2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim babam da yine erkek olur inş demiş....eşim erkek olsa iyi olur ama kız da olabilir diyo.ben kız istiyorum ... tabi başta sağlıklı olması tek temennim erkek te olabilir alıştım ....hayırlı evlat olurlar inşallah

cnm ben ist dayım....ankara dan mine var cnm nickini hatırlamıyorumm filiz varr ...onlar ankaradann...
kızlarr merhabalarr bugün midem çok yanıyooo bana bi çaree

cnm ilerki zamanlarda dr rennee varmişti bana şurubuu cnm...kızımda ama şimdiden başlanırmı bilemiyorumm..bi dr una açsan sorsan bulamazmısın..onun dışında bana en iyi beyaz leblebi geliyoduu cnm asidi çektiğinden yanmayı azaltıyodu bide yoğurt iyi gelebilir tatlım

orası öyle cnm işteee sende şimdi erkek annesisin yaaa sana da o daha rahat görünüyodur eminimm..hakkımızda hayırlısı cnm hepimizin adına dilerimm...

cnm doktoru ariim bi bakiim ne diyecek bir tane armut yedim şimdi sanki biraz daha iyi.

orası öyle cnm işteee sende şimdi erkek annesisin yaaa sana da o daha rahat görünüyodur eminimm..hakkımızda hayırlısı cnm hepimizin adına dilerimm...

oğlum çok yaramaz hareketli ikinci sakin olur umarım o yüzden erkek beni bu yönden korkutuyor ...tabi Allah bilir hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun sağlıklı olsunlarda inşallah. bu arada benim de midem yanıyor leblebi yiyorum tavsiye ederim

cnm valla benim kızımdaaa çok fena yani o yüzden kız uslu olur sanma düz duvara çıkcaz nerdeysee...hep masa tepesinde abuk subuk yerlerdeyizz..karıştırmadık delik yok evde maşallahhh...yanii kuduruk olduktan sonra fark etmiyo kızı erkeği..yaa şimdiden bacaklar morluk içindee dışarda hala ne el tutturur ne sırtından tutturur özgür willy gibii çok fena bende 2. belki diorum biraz daha söz dinleyen bişi olur belkim...çünkü bu beni de babasını da parmağında çeviriyoo çok fena...

selam kızlarrr ben geldim.ya bu kasık ağrılarıne zaman geçicek (( ara ara sancı yapıyo ben korkmaya başladım yine.

hoşgeldin cnmm....bende de dün gece çok vardı cnm batmalar dün biraz yordum die..sende yorma kendiniii dinlen ara ara hep...normal cnm batmalar olabilirr bebek yerleşiyoo yerine iicene..sanırım 12. haftalarda falan azalcak bu batmalar...

selam kızlarrr ben geldim.ya bu kasık ağrılarıne zaman geçicek (( ara ara sancı yapıyo ben korkmaya başladım yine.

canım hep olucak o rahmin genişledikçe sürekli olucak bazen şiddetli bile olabilir bu iyi bişey bebişin gelişiyo ondan canıım korkma sakın

hahahahah özgür willymii çok güldüüümmm

valla o zaman uslu olsun da kız erkek farketmez diyelim :) benim evi bir görsen güya temizlik yapıldı eser yok her yer oyuncak. mama sandalyesini kaldırtacaktım eşime sabah kaldırmadı oturdu inmedi..aynen dışarı çıkmaya korkuyoz her yerde avmlerde durmaz karıştırır her yeri çok fena.... herşeye ağlıyo atıyo kendini yerden yere bazen bağrıyorum dayanamıyorum valla .... ikinci de böyle olursa çıldırırm sanırım eskiden anneler nasıl büyütmüşler o kadar çocuğu bilmiyorum.ikinci olsun hemen sprial taktırcam...:) hayırlısı olsun canım . acaba cinsiyet ne olacak ben de çok merak ediyorum çin e göre kız ötekine göre erkek . çin ilkine göre tutuyor ya bilmiyorum artık. ne zaman belli oluryordu bu cinsiyetler tam olarak kaçıncı haftada?

Rubett diliyorumm sana da böyle kuduruğundan versin rabbim o zmn anlarsınn ne demek diee...yaww hala şöyle 2 saat bi yere bile gidemiyorum oturmaya elalemin evini karıştırıyoo sıpaa ...

ayyy 12. haftaya kadarmıııı ( benim batma değilde bildiğin adet sancısı gibi.ayrıca ben zaten heeep yatıyorum hiç kalkmıyorum diyebilirim.annem geldi o ilgileniyor :))) içim gidiyo iş yapamıyorum diye oda biliyo durmucağımı o yüzden geldi:) yemek bile tepsiyle geliyo valla.

durun kızlar bismillah en iyi günlerimiz yani ben diğer hamileleğimi baz alırsam ... ilk aylar ki kasılmalar hiç bişey değil. son aylar yüzüstü uyumayı çok özlemiştim... yatsan yatamazsın otursan oturamazsın bi an önce doğurayım diye duederdim...hayırlısı anne olmak kolay değil....sabır sabır....

yat keyfine bak boşver ozaman ekmek elden su gölden :) tadını çıkar sonra mumla ararsın . gerçi annen yanındaysa mesele yok. benim kimsem yok burda....çok zor bakalım .

cnm ben kızımda 14. haftada öğrenmiştimmm ama bunda noolur bilemiyorumm...sorma valla avmler artık kabuss yanii babası olmadan gitmem asla zatennn ..:))))

yat keyfine bak boşver ozaman ekmek elden su gölden :) tadını çıkar sonra mumla ararsın . gerçi annen yanındaysa mesele yok. benim kimsem yok burda....çok zor bakalım .

haklısın canım :))) aslında annemde uzakta duyunca geldi işte :)) yoksa benimde yanımda sayılmaz.ama nerde olursa olsun allah onları başımızdan eksik etmesin..

haklısın canım :))) aslında annemde uzakta duyunca geldi işte :)) yoksa benimde yanımda sayılmaz.ama nerde olursa olsun allah onları başımızdan eksik etmesin..

amin cnm yaaaa..benimkide 1 aya kadar gelcek bakalım kısmetsee....annenin yerini hiçbişey tutmuyoo malesef....allah başımızdan eksik etmesinnn onlarıı....sende değerlendir kuzumm merak etme oo seve seve gönül rahatlığıyla yapıyodurr hiç üzülme sakın

Kızlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum.İnşallah bundan sonraki bayramda bebişlerimiz kucaklarımızda olur Allahın izniyle.Kendinize ve bebişlerinize dikkat edin.

kizlar ya sanki benim bütün belirtilerim gitti gibi gögüslerim acimiyor kasiklarima agrilar girmiyor daha midem zaten hic bulanmadi acaba hcg degerlerim mi düstü offf cok endiseliyim

Kızlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum.İnşallah bundan sonraki bayramda bebişlerimiz kucaklarımızda olur Allahın izniyle.Kendinize ve bebişlerinize dikkat edin.

sağolasın cnm sanada iyi bayramlar kısmetsee bi dahaki bayramdaa accık büyümüş bile olcakk kuzular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…