2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günnaydın benim ilk hamileliğim ondan dolayı pek bi bilgim yok tek bildiğim diş çektirilmez falan derler ama doktorunu arayıp sorsan daha yararlı olur senin içiin

benim.de ilk hamileligim canim. rabbim herkesle beraber bizlerede bebislerimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin. malum hafta sonu bizim burda hafta sonu doktorun yeri kapali oluyor. doktor isi pazartesiye kaldi, gerci aciller icin.de özel 1.dis kilinigi var. onunda saati doldu tekrar aksam 8.mi ne hasta kabul ediyor.

günaydın kızlar.rica etsem benide listeye eklermisiniz.ilk hamileliğim sat 9 eylül-muh.d.t 15 haziran-kilo 57-izmir

günaydın kızlar.benim karnım ağrıyor nedense.hala lekelenmem de devam ediyor.inşallah bebişime bişey olmaz.bu arada dün yazmayı unuttum:rus takvimi pek doğru çıkmıyor kızlar.bikaç arkadaş denemiştik tersi çıkmıştı hepimizde.çin takvimi daha iyi tahmin edebiliyor o da tabi %100 değil.yine de karar sizlerin tabiki.

kızlar rüyamda çatır çatır doğurdum hemde evin avlusunda herkes uyuyomuş bi kalkıyolar ben doğurmuşum çok güzel bi oğlan çocuğu ama küçücük avuç kadar oğlan doğurmak kız doğurmaya delaletmiş doğurmakta sıkıntıdan kurtulmaya ben hep kızım olacak diyorum kimse inanmıyo bana bak rüyama bile girdi geçen seferde gelinlikle gördüm kendimi oda kızım olacağına delaletmiş işte

inşallah allah gönlüne göre verir canım.ben oğlumda hep erkek hissetmiştim.rüyamda da oğlum olurdu hep.bu defa rüyamda bi kere kız gördüm ama ben yine erkek hissediyorum.bakalım nolcak

Yok canım anlatmıyorum
epey kabus gibi ya
neyse napalım olurmuş zaten dua ediyorum bol bol cnm

Borzommmm çok telaş ve heyecan yapıyosan cnm normalll kabus görmeler bu aralarr benim ilk olmamasına rağmen kafamı vurdummu uyuyamıyorum sizlerde heyecan hat safhadadır kafandaki acabalardan olabilirmi ki acep

belkide canım malüm benimde daha önce bebek kayıplarım var ondan olabilir cnm

canım kuzenim 5 aylıken iğne ile uyuşturup diş çektirdi..bişi olmadı..
diş zaten çürük olduğu için enfekesiyon olması daha berbat
3 gün ağrı çekti antibiyotik kullandı
4. gün çektirdi cnm napsın

İçini ferah tut canım progeston kullanıp dinlen Allahın izni ile bir şey olmaz cnm...benim bir sorunum yok ama korku içindeyim dünden beri
sebeb yok dua ediyorum bol bol kafamı takmamaya çalışyıorum

dişmi çektirceksnz ay sormayn kızlar ya benmde kaç haftadr dişim apse yapmş belkide 20lik diş çıkıo bilmiorm ama geçmek bilmio bende bu dönemde diş çektrlmez die biliorm ve ilaçta kullanmak ii deil die doktora falan gitmedm
günaydın kızlar.rica etsem benide listeye eklermisiniz.ilk hamileliğim sat 9 eylül-muh.d.t 15 haziran-kilo 57-izmir

günaydn cnm izmirin neresndensn bende izmrden ve hangi doktora gidiosn cnm

günaydın kızlar.kafam karıştı ya kaç tane 2012 haziran anneleri grubu var anlamadm:S 2 grup var galiba ama diğer grubun ismimi değişti

hımm tmm ozaman 1 tane olması daha ii ya.hepimiz burda olalım bu arada liste varsa izmir vildan 1.hamilelğim sat 16 eylül b.t 22 haziran

amiin canıım hadi ya benim gittiğim hastanede acilinde bile bi kadındoğum uzmanı oluyo ondan çok rahatım...

günaydın kızlaaarrr

günaaydıın canıım

herkese gunaydin

günaydıın canım

ahahahha hayırlara vesile inşallah annemde teee ben nişanlıyken görmüştü erkek çocuğum oluyomuş adınıda doğaç koymuşuz allah gönlümüze verir inşallah ama ben kız istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…