2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

allahım ya böyle insanlarıda doktor yapıyorlar brawo walla ya inansan bide onlara çok ilginç bende çok korkarım böyle şeylerde annemde bana hamileyken beni hissetmemiş korkmuş babama demiş doktora gitmişler doktor ölmüş kürtaj yapcaz demiş babam inanamamış almış başka yere götürmüş orda kalp atışlarımı falan dinletmişler dinleniomuşum sonra babam yine başka doktora götürmüş oda yaşıyor demiş yani geldim dünyaya ama inansalardı şuan yoktum bu dunyada bende her doktora guvenemiyorum oyuzden cnm işte

napalım tatlım..istanbuldayım..evdeyim işten ayrıldım 2 hafta oldu bulantılardan dolayıaten yeni girmiştim :)..ilk hamileliğim 25 yaşındayım sen ??

hımm hayırlı olsun... bende 26 yaşındayım 2. hamileliğim ilk bebeğimi kaybettim ben

yok kordon dolnmasından kaybettim 37. haftada 4 ay oldu

gerçekten çok üzüldüm arkadaşım zaten duygusalız bu ara allahım inşallah ikinci bebeğini hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasib etsin sana gerçekten zor günler geçirmişsindir bunu hakediyosun olumlu şeyler düşün olurmu herşey güzel olucak senin için bence hatta dilerim allahtan hepimiz için..

amin amin cnım 3 gün yogun bakımda yattı yüzünü görünce dayanmak çok zor oluo. Rabbim hepimizin bebeğini sağ salim kavuştursun

kızlar bebişimle bende tehlike atlattık şu an 6 hafta 6 günlüğüz cumartesi günü kanama oldu hastaneye yatırdılar daha dün çıktım düşük riskim olmuş. ilaç verdiler onu kullanıyoruz ama iyiyiz çok şükür bin şükür :) Allah hepimize yardım etsin...

oyy kıyamam dikkat et canım sende ediyorsun zatende alışkanlık olmuş daha ii olursunuz inş.

kimse yokmuuu..........

günaydın canım,ben geldim biraz kötüyüm,2 gündür günde 3-4 defa koyu sarı-açık kahverengi akıntı geliyor,ben de bugün doktoru aradım,sadece tuvalete kalk,sırt üstü yat dedi.okulda dersteyim hala.ne yapcam bilmiyorum.durumum o kadar kötü de değil,bugün akıntı gelmedi hala

ayy canım rapor falan alsan evde biraz dinlensen olmaz mı

ayy canım rapor falan alsan evde biraz dinlensen olmaz mı

bugün akıntı felan gelmedi hala,iyi gibiyim.öğrencileri labaratuara aldım ders anlatmıyorum,dinleniyorum.inşallah tekrar akıntı felan gelmez.canım sen de tuzlu leblebi felan ye,bulantına baş dönmesine iyi gelir.

ben progestan almaya başladım bugün o yaptı sanırım içinde de yazıyrdu bulantı baş dönmesi yapar diye

ben progestan almaya başladım bugün o yaptı sanırım içinde de yazıyrdu bulantı baş dönmesi yapar diye

kesin ondandır canım,ben ilk hamileliğimde kullanmıştım,şişkinlik baş dönmesi bulantı ve aşırı tüylenme yapıyor.düşdk tehliken mi varmış?neden verdi o hapı doktor?bu defa gerek yok dedi doktor bana tahlilde progestan değerim yüksek çıktı

galiba ben sezeryan olalıu 4 ay oldu yaa ondan verdi sanırım daha iyi tutunması için bebeğin

galiba ben sezeryan olalıu 4 ay oldu yaa ondan verdi sanırım daha iyi tutunması için bebeğin

hım olabilir.canım peki doktorun sezeryan yerinde ağrı olur karnın büyüdükçe felan dedi mi?doktorum beni korkuttu karnın büyüdükçe çok ağrın olur daha sezeryan olalı 1 yıl olmuş demişti,

hım olabilir.canım peki doktorun sezeryan yerinde ağrı olur karnın büyüdükçe felan dedi mi?doktorum beni korkuttu karnın büyüdükçe çok ağrın olur daha sezeryan olalı 1 yıl olmuş demişti,

canım benim dr problemim varyaa ardahanda dr yok karsada her zmaan gidemem kimsede bişey demedi.. Dogum yaptıgım drum osmaniyedeki 6 ay sonra hiç bişey olmaz sıkıntı olmaz demişti ee hemende karnım büyümeyeceğinden bi sıkıntı olacagını sanmıyorum.. Bence drun abartmış 2-3 ay sonra hamile kalıp doguranlar var hiç düşünme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…