2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aleyküm selam canıımm:)

valla ya nası denk geldi küçücük yer kesin bilirler birbirlerini zaten hep birbirleriyle evleniyorlar

Hahaha hakikkatten oyle hep aralarinda evlenip durmuslar Sen suan nerdesin?

canim skldi benim evde tek basinayim isten geldigimden beri. Temizligimide yaptim aksam yemeginide. Simdi oyalancak birseyler bulamiyorum

Ohh ne guze valla ben daha yemek yapmaliyim tavuk beni bekliyor bende mide bulantimi bekliyorum.

Bu arada hos geldin.

Son düzenleme:

KORKMA CANIM herkesin sinandigi birsey vardir sende ALLAH tarafindan böyle sinanmissin artik mutluluk zamaniiiiiiiiii

Ohh ne guze valla ben daha yemek yapmaliyim tavuk beni bekliyor bende mide bulantimi bekliyorum.

Bu arada hos geldin.

Hosbuldum
Bende ac degilim ama heran acika bilirim. Esimde isten sonra mac izlemeye gitcek. Taze fasulye yemegini soguk seviyor diye erkenden yaptim. Eve gelmesine daha 3½ saat var

ben istanbuldayım canıım babam küçükken gelmiiş sonrada köyden annemi kaçırmış heheh

Off ne kotu. Insallah bi an once giderde sende evine gidersin. Yemeginide yersin

ooff gidemiyo bi türlü eşimde kapıda ağaç oldu

kizlarrrrrrrrrrr ben cikiyorum alisverise gidicem size hayirli bayramlar diliyorum cok cok cok öpüyorum belki giremem kendinize bebislerinize cici bakinn

Hosbuldum
Bende ac degilim ama heran acika bilirim. Esimde isten sonra mac izlemeye gitcek. Taze fasulye yemegini soguk seviyor diye erkenden yaptim. Eve gelmesine daha 3½ saat var

Yanliz kocaman evin icinde olmak cok kotuuuu neden boyle yapiyor bu erkekler gerci onlarada degisiklik sart. Taze fasulyemi dedin?

Canim basin sagolsun aklina ve yuregine kotu seyler getirme insaALLAH bu sefer bebegin sana SIKI SIKI tutunur. ALLAH'in izniyle birsey olmaz.

kizlarrrrrrrrrrr ben cikiyorum alisverise gidicem size hayirli bayramlar diliyorum cok cok cok öpüyorum belki giremem kendinize bebislerinize cici bakinn

Gule gule cnm, seninde simdiden bayramin mubarek olsun

Gorusmek uzere bebisine cok iyi bak olur mu? tabi kendinede

Canim basin sagolsun aklina ve yuregine kotu seyler getirme insaALLAH bu sefer bebegin sana SIKI SIKI tutunur. ALLAH'in izniyle birsey olmaz.[/QUOTE]

canım benim çok sağol.. çok iyi niyetlisiniz bunu biliyorum. tÜM Samimiyetimle dua ediyorum hepimiz için.

Haftada bir maca gidiyor onada birsey diyemiyorum.Aldim getirdim zaten onu yaban ellere. Benden baska kimseside yok burda. O yuzden goz yumuyorum

Kotu cidden ya evde tek olmak. Ama ugras buldum kendime. Ben Kore filmi izlicem Cok eglenceli oluyorlar
Hihim taze fasulye yemegi

valla ben güya tecrübeliyim cnm ama iştee genedee tırsıyorum çoğu zmnn...benim bi kızım varr erkek evlatt ne demek bilemiyorum belki bunda tadarımmm...ama kızım dünyalara bedel daha 2 yaşında arkadaşımm hani diyolarr kız babaya düşkündür die aynen öyle oluyoo ama böylee senin ufaklığınn herşeyi onda yaşamak ve yaşatmak istiyosun allah sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepimize cnm...
ohhh ohh kaynanalar çekiştiriliyoo ohh maşallahh...bende 5 sene görüşmedim kızlarr sağolsun eşim hiç zorlamadı yada istemedi..hata kendisindeydi beni istemedi düğünümüze bile gelmedii...bende banane dedim...sonra kızım doğunca gelmek istedi hastaneyee..gene banane dedimm..geldii özür diledii..üstüne biçok defa özür diledii..ben hatalıydım dedi..şimdii 2 sene olduu iyi sayılır aramız şimdi aksinee naapcağını şaşırıyoo ama işte bi kere insan kırılmaya görsünn umarım sizde de böyle olmaz...erkek annesi olurmuyum ben bilemem ama olsamda bu şekilde olmam eminim.....
bende izmirliyim ben bir hamsi buglama yaparim öffffffff yemede yaninda yap temizler yapardim inan burda OLSAN
bende yarı izmirliyim cnm..ist doğumluyum ama anne tarafım izmirli eşim doğma büyüme izmirlii bende izmirin her köşesine aşık biriyimm..imkan olsa ist bırakıp izmire yerleşcem de malesef imkanlar belki emekli falan oluncaa...bak şimdi dedin izimir die de cnm kabak çiçeği dolması çektii offf offf anneciğim gelsede yapsaaaa

ben istanbuldayım canıım babam küçükken gelmiiş sonrada köyden annemi kaçırmış heheh

ooff gidemiyo bi türlü eşimde kapıda ağaç oldu

Haha afyonlu olupta kacirmazsa olmaz zaten. Iyi yapmis. Istanbulu cok seviyorum hic gidip gormek nasip olmadi hep istanbuldan gectim ama gezemedim nedenseee cok seviyorum o sehri.

Hala buyuk patron ordami? Gitmeye niyetli degil herhalde...

Canim basin sagolsun aklina ve yuregine kotu seyler getirme insaALLAH bu sefer bebegin sana SIKI SIKI tutunur. ALLAH'in izniyle birsey olmaz.

canım benim çok sağol.. çok iyi niyetlisiniz bunu biliyorum. tÜM Samimiyetimle dua ediyorum hepimiz için.[/QUOTE]

Aynen cnm bende cok icten dua ediyorum hepiniz icin hamilelerin dualari gecermis insaALLAH bir birimize etttigimiz dualar sayesinde bebislerimize birsey olmiyacak.

Bende 5 ay once dusuk yaptim ve bendede inanilmaz korku var ama cok takilmamak gerekiyor Rabbime sukurler olsun tekrar anne olma sansini verdi bizlere o yuzden sukrumuz hic eksik olmamali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…