Bak sen simdi Bruksel kucucuk bir yer tanidik cikiyormusuz... Kim bilir belki akrabadiriz
burda bir iğneleme var gibi geldi bana
valla cnm kızımda herşeyden kısıtlamıştım kendimi bunda çok kasmıyorumm yiyorum gitsin..kahvede 1 fincan içiorum nesde sırf sütle 1 fincan içiyorummm...çok pişmiş sucuk falan da yiyomm ...dayanamıyorum bi deniz ürünlerini balık hariç yemem diorum bakteri yapabileceklerinden dolayıı bide sigara içmem...onun dışında valla dün 1 bardak kola da içtimm cnm çektii valla...dr um dedi herşeyden az olmak kaydıyla alabilirsin diee...onu dinliyorumm..turşu konusunda biliyorum bi sınır koymalıyım yoksa 6. ayımdan sonraa ellerim ve ayaklarımda şişmeler çok olablir tuz birikmesinden yemicem bu haftadan sonra tutcam kendimii artık naapimii...
Iyidirde ogluna haddinden fazla sahip cikip beni ezmesi hosuma gitmiyor. Oglu benim canim esim ben onun kotulugunu istemem ama ana yuregimidir anlamadim ki!!!
Laf sokmalar yuz asmalar vs... Artik olumlu bakamaz oldum davranislarina napiyimmm... Bir yandanda gun gelecek bende kaynana olucam o zamanda acaba gelinim benim icin ayni seyleri soylermi diye dusunuyorum.
hehehe belkide valla tek bildiğim 5 katlı bina aldıkları en sonnerelisinki ben afyonluyum
hahahah bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......... Inanmiyorummmmmmmmm!!
Belcika cnm. Sende alamanya degil mi? komsu sayiliriz
hepsi öyle canım ezmeye çalışıyolar sanki biz oğullarına kötü bişey yaptırıyoruz şimdi bana pek bişey diyen eden yokta ben nişanlıyken çok çektim ama ağzımı bir kere açmadım annem babam anlam verememişlerd şaşırmışlardı şimdi ne oldu benden iyisi yok lafta tabikibiliyorum içlerini benciller nası sinir oluyorum aklıma geldikçe...üüff belkim oğlum olur ben öyle olmak istemiyorum yaa bakıcaz artık heheh
Selam güzel anne adayları
Kızlar benim kahverengi akıntım oldu 2 gün baya korktuk ama cok şükür yolundaymış hersey doktor içerde yok kanama dedi ama dinlem dedi yatıyorum bende 5 gündr o yüzden giremedim.
Gecmişi okudum bakıyorum cinsiyet tahminlerine girilmiş bile bir tane de benden o zman
Şimdi biz kadınların kalbi erkeklere göre daha cok çarpar kalp atışlarının duyduğunuzda kalbi 140 ın altındaysa erkek üstündeyse kız olur diyolar. Şimdi ben çin takvimi ve rus takvimine göre kız ama kalp atışı 128 d. Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inaşallah Kız Erkek hiç farketmez ama her annenin bir kızı olması lazım derlerya gönlümden kzı geciyor sağlıkla inşallahhh
hepsi öyle canım ezmeye çalışıyolar sanki biz oğullarına kötü bişey yaptırıyoruz şimdi bana pek bişey diyen eden yokta ben nişanlıyken çok çektim ama ağzımı bir kere açmadım annem babam anlam verememişlerd şaşırmışlardı şimdi ne oldu benden iyisi yok lafta tabikibiliyorum içlerini benciller nası sinir oluyorum aklıma geldikçe...üüff belkim oğlum olur ben öyle olmak istemiyorum yaa bakıcaz artık heheh
yok artıkbolvadinlimisin yoksa bizim oralı çok çünkü orda
Yok cnm bolvadin degil ama bolvadinli tanidigim coook. Emirdagliyim.
evet canim ya ama türkiye gibisi yok özelikle TIP konusunda :-(
tebrik derim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kaç haftalık oldu?
Aynen herseyi bi baska turkiyemin ama yurt disindayiz iste
Soyle taze balikari gordukce off esimin memleketinde bir balikci var anlatamam ben omrumde boyle hamsi yemedim adam nasil guzel pisirmis cerez gibi SIK limonu yut of
cok fenalar ya oglunu gelinlerinden kiskanan kaynana coookbenim kaynanam oglunu koynumdan alip annen seni cok özledi benle yat diyen kadin hahaha cok fena ya el sakalari yapyioruz senin elin agir haraketlerine dikkat et diye bana tehtitler savuran cadiiiiiiiiii bende geri kalmiyorum hattini bildiyorum dogrusu ezdirmeyin kendinizi kizlar sakin susmayin yapicaginiz en büyük yanlis olur
anneannem emirdağlı güvecci köyünden ama gelin gelmiş bolvadine yörükkızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?