2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kıızzllaarr bişeeey sorucam kirazı bu mevsimde nerde bulabiliriimmmmm

cnm 4 mevsim manavlar var çoğu yerde...ama acaip pahalıdır cnm ben de kışın istemiştim kiraz valla kaç sene önce 40 tl falandı bi ufacık paketii...ama onun yerine belki kiraz değilde vişne reçeli falan olabilir..yada vişne kompostosu tarzı şeyler satılıyoo...

ben reçel sevmemkii heleki vişne hiç sevmem annem komposto yapmak için taze vişne verdi onumu yapsam buzlukta yaa ben migrosa baktım ama yok büyük bi yere gitmek lazım ya bildiğiniz gibi değil çok cnm istedi şu hayat sevince güzel die film varya onda görüce istediiim

slm kızlar.. umarım bayramınız iyi geçiyordur. ben kaşıntı ile geçiriyorum tatilimi çünkü çatlaklar olmasın diye bebe yağı sürüyordum (sürmez olaydım) bütün vücudum döktü. görseniz korkarsınız okadar yani. ( sizler ne kullanıyorsunuz

cnm marketlerde falan olmaz asla oralarda bakma yaaa şöylee 4 mevsim malzeme satan manavlar varr oralarda kesin vardır ama oralarda varmı bilemedim cnm..bende de buzluktaa vişne var zor durum için stok yaptım onla komposto yaptır annene cnm az şekerli yaparsa vişnelerini kiraz gibi yersin aynı olmaz tabiki de ama en azından alabilir hevesinii..ben kızıma hamişken en çok canım erik çekmiştii ve eriğin hiç mevsimi değildii bende bikaç tanıdığın bahçesinde bulmuştum ama tabiii olmamış acı erik hani şu içindeki çekirdek daha yumyumuşak olanlardan...ama valla inanamazsın öyle bile kaç torba yemiştim onlardan şimdi olsa ağzıma sürmem bööö yani...

internette bi yer buldum hemde bizim buraya çok yakın eşim aradı yok erik var abi diyo adam veee 250grmı 40tl eşim öğrenince alıcam ver numarayı die isyan etti

alerjimi yapti simdiden baslamak m i lazim ben daha baslamadim canim ya

cnm ben jonshon un kini kullanıyorum kızımda da sürekli onu kullandım bunda da 2 seferdir başladım artık hiç çatlağım olmamıştıı ilk hamişliğimde aslında en zararsızı bebe yağıdır ama demek cildin çok hassas cnm...ilerleyen aylarda yani 5. aydan sonra kakao yağı ve safzeytinyağı da ii geliyo cnm....olmadı bide bunları denersin bi seferlik falan....

Ben 13. haftadan sonra "revitol strech mark prevention cream" diye bir krem var onu kullanacam. Simdi nemlendiricilerle idare ediyorum. 3 aydan itibaren kullanmak lazimmis. gogusler, kalca, basen ve karin bolgesinde.

aslında 3. ay cnm başlamak için ama ben şimdilik haftada 1-2 sürüyorum ama özellikle 4. aydan sonra hergün sürülmeli kızlar özellikle banyo sonrası cilt çok geriliyoo ....

benim catlicak öylede böylede azcik kilo alip veriyom basenlerim bile beyaz beyaz catlak izleri var felaket olcam bomba gibi geliyom

oy maşallah ne mutlu sana :)
hayırlı olsun
Alah tamamına erdirsin canım
5 seneden sonra 1 sene bi kardeş olmaya fazlasıyla deger sanırım degılmı :))
öbür dediğinide denicem ben
boşa dememişler yer gök dua üzerine neden olmasınkii

canım geçmiş olsunmu diyeyiim ne diyeyim bilemedim
Alahtan bişey cıkmamıs cok sukur
mıde bulantısı gelip gidici bendede
amaa bişiler yemem gerekiyor yemezsem cıkardıgımı farkettım

valla canım benım tanıdıgm cok var senın gıbı
dayımın eşi var heleki bii baya bi zor geçmişti
bende eger yemesem içmesem o dereceye geliyordum
biliyorum zor amaa mutlaka sık sık bişeyler yemeye calıs
zofranı mecbur kalmadıkca onermıyorlar
ama cokta dusunmee doktor verdıyse vardır bıldıgı
bişey olmaz inşallah
bende kulllanıyorum bı ılac ama aradaa mecbur kaldıkca
inşşallah gecer canım

genelde doktorlar aynı seyı soyluyor canım zofranı araştırmstım bende
hem nette hemde kendı doktoruma sormustum
sanırım etkılı bı ılac ama tamamen de gecırmıyor aslında
benımde göbuşş tavan yaptı bu arada
9 ay sonrasını dusunemıyorum

canım geçmiş olsun ki gecmıs zaten
olabılır boyle seyler devamı gelmesın iyi olda
ınsallah yasamazsın bı daha

teşekkür ederiz canımm
sen nasılsın ??
kaşıntılar bendede var bugunlerde havadanmı neden bılmıyorum
bişeyler kullanmaya baslasammı acaba dıyorum bende karar veremedım

benim catlicak öylede böylede azcik kilo alip veriyom basenlerim bile beyaz beyaz catlak izleri var felaket olcam bomba gibi geliyom

cnm aslında çatlak tamamen ırsi bişeyy yani evet kilo alıp vermek yada çok kilolu olup olmamak sadece etken cnm yani sülalende çatlak varsa malesef cilt olarak sende çatlıyosun ama işte gene önlemlerimizi alıp yağlarla falan en aza indirmekte yarar var cnm....

Kullanacaginiz urunde e vitamini olmaliymis. New York times da bir arastirma okudum, kakao yagi falan degil icinde mutlaka e vitamini ve zeytinyagindan uretilen Squalene yagi olmaliymis. Bu iki madde catlak onlemede cok onemliymis, haberiniz olsun:)

aynen katılıyorum
ben 6 ayda 15 kılo falan almıstım
ve catlak falan yok su andaa
sadece yanlarda cok az bellı belırsız
ama annemde falan yok hiç
ama kuzenim 53 kıloya cıkmıstı 48 den ve catlakları olmustu su andada gecmıyor napsa zateen
gercekten genetık cogunlukta

ben gün içinde elimi karnımın altına koyup konuşuyorum ara ara,kafayı yemem yakındır süreklide yattığım için unutmuyorum kuzuyu :) yumurta toplamayı sorma gitsin,ilkinde anestezi aldım hiç bişi hissetmeden bitti toplama işlemi,ama bu defasında hemşireye uyup anestezi istemedim.ömrümün en uzun en acılı en sıkıntılı 15 dakikasıydı,ama değdi diyorum.ne acı hatırlıyo insan ne bişi.jel geliyo,böyle çökelek peynir gibiama renksiz,estofemi ne için alıyosun,ben pozitif sonucu alınca birer hafta arayla ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım 2 kez,onun dışında coraspin,folidoce ve jel kullanıyorum sadece.

geçmişler olsun arkadaşım,neyseki bebeğin sağlıklıymış.bi çok arkadaş var böyle lekelenmesi olup geçen,bazen korkuyorum bende ya ilerleyen haftalarda olursa diye ama sonra dr lar ve deneyimliler lekelenmenin ve bazı kanamaların problem olmadığını söyleyince rahatlıyo insan.umarım bi daha yaşamaz yavrunu kucağınada alırsın

ozaman haziranda cildim sizlere ömür catlicam bennnnnnn

amin canım sağol,cümlemizinkini inşallah.ay değmezmi ya 1 sene dediğin nedirki,hem 5 sene yaptıkta noldu
ben çok inanırım duanın gücüne,zararı olmaz,faydası olur ancak şimdiden Allah kabul etsin,Allah meleğinide senide korusun arkadaşım

ya benim iştahım açıldığından kilo almaya başladım bile yaklaşık 2 kilo almışım o yüzden krem arayışına girdim. zaten normalde de çatlaklarım var daha da olsun istemiyorum.bu hafta doktora gitcem bi danışcam bakalım ne önerecek.

aynenn canım inşallah aminn
hepimiz kavuşuruz ınsallah
onlar için herseye degerr :)
cok sağol canım
Allah hepimizi nazardan kötuluklerden korusun

bu arada benım sorunum var arkadaşlar
yazıcam yazıcam unutuyorum
ben su ıcemıyorum
6. haftadan berı gunde ne iki lt si 1 lt içiyorum diyemem
yemek falan yıyorum artık
ama su benı mahvedıyor
özellkle midesi bulanan arkadaslar siz nasılsınız bu konudaa
korkmaya basladım cunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…