2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hic meak etme canim. Benim hic bulantim olmadi. Bulanti olmasi ya da olmamasi hicbirsey demek degil. Cunku herkesin bunyesi farkli ve degisen hormon degerlerine farkli sekilde cevap veriyor. Sen ne kadarliksin? Daha keseyi goremedigine gore yeni sanirim.

Bende akintidan ziyade topaklasma oluyor. Artık vucut emmiyor mu ne:) ilac bazen topak topak geri geliyor. Ben de cok kilo aldim , ozellikle Estrofem yuzunden. Ama ne yapalim bebislerimiz icin katlanacagiz.

Ben Istanbul'da Anadolu Saglik merkezi Aydın Arıcı2da tedavi oldum. Amerika2da ki doktorum onermisti Aydın Bey'i. Kendisinin bu konuda 300den fazla bilimsel makalesi var ve halen her ayin 1 haftasini Yale Universitesinde geciriyor. Biz PGT, yani embriyolara genetik test de yaptirdik o yzuden normalde fazla tuttu. 3600 hastaneye yaklasik bir o kadar da genetik teste verdik. Benim daha evvelden 2 dusugum oldugu icin doktor onerisiyle genetik test yaptirttik.

Burada insanlarin birbiriyle paylasimi cok guzel:) Cok samimi bir forum olmus.

evet canim bana burasi sizler cok cok iyi geliyorsunuz bendede topaklasma geliyor ama son zamanda yesilimsi geliyor sabah aksam kullaniyorum napalim 10 haftasina kadar kullan dediler ben istanbul alman hastanesinde yaptirdim orasida tüp bebek alaninda cok iyi bir hastane cok memnun kaldim 5+2 ken kese gördüm bugün 7+0 tam 8+0 ken gidicem hem bebisimi görmeye hemde kalp atisi icin hepsi bir arada anlican ama cok korkuyorum bos kese olayindan felan ALLAHIM korusun onu cok zorlu asama bu tedavi cok yordu beni estrofemi günde üc aliyodum son iki haftadir burdayki doktorum bire indirdi ne güzel canim insALLAH 3 ayi güzel sekilde atlatiriz suan benim 14 dondurulmus embryolarim var onlari türkiyede dondurulmus sekilde biraktim birini karnimda kacak getirdim buralara oda birakmadi beni )

kızlar bende varya hastaneden çıkmıyorum geçen gece de sen astımım hortla tıkan tıkan acile gittik yine :) doktora diyorum ben bugün taburcu olmuştum :) ventolin hava verdi bide serum.hemşire biraz panik bi tipti bi saat damarımı bulamadı en sonunda istemiyorum serum diye ağlak bi suratla doktorla konuştum o da tamam takmayalım dedi.bi de üstüne kanamalı hasta gelmez mi ortalık kan gölü oldu ben fenalık geçircektim nerdeyse.bu olayı da bir gün unutamadım kötü bişiyle karşılaştığınızda hiç oralı olmayın ben çok kötü oldum.

Ohhh masallah. Daha sonra bir suru daha kardes gelebilir bebisinize o zaman:)

Bos kese beni de korkutmustu. Kalbimizi ferah tutmaktan baska care yok. Ama o kalbin pitir pitir atisini duymak var ya, herseyi unutacaksin onu duyduktan sonra. 8. haftada hem gorursun, hem de duyarrsin kalbini.

3 ay bittikten sonra da benim evhamlar bitecek mi bilmem:) Sonlara dogru da "yok bugun tekme atmadi, hareket etti mi" falan diye telaslanirim ben. Normalde cok sogukkanliyimdir ama bu tup bebek ve onceki dusukler beni bu hale koydu:)

inanirim canim benim burda doktor dinletmiyor kalbini zararli diyor olsun bileyim attigini göreyim yeter canim ya cok endiseleniyorum bende insALLAH görürüm hamilelik belirtisi olmayincada korkuyor insan ister istemez üc ayini gecsin herseyi arkamiza aticaz canim

bak şimdi aklıma düşürdün ama bizimki 12 gün olsa şimdiye kadar pehehheeeyyy du bakim pazartesi gidince diyim bakem daha ne kadar sürücek diye,yazık bu adama da ya,dile kolay 1 sene öyle canım eğer yaşayacağı varsa Allah nasib ediyo,benim ilk denemem ist da oldu,annem el bebek gül bebek baktı bana,hastaneye iğneye giderken ellerinde cam taşır gibi dikkatle ailemden biri götürüyodu mutlaka,bu defa yapayalnızdım hatta transfer günü eşim de iş için şehir dışındaydı,kendi balıma kalktım çıkışımı yaptırdım,hastaneden eve yarım saat taksiyle geldim,hiiç ümidim kalmamışken nasib etti Rabbim hamdolsun.hayırlısıyla sizlerler beraber benimkinide tamamına erdirir inşallah.

kızlar biz ne zamn göbişlerimizi çekip sayfaya koymaya başlicaz

ben günlük tutuyorum,hergün elimde mezura ile göbeğimi ölçerken fotomu çekiyorum.tabi hergün birden bire büyümüyo ama hoşuma gidiyo

Allah tamamına erdirsin canım,benim fasülyemde tüp :) benimde hiç bulantım olmadı dr'uma sordum dediki "eğer anne bebeği çok istemişse,bedeni ona hazır hale geliyo o yüzden tepki vermeyebiliyo,dolayısıyla bulantıda olmuyo.ama bulantı olmaması anormal bir gebelik anlamına gelmez" dedi.yani tüp bebek aşamasında biz zaten bu sonucu istediğimiz,bunun için uğraştığımız için normal gebelikten daha çabuk kabullenebiliyo vücut.jel bende kullanıyorum günde 1 defa,bende de birikiyo pek sevimsiz bişi ama yavrularımız için nelere katlandık bzi bunlar neki dimi.

Nasılız millet

iyiyiz canıım sen nasılsın nerelerdesiiin bakkiimm

canım ya seninde herşey üst üste geliyo maşallah:):)

slm kızlarrr
tatil bize iyi geldi bol bol dinleniyoruz:)))
bende cuma gittim doktoruma normalde 8 olmam gerekirken 6+1 çıktım geç döllenmeden dolayı 10 gün geç doğacakmış kuzucum yani 28 haziran kızımıda kasımın 27sinde doğurmuştum buda sonlarında gelecek galiba....

sağ salim alırsın kucağına inşallah bende bu cuma gidicem bakalım napıyomuş bizim bızdık
ben bu tatilden bişey anlamadım ya ilk gün kayınvlidemdeydik gelen giden et kan kokusu falan fenaydım 2. günüde anneme geçtim ordada etle falan uğraştık ayır dağıt falan bugünde iş başı

ohhhh olsunn be cnm geç olsunn sorun olmasınn...bende kızımda 17 ocaktı son adedim bunda da 17 eylül oldu kısmett işteee....sağlıklı olsunlarda kuzucuklarrr bekleriz biz onları..:)))

rubetim sen ne iş yapıyodun tatlım..3. gününde yormasalardı seni kuzumm yawww...yawww bu arada ben acaip yiyorum kızlar yaaa durduramıyorum kendimi 3 gündür çok fenaa ....sürekli ağzımda bişi varr hem diyorum bünyem sapıttı hemde günde 3-4 tane de olsa sigara içiyodum 1 haftadır ağzıma sürmüyorum onunda etkisi var herhalde...:44::44::44:

bi inşaat firmasının satış ofisinde çalışıyorum canım allahtan işim ağır değil ama yinede evden çıkmak kötü oluyo....
sigara içmediğin için olabilir o kadar yemen bende içiyodum ama artık içmiyorum pek bazen eşimden iki fırt çekiyorum

olsun sen gene söyle yormasınlar senii bende defnemden önce 5 sene senin gibi çalıştım cnm....yani bilirimm bazen durgunda olsa bazen yorucu olabiliyoo o iş aman dikkat et cnm...hele bu ara havalara da dikkat et ben çok yapardım onu ev gösterirken noolcak 2 adım nasılsa diyip üstüme bişey almayıp direk ertesi gün hasta olurdum...:2::2::2:

ayzan canim bencede sor adama yazik ya gerci bende yaklasamiyorum ya sucluluk duygusu felan senindemi miden bulanmadi hic demekki biz tüpler alismisiz önceden bebisi unutuyom ben SIK SIK Idrar olayida yok kendi halimde takiliyom iste kocam arada bebis nasil diye sorunca henüz dialog halinde deyiliz diyorum.Fazla kafani bebise vermicekmissin o tedavi asamasinda vücut beyin dinlengin olmasi gerekmis bak simdi nasil olmus ama o yumurta toplama isi felaketti narkozdan uyanmisim hemsireye diyomusum yumurtalarimi gördüm ben nere sakladin söyle dermisim cok gülmüsler ama cok agri cektim ahhhhhhh ah sende geliyormu peki jel sari yesilimsi renkte yada beyazmi ????? ESTOFEMI BIRAKTINMI

beni pek ofisten çıkarmıyolar canım hamile olduğumu öğrendikten sonra sağolsunlar gösterdiğim zamanda muhakkak alıyorum buralar çok esiyo soğuk oluyo o konuda dikkat ediyorum çünkü hastalanınca ağır geçiriyorum canım ondan hastalanmamam lazıım

Merhaba,herkese iyi bayramlar.
Benim dün geceden beri gelen kanamam ve kahverengi akıntım nedeniyle doktora gittik sabah.
Kese düzgün,bebeğin kalp atışları gayet iyi ve sağlıklı görünüyor dedi.Ama neden böyle oldu anlam veremedim dedi doktor.
Şimdi gayet iyim,bi kaç gün önce canım fazlasıyla sıkkındı sanırım ondan olabilir diye düşünüyorum.Sizler nasılsınız

Gecmis olsun canim sakin KAFANI birseye takma bebisinden önemli olamaz ne güzel bak hersey güzel yolundaymis ne mutlu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…