2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım hayırlısı olsun
uzulme demek sacma belkı ama ne diyelim
insan diyecek bişey bulamıyor böyle olunca ck uzuluyorum
doktor kesın bişey dedimikii
bellimi olur

canımmm hoşgeldin aramıza o zaman...aminnnnn

hayirli cumalar canimmm pek görünmedin bugün hayirdir bayram temizligimi var yoksa

ne temizliği ben kim temizlik kim...kocam artvine gitti onu yolcu ettim sabahtan.kardeşini nişanlıyorr

Aleykum selam canimmm hos geldin.

hoşbuldumm

Seninde cuman mubarek olsun cnm ayrica butun canlarin cumalari muabrek olsun.

aminnn cümlemizin

üzülme can çıkmadan umut kesilmezz canım ama çokta umutlanma hayırlısını bekle benimde başıma geldi ve şuan tedirgin bekliyorum..sıkma canını rabbimin verdiğini o alır elbet sen hiçbirşey yapamazsın çok şükür de olur mu acını çok iyi anlıyorum ama elden bişi gelmez

hayirli olsun canim
Evet gordum bucurumuu nasil bir duygu bu yaaa ALLAH'im nasill sarilasim vardi anlatamam... Canim benim ben bir kac ay once 10 haftalikken dusuk yaptim (bebegimin kalbi durmustu) o yuzden cagiriyor sagolsun SIKI takipte.
gozun aydin canim Darisi basimiza. benimde gelecek persembe gunum ama esim belki yogun olurum aftaya gidelim dedi 1 hafta daha beklicem hem daha buyumus olur
Avrupada olmak yinede iyi benim Seoul Istanbul 10 - 12 saat suruyor arada bindigim ucak yada hizli tren taksi onlari saymiyorum bu evden cikip diger eve varis 22-23 saat suruyor
ah ah bıze bısey hazırlayan yollayan yok kaynanam hanfendısı bır tane seker bıle vermez cok derdım var cooook torunun olcak dedım hm ıyı oglumu ver dedı cadı ya resmen
Ana gibi yar olmaz. benim kaynanam lohusaligimda geldi yaydi micini oturdu annem kosturdu bu dogumda ondan mumkun mertebe uzak kalacagim
kızlar ben ebeyım ve 10 haftalık gebeyım
hayirli olsun
sevgili hamişler hepinize bebişlerinizle birlikte ilk bayramınızda ve ilk bayramımda mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim..hayırlı bayramlar...
iyi bayramlar canim

bir kabusla uyandim yne sacma sapan
kizimda aciktim dedi kaldirdi simdide yemiyor gece 4 oldu burda saat ben isyen bayraklarini cekicem simdi
yatiyorum hadi iyi geceler

kızlar civil mağazasını gördünüz mü? ne güzel çeşitler ve sırf bebek giyim araç gereç

aaa-oooww ne oluyor yazdıklarım bazı kelimeler saçmasapan değişime uğruyor, kaç oldu düzelttim

Son düzenleme:
kızlar bende haziran annesi olucam kısmetse 22 haziran öngörülen doğum tarihi geç de olsa katılmak istedim aranıza hepinizi öpüyorum...

teşekkürler canım... kızlar sizin karnınızda dışarıdan görülebilir bi değişiklik varmı kayınvalidem bana bugün kızım sen kabarmaya başlamışsın dedi aynaya baktım evet kabarıyo yavaş yavaş galiba... çok erken değilmi ya...

bende de kısmet olmadı cnm gitmekk bi çıksın cinsiyetimizde bende istiyorum gitmek bide ist de olanlara avcılar çıkışında taffy baby var tavsiye ederim çok güzeldir ne ararlarsa bulunur..beşik falan dahill...
kızlar bende haziran annesi olucam kısmetse 22 haziran öngörülen doğum tarihi geç de olsa katılmak istedim aranıza hepinizi öpüyorum...
hoşgeldin cnm aramızaa hayırlı olsunn
midem gene cok kötüüü
napıcam ben yaaa
tam duzeldı derken
cnm yaaa ağır bişiler mi yiyyon hoş ben dün yedim kızartmalarıı kuduruyodum gece yarısına kadar...yapcak bişi yok kuzummm dikkat etcezz birazz zamanla geçiyo...

canım kaç haftalıksın ben 9+4 haftalığım karnıma inanamıyorum büyükler diyorki iç karnı dar olanların çok çabuk karnı belli olurmuş iç karnı geniş olanların ise son aylarda bile küçücük olurmuş ne derece doğru bilemiyorum :)

yok canım yaa ben agır bişey yemeyeliiiii uzuuuuuun zaman oldu bulantılardan dolayı hep hafıf seyler yıyorum
cogu zaman bisküvi falan hatta

herkese selamlar 7+2 haftalık hamileyim 15-16 haziran öngörülen doğum tarihi bebişimin bu yüzden aranızdayım rabbim herkese sağlıkla kucaklarımızda görmeyi nasip etsin işallah

canım ben daha 7+0 ım normalmi sence? yani senin de büyüyomu?

canım ben daha 7+0 ım normalmi sence? yani senin de büyüyomu?

canım bende 7+6 yım ve kasıklarım şiş davul gibi olucam sanırım bende bu kadar çabuk şişmeye başladığına şaşırıyodum yalnız değilmişim dimekki

Kızlar kilolarınızz ne alemde şu sebepten soruyorummm normalde kilosu az olanların hamişken karınları daha çabuk çıkar derler..mesela ben kızıma 60 kiloyla hamiş kalmıştım 73 le doğuma girdim ama 5. ayıma kadar hiç göbeğim çıkmamıştıı ama bunda 53,5 la kaldımm kilo almam şu ana kadar yok ama göbeğim aldı başını vaziyette

yani benim kilom az sayılmaz 59 kilo falandım hamile kaldığımda

yani benim kilom az sayılmaz 59 kilo falandım hamile kaldığımda

cnm o zmn bende bilemiyorumm ama bende sinir olmaya başladım daha şimdidenn köbeğim var pantolonlarım sıkıyoo...dedim ya kızmda 6. ayımda başka kıyafete ihtiyacım olmuştuu bunda direkk haftaya gidip kıyafet alasım var....bide acaba diorum bu bebikler erkekmii acepp hani derler yaa erkek göbiş yapar diee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…