sorunda orda kendi doktorum içmemi önermiyor.acile gittiğim hastanenin kadın doğum doktoru da öneriyor başkalarına da veriyomuş.bütün doktorlar aynı şeyi okuyor ama hepsinin söyledikleri farklı.bide bişi sorucam benim gazım oluyor.göbeğinizde büyüme var mı sizinde yoksa benimki gaz şişkinliği mi? ayrıca karnınıza krem ya da bitkisel yağ sürmeye ne zaman başlıycaksınız?
alla alla başka doktorları arasan sorsan telefonda bilgi verenlerde var...:44::44:
ooo hemde ne gaz süt içemiyorum akşam varya gerilmiş davul gibi oluyoruum gündüz pek bişey olmuyor...göbişim şiş ama kendini belli etmeye başladı sabah kalkınca bak karnına o zaman pek gaz olmuyo gerçek göbeğin o
ok cnm sabah kalktığım gibi bakıcam bunu bilmiyodum.ne zaman karındaki çatlaklar için krem kullanmaya başlayacaksın peki?
ben bide hala kaç haftalık olduğumu bilmiyorum.bi hastane 8 dedi bi hastane 7 dedi bi başka hastane de 7 buçuk dedi.hangisi doğru nerden bilicem bilmiyorum.geç döllenme olduğu içinde son adet tarihimden hesaplayamıyorum
annem göbeğimi gördükten sonra hemen başlamalısın die yorum yaptı 3 aylıkken falan die duymuştum bende e 3 aya nerdeyse geldim gibi bi iki haftaya başlarım sanırım göğüslerinede sür dedi annem onlarda büyüyo ya çatlama olmasın dedi
enneee neredesin sen? iyi güvenilir bir dr bulmak lazım sana nie öyle olduki bende 6 haftalık die gitmiştim 7+5 dediler ama başka dr gitmedim acaba benimdemi öyle bak şimdi içime kurt düştü:44::44::44::44:
Antalyadanım cnm ben
Merhaba,
Benden haziran annesi olma adayıyım. İnşallah haziranın son haftasında bebeğimi kucağıma alacağım öncesin de tabiki de ilk muayenemin sağlıklı geçmesi gerekiyor tam 2 gün sonra ilk usg muayenesi olacağım ve kesenin görülmesini umut ediyorum şu anda 5+2 deyim.
Tüm anne adaylarına sevgilerimi göderiyorum...
https://www.facebook.com/groups/247236551971867?ap=1
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...antalyada-kadin-dogum-doktoru-ariyorum-7.html
canım bak buralardan yardım alabilirsin...
Şimdediden mide bulantılarım başladı umarım ileri ki günlerde bu bulantılar son bulur, sanada güzel ve sağlıklı hamilelik dönemi dilerim.hayırlısı olsun cnm.inşallah benim kadar ağır bi gebelik geçirmezsin
hosgeldin canim insALLAH görürsün bende 5+2 ken görmüstüm bebisimin kesesini darisi basina canim
Şimdediden mide bulantılarım başladı umarım ileri ki günlerde bu bulantılar son bulur, sanada güzel ve sağlıklı hamilelik dönemi dilerim.
Sevgilerimle
selam kizlar
Bir suredir forumu takip ediyorum. Ben de kismetse haziran annesi olacagim. Normalde Amerika' da yasiyorum ama tup bebek tedavisi icin Turkiye' ye geldim ve ilk 3 ayi burada, annemin bakimiyla geciriyorum.
Bugun itibariyle 10+ 2 yim. 5 haftalikken keseyi gorduk, 7 haftalikken kalbini dinledik, gecen haftada kipir kipir oynadigini gorduk.
Tup bebekle hamile kaldim. Luteal faz bozuklugu oldugu icin 50 kusur gun hem estrofem, hem jel hem de progestan igne kullandım. Igneler, sukurler olsun bitti ama jele devam ediyorum.
Benim midem bulantim hic olmadi diyebilirim. Hatta baslarda cok tedirgin olmustum acaba bir terslik mi var diye. Birkac gun oncesine kadar sislik, mide yanmasi, goguslerde hassasiyet vardı ama onlar da gitti. Bir dahaki randevum ikili test icin taa ayin 21inde. caba bir terslik mi var diye dusunmekten kendimi alamiyorum.
Hamdololsun ki lekelenmem, kanamam falan yok. Herhalde onlar olmada bir terslik olmaz degil mi? Sanirim biz tup bebek annesleri biraz daha pimpirikliyiz:)
Allah hepimizin saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
hadi inşallah , hastanede çalışıyorum ve usg ye şimdiden girmemek için zor tutuyorum kendimi, hayırlısıyla perşembe günü göreceğim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?