2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Buca'dayım canım ben.tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım,ege üniversitesinde yapıldı tedavim şimdilik oraya devam ediyorum.sen nerdesin,kaç haftalıksın.

bence aklına geldikçe yaz
ben keseleri görmeye gittiğimde çantamdan padişah fermenı gibi bir kağıt çıkarıp sorguya çektim doktorumu

evet cnm öyle yapıyorum şimdi :)

niye ya gaz giderici ya da mide ilacı falan verebilir belki

cinsiyet kısmınada tahminlerimizi yazalım bakalım tutturabilecekmiyiz

Ben kızım olsun cok istiyorum ama içime erkekmiş gibi doguyor

ayy nedense benim de öyle ya :))

pasaklı ki ne pasaklı sorma cnm ya :) aynen bende işten nefret ediyorummmmmmmm

bunda erkek çıktı :)
ama kız istiyom ben :)

tabi önemli olan sağlıklı olması

ööfff çok miskinim buugüün hemde çalışıyorum ne acı diiimmii 3de çıkıcakmışız çok sinir olduum

oyyy maşallahhhh pamukkk yaaa ...yaaa yeşimm ben iicene kız istiyorum gene yaaa erkek olursa da başımın üzeri tabii de ne biliimm kzıımdan da hep bi kızımız daha olsun diye düşünüyoruzzz isimler seçiyoruz....
cnm ben kızımda dişçiye gittim kanal tedavisi yaptırmıştım bi tek röntgen çekemedi onun dışında iğneyle sinirleri toplamıştı üstüne geçici dolgu yaptıı doğumdan sonra röntgen çektirip gerçek dolgusunu yaptırdım ama en iyi aradaki 4 ay da yani sen 2 aya kadar yaptırırsan iyi olur...ben avcılarda ki özel avrupa diş merkezinde yaptırmıştım geçmiş olsun cnm
ohhhh hatun geziyoo yaniii maşallahhh ne diimmm
cnm aman dikkat et kendinii yorma sakınn oğluşa da de yormasınnn sakın senii....bende çin çıkmamıştıı kuzumm....allah gönlüne göre demek insanın nesi varsa ondan istiyoo bende kızım var die mi ne kız olursa daha bi sevincem sanki...

iyi bayramlar .... ben bugün bir test daha yaptım eşim inansın diye . haftaya cumaya da randevumu aldım yine oğlumdaki dr a gitçem.cuma görürüm inş.minik bebeğimi :)

iyi bayramlar .... ben bugün bir test daha yaptım eşim inansın diye . haftaya cumaya da randevumu aldım yine oğlumdaki dr a gitçem.cuma görürüm inş.minik bebeğimi :)

cnm tahminim görürsün o zmna kadar 6 hafta civarı olcak cnm kısmetsee...hadi bakalımmm ne güzell bende bayramdan sonra tahlillerimi yaptırıp gidicem dr aaa..üfff yaaa ben hergece cinsiyet merak edyorumm çok fena uyuyamıyorumm yaa...

hayırlısı canım ... cuma günü gelmek bilmez artık...öpüyorum .. ay çok mutluyum bugün...herkese ilan edesim var. meğer ben ne çok bebek istermişim :)

hehehe bende cuma gidicem inşallah nasıl sabırsızım kolu bacağı görünürmüş artık uçarak gidicem sanırım doktora

sağolasın cnm sana daaa....

slm canım nasılsın? 2009 ekim annesiydik şimdi 2012 haziran annesi olcağız inşallah.. ben hala inanmıyorum dr a gitmeden inanmıycam sanırım. sezeryan mı olmuşmtu senin ilki. benim sezeryandı birde şimdi bende bel fıtığı çıktı ( belim en ufak şeyde ağrıyor)geçen hafta bakalım dr ne diycek fizik tedavi demişti diğer dr ama kadın doğumcu ne diycek acaba doğumda bişey olurmu epidural di çünkü ilk aklıma bunlar takılıyor şimdide . çok kilo almamam lazım sanırım ben şimdiden yiyip içiyom....

aman canım ya hayırlısıyla olsun boşver bak sana ne anlatıcam biz 3 kız kardeşiz dedemler falan erkek çocuk manyakları falnlar yani kızları adam yerine koymazlardı o zamanlar tabi artık bütün ezberleri bozduk biz neyse annem çok üzüldü en küçüğümüzünde kız olduğunu duyunca ağlaya ağlaya bi hal olmuştu işte bi akrabamız vardı çocuğu olmuyodu ver bana istemiyosan ver die bi teklifte bulundu annem dumur oldu tabi ondan sonra ne ağladı ne işte kızım oluyo die burun kıvırdı nede başka bişey ve şuan derece yapan bi kardeşim var tıb bekliyoruz kendisinden herşeyin hayırlısı erkek kız hiçbişey farketmez

hehehe bende cuma gidicem inşallah nasıl sabırsızım kolu bacağı görünürmüş artık uçarak gidicem sanırım doktora
ne güzel görceksin bebişini benim ki daha bit kadardır :) hayırlı haberler alırsın inşallah tatlım

gene oğlanın kolunu bacağını görcenmi dicemmm kızcannn dimiii...:)))çin falan yaptınmı kuzum kızmı çıkıyoo onlarda...

cnm benimde sezeryandı bu da tabiiki sezeryan olcak valla ilkinde ben çok memnundum bunda bilemiyorum artık hadi yaa aman kötüdür bel fıtığıı sakın ani hareketler yapma cnm zaten hamişlikten dolayı da daha bi dikkat etmek lazım şimdi senin çift dikkat etmen lazımm....evet cnm ekim grubu iiydi hala ben çok iyi görüşüyorum ekim anneleriylee buluşuruzz hele bazılarıyla çok iyi olduk diyebilirim birarada büyüttük yanii..istersen seni de face deki ekim annelerine eklerim cnm....

valla konuşcam bel fıtığı işini bakalım ne olacak nasıl dikkat etçem ne kadar başarcam bu yaramaz oğlumla bilmiyorum. Allah yardımcım olsun yani. benim face m yok canım. sen istanbulda mıydın?
ankara da olan yok mu?

cnm tabiiki öyle allah sağlıklısını versinn dilerim hepimizee ama iştee benim biliyosun kızım var ya o sebepten gene babasıyla kız istiyoruzz yanii erkek nasıl büyütürüm garip geliyoo şimdilik belki de ondan cnm...ama hepimiz için sağlıklısını hayırlısını diliyorumm..kız evlatt bambaşkaa benim eşim hiç erkek istemedi ne defnede ne şimdii o bakımdan hiç acabalarım olmadı defnede ama işte eskiler derler kız evlat dermiş 40 gün beni atmayın ben başınıza kalırım zaten diee...ama işte erkeğin de farklı güzel yanalrı var tabii ki sadece ben kendimle ilgili acabalar hissediyorumm...his tabii ki...afferimm kardeşineee ne güzell bizde 2 kız kardeşizz ve iiki öyleyiz diyorummm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…