2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar alıntı yapamdım hepinize çok tşk ederim ilginiz için gerçekten çok rahatladım saolun insan çok pimpirikli oluyor sadece hamile kalmakla bitmiyor demekki :) ilk hamileliğim dış gebelikti çok sıkıntılar yaşadım hep içimde bir korku kaldı sanırım kucağıma alana kadar devam edecek :))
Çok şükür 31 ekimde 6+1 iken duyduk kalp atışlarını bebeğimin eşimde dinledi çok güzeldi Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu bugün 7+3 olduk ticker yapamıyorum çünkü son adet tarihime uyumlu olmadığı için kestiremedim hangi gün diye :)))

tamam canim. ona gore yapariz.

bugun arkadasimla konustuk 11. haftada belli olmus cinsiyet vede dogru erkek demis dr
kizlar gec belli olurmus

benim ablam tıb teknikeriydi kadın doğumcuda onunda doktor 10.uncu haftada söylemişti ama tahmini söylüyorum net değil demişti sonra da net olarak öğrenmiştik tahmini söyledikleri hep doğru çıktı.kız geç belli oluyor diye bişi yokmuş genelde aileler kıza üzüldüğü için söylemezlermiş doktorun kendisi dedi bize biz görüyoruz ama demiyoruz demişti.öle rastgele bi doktor değil bunu diyen

cnm valla kızım var die mi bilmiyorum ama kız evlatt çok tatlıdırr....eşim kızımdan önce acaba oğlanmıdır die düşünüyodu şimdii başta sağlıklısı diim inşallahh bi kızım daha olsun dioo..öyle yani bende bi kızım daha olsun çok isterim ama bu erkek gibi içime doğuyo nedensee öyleyse de çok sevinirim tabii ama allah hepimizee sağlıklı evlatlar nasip etsin dilerim..

amin cnm inşallah.eli ayağı düzgün sağlıklı bebekler versin Rabbim bize.bide Allah olmayanlara da versin o da çok zor

Zumrutcum yolldim cevabi bekliyorum simdi
sen 6 kasim yazinca karisti kafam ekim o ekim :))
aaa doğru be cnm kusura bakmaa beynim dönmüşş benimm...günler karıştıı...:)))

valla benimde cesaretim yok bide astımım var ayrıca enjeksiyon sonrası siyatik sinir zedelenmesi var.

iyiyim diyeyim iyi olayım
aslında midem kötu
su içemiyorum
az önce biş hapşurdum kasıgıma agrı girdi
amaaa olumlu dusunmek istiyorum :)
sizler nasılsınız

cnm az da olsa içmeye çalış su içn temizlenir hepp ben iyiyim cnm kızımla oyun oynuyoruzz...bazen benimde kasıklarıma ağrı giriyoo ama allahtan çabuk gidiyoo....

cnm az da olsa içmeye çalış su içn temizlenir hepp ben iyiyim cnm kızımla oyun oynuyoruzz...bazen benimde kasıklarıma ağrı giriyoo ama allahtan çabuk gidiyoo....

ıcmeye calısıyorumdaa az az iştee yavas yavas gecer ınsallahdaa
oh ne guzel oynayın bakalım :))
benım hapşurugum birazcıcık kuvvetlide ne zaman hapşursam agrıyor

dur ben senin icin yapmaya calisayim :)
http://lbdf.lilypie.com/Wu6up9.png

bu linki yukardaki kontrol paneline tikliyorsun yanda profil duzenleyide tikla
cizelge kismina yapistiriyorsun bakalim olucakmi?
http://lbdf.lilypie.com/Wu6up9.png

benimde erkek doguyor ya aslinda kiz olsada cok guzel olur erkekte ikiside cok guzel
birde ikiz oluyormus :))))) onu suan kaldiramam iste :)
hayirlisiyla gelsin bebisler
bu arada o kadar kararliyimki dogum sancimi sonuna kadar beklemek istiyorum hatta kuvete girip oyle beklice
5 dk da 1 olunca hastanye gidicem suni sanci alamam ben ilki sezaryan ama normla sanciyla dogum yapabilirmisim :) normal istiyorum. ins.

benim eltimde dogum yaptı gecenlerde 2 ay falan oldu herhalde
hediye almak için biraz magazaları gezdık
ya kız cocukları ıcın cokkkk guzel seyler var
erkek cocukları ıcın bakasım bıle gelmedi
nolacak bılmıyorum
bu aradaa hersey o kadar pahalıkii
ben mother care cok begenıyorum
ama bi ceketi 60 tan asagı degıl
bi pantoln aynı sekılde
bi kaban 120 lerde
yanı bızım aldıklarımızla aynı fıyatlarda yaklasık
işimiz zor vallahi

canım seni cesaretinden dolayı tebrik ederim benim dr um kızımda son 1 hafta kala alttan kontrol eti ve normal doğum yapabilirsin dedi ama işte ben korkağım olmadı suni sancı veririz dedi bilsem ki uzun sürcek ama doğcak gene yaparım ama ben suniz sancı yaptıramam yaa arkadaşlarıma hep verdiler suni sancıı çok berbat bişi o yaaa...ama gerçekten isterdim normal doğum ve bence en güzeli ama tabiii cesareti olan arkadaşlarıma..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…