2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen yaa
yapsada ben ıstemıyorum
ıcım rahat etmıyorr
yaşasın annemm

hadi kizlar hepinize iyi bayramlar bende artik paazartesiye kadar giremem heralde internete ...

Öpüldünüz cook kendinize ve meleklerinize iyi bakin :79: :80:

sagol canim benim hamilenin dualari gecer derler yurtdisinda nerdesin ???

cnm adaçayı özelllikle içme cnm..hoş her bitki çayı iyi değil diolar ama işte belki ıhlamur olabilir arada bende en çok adaçayı severdimm artık içmiyorum hiçbirinii papatya sorunsuz içilir diolardı onuda hiç sevmem hele yeşilçaydan nefret ederim yaa bildiğim anam babam usulü çayın yerini tutmuyo bende arada 1 fincan çay içiyorum...heee yedim kuzum kızartmayı mahfetti midemii..ama sabahtan beri turşu yiyorum banamısın demedi midemm..ben çok turşu yiyorum yaww..gene bi koca kavanozu bitirdimm kocişe dicemm bağrıncak ne çabuk yidin die...

Gelinleree bakinnnnnnnnnnnn heleeeeeeeee

seninki yüzüne yapıyo en azından benimki yüzüme annem annem der yalandan göz dağı verir benim oğlun ana kuzusudur bilmem nedir die he he derim öyledir hadi yine o bi şekil bide dullama görümce var bende 35 yaşında kendini 20 yaşında sanıyo bide benle yarışmaya çalışıyo bende hiç umursamıyorum daha çok sinir oluyoonlamı uğraşıcam psikolojik deli

aynen yaa
yapsada ben ıstemıyorum
ıcım rahat etmıyorr
yaşasın annemm

yaşasın annneeellleer gerçi onlarda anne belki bizimde oğlumuz olcak biz nası olcazki bişeyde diemiyorum ondan ama ne bilim:26::26::26:

Ben yimedim karnimdaki yedi dersin

Dikkat ediyorumm bende iste ama herseyden korkmaya basladim yavas yavas arastirdikca suda yasak buda yasak diyorum o yuzden artik cokta takmiyorum kafama. InsaALLAH bebegimiz saglikla sihhatle dogar...O mis kokularini icimize hayirlisiyla cekeriz insaALLAH.

Cok tursu yimek ne kadar saglikli bilmiyorum cnm yaa yani tuz deposu aman dikkat et.

valla cnm kızımda herşeyden kısıtlamıştım kendimi bunda çok kasmıyorumm yiyorum gitsin..kahvede 1 fincan içiorum nesde sırf sütle 1 fincan içiyorummm...çok pişmiş sucuk falan da yiyomm ...dayanamıyorum bi deniz ürünlerini balık hariç yemem diorum bakteri yapabileceklerinden dolayıı bide sigara içmem...onun dışında valla dün 1 bardak kola da içtimm cnm çektii valla...dr um dedi herşeyden az olmak kaydıyla alabilirsin diee...onu dinliyorumm..turşu konusunda biliyorum bi sınır koymalıyım yoksa 6. ayımdan sonraa ellerim ve ayaklarımda şişmeler çok olablir tuz birikmesinden yemicem bu haftadan sonra tutcam kendimii artık naapimii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…