selam kızlar nasılsınız ben gece kuşu oldum resmen gece midem cok rahatsız oluyor sizler nasılsınız
hanımlar inş yarın sabah doktora gideceğim şuan 6+1 im. keseyle birlikte kalp atışlarınıda duyabilirmiyim acaba? dualarınızı bekliyorum...
selam kızlar.......
ben de inş haziran annesi olucam 6 haftalığım kesemi de gördüm........
hoşgeldniiiinnn..selam kızlar.......
hanımlar inş yarın sabah doktora gideceğim şuan 6+1 im. keseyle birlikte kalp atışlarınıda duyabilirmiyim acaba? dualarınızı bekliyorum...
son adet tarihine göre mi kaç hafta olduğu belli oluyor. ben tüp bebek yaptım tüp bebekte farklı olur mu?
çok acıkıyorum acıkmaktan yemek yemekten nefret ediyorum nasıl alışacam bu duruma.
günaydın kızlar.ben okuldayım.2 gundur bulantlarım bıraz hafıfledı gıbı.bugun7+o 8.haftaya başladık hayırlısıyla.
günaydın kızlar,bugün okula gitmedim,evde dinleniyorum.öğledden sonra doktora gidecem,lekelenme devam ediyor
yok canım,doktor progestan değerin yüksek gerek yok demişti kan tahlilinde.öğleden sonrayı bekliyorum,inşallah kalp atışlarını da duyarım
çok harikaymış gerçekten
selam kızlar.......
hayırlı olsunn :) :) benimde 6 haftalık sabırsızlıkla kalp atışları için bekliyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?