ooohh ohh ben daha çıkamadım işten öööfff kurt gibi acıktıım
Cok mu var daha mesainin bitmesini?
Aynennnnn ben oglusumuu cok severim
Ben kaynanamdan cok cektim gelinimde cekecek tabiii dermisim.
Dogmamis cocuga don biciyorumm (boyle bir laf vardi degil mi?)
aleyküm selam canıımm:)
valla ya nası denk geldi küçücük yer kesin bilirler birbirlerini zaten hep birbirleriyle evleniyorlar
canim skldi benim evde tek basinayim isten geldigimden beri. Temizligimide yaptim aksam yemeginide. Simdi oyalancak birseyler bulamiyorum
normalde 18:30da çıkıyoruz patron geldi en büyüğü hemde kimse çıkamıyo
ben geçen ramazan bayramında bebeğimi düşürmüştüm. Bu sefer gene bayrama denk geldi. Ödüm kopuyor aynı şeyi yaşıycam diye. yarın bikere daha beta-hcg testi yaptırcam yoksa haftaya cumayı zor beklerim.
Hahaha hakikkatten oyle hep aralarinda evlenip durmuslarSen suan nerdesin?
Ohh ne guze valla ben daha yemek yapmaliyim tavuk beni bekliyor bende mide bulantimi bekliyorum.
Bu arada hos geldin.
dogmamis cocugu birak evlenicegi kiza don bicmeye basladik biz
Hahaha hakikkatten oyle hep aralarinda evlenip durmuslarSen suan nerdesin?
Off ne kotu. Insallah bi an once giderde sende evine gidersin. Yemeginide yersin
Birazcik daha bu konuyu konussak bosatacaz yavrucuklariiiiiiiii
ALLAH'im her daim hayirlisini versin insaALLAH. Hayirli insanlarla karsilastirsin.
kizlarrrrrrrrrrr ben cikiyorum alisverise gidicem size hayirli bayramlar diliyorum cok cok cok öpüyorum belki giremem kendinize bebislerinize cici bakinn
kizlarrrrrrrrrrr ben cikiyorum alisverise gidicem size hayirli bayramlar diliyorum cok cok cok öpüyorum belki giremem kendinize bebislerinize cici bakinn
Hosbuldum
Bende ac degilim ama heran acika bilirim. Esimde isten sonra mac izlemeye gitcek. Taze fasulye yemegini soguk seviyor diye erkenden yaptim. Eve gelmesine daha 3½ saat var
ben geçen ramazan bayramında bebeğimi düşürmüştüm. Bu sefer gene bayrama denk geldi. Ödüm kopuyor aynı şeyi yaşıycam diye. yarın bikere daha beta-hcg testi yaptırcam yoksa haftaya cumayı zor beklerim.
Yanliz kocaman evin icinde olmak cok kotuuuu neden boyle yapiyor bu erkekler gerci onlarada degisiklik sart. Taze fasulyemi dedin?
Canim basin sagolsun aklina ve yuregine kotu seyler getirme insaALLAH bu sefer bebegin sana SIKI SIKI tutunur. ALLAH'in izniyle birsey olmaz.
valla ben güya tecrübeliyim cnm ama iştee genedee tırsıyorum çoğu zmnn...benim bi kızım varr erkek evlatt ne demek bilemiyorum belki bunda tadarımmm...ama kızım dünyalara bedel daha 2 yaşında arkadaşımm hani diyolarr kız babaya düşkündür die aynen öyle oluyoo ama böylee senin ufaklığınn herşeyi onda yaşamak ve yaşatmak istiyosun allah sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepimize cnm...Selam güzel anne adayları
Kızlar benim kahverengi akıntım oldu 2 gün baya korktuk ama cok şükür yolundaymış hersey doktor içerde yok kanama dedi ama dinlem dedi yatıyorum bende 5 gündr o yüzden giremedim.
Gecmişi okudum bakıyorum cinsiyet tahminlerine girilmiş bile bir tane de benden o zman
Şimdi biz kadınların kalbi erkeklere göre daha cok çarpar kalp atışlarının duyduğunuzda kalbi 140 ın altındaysa erkek üstündeyse kız olur diyolar. Şimdi ben çin takvimi ve rus takvimine göre kız ama kalp atışı 128 d. Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inaşallah Kız Erkek hiç farketmez ama her annenin bir kızı olması lazım derlerya gönlümden kzı geciyor sağlıkla inşallahhh
ohhh ohh kaynanalar çekiştiriliyoo ohh maşallahh...bende 5 sene görüşmedim kızlarr sağolsun eşim hiç zorlamadı yada istemedi..hata kendisindeydi beni istemedi düğünümüze bile gelmedii...bende banane dedim...sonra kızım doğunca gelmek istedi hastaneyee..gene banane dedimm..geldii özür diledii..üstüne biçok defa özür diledii..ben hatalıydım dedi..şimdii 2 sene olduu iyi sayılır aramız şimdi aksinee naapcağını şaşırıyoo ama işte bi kere insan kırılmaya görsünn umarım sizde de böyle olmaz...erkek annesi olurmuyum ben bilemem ama olsamda bu şekilde olmam eminim.....Evet aynennn... Nisanliyken bende kimseye birsey soylemedim annemde cok sasirmisti bana gelince pat pat herseyi soyluyorsun ama kayinvalidene istedigin bir gecelik bile aldiramadin dedi...
Maddiyat hic umrumda olmadi onlarida tabi isine geldi. Ama artik bende patlama yasadim ozellikle bu sene (5 senedir evliyim) artik su uzulecek bu incinecek demiyorum. Dusundugumu oldugu gibi soyluyorum.
Ben oglumu severim sayarim destekci olurum ama herseylerine burnumu sokmam herhalde. Birakirim gencler gencliklerini yasasinlar
bende yarı izmirliyim cnm..ist doğumluyum ama anne tarafım izmirli eşim doğma büyüme izmirlii bende izmirin her köşesine aşık biriyimm..imkan olsa ist bırakıp izmire yerleşcem de malesef imkanlar belki emekli falan oluncaa...bak şimdi dedin izimir die de cnm kabak çiçeği dolması çektii offf offf anneciğim gelsede yapsaaaabende izmirliyim ben bir hamsi buglama yaparim öffffffff yemede yaninda yap temizler yapardim inan burda OLSAN
ben istanbuldayım canıım babam küçükken gelmiiş sonrada köyden annemi kaçırmış heheh
ooff gidemiyo bi türlü eşimde kapıda ağaç oldu
Canim basin sagolsun aklina ve yuregine kotu seyler getirme insaALLAH bu sefer bebegin sana SIKI SIKI tutunur. ALLAH'in izniyle birsey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?