2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr şimdii eski resimleri karıştırıyodum pc de kızımı buldum daha 10 günlüktüü bunda....şimdii 2 yaşınıı devirdiii de kardeşinii beklioo o da bizimlee...bu bayrammm hep dua edicemmm hem kuzucuklarım hemde bütün kuzucuk bekleyen anneciklerin yürekleri gibi avuçlarıda evlatlarla dolsun....AMİN......

bilmem ki erkek öle mi olurmuş?

Ay canım canım canım allaha şükür çok sevindim bebişinin ve senin iyi olmana allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip esder inşallah yat dinlen canım dikkat et miniğe ve kendine maşallah maşallah

amiiin cok tatli canim ALLAH bebisinin ikisinide sana bagislasin canim benim

Ay canım maşallah iyi dileklerin için çok sağol nede çabuk büyüyorlar benim kız daha inanmıyo kardeşe göbeğime baktı hani yok dedi geçti allahım bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

canım benim nolur sakın karamsarlığa kapılma bende solstice gibi düşünüyorum. umudunu kaybetme, hemen herşeyin bittiğini düşünme bekle... dua edeceğim senin ve bebişin için. Allah ayırmasın sizi....

canım nolur üzülme Allahtan hayırlısı.. dua edelim senin için bolbol..
benimde 3. gebeliğim.. içimde aynı korkular var bastırmaya çalısıyorum

amiiin cok tatli canim ALLAH bebisinin ikisinide sana bagislasin canim benim

sağolunnn kızlarr darısıı hepimizee inşallahhh inanınn öyle çok istiyorum kii hepimiz için dua ediyorum hepp tanımak önemli değill burda biçok kişinin bilmediği şeyleri paylaşıyoruz ve çok güzel dostluklar kuruluyoo ben tecrübeliyimm 2009 ekim annelerinden hala çok iyi görüşürüzz paylaşırız buluşuruzz bebeklerimiz birarada büyüdü hep şimdiii bu bayramdaa dediğim gibi dua edicemmm hepimizee özelllikle bize korku yaşatan mirayıma seracığımaa...ii düşünüp iyi olmasını diliyorumm allahtannn....

Kızlar iyi geceler hepinize açtım ama benim kız müsade etmiyo pc ile uğraşmama uykusu geldi uyuyalım bari belki malum bayram yakın açamam herkesin bayramı kutlarım rabbim bayram sevincimizi hiç eksik etmesin inşallah tüm bebişleri ve ailelerini korusun kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah allaha emanet olun

arkadaşlar kusura bakmayın yazmışsınız cevap veremedim misafirim geldi az önce kalktılar (((
yorgundum şimdi hepten bitiğim.....birazdan da çamaşır asacağım bitmek üzere,onlar gelince beklemeye almıştım mak. asamam yanlarında kırışır diye anlayacağınız uyku bana yok daha (((

güzel dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim
SAT a göre 8+3 olmalıyız ama bebişim 7+2 geç döllenivermiş kuzucanım.....olsun sıkı sıkı tutunsunda yavrularımız önemli değil ister geç ister erken :))))
ben kilolu hamiş kaldım sizlerden saklamaya gerek yok aksine destek olacağınızı biliyorum o yüzden söylüyorum
bulantı falan olmadı daha doğrusu bulantı mı açlık mı garip bir his oluyor
neyse işte öyle öğürme falan çok yaşamadım yiyebildim her birşeyi
87 ile kalmıştım dün tartı 88 dedi
gerçi ilkini idrarsız tartmıştı bunu idrarım dolu gelmemi söylediği için o halde ve tok tarttı amannnnn bahane bulmayayım ama 7 haftada 1 kg. çok değil mi
siz aldınız mı????

bir de kansızlık çıktı kan şurubu verdi,berbat bir tat o be (((

ayrıca öbür taraf konuşulmuş bir görümcek de bende var 33 lük bekar kendileri,işimiz var onla vallahi......
anlatırım işte ara ara zati :))))

aman zayif yada kilolu hepimizim alicagi kilo hemen hemen ayni canim dogumdan sonra bir güzel spor rejim hallederiz bebislerimiz iyi olsunlarda pekmez yesene sabahalri kansizlik icin iyi

nasil yani öylesine kan degerini baktirmayami gitmistin ultrasonla baktilarmi bebise canim ALLAHTAN ümit kesilmez üzme kendini normal yoldanmi olmustu ikizlerine kontrole git vardir bir sebebi canim ama ümitsizlige kapilma hemen bebini etkileme üzülme sakin dualarimiz seninle ve bebisinle

kızlar bende haziran annesi olucam kısmetse 22 haziran öngörülen doğum tarihi geç de olsa katılmak istedim aranıza hepinizi öpüyorum...
hayirli olsun canim bilgilerini yaz listeye ekliyim seni
herkese selamlar 7+2 haftalık hamileyim 15-16 haziran öngörülen doğum tarihi bebişimin bu yüzden aranızdayım rabbim herkese sağlıkla kucaklarımızda görmeyi nasip etsin işallah
gozun aydin canim ne cok hamis var hazirana maasallah :) sende yaz bilgilerini

cok sevimli bi bebekmis simdide tam cimcime olmus. :)
dur bende koyayim becerebilirsem :)

kizlar ben 16.haftalik hamileyim dün geceden beri disim agriyor ne tavsiye edersiniz. ben kendim vde ne yapabilirim. 1.sey daha sorucam hamilelikte kendi yada tanidigi igneyle disi uyusturulup dolgu olan yada disi cekilen varmi, bu konuda bilgi istiyorum.

Son düzenleme:
günaaayyddıınn güzel ülkemin güzel kadınları

dün akşam giremedim akşam alışverişe çıktık anladımki bayadır gezmiyomuşum nerde ne var unutmuşum geç geldik gelince bayılı verdim valla çok yazmışsınız geçmişi okuyamadımüşendiiim

ee bugün nasılsınız???

saol canim bana özel cevap yazdigin icin. baska önerebilecegin 1.sey varmi malum hafta sonu ve burda daha eczaneler acilmad.i

günnaydın benim ilk hamileliğim ondan dolayı pek bi bilgim yok tek bildiğim diş çektirilmez falan derler ama doktorunu arayıp sorsan daha yararlı olur senin içiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…