cnm ben ist dayım....ankara dan mine var cnm nickini hatırlamıyorumm filiz varr ...onlar ankaradann...valla konuşcam bel fıtığı işini bakalım ne olacak nasıl dikkat etçem ne kadar başarcam bu yaramaz oğlumla bilmiyorum. Allah yardımcım olsun yani. benim face m yok canım. sen istanbulda mıydın?
ankara da olan yok mu?
kızlarr merhabalarr bugün midem çok yanıyooo bana bi çaree
benim babam da yine erkek olur inş demiş....eşim erkek olsa iyi olur ama kız da olabilir diyo.ben kız istiyorum ... tabi başta sağlıklı olması tek temennim erkek te olabilir alıştım ....hayırlı evlat olurlar inşallah
cnm ben ist dayım....ankara dan mine var cnm nickini hatırlamıyorumm filiz varr ...onlar ankaradann...
cnm ilerki zamanlarda dr rennee varmişti bana şurubuu cnm...kızımda ama şimdiden başlanırmı bilemiyorumm..bi dr una açsan sorsan bulamazmısın..onun dışında bana en iyi beyaz leblebi geliyoduu cnm asidi çektiğinden yanmayı azaltıyodu bide yoğurt iyi gelebilir tatlım
orası öyle cnm işteee sende şimdi erkek annesisin yaaa sana da o daha rahat görünüyodur eminimm..hakkımızda hayırlısı cnm hepimizin adına dilerimm...
oğlum çok yaramaz hareketli ikinci sakin olur umarım o yüzden erkek beni bu yönden korkutuyor ...tabi Allah bilir hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun sağlıklı olsunlarda inşallah. bu arada benim de midem yanıyor leblebi yiyorum tavsiye ederim
selam kızlarrr ben geldim.ya bu kasık ağrılarıne zaman geçicek(( ara ara sancı yapıyo ben korkmaya başladım yine.
selam kızlarrr ben geldim.ya bu kasık ağrılarıne zaman geçicek(( ara ara sancı yapıyo ben korkmaya başladım yine.
cnm valla benim kızımdaaa çok fena yani o yüzden kız uslu olur sanma düz duvara çıkcaz nerdeysee...hep masa tepesinde abuk subuk yerlerdeyizz..karıştırmadık delik yok evde maşallahhh...yanii kuduruk olduktan sonra fark etmiyo kızı erkeği..yaa şimdiden bacaklar morluk içindee dışarda hala ne el tutturur ne sırtından tutturur özgür willy gibii çok fena bende 2. belki diorum biraz daha söz dinleyen bişi olur belkim...çünkü bu beni de babasını da parmağında çeviriyoo çok fena...
cnm valla benim kızımdaaa çok fena yani o yüzden kız uslu olur sanma düz duvara çıkcaz nerdeysee...hep masa tepesinde abuk subuk yerlerdeyizz..karıştırmadık delik yok evde maşallahhh...yanii kuduruk olduktan sonra fark etmiyo kızı erkeği..yaa şimdiden bacaklar morluk içindee dışarda hala ne el tutturur ne sırtından tutturur özgür willy gibii çok fena bende 2. belki diorum biraz daha söz dinleyen bişi olur belkim...çünkü bu beni de babasını da parmağında çeviriyoo çok fena...
hoşgeldin cnmm....bende de dün gece çok vardı cnm batmalar dün biraz yordum die..sende yorma kendiniii dinlen ara ara hep...normal cnm batmalar olabilirr bebek yerleşiyoo yerine iicene..sanırım 12. haftalarda falan azalcak bu batmalar...
ayyy 12. haftaya kadarmıııı( benim batma değilde bildiğin adet sancısı gibi.ayrıca ben zaten heeep yatıyorum hiç kalkmıyorum diyebilirim.annem geldi o ilgileniyor :))) içim gidiyo iş yapamıyorum diye oda biliyo durmucağımı o yüzden geldi:) yemek bile tepsiyle geliyo valla.
valla o zaman uslu olsun da kız erkek farketmez diyelim :) benim evi bir görsen güya temizlik yapıldı eser yok her yer oyuncak. mama sandalyesini kaldırtacaktım eşime sabah kaldırmadı oturdu inmedi..aynen dışarı çıkmaya korkuyoz her yerde avmlerde durmaz karıştırır her yeri çok fena.... herşeye ağlıyo atıyo kendini yerden yere bazen bağrıyorum dayanamıyorum valla .... ikinci de böyle olursa çıldırırm sanırım eskiden anneler nasıl büyütmüşler o kadar çocuğu bilmiyorum.ikinci olsun hemen sprial taktırcam...:) hayırlısı olsun canım . acaba cinsiyet ne olacak ben de çok merak ediyorum çin e göre kız ötekine göre erkek . çin ilkine göre tutuyor ya bilmiyorum artık. ne zaman belli oluryordu bu cinsiyetler tam olarak kaçıncı haftada?
yat keyfine bak boşver ozaman ekmek elden su gölden :) tadını çıkar sonra mumla ararsın . gerçi annen yanındaysa mesele yok. benim kimsem yok burda....çok zor bakalım .
haklısın canım :))) aslında annemde uzakta duyunca geldi işte :)) yoksa benimde yanımda sayılmaz.ama nerde olursa olsun allah onları başımızdan eksik etmesin..
Kızlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum.İnşallah bundan sonraki bayramda bebişlerimiz kucaklarımızda olur Allahın izniyle.Kendinize ve bebişlerinize dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?