günnaydın benim ilk hamileliğim ondan dolayı pek bi bilgim yok tek bildiğim diş çektirilmez falan derler ama doktorunu arayıp sorsan daha yararlı olur senin içiin
kızlar rüyamda çatır çatır doğurdum hemde evin avlusunda herkes uyuyomuş bi kalkıyolar ben doğurmuşum çok güzel bi oğlan çocuğu ama küçücük avuç kadar oğlan doğurmak kız doğurmaya delaletmiş doğurmakta sıkıntıdan kurtulmaya ben hep kızım olacak diyorum kimse inanmıyo bana bak rüyama bile girdi geçen seferde gelinlikle gördüm kendimi oda kızım olacağına delaletmiş işte
benim rahmim idrar torbasına değil de bağırsaklarıma baskı yapıyor sanırım
ben de diğerini tutamıyorum ..gaz falan çok etkiliyor
o rüyalar çok görülürmüş canım 3 kez Bismillahirrahmanirrahim de sol tarafına tükür
kimseye de anlatma detaylarını
Borzommmm çok telaş ve heyecan yapıyosan cnm normalll kabus görmeler bu aralarr benim ilk olmamasına rağmen kafamı vurdummu uyuyamıyorum sizlerde heyecan hat safhadadır kafandaki acabalardan olabilirmi ki acep
kizlar ben 16.haftalik hamileyim dün geceden beri disim agriyor ne tavsiye edersiniz. ben kendim vde ne yapabilirim. 1.sey daha sorucam hamilelikte kendi yada tanidigi igneyle disi uyusturulup dolgu olan yada disi cekilen varmi, bu konuda bilgi istiyorum.
günaydın kızlar.benim karnım ağrıyor nedense.hala lekelenmem de devam ediyor.inşallah bebişime bişey olmaz.bu arada dün yazmayı unuttum:rus takvimi pek doğru çıkmıyor kızlar.bikaç arkadaş denemiştik tersi çıkmıştı hepimizde.çin takvimi daha iyi tahmin edebiliyor o da tabi %100 değil.yine de karar sizlerin tabiki.
dişmi çektirceksnz ay sormayn kızlar ya benmde kaç haftadr dişim apse yapmş belkide 20lik diş çıkıo bilmiorm ama geçmek bilmio bende bu dönemde diş çektrlmez die biliorm ve ilaçta kullanmak ii deil die doktora falan gitmedmbenim.de ilk hamileligim canim. rabbim herkesle beraber bizlerede bebislerimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin. malum hafta sonu bizim burda hafta sonu doktorun yeri kapali oluyor. doktor isi pazartesiye kaldi, gerci aciller icin.de özel 1.dis kilinigi var. onunda saati doldu tekrar aksam 8.mi ne hasta kabul ediyor.
günaydın kızlar.rica etsem benide listeye eklermisiniz.ilk hamileliğim sat 9 eylül-muh.d.t 15 haziran-kilo 57-izmir
günaydın kızlar.kafam karıştı ya kaç tane 2012 haziran anneleri grubu var anlamadm:S 2 grup var galiba ama diğer grubun ismimi değişti
günaydın kızlar.kafam karıştı ya kaç tane 2012 haziran anneleri grubu var anlamadm:S 2 grup var galiba ama diğer grubun ismimi değişti
benim.de ilk hamileligim canim. rabbim herkesle beraber bizlerede bebislerimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin. malum hafta sonu bizim burda hafta sonu doktorun yeri kapali oluyor. doktor isi pazartesiye kaldi, gerci aciller icin.de özel 1.dis kilinigi var. onunda saati doldu tekrar aksam 8.mi ne hasta kabul ediyor.
günaydın kızlaaarrr
herkese gunaydin
kızlar rüyamda çatır çatır doğurdum hemde evin avlusunda herkes uyuyomuş bi kalkıyolar ben doğurmuşum çok güzel bi oğlan çocuğu ama küçücük avuç kadar oğlan doğurmak kız doğurmaya delaletmiş doğurmakta sıkıntıdan kurtulmaya ben hep kızım olacak diyorum kimse inanmıyo bana bak rüyama bile girdi geçen seferde gelinlikle gördüm kendimi oda kızım olacağına delaletmiş işte
borzo cnm bu alttaki bebek grafiğini nasıl yükledn
canım sana yapıp butaya yükleyim
tmm cnm sevinirm ama nasıl oluckki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?