- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
ay ben anlamadım nasıl olduğunu yaa.hangi ilişkiden hamile kaldığınızı nasıl anlıyosunuz? belki ayın 3ünde oldu belki 4ünde
canim benim gec dollenme oldugu icin ben net tarihi biliyorum adete 4 -5gun filan kala akintim gelmeye
basladi bende Allah Allah dedim ertesi gun de gelince neyse bir deneyeyim dedim onun oncesindede bir yumurtala gunumde birlikte olmustum 10 gun once yani o yuzde benimki netti
bebek isteyenler iliski gunlerini akillarinda tutuyorlar genelde:)
cnm benim kızımda herkes erkek dedi çünkü ben gerçekten güzelleşmiştimmm ama kızım var işteee...annemler benden habersiz başıma tuz serptiler ilk ağzına dokunursan kızın ilk burnuna dokunursan oğlun olurmuş ben ilk ağzıma dokundum zaten sivilcelerimden de yediklerimden de çirkinleşmemden kız olduğu belli oluyor gibi :) deneyebilirsin
senin ve esinin dogum tarihi?
sat ,yumurtlama ve iliski gunun birde adet dongun. bunlari yaz sorayim
kızlar rüyamda dogum yaptım
bebegimide gördüm ayyy cok güzeldi çookk..
normal dogum yaptım hemde canım hiç acımıyo falan sancı cekmiyorum. doktor gelsinde dikiş atsın diye bekliyodum
beklenen doğum tarihim 15 haziran ama nedense herkez mayısta doğurcakmışım gibi davranıyor :)
kızlar rüyamda dogum yaptım
bebegimide gördüm ayyy cok güzeldi çookk..
normal dogum yaptım hemde canım hiç acımıyo falan sancı cekmiyorum. doktor gelsinde dikiş atsın diye bekliyodum
cnm benim kızımda herkes erkek dedi çünkü ben gerçekten güzelleşmiştimmm ama kızım var işteee...
vallahi benim suratımdaki sivilceleri de görsen sanki ergenliğe girdim :) bide genelde insanlar kız bebeğe üzülürmüş diye hamile kadına senin kızın olcak diye denmezmiş herkez erkek galiba dermiş o yüzden erkek demiş olabilirler sana ama güzelleşmene bişi diyemiycem.doktorlar bile kız bebeği hemen söylemezler garip bişi.
cnm benim kızımda herkes erkek dedi çünkü ben gerçekten güzelleşmiştimmm ama kızım var işteee...
vallahi benim suratımdaki sivilceleri de görsen sanki ergenliğe girdim :) bide genelde insanlar kız bebeğe üzülürmüş diye hamile kadına senin kızın olcak diye denmezmiş herkez erkek galiba dermiş o yüzden erkek demiş olabilirler sana ama güzelleşmene bişi diyemiycem.doktorlar bile kız bebeği hemen söylemezler garip bişi.
belkide cnm ama normalde cinsiyet 16. haftasında der dr lar..bana 14. haftamda %100 kız demişlerdiii...sivilcelenme hiç olmamıştı bende ne bunda ne kzıımda ama işte belli olmuyoo be cnm...allah sağlıklısını versin tabiiki de iştee ben biraz meraklı bi anneyimmm öğrensem bi rahatlıcam da...:))))
adet dongun cok uzun sanirim 29. gundemi yumurtluyorsun?? 6 gun boyunca ? e ne zaman adet oluyorsun?benim 15.12.1978 eşimin 11.10.1974 satım 17 eylül yumurtlamam 29 günde 29 gibi başladı sanıırm yumurtlamam kasımın 7 sine kadar falan sürüyoo tahminim ilişki günüm kasım 6 cnm..sağolasın valla hesaplamaya uğraşıp duruyorum olmuyooo...sinir basmıştı...
amannn dilini ısır cnm erken gelmesin kuzucuklarrr zamanını accık beklesinler 3-5 gün olurda 15-20 gün olmasın inşallahh...
valla şekerim ben öle görünüyorum ama işte geç döllenme falan filan oldu 8+5'im o bile başka bi hastanede 8 hafta çıkıyo sticer istiyorum ama cumartesi kontrolüm var o zaman iyice bi haftam belli olsun ondan sonra sen yardımcı olursun ben beceremem zaten :)
adet dongun cok uzun sanirim 29. gundemi yumurtluyorsun?? 6 gun boyunca ? e ne zaman adet oluyorsun?
tamam canim
ben simcik mesaj yaziyorum canim
belkide cnm ama normalde cinsiyet 16. haftasında der dr lar..bana 14. haftamda %100 kız demişlerdiii...sivilcelenme hiç olmamıştı bende ne bunda ne kzıımda ama işte belli olmuyoo be cnm...allah sağlıklısını versin tabiiki de iştee ben biraz meraklı bi anneyimmm öğrensem bi rahatlıcam da...:))))
bünye meselesi tabii herkez farklı.kız erkek istediğimden değil de insan sonuçta karnında can taşıyor merakta ondan.ben de çin takvimi falan yaptım ama doğru çıkar mı bilmiyorum benim tetkiklerim hep kız çıkıyo.bide kızlar hastanede yatarken bi tane doğum oldu kadın epidural doğum yapmış ayakları tutmuyordu resmen sürüklediler kadını doktorların kolayına gelen bi doğum yöntemi ama riskli olduğu için tercih etmeyin bi akrabamızın da başına gelmişti felç olmuştu 6 ay falan.hani benim komşum bilmem nem yaptı bişi olmadı diyip tercih etmeyin nolur
yok cnm işte adet zamanım 29 günde bir geliyoo..adet zamanından sonra 10 gün sonra normal yumurtlamam başlıyoo 8-9 gün yumurtlama zamanım sürüyoo..bu konumda 29 ekim gibi başlıyoo yumurtlamam 7 sine kadar falan sürüyoo bu bebiş de 6 sında oldu ona eminim...amann cnm kusura bakma baya karışık 2 ay daha bekliiim bari olmadıı ..)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?