Nasılız millet
sen beni anlattinbende tüp bebek annesiyim henüz bebisimi görmedim mide bulantim felan yok hatta burda arkadaslar cok kiziyor hemen kötü düsünme diye banada annem bakiyor o jel kullandiktan sonra yesilimsi sarimsi oluyor akinti normalmi acaba sendede öylemi???? cok sisirdi beni bu ilaclar cok kilo aldim canim ya sen nerde oldun tedavini kaca cikti ne güzel canim bebisin seni birakmamis darisi tüm isteyen ANNELERIN basina
Hic meak etme canim. Benim hic bulantim olmadi. Bulanti olmasi ya da olmamasi hicbirsey demek degil. Cunku herkesin bunyesi farkli ve degisen hormon degerlerine farkli sekilde cevap veriyor. Sen ne kadarliksin? Daha keseyi goremedigine gore yeni sanirim.
Bende akintidan ziyade topaklasma oluyor. Artık vucut emmiyor mu ne:) ilac bazen topak topak geri geliyor. Ben de cok kilo aldim , ozellikle Estrofem yuzunden. Ama ne yapalim bebislerimiz icin katlanacagiz.
Ben Istanbul'da Anadolu Saglik merkezi Aydın Arıcı2da tedavi oldum. Amerika2da ki doktorum onermisti Aydın Bey'i. Kendisinin bu konuda 300den fazla bilimsel makalesi var ve halen her ayin 1 haftasini Yale Universitesinde geciriyor. Biz PGT, yani embriyolara genetik test de yaptirdik o yzuden normalde fazla tuttu. 3600 hastaneye yaklasik bir o kadar da genetik teste verdik. Benim daha evvelden 2 dusugum oldugu icin doktor onerisiyle genetik test yaptirttik.
Burada insanlarin birbiriyle paylasimi cok guzel:) Cok samimi bir forum olmus.
evet canim bana burasi sizler cok cok iyi geliyorsunuz bendede topaklasma geliyor ama son zamanda yesilimsi geliyor sabah aksam kullaniyorum napalim 10 haftasina kadar kullan dediler ben istanbul alman hastanesinde yaptirdim orasida tüp bebek alaninda cok iyi bir hastane cok memnun kaldim 5+2 ken kese gördüm bugün 7+0 tam 8+0 ken gidicem hem bebisimi görmeye hemde kalp atisi icin hepsi bir arada anlican ama cok korkuyorum bos kese olayindan felan ALLAHIM korusun onu cok zorlu asama bu tedavi cok yordu beni estrofemi günde üc aliyodum son iki haftadir burdayki doktorum bire indirdi ne güzel canim insALLAH 3 ayi güzel sekilde atlatiriz suan benim 14 dondurulmus embryolarim var onlari türkiyede dondurulmus sekilde biraktim birini karnimda kacak getirdim buralara oda birakmadi beni)
Ohhh masallah. Daha sonra bir suru daha kardes gelebilir bebisinize o zaman:)
Bos kese beni de korkutmustu. Kalbimizi ferah tutmaktan baska care yok. Ama o kalbin pitir pitir atisini duymak var ya, herseyi unutacaksin onu duyduktan sonra. 8. haftada hem gorursun, hem de duyarrsin kalbini.
3 ay bittikten sonra da benim evhamlar bitecek mi bilmem:) Sonlara dogru da "yok bugun tekme atmadi, hareket etti mi" falan diye telaslanirim ben. Normalde cok sogukkanliyimdir ama bu tup bebek ve onceki dusukler beni bu hale koydu:)
ayzan haklisin canim herkesin durumu farkli ama genede sormakta fayda var ben üstüne basarak bir kec kez sordum tüm iliski yasagi 12 günlük sürecte dedi doktorum tabiki genede önlem almak gerekiyorben transferin ücüncü günü yurt disina arabayla seyahat ettim veren ALLAH veriyor canim hamile oldugumu görünce inan sok oldum hic beklemiyordukkk hele o arabada kafami arabanin tavanina vurdugum kasisler felan kesin uctu diyodum
kızlar biz ne zamn göbişlerimizi çekip sayfaya koymaya başlicaz
selam kizlar
Bir suredir forumu takip ediyorum. Ben de kismetse haziran annesi olacagim. Normalde Amerika' da yasiyorum ama tup bebek tedavisi icin Turkiye' ye geldim ve ilk 3 ayi burada, annemin bakimiyla geciriyorum.
Bugun itibariyle 10+ 2 yim. 5 haftalikken keseyi gorduk, 7 haftalikken kalbini dinledik, gecen haftada kipir kipir oynadigini gorduk.
Tup bebekle hamile kaldim. Luteal faz bozuklugu oldugu icin 50 kusur gun hem estrofem, hem jel hem de progestan igne kullandım. Igneler, sukurler olsun bitti ama jele devam ediyorum.
Benim midem bulantim hic olmadi diyebilirim. Hatta baslarda cok tedirgin olmustum acaba bir terslik mi var diye. Birkac gun oncesine kadar sislik, mide yanmasi, goguslerde hassasiyet vardı ama onlar da gitti. Bir dahaki randevum ikili test icin taa ayin 21inde. caba bir terslik mi var diye dusunmekten kendimi alamiyorum.
Hamdololsun ki lekelenmem, kanamam falan yok. Herhalde onlar olmada bir terslik olmaz degil mi? Sanirim biz tup bebek annesleri biraz daha pimpirikliyiz:)
Allah hepimizin saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
Nasılız millet
kızlar bende varya hastaneden çıkmıyorum geçen gece de sen astımım hortla tıkan tıkan acile gittik yine :) doktora diyorum ben bugün taburcu olmuştum :) ventolin hava verdi bide serum.hemşire biraz panik bi tipti bi saat damarımı bulamadı en sonunda istemiyorum serum diye ağlak bi suratla doktorla konuştum o da tamam takmayalım dedi.bi de üstüne kanamalı hasta gelmez mi ortalık kan gölü oldu ben fenalık geçircektim nerdeyse.bu olayı da bir gün unutamadım kötü bişiyle karşılaştığınızda hiç oralı olmayın ben çok kötü oldum.
slm kızlarrr
tatil bize iyi geldi bol bol dinleniyoruz:)))
bende cuma gittim doktoruma normalde 8 olmam gerekirken 6+1 çıktım geç döllenmeden dolayı 10 gün geç doğacakmış kuzucum yani 28 haziran kızımıda kasımın 27sinde doğurmuştum buda sonlarında gelecek galiba....
slm kızlarrr
tatil bize iyi geldi bol bol dinleniyoruz:)))
bende cuma gittim doktoruma normalde 8 olmam gerekirken 6+1 çıktım geç döllenmeden dolayı 10 gün geç doğacakmış kuzucum yani 28 haziran kızımıda kasımın 27sinde doğurmuştum buda sonlarında gelecek galiba....
rubetim sen ne iş yapıyodun tatlım..3. gününde yormasalardı seni kuzumm yawww...yawww bu arada ben acaip yiyorum kızlar yaaa durduramıyorum kendimi 3 gündür çok fenaa ....sürekli ağzımda bişi varr hem diyorum bünyem sapıttı hemde günde 3-4 tane de olsa sigara içiyodum 1 haftadır ağzıma sürmüyorum onunda etkisi var herhalde...:44::44::44:
bi inşaat firmasının satış ofisinde çalışıyorum canım allahtan işim ağır değil ama yinede evden çıkmak kötü oluyo....
sigara içmediğin için olabilir o kadar yemen bende içiyodum ama artık içmiyorum pek bazen eşimden iki fırt çekiyorum
olsun sen gene söyle yormasınlar senii bende defnemden önce 5 sene senin gibi çalıştım cnm....yani bilirimm bazen durgunda olsa bazen yorucu olabiliyoo o iş aman dikkat et cnm...hele bu ara havalara da dikkat et ben çok yapardım onu ev gösterirken noolcak 2 adım nasılsa diyip üstüme bişey almayıp direk ertesi gün hasta olurdum...:2::2::2:
Merhaba,herkese iyi bayramlar.
Benim dün geceden beri gelen kanamam ve kahverengi akıntım nedeniyle doktora gittik sabah.
Kese düzgün,bebeğin kalp atışları gayet iyi ve sağlıklı görünüyor dedi.Ama neden böyle oldu anlam veremedim dedi doktor.
Şimdi gayet iyim,bi kaç gün önce canım fazlasıyla sıkkındı sanırım ondan olabilir diye düşünüyorum.Sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?