annemden istiyorumkaynananın hangisi iyiki seninki iyi olsun en iyisi bile arkandan neler yapıyo sallaa boşver
Aynen canim o kadar sukretmemiz gerekiyor gobegimizdeki mucizelerimize. Cok sevindim bebeginin saglikla buyudugune insaALLAH saglikla sihhatle alirsin kucagina.
Tsk ederimmmmm, insaALLAH darisi basina
Evet yoklar insaALLAH hersey yolundadir.
Hmm, bende dikkat edeyim o zaman. Yogurt corbasi cekiyor su siralar canim soyleee uzerine bol miktarda nane koyacan offf
Maydanozla nara dikkat edeyim bari, baska dikkat edilmesi gereken birseyler var mi?
Biberiye, adacayi filanda iyi degilmis onlarida biliyorum.
aman benimki yapsada ben istemiyorum 2 gün sonra kakınç olur aslanlar gibi kendi başımın çaresine bakıyorum olmadı annemden istiyorumkaynananın hangisi iyiki seninki iyi olsun en iyisi bile arkandan neler yapıyo sallaa boşver
hadi kizlar hepinize iyi bayramlar bende artik paazartesiye kadar giremem heralde internete ...
Öpüldünüz cook kendinize ve meleklerinize iyi bakin :79: :80:
hadi kizlar hepinize iyi bayramlar bende artik paazartesiye kadar giremem heralde internete ...
HAKLISIN canim ama benimki resmen bildigin süreya hanim yasemince gibi ah ah neler cekiyom ALLAHTAN uzakta türkiyede cok sükür kocam neyin ne oldugunu biliyor esimin spermleri az olmasindan tüp bebek yapicagimi söyledim bana bizde kisir yoktur sen dogum kontrol aldin ondandir diyen kadindan ne beklersinanne gibisi yok valla kurban olayim anneme
aynen yaa
yapsada ben ıstemıyorum
ıcım rahat etmıyorr
yaşasın annemm
Gelinleree bakinnnnnnnnnnnn heleeeeeeeee
sagol canim benim hamilenin dualari gecer derler yurtdisinda nerdesin ???
Belcika cnm. Sende alamanya degil mi? komsu sayiliriz
cnm adaçayı özelllikle içme cnm..hoş her bitki çayı iyi değil diolar ama işte belki ıhlamur olabilir arada bende en çok adaçayı severdimm artık içmiyorum hiçbirinii papatya sorunsuz içilir diolardı onuda hiç sevmem hele yeşilçaydan nefret ederim yaa bildiğim anam babam usulü çayın yerini tutmuyo bende arada 1 fincan çay içiyorum...heee yedim kuzum kızartmayı mahfetti midemii..ama sabahtan beri turşu yiyorum banamısın demedi midemm..ben çok turşu yiyorum yaww..gene bi koca kavanozu bitirdimm kocişe dicemm bağrıncak ne çabuk yidin die...
bizi kayananalar bu hale getiriyor
benim amcam belçikada brükseldeler
Bilmezmiyimm.... Benimde kaynanamm COOOOOOOOOOOK iyidir o yuzden sizi en iyi ben anlarim.
Ben yimedim karnimdaki yedi dersin
Dikkat ediyorumm bende iste ama herseyden korkmaya basladim yavas yavas arastirdikca suda yasak buda yasak diyorum o yuzden artik cokta takmiyorum kafama. InsaALLAH bebegimiz saglikla sihhatle dogar...O mis kokularini icimize hayirlisiyla cekeriz insaALLAH.
Cok tursu yimek ne kadar saglikli bilmiyorum cnm yaa yani tuz deposu aman dikkat et.
kızlar ben ebeyım ve 10 haftalık gebeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?