of yapma canim mi cekiyor ne türkiyem baska ya nereli esin karadenizlimi oranin hamsileri baliklari cok meshur
canıım ben öyle bir duvar koydum ki geçmiyorumda geçirmiyorumda öyle yani oğluyla ne yaparsa yapsın koynumdan alamaz ama yanımda falan sarılınca böyle bi kubarıyo falan benim umrum değil valla şakadan eşim kıskandınmı die annesinin yanında sorar ne kıskancam be annen senin sarılıcan tabi sarılmazsan problem olur diyorum sap gibi kalıyolar o zaman
Yok artik yemin ediyorum akraba ciktik benim baba tarafimdaki dedemlerde govecciliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Goveccide herkez herkezle akraba zateennnnnnn
Evett ama temizliyemiyorumm mide bulantimdan o yuzden yiyemiyorum... Esim izmirli cnm.
en iyisini yapiyosun canimm kiskaniyorlar ogullarini iste bosver salla gitsin takmiyorum artikbebisim kocam ve ben gerisi yalannn
cok fenalar ya oglunu gelinlerinden kiskanan kaynana coookbenim kaynanam oglunu koynumdan alip annen seni cok özledi benle yat diyen kadin hahaha cok fena ya el sakalari yapyioruz senin elin agir haraketlerine dikkat et diye bana tehtitler savuran cadiiiiiiiiii bende geri kalmiyorum hattini bildiyorum dogrusu ezdirmeyin kendinizi kizlar sakin susmayin yapicaginiz en büyük yanlis olur
valla öyle bi anneannemi dışarı vermişeler ben pek bilmem lakaplarınıda teyzem teyzesinin oğluyla evli hollandadalar onlar annemin dayıları falan hepsi ordalar soy adları aygün-çiftçi-be yüksel vardı galiba tek bildiğim o hacı bişey diolardı galiba tam emin değilimannemle anneannem bilir onları
Hahaha cnm sen yinede cadi filan deme... Yanlislar yapiyorlar evet ama ne olursa olsun eslerimizin hatrina saygi duymak zorundayiz.
Bak gorursun senin benim bide rubetin oglu olucak kaynanalarimizdan daha kotu olucaz
Dediginde kesinlikle haklisin ama kimse meydani bos bulmamasi gerekiyor. Bende uzulmesinler diye hic sesimi cikarmiyordu bende onlari kizlariyim diyodum kendi kendime ama onlarin sadece GELINLERI oldugumu anladim. Hem ezmemek gerekiyor hemde ezdirmemek!
bende izmirliyim ben bir hamsi buglama yaparim öffffffff yemede yaninda yap temizler yapardim inan burda OLSAN
, TUANAMA, Gulden83, uebesli, Es_Ra_, rubet, kelebeketkileri, s_seval, olipps,
selamun aleyküm cümleten hayırlı cumalar annişlerrr
a.s.canım sanada hayırlı cumalar. öyle forma dalmışım ki oku oku bitiremedim. Bugün iş yoğunluğundan giremedim forma. ama maşallah hep güzel haberler aldım. kimi zaman gözlerim doldu, kimi zaman şükürler ettim formu okurken. Bu samimiyette hoşuma gitti. Allah bebeklerimizi bizlerden ayırmasın
Bende senin gibi bilmem lakaplari neydi vs... butun bunlar bana uzak sadece nereli oldugumuzu biliyorum baska birsey bilmiyorum.
Dedemlerle anneannenleri bir araya getirsek kesin bir yerden kan bagimiz olur seninle.. Hayirlisi
Sen kalk kos koca kk'da hemde haziran anneleri topiginde topragini bul
canim skldi benim evde tek basinayim isten geldigimden beri. Temizligimide yaptim aksam yemeginide. Simdi oyalancak birseyler bulamiyorum
HAKLISIN CANIM ELIMDEN GELDIGINCE SAKIN DURMAYA CALISIYORUM ESIME OLAN SEVGIMDEN ODAkendimide yeterince ezdirdim onlara ama artik acildi gözlerim haha bizden de ne kaynana olur ama gelinlerde bizim hakkimizda böyle konusur artik
amiiin canim bir iki saat bakmasan yetiyor yetisemiyorum bu hiza bir cümleyi bile kacirmamak istiyorum felanama cok sükür bugün hep iyi haberler aldik bütün annislerin bayrami güzel gecicekkkkkk
ooohh ohh ben daha çıkamadım işten öööfff kurt gibi acıktıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?