denıyorum canım yaa ama pek fayda etmıyo gıbı hiçbişey sankı mıdemde taş var o kadar yanı.gaz desen gazman gıbı oldum zaten
amın allah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah.[/QUO
teşekkür ederim.inşaallah:)
sana da günaydın canım nasılsın? dün yoktun sanki,iyimisin herşey yolunda mı?
bugün daha iyiym sorma dün başımagelenleri ben ardahandayım ya burda 2 tane dr var ikiside brbirinden berbat biri geçen hafta kese var enrde belli değil demişti bu hafta hiçbişey yok dedi diğer dr hamile falan değilsin sökülüp gitmiş dedi ne kadr adet olmadım desemde sonraki bhcg değerlerime bakınca şok oldu bende öle diyince güvenmedim ben aglamaktan helak olunca eşim beni kars a götürdü ordaki dra durumu anlattım baktıki hemen 10 snye çinde keseyi falan gördü bende gördüm mercimek kadr drlara bir sürü kızdı uffff
Allah bu doktorlara vicdan merhamet versin,ne kadar kolaylarına gidiyo hamile değilsin deyip insanın psikolojisini bozmakben de perşembe günü gittiğimde doktor bana kızdı daha bebeğin küçükmüş neden hamile oldun diye kızdı,ben de kendine kızdım
çok geçmiş olsun canım,Allahım bizi minik mucizelerimizden ayırmasın inşallah.
bugün daha iyiym sorma dün başımagelenleri ben ardahandayım ya burda 2 tane dr var ikiside brbirinden berbat biri geçen hafta kese var enrde belli değil demişti bu hafta hiçbişey yok dedi diğer dr hamile falan değilsin sökülüp gitmiş dedi ne kadr adet olmadım desemde sonraki bhcg değerlerime bakınca şok oldu bende öle diyince güvenmedim ben aglamaktan helak olunca eşim beni kars a götürdü ordaki dra durumu anlattım baktıki hemen 10 snye çinde keseyi falan gördü bende gördüm mercimek kadr drlara bir sürü kızdı uffff
Allah bu doktorlara vicdan merhamet versin,ne kadar kolaylarına gidiyo hamile değilsin deyip insanın psikolojisini bozmakben de perşembe günü gittiğimde doktor bana kızdı daha bebeğin küçükmüş neden hamile oldun diye kızdı,ben de kendine kızdım
çok geçmiş olsun canım,Allahım bizi minik mucizelerimizden ayırmasın inşallah.
günaydın kızlar durumlar nasıl mide bulantılarınız deavm ediyor mu
bende mide bulantısı yok ama arada belim ve kasıklarım ağrıyor
merhaba arkadaşlar benim 8+1 bugun..buraya üye olduğumdan beri adam akıllı yazamıyorum çünkü 6 ve 7 haftam mide bulantısı ve yanmasıyla geçti..bi çok şeyden tiksiindim...çok şükür bugün daha iyiyim kendime geldım..açıkcası 3 aya kadar kesılmesını beklemıyodum erken mı bıttı ne şaşırdım.. umarım sizin bulanmaz mıdenız çok kötü bişey..
günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelelik :)
kız bana göre günaydın birkaç gecedir hiç uyuyamıyorum gece kuşu oldum gece çok kötü midem bulanıyor bütün gece zorlanıorum sabah çok rahatım ama gece cok fenelardayım cnm :) sen nasılsın dun hep senden hbr bekledim ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?