Haftada bir maca gidiyor onada birsey diyemiyorum.Aldim getirdim zaten onu yaban ellere. Benden baska kimseside yok burda. O yuzden goz yumuyorum
Kotu cidden ya evde tek olmak. Ama ugras buldum kendime. Ben Kore filmi izlicemCok eglenceli oluyorlar
Hihim taze fasulye yemegi
Şimdi okuduğum kadarıyla hemen hemen herkesin hafif kanaması olmuş ve bu bebeğin tutunduğuna işaretmiş. Bende hala niye kanama olmuyo acaba? Aha şimdide bunu taktım.. of of
ohhh ohh kaynanalar çekiştiriliyoo ohh maşallahh...bende 5 sene görüşmedim kızlarr sağolsun eşim hiç zorlamadı yada istemedi..hata kendisindeydi beni istemedi düğünümüze bile gelmedii...bende banane dedim...sonra kızım doğunca gelmek istedi hastaneyee..gene banane dedimm..geldii özür diledii..üstüne biçok defa özür diledii..ben hatalıydım dedi..şimdii 2 sene olduu iyi sayılır aramız şimdi aksinee naapcağını şaşırıyoo ama işte bi kere insan kırılmaya görsünn umarım sizde de böyle olmaz...erkek annesi olurmuyum ben bilemem ama olsamda bu şekilde olmam eminim.....
Sendemi yurt disindasin?
Kore filmimi?
Hint filmi falan duydum ama kore filmi duymamistimm surekli savasla ilgili filandir demi?
Şimdi okuduğum kadarıyla hemen hemen herkesin hafif kanaması olmuş ve bu bebeğin tutunduğuna işaretmiş. Bende hala niye kanama olmuyo acaba? Aha şimdide bunu taktım.. of of
Hihihi evet birazcik cekistirdik ama sadece birazcik cunku seninde onayliyacagin gibi cekistirmeye kalksak ne sayfa yeter nede site dayanir kesinnn cöker.
Evet hic birsey eskisi gibi olmuyor bir kere kirildin mi ama hic degilse hatasini anlamis cok gec sayilmaz simdide uzerine titriyosa ne mutlu sana. Bence sende ona ilimli yaklas her zaman mesafeni tutarak tabi.
Evet ama ben Danimarkadayim.
Cok guzel eglenceli oluyor kore filmi. Genelde ask,komedi karisimiPartlar yuklensede izlesem diye bekliyorum.
huuu saçmalama cnmmm herkezde ne kanamasııı bende olmadıı olcak die bişi yokkk olmamaıs tutunmuyo anlamına gelmiyoo ki olmaması daha hayırlısı benim kzıımda da olmadıııı...huuu sarcak başka şey bul kuzum....
Kim demis??????? yaa 3-4 haftalikken bazi kisilerde bir iki damla geliyor oda yerlesme kanamasi oluyor ama herkezde olucak diye birsey yok ki.
Bende oyle birsey olmadi asla ve cok sukur hersey tikirinda. Canim hamisliginin tadini cikar bosver bunlari
öyle yapmaya çalışıyorum zaten cnmm gene 3 o arıyosa 1 defa ben dönüyorumm elimden geldiği kadar daha sıcak olmaya çalışıyorumm olmasam olmuyo çünkü önceden sebebim vardı kötü diyebiliyodumm ee şimdi eşim etrafım hatta kendim dahil diyemiyorum ki kötü diee o yüzden iyi olmaya çalışıyorum bende..ama hala nasıl oldu böyle değişti anlamıyorumm yanii o kadar farklı geliyo ki şimdi..diyorum herhalde ya kafasına bişi düştüü yada rüyasına falan karabasan girdii de dürttü onu...herkes umarım iyi olurrr çünküü bilirim özellikle hamişken insanın herkesle iyi olası geliyoo arada da olsa aranmak sorulmak istiyooo ....
İlk deneyim olunca bide daha önce bebiş düşürünce insan saçmalıyo... bende saçmaladım sanırım:)
Kizlar ben cikiyorummm. Yemegimi hazirlayip canim esimi bekliyecegim
Simdiden herkeze iyi bayramlar
Muhtemelen iki uc gun giremem o yuzden simdiden kutluyorum.
Kendinize iyi bakin, bebeklerinizede
Rabbim her daim sizleri korusun, opuyorum.
kızlar benim betahcg iğce düşmüş şuan 83 benim bebişim beni bıraktııııııbu ikinci kez önce ikizlerim sonra bu bebeğim çok kötüyümmmmm umarım siz bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınz
cnm yaaaa dur bakalımm sıfırlanmadıı yaaa belkii yükselirrr çokk üzüldümmm cnm ama umutlu olmaya çalışıyorum senin adınaa....
sıfırlamadı lekelenmem ve kanamam olmadı ama bugün tekrar başka doktora gittim artık nedenlerini araştırıcaz dedi çok kötü oldum çok artık hiç umudum kalmadı heran lekelenmem olabilir diye bekliyorum ((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?