2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayzan haklisin canim herkesin durumu farkli ama genede sormakta fayda var ben üstüne basarak bir kec kez sordum tüm iliski yasagi 12 günlük sürecte dedi doktorum tabiki genede önlem almak gerekiyor ben transferin ücüncü günü yurt disina arabayla seyahat ettim veren ALLAH veriyor canim hamile oldugumu görünce inan sok oldum hic beklemiyordukkk hele o arabada kafami arabanin tavanina vurdugum kasisler felan kesin uctu diyodum

alla alla başka doktorları arasan sorsan telefonda bilgi verenlerde var...:44::44:
ooo hemde ne gaz süt içemiyorum akşam varya gerilmiş davul gibi oluyoruum gündüz pek bişey olmuyor...göbişim şiş ama kendini belli etmeye başladı sabah kalkınca bak karnına o zaman pek gaz olmuyo gerçek göbeğin o

ok cnm sabah kalktığım gibi bakıcam bunu bilmiyodum.ne zaman karındaki çatlaklar için krem kullanmaya başlayacaksın peki?

ok cnm sabah kalktığım gibi bakıcam bunu bilmiyodum.ne zaman karındaki çatlaklar için krem kullanmaya başlayacaksın peki?

annem göbeğimi gördükten sonra hemen başlamalısın die yorum yaptı 3 aylıkken falan die duymuştum bende e 3 aya nerdeyse geldim gibi bi iki haftaya başlarım sanırım göğüslerinede sür dedi annem onlarda büyüyo ya çatlama olmasın dedi

ben bide hala kaç haftalık olduğumu bilmiyorum.bi hastane 8 dedi bi hastane 7 dedi bi başka hastane de 7 buçuk dedi.hangisi doğru nerden bilicem bilmiyorum.geç döllenme olduğu içinde son adet tarihimden hesaplayamıyorum

enneee neredesin sen? iyi güvenilir bir dr bulmak lazım sana nie öyle olduki bende 6 haftalık die gitmiştim 7+5 dediler ama başka dr gitmedim acaba benimdemi öyle bak şimdi içime kurt düştü:44::44::44::44:

göğüslerim hala çok hassas benim.ayy midem başlıyo yine ilacın etkisi geçmeye başlıyo ouffff

enneee neredesin sen? iyi güvenilir bir dr bulmak lazım sana nie öyle olduki bende 6 haftalık die gitmiştim 7+5 dediler ama başka dr gitmedim acaba benimdemi öyle bak şimdi içime kurt düştü:44::44::44::44:

valla ben 4 hastaneye gittim bi tanesi kaç haftalık olduğumu söylemedi geri kalan 3 hastane de birbirinden farklı konuştu.

hosgeldin canim insALLAH görürsün bende 5+2 ken görmüstüm bebisimin kesesini darisi basina canim

Şimdediden mide bulantılarım başladı umarım ileri ki günlerde bu bulantılar son bulur, sanada güzel ve sağlıklı hamilelik dönemi dilerim.
Sevgilerimle

amin inşallah cnm.benim gebeliğim senin kadarken bişiyim yoktu.başlarda hafiften oluyorsa sonradan benim gibi olmaz ama baştan hiçbişi yoksa sonradan ağır geçebiliyor.Allah hepimize rahat hamilelik ve rahat lohusalık yaşatsın.lohusalıkta bayağı bi zor hastanede kadınlar zor yürüyor kiminin gazı var kiminin ağrısı.ağrıdan bebeğini emziremeyenler bütün gece bebeği hiç uyumayanlar çok zor ya :) benim midem başladı ben kaçar herkeze iyi bayramlar iyi akşamlar

selam kizlar
Bir suredir forumu takip ediyorum. Ben de kismetse haziran annesi olacagim. Normalde Amerika' da yasiyorum ama tup bebek tedavisi icin Turkiye' ye geldim ve ilk 3 ayi burada, annemin bakimiyla geciriyorum.

Bugun itibariyle 10+ 2 yim. 5 haftalikken keseyi gorduk, 7 haftalikken kalbini dinledik, gecen haftada kipir kipir oynadigini gorduk.

Tup bebekle hamile kaldim. Luteal faz bozuklugu oldugu icin 50 kusur gun hem estrofem, hem jel hem de progestan igne kullandım. Igneler, sukurler olsun bitti ama jele devam ediyorum.

Benim midem bulantim hic olmadi diyebilirim. Hatta baslarda cok tedirgin olmustum acaba bir terslik mi var diye. Birkac gun oncesine kadar sislik, mide yanmasi, goguslerde hassasiyet vardı ama onlar da gitti. Bir dahaki randevum ikili test icin taa ayin 21inde. caba bir terslik mi var diye dusunmekten kendimi alamiyorum.

Hamdololsun ki lekelenmem, kanamam falan yok. Herhalde onlar olmada bir terslik olmaz degil mi? Sanirim biz tup bebek annesleri biraz daha pimpirikliyiz:)

Allah hepimizin saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.

sen beni anlattin bende tüp bebek annesiyim henüz bebisimi görmedim mide bulantim felan yok hatta burda arkadaslar cok kiziyor hemen kötü düsünme diye banada annem bakiyor o jel kullandiktan sonra yesilimsi sarimsi oluyor akinti normalmi acaba sendede öylemi???? cok sisirdi beni bu ilaclar cok kilo aldim canim ya sen nerde oldun tedavini kaca cikti ne güzel canim bebisin seni birakmamis darisi tüm isteyen ANNELERIN basina

hadi inşallah , hastanede çalışıyorum ve usg ye şimdiden girmemek için zor tutuyorum kendimi, hayırlısıyla perşembe günü göreceğim ...

bende hastanede calisiyorum ama doktorlar ise gitmemi yasakladi hastane ortamina girmen bile cok tehlikeli dediler anlican ev kizi oldum cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…