tamam canim. ona gore yapariz.
bugun arkadasimla konustuk 11. haftada belli olmus cinsiyet vede dogru erkek demis dr
kizlar gec belli olurmus
bünye meselesi tabii herkez farklı.kız erkek istediğimden değil de insan sonuçta karnında can taşıyor merakta ondan.ben de çin takvimi falan yaptım ama doğru çıkar mı bilmiyorum benim tetkiklerim hep kız çıkıyo.bide kızlar hastanede yatarken bi tane doğum oldu kadın epidural doğum yapmış ayakları tutmuyordu resmen sürüklediler kadını doktorların kolayına gelen bi doğum yöntemi ama riskli olduğu için tercih etmeyin bi akrabamızın da başına gelmişti felç olmuştu 6 ay falan.hani benim komşum bilmem nem yaptı bişi olmadı diyip tercih etmeyin nolur
aynen öyle cnm allah sağlıklısını hayırlısını versin hepimizee ama ben kızımda da böyleydimm çok merak ediyodumm bunda da öyle malesef...ben kızımda epidural sezeryan istedim ama annem benim emekli hemşire asla dedii direk genel anestezi sezeryan yapıldımm hala da istemez annem....gerçi ben çok memnundum şöyle diim kıızmda satt 8 de doğuma girdim 8,17 de kızım doğdu 8,35 de ben odama çıkıyodum ve gayet kendimdeydim yanii..haa bi doğarken görmedim kuzumu ama öyle yapan arkadaşlardan da 3 dk hariç çok da bişey hatırlamadıklarını duydum...
aynen öyle cnm allah sağlıklısını hayırlısını versin hepimizee ama ben kızımda da böyleydimm çok merak ediyodumm bunda da öyle malesef...ben kızımda epidural sezeryan istedim ama annem benim emekli hemşire asla dedii direk genel anestezi sezeryan yapıldımm hala da istemez annem....gerçi ben çok memnundum şöyle diim kıızmda satt 8 de doğuma girdim 8,17 de kızım doğdu 8,35 de ben odama çıkıyodum ve gayet kendimdeydim yanii..haa bi doğarken görmedim kuzumu ama öyle yapan arkadaşlardan da 3 dk hariç çok da bişey hatırlamadıklarını duydum...
sağlıklı olan normal doğum sonrasında ağrı sızı yok diyorlar ama hastanedeki normal doğum yapan kadınlar gazdan ve ağrıdan kıvranıyorlardı ben bişi anlamadım.normal doğum sadece içerdeki pisliğin doğum esnasında çıktığından iyi oluyor sezeryanda ise pislik adet olduktan sonra gidiyor
benim ablam tıb teknikeriydi kadın doğumcuda onunda doktor 10.uncu haftada söylemişti ama tahmini söylüyorum net değil demişti sonra da net olarak öğrenmiştik tahmini söyledikleri hep doğru çıktı.kız geç belli oluyor diye bişi yokmuş genelde aileler kıza üzüldüğü için söylemezlermiş doktorun kendisi dedi bize biz görüyoruz ama demiyoruz demişti.öle rastgele bi doktor değil bunu diyen
cnm valla kızım var die mi bilmiyorum ama kız evlatt çok tatlıdırr....eşim kızımdan önce acaba oğlanmıdır die düşünüyodu şimdii başta sağlıklısı diim inşallahh bi kızım daha olsun dioo..öyle yani bende bi kızım daha olsun çok isterim ama bu erkek gibi içime doğuyo nedensee öyleyse de çok sevinirim tabii ama allah hepimizee sağlıklı evlatlar nasip etsin dilerim..
günaydın kızlaaaaaaaaar
aaa doğru be cnm kusura bakmaa beynim dönmüşş benimm...günler karıştıı...:)))Zumrutcum yolldim cevabi bekliyorum simdi
sen 6 kasim yazinca karisti kafamekim o ekim :))
sağlıklı olan normal doğum sonrasında ağrı sızı yok diyorlar ama hastanedeki normal doğum yapan kadınlar gazdan ve ağrıdan kıvranıyorlardı ben bişi anlamadım.normal doğum sadece içerdeki pisliğin doğum esnasında çıktığından iyi oluyor sezeryanda ise pislik adet olduktan sonra gidiyor
cnm tabiii ki sağlıklısı ve iyisi normal doğum..yani sezeryandan sonra hemen ayağa kalkamıyosun 2 gün falan zor geçiyo ama işte bünye meselesi kimisi 2 günde kimisi 20 günde ayaklanıyoo..ama normal doğumda hemen ertesi gün ayakta oluyosun onda bitek eğer çatın darsa kesik atıyolar açılsın die eğer o kesiği düzgün atmazlarsa idrar yollarında sorun olabiliyoo..ama genede yapabilene normal doğum en güzeli ama ben cesaretsizim epey açıkçası korkağım o kadar saat dayanabilirmiyim bilmiyorum o yüzden bunu da sezeryan olarak tercih edicem...
günaydın şekerim de niye dil çıkarıyon sen bize şimcik :)
cnm tabiii ki sağlıklısı ve iyisi normal doğum..yani sezeryandan sonra hemen ayağa kalkamıyosun 2 gün falan zor geçiyo ama işte bünye meselesi kimisi 2 günde kimisi 20 günde ayaklanıyoo..ama normal doğumda hemen ertesi gün ayakta oluyosun onda bitek eğer çatın darsa kesik atıyolar açılsın die eğer o kesiği düzgün atmazlarsa idrar yollarında sorun olabiliyoo..ama genede yapabilene normal doğum en güzeli ama ben cesaretsizim epey açıkçası korkağım o kadar saat dayanabilirmiyim bilmiyorum o yüzden bunu da sezeryan olarak tercih edicem...
bugün pek bir yaramazımda
günaydın kızlaaaaaaaaar
aman iyi olda yaramazlıktan bişi olmaz
günaydın canım sanadaaa
iyiyim diyeyim iyi olayım
aslında midem kötu
su içemiyorum
az önce biş hapşurdum kasıgıma agrı girdi
amaaa olumlu dusunmek istiyorum :)
sizler nasılsınız
cnm az da olsa içmeye çalış su içn temizlenir hepp ben iyiyim cnm kızımla oyun oynuyoruzz...bazen benimde kasıklarıma ağrı giriyoo ama allahtan çabuk gidiyoo....
dur ben senin icin yapmaya calisayim :)Kızlar alıntı yapamdım hepinize çok tşk ederim ilginiz için gerçekten çok rahatladım saolun insan çok pimpirikli oluyor sadece hamile kalmakla bitmiyor demekki :) ilk hamileliğim dış gebelikti çok sıkıntılar yaşadım hep içimde bir korku kaldı sanırım kucağıma alana kadar devam edecek :))
Çok şükür 31 ekimde 6+1 iken duyduk kalp atışlarını bebeğimin eşimde dinledi çok güzeldi Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu bugün 7+3 olduk ticker yapamıyorum çünkü son adet tarihime uyumlu olmadığı için kestiremedim hangi gün diye :)))
cnm valla kızım var die mi bilmiyorum ama kız evlatt çok tatlıdırr....eşim kızımdan önce acaba oğlanmıdır die düşünüyodu şimdii başta sağlıklısı diim inşallahh bi kızım daha olsun dioo..öyle yani bende bi kızım daha olsun çok isterim ama bu erkek gibi içime doğuyo nedensee öyleyse de çok sevinirim tabii ama allah hepimizee sağlıklı evlatlar nasip etsin dilerim..
dur ben senin icin yapmaya calisayim :)
http://lbdf.lilypie.com/Wu6up9.png
bu linki yukardaki kontrol paneline tikliyorsun yanda profil duzenleyide tikla
cizelge kismina yapistiriyorsun bakalim olucakmi?
http://lbdf.lilypie.com/Wu6up9.png
benimde erkek doguyor ya aslinda kiz olsada cok guzel olur erkekte ikiside cok guzel
birde ikiz oluyormus :))))) onu suan kaldiramam iste :)
hayirlisiyla gelsin bebisler
bu arada o kadar kararliyimki dogum sancimi sonuna kadar beklemek istiyorum hatta kuvete girip oyle beklice
5 dk da 1 olunca hastanye gidicem suni sanci alamam ben ilki sezaryan ama normla sanciyla dogum yapabilirmisim :) normal istiyorum. ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?