2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlaaarr.ya ben yat yat sıkıldım evde çook.4. haftadaymışım dr öle dedi.daha gitmedim tlf konuştuk.kasık ağrılarım bitti denicek kadar az sadece canım hiçbişey yemek istemiyor acıkıyorum ama yemek gelmiyo içimden.sabah bulantlarım başladı.birde çekirdekli kuru siyah üzüm yiyiyorum.kansızlık için bende troid yetmezliği var ilaç kullanıyorum her sabah.oda kansızlık yapıyor diye korktum kuru üzüm yiyiyorum kan yapsın diyee:))))

sevgili hamişler hepinize bebişlerinizle birlikte ilk bayramınızda ve ilk bayramımda mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim..hayırlı bayramlar...

burda bir iğneleme var gibi geldi bana

Iyidirde ogluna haddinden fazla sahip cikip beni ezmesi hosuma gitmiyor. Oglu benim canim esim ben onun kotulugunu istemem ama ana yuregimidir anlamadim ki!!!

Laf sokmalar yuz asmalar vs... Artik olumlu bakamaz oldum davranislarina napiyimmm... Bir yandanda gun gelecek bende kaynana olucam o zamanda acaba gelinim benim icin ayni seyleri soylermi diye dusunuyorum.

Evet herseyden az yimek en guzeli ama bendeki su korku herseyin onune geciyor o yuzden yimek istesemde yiyemiyorum

Tuzdan mi sisiyormus ellerimiz filan... Neler neler ogreniyorum yaa hergun Gerci bizim ailede olmuyor sismeler bendede olmaz sanirim

hepsi öyle canım ezmeye çalışıyolar sanki biz oğullarına kötü bişey yaptırıyoruz şimdi bana pek bişey diyen eden yokta ben nişanlıyken çok çektim ama ağzımı bir kere açmadım annem babam anlam verememişlerd şaşırmışlardı şimdi ne oldu benden iyisi yok lafta tabiki biliyorum içlerini benciller nası sinir oluyorum aklıma geldikçe...üüff belkim oğlum olur ben öyle olmak istemiyorum yaa bakıcaz artık heheh

Selam güzel anne adayları

Kızlar benim kahverengi akıntım oldu 2 gün baya korktuk ama cok şükür yolundaymış hersey doktor içerde yok kanama dedi ama dinlem dedi yatıyorum bende 5 gündr o yüzden giremedim.

Gecmişi okudum bakıyorum cinsiyet tahminlerine girilmiş bile bir tane de benden o zman

Şimdi biz kadınların kalbi erkeklere göre daha cok çarpar kalp atışlarının duyduğunuzda kalbi 140 ın altındaysa erkek üstündeyse kız olur diyolar. Şimdi ben çin takvimi ve rus takvimine göre kız ama kalp atışı 128 d. Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inaşallah Kız Erkek hiç farketmez ama her annenin bir kızı olması lazım derlerya gönlümden kzı geciyor sağlıkla inşallahhh

Evet aynennn... Nisanliyken bende kimseye birsey soylemedim annemde cok sasirmisti bana gelince pat pat herseyi soyluyorsun ama kayinvalidene istedigin bir gecelik bile aldiramadin dedi...

Maddiyat hic umrumda olmadi onlarida tabi isine geldi. Ama artik bende patlama yasadim ozellikle bu sene (5 senedir evliyim) artik su uzulecek bu incinecek demiyorum. Dusundugumu oldugu gibi soyluyorum.

Ben oglumu severim sayarim destekci olurum ama herseylerine burnumu sokmam herhalde. Birakirim gencler gencliklerini yasasinlar

tebrik derim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kaç haftalık oldu?

cok fenalar ya oglunu gelinlerinden kiskanan kaynana coook benim kaynanam oglunu koynumdan alip annen seni cok özledi benle yat diyen kadin hahaha cok fena ya el sakalari yapyioruz senin elin agir haraketlerine dikkat et diye bana tehtitler savuran cadiiiiiiiiii bende geri kalmiyorum hattini bildiyorum dogrusu ezdirmeyin kendinizi kizlar sakin susmayin yapicaginiz en büyük yanlis olur

evet canim ya ama türkiye gibisi yok özelikle TIP konusunda :-(

Aynen herseyi bi baska turkiyemin ama yurt disindayiz iste

Soyle taze balikari gordukce off esimin memleketinde bir balikci var anlatamam ben omrumde boyle hamsi yemedim adam nasil guzel pisirmis cerez gibi SIK limonu yut of

tebrik derim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kaç haftalık oldu?

Canım Allah kısmet ederse bugün 8+6 yani yarın 10 haftadan gün almaya başlıyorum aslında dün doktora gittim yumurtlama takibi yapmıştık doktorla hani hangi gün catladığını biliyoruz ona göre 8+3 tüm bu hesaba göre ama dün doktor ölçtü 8+5 deyiz dedi

Aynen herseyi bi baska turkiyemin ama yurt disindayiz iste

Soyle taze balikari gordukce off esimin memleketinde bir balikci var anlatamam ben omrumde boyle hamsi yemedim adam nasil guzel pisirmis cerez gibi SIK limonu yut of

of yapma canim mi cekiyor ne türkiyem baska ya nereli esin karadenizlimi oranin hamsileri baliklari cok meshur

canıım ben öyle bir duvar koydum ki geçmiyorumda geçirmiyorumda öyle yani oğluyla ne yaparsa yapsın koynumdan alamaz ama yanımda falan sarılınca böyle bi kubarıyo falan benim umrum değil valla şakadan eşim kıskandınmı die annesinin yanında sorar ne kıskancam be annen senin sarılıcan tabi sarılmazsan problem olur diyorum sap gibi kalıyolar o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…