leblebi ye sarı leblebi bulantısını alır belki... aman sorma başıma gelenleri yaaa burdaki drları anlatmama gerek yok gene beni çileden çıakrdılar biri geçen hafta kese var enrde belli değil demişti bu hafta hiçbişey yok dedi diğer dr hamile falan değilsin sökülüp gitmiş dedi ne kadr adet olmadım desemde sonraki bhcg değerlerime bakınca şok oldu bende öle diyince güvenmedim ben aglamaktan helak olunca eşim beni kars a götürdü ordaki dra durumu anlattım baktıki hemen 10 snye çinde keseyi falan gördü bende gördüm mercimek kadr drlara bir sürü kızdı uffff
yagmur8 anlat bakalım nerdensin ne yaparsın kaçıncı hamileliğin vs
napalım tatlım..istanbuldayım..evdeyim işten ayrıldım 2 hafta oldu bulantılardan dolayıaten yeni girmiştim :)..ilk hamileliğim 25 yaşındayım sen ??
hımm hayırlı olsun... bende 26 yaşındayım 2. hamileliğim ilk bebeğimi kaybettim ben
çok üzüldüm ya düşükmü oldu..
yok kordon dolnmasından kaybettim 37. haftada 4 ay oldu
gerçekten çok üzüldüm arkadaşım zaten duygusalız bu ara allahım inşallah ikinci bebeğini hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasib etsin sana gerçekten zor günler geçirmişsindir bunu hakediyosun olumlu şeyler düşün olurmu herşey güzel olucak senin için bence hatta dilerim allahtan hepimiz için..
kızlar bebişimle bende tehlike atlattık şu an 6 hafta 6 günlüğüz cumartesi günü kanama oldu hastaneye yatırdılar daha dün çıktım düşük riskim olmuş. ilaç verdiler onu kullanıyoruz ama iyiyiz çok şükür bin şükür :) Allah hepimize yardım etsin...
çok geçmiş olsun sen kendine yinede çok dikkat et mümkünse sürekli yat mümkün değilsede yarat valla bebeklerimiz için ilk 3 ay risk büyük..
kızlar bebişimle bende tehlike atlattık şu an 6 hafta 6 günlüğüz cumartesi günü kanama oldu hastaneye yatırdılar daha dün çıktım düşük riskim olmuş. ilaç verdiler onu kullanıyoruz ama iyiyiz çok şükür bin şükür :) Allah hepimize yardım etsin...
kimse yokmuuu..........
günaydın canım,ben geldimbiraz kötüyüm,2 gündür günde 3-4 defa koyu sarı-açık kahverengi akıntı geliyor,ben de bugün doktoru aradım,sadece tuvalete kalk,sırt üstü yat dedi.okulda dersteyim hala.ne yapcam bilmiyorum.durumum o kadar kötü de değil,bugün akıntı gelmedi hala
ayy canım rapor falan alsan evde biraz dinlensen olmaz mı
bugün akıntı felan gelmedi hala,iyi gibiyim.öğrencileri labaratuara aldım ders anlatmıyorum,dinleniyorum.inşallah tekrar akıntı felan gelmez.canım sen de tuzlu leblebi felan ye,bulantına baş dönmesine iyi gelir.
ben progestan almaya başladım bugün o yaptı sanırım içinde de yazıyrdu bulantı baş dönmesi yapar diye
kesin ondandır canım,ben ilk hamileliğimde kullanmıştım,şişkinlik baş dönmesi bulantı ve aşırı tüylenme yapıyor.düşdk tehliken mi varmış?neden verdi o hapı doktor?bu defa gerek yok dedi doktor bana tahlilde progestan değerim yüksek çıktı
galiba ben sezeryan olalıu 4 ay oldu yaa ondan verdi sanırım daha iyi tutunması için bebeğin
hım olabilir.canım peki doktorun sezeryan yerinde ağrı olur karnın büyüdükçe felan dedi mi?doktorum beni korkuttu karnın büyüdükçe çok ağrın olur daha sezeryan olalı 1 yıl olmuş demişti,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?