Nasip olursa bende haziran annesi olacağım Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Sizlere sormak istediğim birşey var çok kafama takılıyor lütfen bana yardımcı olsun benim satımla ultrason ölçümün uyumlu değil 9 gün gç döllenme olmuş biz kalp atışları için gittiğimizde 7+3 olması gerekirken 6+1 çıktı doktor normal dedi ama kafama çok takıldı bi sorun olurmuki acaba ilk hamileliğim dış gebelikti şimdi çok pimpirikliyim kontrolümüzde 12 Aralıkta onu böyle büyümüş oynarken görmeyi çok istiyorum zaman hiç geçmiyor....
Nasip olursa bende haziran annesi olacağım Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Sizlere sormak istediğim birşey var çok kafama takılıyor lütfen bana yardımcı olsun benim satımla ultrason ölçümün uyumlu değil 9 gün gç döllenme olmuş biz kalp atışları için gittiğimizde 7+3 olması gerekirken 6+1 çıktı doktor normal dedi ama kafama çok takıldı bi sorun olurmuki acaba ilk hamileliğim dış gebelikti şimdi çok pimpirikliyim kontrolümüzde 12 Aralıkta onu böyle büyümüş oynarken görmeyi çok istiyorum zaman hiç geçmiyor....
Selam Kızlar bayramdna dolayı hiç giremiyorum nasıl geçiyor bayram
Bebişler nasıl
Benim yolunda herşey dün biraz lekelenme oldu ama geçti şükür
perşembe kontrolüm var inşallah
bu arada hep açım ne olcak bu halim:)
selam kizlar bugun doktor randevum vardi.. Ilk kez muayene giittim. keseyi gorduk ve kalp atislarini duyduk Allahima sukurler olsun.Suan 7 haftalik bebegim. doktor 2 hafta sonraya rabdevu verdi bebegin tam gununu ve dogum tarihini tam hesaplamak icin..insallah darisi pitpit bekleyenlerin basina. Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikli, hayirli, uzun omurlu evlatlar nasip etsin insallah..:)))
hoşgeldiniz,geç döllenme olabiliyor birde zamanla yakalıyor zaten haftasını.bir kaç gün sonra kalp atışlarını duyabilirsiniz o zaman rahatlarsınız.iyi düşünmek gerekiyor.Allahın izniyle bir şey olmaz inşallahNasip olursa bende haziran annesi olacağım Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
selam kizlar bugun doktor randevum vardi.. Ilk kez muayene giittim. keseyi gorduk ve kalp atislarini duyduk Allahima sukurler olsun.Suan 7 haftalik bebegim. doktor 2 hafta sonraya rabdevu verdi bebegin tam gununu ve dogum tarihini tam hesaplamak icin..insallah darisi pitpit bekleyenlerin basina. Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikli, hayirli, uzun omurlu evlatlar nasip etsin insallah..:)))
ya kızlar bu geç döllenme de nedir. bebek döllenir ,
ona göre ,
şukadarlık
denilir.
1 hesap var zaten.
geleceğim demişte dediği gün gelmemiş te o yüzdenmi geç demişiz nedir yani
mantıklı olan böyle değil mi gerçekten de dimi?!
Hayirli olsun canim pitpitlariniz :) bizim pitpitlari sali gorucez ins esimle birlikte cok sabirsizlaniyorum:)selam kizlar bugun doktor randevum vardi.. Ilk kez muayene giittim. keseyi gorduk ve kalp atislarini duyduk Allahima sukurler olsun.Suan 7 haftalik bebegim. doktor 2 hafta sonraya rabdevu verdi bebegin tam gununu ve dogum tarihini tam hesaplamak icin..insallah darisi pitpit bekleyenlerin basina. Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikli, hayirli, uzun omurlu evlatlar nasip etsin insallah..:)))
canim ben senin gibiyim benimkide 10 gun geriden geliyor bu saglikla ilgili bir problem olusturmaz gec yumurtlamisin gec tutmus Yani direkten donmusuz :) benim 4 gun sonra adet gunumdude :) ben de cok sasirdim tuttuguna bunyemi tebrik ediyorumNasip olursa bende haziran annesi olacağım Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Merhaba,herkese iyi bayramlar.
Benim dün geceden beri gelen kanamam ve kahverengi akıntım nedeniyle doktora gittik sabah.
Kese düzgün,bebeğin kalp atışları gayet iyi ve sağlıklı görünüyor dedi.Ama neden böyle oldu anlam veremedim dedi doktor.
Şimdi gayet iyim,bi kaç gün önce canım fazlasıyla sıkkındı sanırım ondan olabilir diye düşünüyorum.Sizler nasılsınız
Supermis hele bazi maddeler icimi okumus vallaANNE KIME DENIR??BABA KIME DENIR??:)
* Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.
* 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine... uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.
* Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.
* 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.
* Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.
* Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.
* Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.
*üm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
canim ayni dusunuyoruz bende kardessiz kalmasin diye patlatiyorum kendimi . Ama su inatciligi gecse cok iyi olucakyandım diyosun yani....aslında kzıım çok zorlu bi çocuk değildi hiç ama sanırımm bu aralarr daha çok ilgi istiyooo bide ben artık çok kucağımda taşıyamıyorumm bebekten dolayı ondan da kızgın bana sanırımm 3 gündür babasına sürekli beni şikayet ediyoo hele bide yeni yeni başaldı konuşmaya anlamıyosam ne dediğinii çok fenaa...benimde umudum ilersi için öyle cnm yoksa açıkçası şu zmanda 2. çocuk pek düşünmezdim ama işte kardeşsiz kalmasın istiyorumm cnm kızım...çünkü artık istesekte bizim zamanımızda ki gibi akrabalar birarada büyyemiyo yada sokaklar eskisi gibi rahat değil....kardeşiylee birarada büyüsün oynasın paylaşsındı derdim....hakkkımızda hayırlısı artık..
cok gecmis olsun canim benim ilk 2 gebelikte cok siddetlydi . ne yapicami sasirmistimben bir tane atlasam hemen acillik oluyorum.herkez hiç senin gibi hamile görmedik diyorlar.ne süt ne yoğurt ne meyve hiçbirini yemiyorum tek yediğim patates haşlaması ve ilk defa haftalar sonra bugün ayağa kalktım.
hayirli olsun canimMerhaba,
Benden haziran annesi olma adayıyım. İnşallah haziranın son haftasında bebeğimi kucağıma alacağım öncesin de tabiki de ilk muayenemin sağlıklı geçmesi gerekiyor tam 2 gün sonra ilk usg muayenesi olacağım ve kesenin görülmesini umut ediyorum şu anda 5+2 deyim.
Tüm anne adaylarına sevgilerimi göderiyorum...
cok gecmis olsun canim benim ilk 2 gebelikte cok siddetlydi . ne yapicami sasirmistim
ama cok uzun surmedi ins seninde surmez. soda iyi geliyor diyorlar dene istersen ?
QUOTE]
inşallah uzun sürmez denizkızı mecbur kalmadıkça zofranı içme demiş ama ben zofran olmadan yaşayamıyorum bile.yalnız sodayı denemedim içerisinde asit olduğu için zararlı mı değil mi bilmiyordum.zararlı değilmiymiş?
Yeşimcim al bizden de o kadar cnm işte...hergün çorap kavgası yapıyoruzzz...çişe oturtuyorum arada derede soyunuyoo bi daha giydir giydirebilirsenn sonra çekmeceleri bi açıyo ki abuk subuk kıyafeterini giymeye çalışıyoo....
Yeşimcim yaaa sana geçenlerde bişey sormuştum ben görmedin sanırsam...yaa hani şu bebek yaptığın zaman yumurtlama zamanına göre erkek yada kız diyodun yaa...ben orasını anlayamadım cnm...şimdi şöyle diimm ben en son 17 eylül de hastalandım ultrasonda günüm tam çıktı yani geç çıkmıyoo..ben eminim ekimin 6 sında oldu bu bebek...şimdi bu bebeğin erkek ihtimali mi olur kızmı ...
gormedin mesajini.Yeşimcim al bizden de o kadar cnm işte...hergün çorap kavgası yapıyoruzzz...çişe oturtuyorum arada derede soyunuyoo bi daha giydir giydirebilirsenn sonra çekmeceleri bi açıyo ki abuk subuk kıyafeterini giymeye çalışıyoo....
Yeşimcim yaaa sana geçenlerde bişey sormuştum ben görmedin sanırsam...yaa hani şu bebek yaptığın zaman yumurtlama zamanına göre erkek yada kız diyodun yaa...ben orasını anlayamadım cnm...şimdi şöyle diimm ben en son 17 eylül de hastalandım ultrasonda günüm tam çıktı yani geç çıkmıyoo..ben eminim ekimin 6 sında oldu bu bebek...şimdi bu bebeğin erkek ihtimali mi olur kızmı ...
gormedin mesajini.
canimm iliskin yumurtlama gunune yakinsa erkek uzaksa kiz diye biliyorum.
ekim 6 da yumurtlaman mi oldu iliskinmi?
birde dogum tarihini yaz bir topik var orda biri yorumcudan mi ne bakiyormus cinsiyetine okudugum kadariyla
tutmus hepsi. sen yaz bilgileri ona bir rica edeyim tekrar.
bana erkek dedi bakalim tutacakmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?