2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inanamıyorum zaman ne kadar hızlı geçiyor ben 2011 haziran annesiyim.geçen yıl bu zamanlar ben yazıyordum topikte gözlerim doldu.hepinize sağlıklı hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum..sorularınız olursa ara ara girerim bakarım.ayy ne güzel ..

mrb kızlar ben yeni katıldım aranıza benim bebişim 7+5 günlük inşallah sorunsuz bir süreç olur herkes için ben cuma günü ilk kontrolüme gittim kalp atışı makinesi olmadığı için sesi duyamadım ama doktorum kalp atışı oluşşmuş dedi banada göstermeye çalıştı ama ben anlamadım tabi ki :))

sana da günaydın canım nasılsın? dün yoktun sanki,iyimisin herşey yolunda mı?

sana da günaydın canım nasılsın? dün yoktun sanki,iyimisin herşey yolunda mı?

bugün daha iyiym sorma dün başımagelenleri ben ardahandayım ya burda 2 tane dr var ikiside brbirinden berbat biri geçen hafta kese var enrde belli değil demişti bu hafta hiçbişey yok dedi diğer dr hamile falan değilsin sökülüp gitmiş dedi ne kadr adet olmadım desemde sonraki bhcg değerlerime bakınca şok oldu bende öle diyince güvenmedim ben aglamaktan helak olunca eşim beni kars a götürdü ordaki dra durumu anlattım baktıki hemen 10 snye çinde keseyi falan gördü bende gördüm mercimek kadr drlara bir sürü kızdı uffff

Allah bu doktorlara vicdan merhamet versin,ne kadar kolaylarına gidiyo hamile değilsin deyip insanın psikolojisini bozmak ben de perşembe günü gittiğimde doktor bana kızdı daha bebeğin küçükmüş neden hamile oldun diye kızdı,ben de kendine kızdım
çok geçmiş olsun canım,Allahım bizi minik mucizelerimizden ayırmasın inşallah.

ayyy ona soracaksın sanki pis herif yada kendisi bakacak onane ki pislik yaa ayy ne gıcık oldum işde burda imkan yokki karsada her zamn gidemem ben

allah allah butun salkalar da sana denk gelmiş.dıploman nerden senın kaçak mısın nesın deseydın?gerzıekalı adam sınır oldum sabah sabah.ıyı hadı görmuş dr madem gözun aydın.

ay ne dangalak ınsanlar var ya.yaptıysam senden mı yaptım sen mı akacaksın dıceksın öylesıne

günaydın kızlar durumlar nasıl mide bulantılarınız deavm ediyor mu

bende mide bulantısı yok ama arada belim ve kasıklarım ağrıyor

merhaba arkadaşlar benim 8+1 bugun..buraya üye olduğumdan beri adam akıllı yazamıyorum çünkü 6 ve 7 haftam mide bulantısı ve yanmasıyla geçti..bi çok şeyden tiksiindim...çok şükür bugün daha iyiyim kendime geldım..açıkcası 3 aya kadar kesılmesını beklemıyodum erken mı bıttı ne şaşırdım.. umarım sizin bulanmaz mıdenız çok kötü bişey..

hoşgeldin canım inş. seninde kesilmiştir bir daha olmaz.. bebişin hayırlı olsun sağ salim kucagına alırsın inş.

yagmur8 anlat bakalım nerdensin ne yaparsın kaçıncı hamileliğin vs

kız bana göre günaydın birkaç gecedir hiç uyuyamıyorum gece kuşu oldum gece çok kötü midem bulanıyor bütün gece zorlanıorum sabah çok rahatım ama gece cok fenelardayım cnm :) sen nasılsın dun hep senden hbr bekledim ne durumdasın

leblebi ye sarı leblebi bulantısını alır belki... aman sorma başıma gelenleri yaaa burdaki drları anlatmama gerek yok gene beni çileden çıakrdılar biri geçen hafta kese var enrde belli değil demişti bu hafta hiçbişey yok dedi diğer dr hamile falan değilsin sökülüp gitmiş dedi ne kadr adet olmadım desemde sonraki bhcg değerlerime bakınca şok oldu bende öle diyince güvenmedim ben aglamaktan helak olunca eşim beni kars a götürdü ordaki dra durumu anlattım baktıki hemen 10 snye çinde keseyi falan gördü bende gördüm mercimek kadr drlara bir sürü kızdı uffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…