kıızzllaarr bişeeey sorucam kirazı bu mevsimde nerde bulabiliriimmmmm
cnm 4 mevsim manavlar var çoğu yerde...ama acaip pahalıdır cnm ben de kışın istemiştim kiraz valla kaç sene önce 40 tl falandı bi ufacık paketii...ama onun yerine belki kiraz değilde vişne reçeli falan olabilir..yada vişne kompostosu tarzı şeyler satılıyoo...
ben reçel sevmemkii heleki vişne hiç sevmem annem komposto yapmak için taze vişne verdi onumu yapsam buzlukta yaa ben migrosa baktım ama yok büyük bi yere gitmek lazım ya bildiğiniz gibi değil çok cnm istedi şu hayat sevince güzel die film varya onda görüce istediiim
cnm marketlerde falan olmaz asla oralarda bakma yaaa şöylee 4 mevsim malzeme satan manavlar varr oralarda kesin vardır ama oralarda varmı bilemedim cnm..bende de buzluktaa vişne var zor durum için stok yaptım onla komposto yaptır annene cnm az şekerli yaparsa vişnelerini kiraz gibi yersin aynı olmaz tabiki de ama en azından alabilir hevesinii..ben kızıma hamişken en çok canım erik çekmiştii ve eriğin hiç mevsimi değildii bende bikaç tanıdığın bahçesinde bulmuştum ama tabiii olmamış acı erik hani şu içindeki çekirdek daha yumyumuşak olanlardan...ama valla inanamazsın öyle bile kaç torba yemiştim onlardan şimdi olsa ağzıma sürmem bööö yani...
slm kızlar.. umarım bayramınız iyi geçiyordur. ben kaşıntı ile geçiriyorum tatilimi çünkü çatlaklar olmasın diye bebe yağı sürüyordum (sürmez olaydım) bütün vücudum döktü. görseniz korkarsınız okadar yani.( sizler ne kullanıyorsunuz
slm kızlar.. umarım bayramınız iyi geçiyordur. ben kaşıntı ile geçiriyorum tatilimi çünkü çatlaklar olmasın diye bebe yağı sürüyordum (sürmez olaydım) bütün vücudum döktü. görseniz korkarsınız okadar yani.( sizler ne kullanıyorsunuz
alerjimi yapti simdiden baslamak m i lazim ben daha baslamadim canim ya
aslında 3. ay cnm başlamak için ama ben şimdilik haftada 1-2 sürüyorum ama özellikle 4. aydan sonra hergün sürülmeli kızlar özellikle banyo sonrası cilt çok geriliyoo ....
oy maşallah ne mutlu sana :)merhaba kızlar,umarım herkes iyidir.benim için şahane bir gün. diğer topikten arkadaşlarım az çok hikayemi bilir.11.11.2011 eşimle 5.evlilik yıldönümümüz ve rabbim bize yavrumuzu bu zamanda nasib etti.bu mutluluğu yaşarken,6 ay önce evlenen kız kardeşiminde hamile olduğunu öğrendik bugün.mutluluğumuz ikiye katlandı hamdolsun sizlerle paylaşmak istedim.
kızlar bu sabah bişi öğrendim duyanınız bileniniz varmı,bir bardak suya hergün 18 ayetel kürsi okuyup "rabbim evladımında benimde sağlığımızı koru" diye dua edip içince düşük vs gibi her türlü kazadan beladan koruyomuş,bunuda paylaşmak istedim.
son olarak cinsel hayatımız özetle "abi-kardeş" durumundayız,zira tüp bebekte 9 ay ilişki yasaklı,birde doğumdan sonraki 40 gün var,birde tedaviden önce 1 ay gibi bir süre var,anlayacağınız totalde 1 yıl bu durum böyle.zavallı tocacım benim ya
merhaba kızlarr hepinize iyi bayramlarrr biz sabah sabah doktora gittik kızıma idrar tahlili yaptırdık bayram seyran dinlemeden....3-5 gündür sürekli kucağımda şeyinii kaşır gibii hoplayıp duruyoduu..bizde telaş ettik ve direk doktora sonrada tahlile neyseki tahlil sonuçları ii çıktı ordan da pedegog a...sonuç ilgi azalmasından dolayı yapılan bişimiş ve 2 yaş civarında kendini tanımaya başlıyomuş..eşim dr dan çıkınca yandık valla dedi...o yüzden artık çok fazla bakamıcam bi süre için hergün anca kuzum uyurken yoksa onlaa zaman geçircez hep dr un tavsiyesi...bide kızlar sizinde bebeleriniz olcak çamaşırlarını yıkarken mutlaka çift durulama seçin dedi dr....alerji yapıyomuş....neysee kızlarr bende haftaya gidicem tahilllerim için sonrada dr yolu...umarım herkes iyidir vede kuzucuklar da daha iyidir..bende mide bulantısı bitti gibi ama şimdide sürekli açım yaaa arada meyve yiyorum hep ama o da beni tatmin etmiyoo sürekli fındık fıstık böyle abur cubur yiyesim varr çok fena yani..bu giidişle daha şimdiden şişcem gibi.....
slm kızlar uzun zamandır giremiyorum nete.6 gün hastanede yattım mide bulantısı ve kusma için ayrıca da hiçbir şey yemiyorum.durmadan serum tedavisi verdiler kendi doktorum önermediği halde ilaç kullanmak zorundayım şuan ''zofran'' adında hamilelerin kullanmasının yasak olduğu bi ilaç kullanıyorum inşallah bi sakıncası olmaz.aranızda bulantı ve kusmayla ilgili ilaç kullanan varmı acaba?
genelde doktorlar aynı seyı soyluyor canım zofranı araştırmstım bendealla alla başka doktorları arasan sorsan telefonda bilgi verenlerde var...:44::44:
ooo hemde ne gaz süt içemiyorum akşam varya gerilmiş davul gibi oluyoruum gündüz pek bişey olmuyor...göbişim şiş ama kendini belli etmeye başladı sabah kalkınca bak karnına o zaman pek gaz olmuyo gerçek göbeğin o
canım geçmiş olsun ki gecmıs zatenMerhaba,herkese iyi bayramlar.
Benim dün geceden beri gelen kanamam ve kahverengi akıntım nedeniyle doktora gittik sabah.
Kese düzgün,bebeğin kalp atışları gayet iyi ve sağlıklı görünüyor dedi.Ama neden böyle oldu anlam veremedim dedi doktor.
Şimdi gayet iyim,bi kaç gün önce canım fazlasıyla sıkkındı sanırım ondan olabilir diye düşünüyorum.Sizler nasılsınız
benim catlicak öylede böylede azcik kilo alip veriyom basenlerim bile beyaz beyaz catlak izleri var felaket olcam bomba gibi geliyom
cnm aslında çatlak tamamen ırsi bişeyy yani evet kilo alıp vermek yada çok kilolu olup olmamak sadece etken cnm yani sülalende çatlak varsa malesef cilt olarak sende çatlıyosun ama işte gene önlemlerimizi alıp yağlarla falan en aza indirmekte yarar var cnm....
ayzan canim bencede sor adama yazik yagerci bende yaklasamiyorum ya sucluluk duygusu felan senindemi miden bulanmadi hic demekki biz tüpler alismisiz önceden bebisi unutuyom ben SIK SIK Idrar olayida yok kendi halimde takiliyom iste kocam arada bebis nasil diye sorunca henüz dialog halinde deyiliz diyorum.Fazla kafani bebise vermicekmissin o tedavi asamasinda vücut beyin dinlengin olmasi gerekmis bak simdi nasil olmus ama o yumurta toplama isi felaketti narkozdan uyanmisim hemsireye diyomusum yumurtalarimi gördüm ben nere sakladin söyle dermisim cok gülmüsler ama cok agri cektim ahhhhhhh ah sende geliyormu peki jel sari yesilimsi renkte yada beyazmi ????? ESTOFEMI BIRAKTINMI
Merhaba,herkese iyi bayramlar.
Benim dün geceden beri gelen kanamam ve kahverengi akıntım nedeniyle doktora gittik sabah.
Kese düzgün,bebeğin kalp atışları gayet iyi ve sağlıklı görünüyor dedi.Ama neden böyle oldu anlam veremedim dedi doktor.
Şimdi gayet iyim,bi kaç gün önce canım fazlasıyla sıkkındı sanırım ondan olabilir diye düşünüyorum.Sizler nasılsınız
cnm aslında çatlak tamamen ırsi bişeyy yani evet kilo alıp vermek yada çok kilolu olup olmamak sadece etken cnm yani sülalende çatlak varsa malesef cilt olarak sende çatlıyosun ama işte gene önlemlerimizi alıp yağlarla falan en aza indirmekte yarar var cnm....
oy maşallah ne mutlu sana :)
hayırlı olsun
Alah tamamına erdirsin canım
5 seneden sonra 1 sene bi kardeş olmaya fazlasıyla deger sanırım degılmı :))
öbür dediğinide denicem ben
boşa dememişler yer gök dua üzerine neden olmasınkii
amin canım sağol,cümlemizinkini inşallah.ay değmezmi ya 1 sene dediğin nedirki,hem 5 sene yaptıkta noldu
ben çok inanırım duanın gücüne,zararı olmaz,faydası olur ancak şimdiden Allah kabul etsin,Allah meleğinide senide korusun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?