kızlar benim betahcg iğce düşmüş şuan 83 benim bebişim beni bıraktııııııbu ikinci kez önce ikizlerim sonra bu bebeğim çok kötüyümmmmm umarım siz bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınz
a.s.canım sanada hayırlı cumalar. öyle forma dalmışım ki oku oku bitiremedim. Bugün iş yoğunluğundan giremedim forma. ama maşallah hep güzel haberler aldım. kimi zaman gözlerim doldu, kimi zaman şükürler ettim formu okurken. Bu samimiyette hoşuma gitti. Allah bebeklerimizi bizlerden ayırmasın
hayirli cumalar canimmmpek görünmedin bugün hayirdir bayram temizligimi var yoksa
Aleykum selam canimmm hos geldin.
hoşbuldumm
Seninde cuman mubarek olsun cnm ayrica butun canlarin cumalari muabrek olsun.
kızlar benim betahcg iğce düşmüş şuan 83 benim bebişim beni bıraktııııııbu ikinci kez önce ikizlerim sonra bu bebeğim çok kötüyümmmmm umarım siz bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınz
hayirli olsun canimkızlar anca yazıyorum :))))
Allah'ım şükürler olsun sana yarabbim diyorum
akıtıyorum ince ince yaşları gözümden sonra siliyorum saçmalama güzel şeyler bunlar ağlama Rabbinin gücüne gider diye......
Yaradanım olmayanlara da nasip etsin,başka çok başka birşeymiş bu çünkü :))))
mercimeğim artık bir minik fasulye kadarmış teyzeleri 1 cm olmuş ve 7 haftalıkmış.......
8 aralık bir sonraki randevu tarihimiz.......
gozun aydin canim Darisi basimiza. benimde gelecek persembe gunum ama esim belki yogun olurum aftaya gidelim dedi 1 hafta daha beklicem hem daha buyumus olurEvet gordum bucurumuu nasil bir duygu bu yaaa ALLAH'im nasill sarilasim vardi anlatamam... Canim benim ben bir kac ay once 10 haftalikken dusuk yaptim (bebegimin kalbi durmustu) o yuzden cagiriyor sagolsun SIKI takipte.
Avrupada olmak yinede iyi benim Seoul Istanbul 10 - 12 saat suruyor arada bindigim ucak yada hizli tren taksi onlari saymiyorum bu evden cikip diger eve varis 22-23 saat suruyoray sagolun valla canlarim benim sen bizi buraya gelirken görceniz bavul sirf tursular, zeytin yaglari, salcalar , kasar peynirleri , sucuklar of offff nelerde doluyoannem bide kendi yapiyo hep dolduruyo anam dolduruyo ama iste hemencik bitiveriyo neyseki bu yilbasinda Allah nasip ederse geliyoruz türkiyeye ah anamin yemekleri cooooooook özledim yaa
Ana gibi yar olmaz. benim kaynanam lohusaligimda geldi yaydi micini oturdu annem kosturdu bu dogumda ondan mumkun mertebe uzak kalacagimah ah bıze bısey hazırlayan yollayan yok kaynanam hanfendısı bır tane seker bıle vermez cok derdım var cooook torunun olcak dedım hm ıyı oglumu ver dedı cadı ya resmen
hayirli olsunkızlar ben ebeyım ve 10 haftalık gebeyım
iyi bayramlar canimsevgili hamişler hepinize bebişlerinizle birlikte ilk bayramınızda ve ilk bayramımda mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim..hayırlı bayramlar...
kızlar bende haziran annesi olucam kısmetse 22 haziran öngörülen doğum tarihi geç de olsa katılmak istedim aranıza hepinizi öpüyorum...
kızlar civil mağazasını gördünüz mü? ne güzel çeşitler ve sırf bebek giyim araç gereç
aaa-oooww ne oluyor yazdıklarım bazı kelimeler saçmasapan değişime uğruyor,kaç oldu düzelttim
hoşgeldin cnm aramızaa hayırlı olsunnkızlar bende haziran annesi olucam kısmetse 22 haziran öngörülen doğum tarihi geç de olsa katılmak istedim aranıza hepinizi öpüyorum...
cnm yaaa ağır bişiler mi yiyyon hoş ben dün yedim kızartmalarıı kuduruyodum gece yarısına kadar...yapcak bişi yok kuzummm dikkat etcezz birazz zamanla geçiyo...midem gene cok kötüüü
napıcam ben yaaa
tam duzeldı derken
teşekkürler canım... kızlar sizin karnınızda dışarıdan görülebilir bi değişiklik varmı kayınvalidem bana bugün kızım sen kabarmaya başlamışsın dedi aynaya baktım evet kabarıyo yavaş yavaş galiba... çok erken değilmi ya...
bende de kısmet olmadı cnm gitmekk bi çıksın cinsiyetimizde bende istiyorum gitmek bide ist de olanlara avcılar çıkışında taffy baby var tavsiye ederim çok güzeldir ne ararlarsa bulunur..beşik falan dahill...
hoşgeldin cnm aramızaa hayırlı olsunn
cnm yaaa ağır bişiler mi yiyyon hoş ben dün yedim kızartmalarıı kuduruyodum gece yarısına kadar...yapcak bişi yok kuzummm dikkat etcezz birazz zamanla geçiyo...
herkese selamlar 7+2 haftalık hamileyim 15-16 haziran öngörülen doğum tarihi bebişimin bu yüzden aranızdayım rabbim herkese sağlıkla kucaklarımızda görmeyi nasip etsin işallah
hoşgeldin cnmm aramızaaa...kuzucuğuna da...
canım kaç haftalıksın ben 9+4 haftalığım karnıma inanamıyorum büyükler diyorki iç karnı dar olanların çok çabuk karnı belli olurmuş iç karnı geniş olanların ise son aylarda bile küçücük olurmuş ne derece doğru bilemiyorum :)
canım ben daha 7+0 ım normalmi sence? yani senin de büyüyomu?
canım bende 7+6 yım ve kasıklarım şiş davul gibi olucam sanırım bende bu kadar çabuk şişmeye başladığına şaşırıyodum yalnız değilmişim dimekki
Kızlar kilolarınızz ne alemde şu sebepten soruyorummm normalde kilosu az olanların hamişken karınları daha çabuk çıkar derler..mesela ben kızıma 60 kiloyla hamiş kalmıştım 73 le doğuma girdim ama 5. ayıma kadar hiç göbeğim çıkmamıştıı ama bunda 53,5 la kaldımm kilo almam şu ana kadar yok ama göbeğim aldı başını vaziyette
yani benim kilom az sayılmaz 59 kilo falandım hamile kaldığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?