cnm o zmn bende bilemiyorumm ama bende sinir olmaya başladım daha şimdidenn köbeğim var pantolonlarım sıkıyoo...dedim ya kızmda 6. ayımda başka kıyafete ihtiyacım olmuştuu bunda direkk haftaya gidip kıyafet alasım var....bide acaba diorum bu bebikler erkekmii acepp hani derler yaa erkek göbiş yapar diee...
cnm benim sağol merak etmişsin bebeğim benimle beni bırakmadı çok mutluyum allahıma şükür dinlendim dün bol bol uyudum 8 de yatağa girdim bu sabaha kadar uyudum ilaçlar çok uyku yapıyor progestan hormon ilacı..şimdi iyiyim bugün şükür akıntım yok...doktorum dinlen dedi bol bol yarın iş yok zaten bana 5 gün tatil bol bol yatarım kızlar....
allahım hepimizin bebişlerini korusun....aminnnn..!
Eki Görüntüle 284919
Kızlarrr şimdii eski resimleri karıştırıyodum pc de kızımı buldum daha 10 günlüktüü bunda....şimdii 2 yaşınıı devirdiii de kardeşinii beklioo o da bizimlee...bu bayrammm hep dua edicemmm hem kuzucuklarım hemde bütün kuzucuk bekleyen anneciklerin yürekleri gibi avuçlarıda evlatlarla dolsun....AMİN......
Eki Görüntüle 284919
Kızlarrr şimdii eski resimleri karıştırıyodum pc de kızımı buldum daha 10 günlüktüü bunda....şimdii 2 yaşınıı devirdiii de kardeşinii beklioo o da bizimlee...bu bayrammm hep dua edicemmm hem kuzucuklarım hemde bütün kuzucuk bekleyen anneciklerin yürekleri gibi avuçlarıda evlatlarla dolsun....AMİN......
kızlar benim betahcg iğce düşmüş şuan 83 benim bebişim beni bıraktııııııbu ikinci kez önce ikizlerim sonra bu bebeğim çok kötüyümmmmm umarım siz bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınz
kızlar benim betahcg iğce düşmüş şuan 83 benim bebişim beni bıraktııııııbu ikinci kez önce ikizlerim sonra bu bebeğim çok kötüyümmmmm umarım siz bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınz
amiiin cok tatli canim ALLAH bebisinin ikisinide sana bagislasin canim benim
Ay canım maşallah iyi dileklerin için çok sağol nede çabuk büyüyorlar benim kız daha inanmıyo kardeşe göbeğime baktı hani yok dedi geçti allahım bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
arkadaşlar kusura bakmayın yazmışsınız cevap veremedim misafirim geldi az önce kalktılar(((
yorgundum şimdi hepten bitiğim.....birazdan da çamaşır asacağım bitmek üzere,onlar gelince beklemeye almıştım mak. asamam yanlarında kırışır diye anlayacağınız uyku bana yok daha(((
güzel dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim
SAT a göre 8+3 olmalıyız ama bebişim 7+2 geç döllenivermiş kuzucanım.....olsun sıkı sıkı tutunsunda yavrularımız önemli değil ister geç ister erken :))))
ben kilolu hamiş kaldım sizlerden saklamaya gerek yok aksine destek olacağınızı biliyorum o yüzden söylüyorum
bulantı falan olmadı daha doğrusu bulantı mı açlık mı garip bir his oluyor
neyse işte öyle öğürme falan çok yaşamadım yiyebildim her birşeyi
87 ile kalmıştım dün tartı 88 dedi
gerçi ilkini idrarsız tartmıştı bunu idrarım dolu gelmemi söylediği için o halde ve tok tarttı amannnnn bahane bulmayayım ama 7 haftada 1 kg. çok değil mi
siz aldınız mı????
bir de kansızlık çıktı kan şurubu verdi,berbat bir tat o be(((
ayrıca öbür taraf konuşulmuş bir görümcek de bende var 33 lük bekar kendileri,işimiz var onla vallahi......
anlatırım işte ara ara zati :))))
Yok cnm bolvadin degil ama bolvadinli tanidigim coook. Emirdagliyim.
hayirli olsun canimkızlar bende haziran annesi olucam kısmetse 22 haziran öngörülen doğum tarihi geç de olsa katılmak istedim aranıza hepinizi öpüyorum...
gozun aydin canim ne cok hamis var hazirana maasallah :) sende yaz bilgileriniherkese selamlar 7+2 haftalık hamileyim 15-16 haziran öngörülen doğum tarihi bebişimin bu yüzden aranızdayım rabbim herkese sağlıkla kucaklarımızda görmeyi nasip etsin işallah
Eki Görüntüle 284919
kizlar ben 16.haftalik hamileyim dün geceden beri disim agriyor ne tavsiye edersiniz. ben kendim vde ne yapabilirim. 1.sey daha sorucam hamilelikte kendi yada tanidigi igneyle disi uyusturulup dolgu olan yada disi cekilen varmi, bu konuda bilgi istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?