aayy canııım yaa 2 yaş sendromu desene tamda kardeş olcakken allah yardımcın olsun canıım arada cee der gidersin artıkınn ama kızını öp yerime çok şeker maşallah
sağolasın cnm yaaa vallla aynen öylee cnm 2 yaş zor bi dönem malesef...bi yandan çişi öğret bi yandan herşeyi anlatamıyoo onun siniri oluyoo üzerinde öğlen uykularına artık çok yatmak istemiyoo falan fıstıık yani dişler bitti dedimm bu çıktıı vallaa..bide şimdii yedi mahalleye anneyi şikayet başladııara ara bakıcam zaten cnm sizlere iyi haberlerii boş zmanada okucam inşallah...
ben küçük bi kıza bakmıştım o 4 yaşındaydı ama konuşamadığından geriden geliyodu onda vardı bu 2 yaş sendromu zor oluyo yarrabbim bir trip bir afra bir tafraları oluyo diceksinki sanki küçük tepeler onların ama canımdı o benim ne yaparsa yapsın kuzuuum beniim vee ben ona konuşmayı öğretmiştim anne demeyi öğretmiştim annesi ağlamıştı aaayy hatırladımda bi garip oldum şimdi canıım yaaa çocukları çook seviyorum her yaşları herşeyleri ayrı bi güzel
Hayirli olsun canim.tup bebekte bu kadar risk oldugunu bilmiyordum
ama anlamadigim sey normalde olsa tup te olsa 3 ay sonra zaten artik yerlesmis olmuyormu?
cinsel iliski yuzunden normal bir gebelikte ne kadarsa o kadar risk varmis gibi geliyor bana tabi ben isin tibbi boyutunu bilemem
merhaba kızlarr hepinize iyi bayramlarrr biz sabah sabah doktora gittik kızıma idrar tahlili yaptırdık bayram seyran dinlemeden....3-5 gündür sürekli kucağımda şeyinii kaşır gibii hoplayıp duruyoduu..bizde telaş ettik ve direk doktora sonrada tahlile neyseki tahlil sonuçları ii çıktı ordan da pedegog a...sonuç ilgi azalmasından dolayı yapılan bişimiş ve 2 yaş civarında kendini tanımaya başlıyomuş..eşim dr dan çıkınca yandık valla dedi...o yüzden artık çok fazla bakamıcam bi süre için hergün anca kuzum uyurken yoksa onlaa zaman geçircez hep dr un tavsiyesi...bide kızlar sizinde bebeleriniz olcak çamaşırlarını yıkarken mutlaka çift durulama seçin dedi dr....alerji yapıyomuş....neysee kızlarr bende haftaya gidicem tahilllerim için sonrada dr yolu...umarım herkes iyidir vede kuzucuklar da daha iyidir..bende mide bulantısı bitti gibi ama şimdide sürekli açım yaaa arada meyve yiyorum hep ama o da beni tatmin etmiyoo sürekli fındık fıstık böyle abur cubur yiyesim varr çok fena yani..bu giidişle daha şimdiden şişcem gibi.....
teşekkürler canım.valla tıbbi boyutunu bende çok bilmiyorum ama dr lar yasaklıyo,normal doğum yapabilecek durumda olsa bile anne adayı normal doğuma almıyo,mutlaka sezeryan yapıyolar,zor elde edilen bebek olduğu için riske atmak istemiyorlar.
benim yiğenimde 2 yaşındayken aynı şeyleri yaşamışlardı,o zamanlar yengemde ikinciye yeni hamileydi hissediyo galiba çocuklar ki hergün hastaydı yiğenim,oram ağrıyo buram ağrıyo,hop hastaneye.dr hiç bişi bulamıyodu en son durumu fark edip pedagoga gittiler oda ilginin azladığını hissettiği için böyle demişti.zamanla geçiyomuş ama geçene kadar zavallı yengem hem hamileliği zordu hem yiğenim zorladı böyle ama şimdi kardeşine yan gözle bakanın gözünü çıkarıcak durumda :)
ohhhh kuzucuğunaa sarılırsın cnm sonrada diğer bebişlerine kısmetsee...sevmeden olmuyoo zaten cnm çünküü evet herşekilde güzel ama çocuk büyütmek demirden leblebii aslına bakarsan en kolay zamanları 1 yaşa kadar çünkü koyduğun yerde buluyosun en azından herşey onlar için ama bi gerçekte var ki hayatından büyük parçayı alıyolar işte...bak mesela benim kızım ekim doğumlu 2 senedir ekim annelerinden arkadaşlarla buluşuyoruzz hep bugün gene buluştularr ama ben idemedim neden 2. var eşim dındın yapıyoo kucakta taşımak zorunda kalırım defneyii die...benimki baya bi pimpiriki normalde bizde kanama falan yok...ama benim eşim 9 ay uzak durcam diooo bişi olurmuş kuzusunaa...offf offf....
benimkide tüp bebek ama iliski yasagi koymadi doktor sade transferden sonra ilk 12 gün yasak sonra normal yasantina dönebilirsin dedi hatta transferden iki gün sorna seyahat bile edebilirsin dedi biz anne adaylari olarak pimpirikliyiz cok bence ama normal gebeliklerden farki olmuyor dedi doktor
yandım diyosun yani....aslında kzıım çok zorlu bi çocuk değildi hiç ama sanırımm bu aralarr daha çok ilgi istiyooo bide ben artık çok kucağımda taşıyamıyorumm bebekten dolayı ondan da kızgın bana sanırımm 3 gündür babasına sürekli beni şikayet ediyoo hele bide yeni yeni başaldı konuşmaya anlamıyosam ne dediğinii çok fenaa...benimde umudum ilersi için öyle cnm yoksa açıkçası şu zmanda 2. çocuk pek düşünmezdim ama işte kardeşsiz kalmasın istiyorumm cnm kızım...çünkü artık istesekte bizim zamanımızda ki gibi akrabalar birarada büyyemiyo yada sokaklar eskisi gibi rahat değil....kardeşiylee birarada büyüsün oynasın paylaşsındı derdim....hakkkımızda hayırlısı artık..
slm kızlar uzun zamandır giremiyorum nete.6 gün hastanede yattım mide bulantısı ve kusma için ayrıca da hiçbir şey yemiyorum.durmadan serum tedavisi verdiler kendi doktorum önermediği halde ilaç kullanmak zorundayım şuan ''zofran'' adında hamilelerin kullanmasının yasak olduğu bi ilaç kullanıyorum inşallah bi sakıncası olmaz.aranızda bulantı ve kusmayla ilgili ilaç kullanan varmı acaba?
cannıım çok geçmiş olsun bulantı için bir ilaç vermişti bana doktorum ama şimdiye kadar 4 tane içtim oda işyerinde çok zorlandığım zaman olabildiğince içmemeye çalışıyorum günde 1 tane iç demişti bana lakiin sen bayaa kötü olmuşsun....:26::26::26:
ben bir tane atlasam hemen acillik oluyorum.herkez hiç senin gibi hamile görmedik diyorlar.ne süt ne yoğurt ne meyve hiçbirini yemiyorum tek yediğim patates haşlaması ve ilk defa haftalar sonra bugün ayağa kalktım.
benim kuzenim senin gibiydi canım işte serum ilaç 4 aya kadar öyle devam etti ondan sonra daha iyiydi 4 ay hastanede yattı resmen olabiliyo herkes bir olmuyor tabi bol bol dinlen yorma kendini
ayy 4 ay mı aman Allahım.neyse ilaç içmeye devam edicem sanırım başka çaresi yok.yalnız ilacın içinde hamilelerin kullanması sakıncalıdır falan filan bişiler yazıyo o yüzden tedirgin oldum
doktoruna sordunmu o ne dedi sormadıysan sor derim öyle bi uyarı varsa tabiki tedirgin olursun:26::26:
Merhaba,
Benden haziran annesi olma adayıyım. İnşallah haziranın son haftasında bebeğimi kucağıma alacağım öncesin de tabiki de ilk muayenemin sağlıklı geçmesi gerekiyor tam 2 gün sonra ilk usg muayenesi olacağım ve kesenin görülmesini umut ediyorum şu anda 5+2 deyim.
Tüm anne adaylarına sevgilerimi göderiyorum...
Merhaba,
Benden haziran annesi olma adayıyım. İnşallah haziranın son haftasında bebeğimi kucağıma alacağım öncesin de tabiki de ilk muayenemin sağlıklı geçmesi gerekiyor tam 2 gün sonra ilk usg muayenesi olacağım ve kesenin görülmesini umut ediyorum şu anda 5+2 deyim.
Tüm anne adaylarına sevgilerimi göderiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?