benim eltimde dogum yaptı gecenlerde 2 ay falan oldu herhalde
hediye almak için biraz magazaları gezdık
ya kız cocukları ıcın cokkkk guzel seyler var
erkek cocukları ıcın bakasım bıle gelmedi
nolacak bılmıyorum
bu aradaa hersey o kadar pahalıkii
ben mother care cok begenıyorum
ama bi ceketi 60 tan asagı degıl
bi pantoln aynı sekılde
bi kaban 120 lerde
yanı bızım aldıklarımızla aynı fıyatlarda yaklasık
işimiz zor vallahi
bebek kiyafetleri bazen yetiskin kiyafetlerini geciyor ben bazi seyleri indirimdeyken aliyorumbenim eltimde dogum yaptı gecenlerde 2 ay falan oldu herhalde
hediye almak için biraz magazaları gezdık
ya kız cocukları ıcın cokkkk guzel seyler var
erkek cocukları ıcın bakasım bıle gelmedi
nolacak bılmıyorum
bu aradaa hersey o kadar pahalıkii
ben mother care cok begenıyorum
ama bi ceketi 60 tan asagı degıl
bi pantoln aynı sekılde
bi kaban 120 lerde
yanı bızım aldıklarımızla aynı fıyatlarda yaklasık
işimiz zor vallahi
ya ben ilkinde cok sabirsizdim vede biraz korkak cunku 38. haftam bitmis ve bizim kiz hala donmemisticanım seni cesaretinden dolayı tebrik ederim benim dr um kızımda son 1 hafta kala alttan kontrol eti ve normal doğum yapabilirsin dedi ama işte ben korkağım olmadı suni sancı veririz dedi bilsem ki uzun sürcek ama doğcak gene yaparım ama ben suniz sancı yaptıramam yaa arkadaşlarıma hep verdiler suni sancıı çok berbat bişi o yaaa...ama gerçekten isterdim normal doğum ve bence en güzeli ama tabiii cesareti olan arkadaşlarıma..:))
Kıslarrrrrr kıslarrrrr ii bayramlarrr hepinizeeee
zumrut hakikaten oyle benimde hic giydirmeden kaldirdigim kac tane tlum varya
buda yaza geliyor olmaz yani.
birde alirken kaliplar bazen cok ufak oluyor
yani ben hep ayni ay aliyordum hopp ayi dolmadan boy atiyor giyemiyordu
simdi hep 1 numara buyuk aliyorum akillandim bende evet :)
ilk bebiş die heves ediyolarr hepp ama valla keşke beni de biri uyarsaydı diyorumm evet insan dayanamıyoo almak istiyoo ama böyle koca bi torba hiç giyilmemiş kıyafeti olunca insanın yazık diyosun bide kız olunca iice kendini kaybediyoo insan yaa mesela ben almışım 6-9 aylık kadife tulumlarr ee geldi mayısa giyemedi 1 kere bilee o sıcakta...:)))
ilk bebiş die heves ediyolarr hepp ama valla keşke beni de biri uyarsaydı diyorumm evet insan dayanamıyoo almak istiyoo ama böyle koca bi torba hiç giyilmemiş kıyafeti olunca insanın yazık diyosun bide kız olunca iice kendini kaybediyoo insan yaa mesela ben almışım 6-9 aylık kadife tulumlarr ee geldi mayısa giyemedi 1 kere bilee o sıcakta...:)))
ben o dönem hiç çocuk düşünmüyodum cnm ve 1,5 yaşa kadar hepsini verdimm gerçi şimdi iyiki vermişim diorum başka bebeklerin kısmetiymiş demek ki...artık kız erkek gelsinn alıncakda defnemde ki gibi aşırıya kaçmıcam kesin...:)))bizimde sadece 1 kere giydigiiz bir tulum var cok begenrek almistim
giymesse gozum acik gider deim giydirip fotografini cekmistim :))
sonra cikardim :)
kiz olursa Defnenin baya birseyi var tutani giydirirm artik oglan olursada gunluk kiyafet almicam kuzeninkileri alicam
ozel birkac sey alirim o kadar .
selamlar herkeseeee
büyüklerin bi lafı var çocuğun yediği içtiği helal giydiği haramdır diye ama annelik babalık içgüdüsü herşeyi almak istiyor
ben o dönem hiç çocuk düşünmüyodum cnm ve 1,5 yaşa kadar hepsini verdimm gerçi şimdi iyiki vermişim diorum başka bebeklerin kısmetiymiş demek ki...artık kız erkek gelsinn alıncakda defnemde ki gibi aşırıya kaçmıcam kesin...:)))
sana da selam cnm...aynen öyle cnm ama işte dayanamıyosun gene o da ayrı..:)))
doğum tercihlerinin demi listesini yapıyosunuzzzzzz benide yazın normal istiyorum hemde hiç anestezi falan almadann işallah öylede olur bi sorun çıkmaz
yok cnm öyle konuşuyodukk...inşallahh cnm yaaa ...
sezeryanı netteen izledik kocamla adamın aklı gitti kesinlikle olmaz dedi
sezeryanı netteen izledik kocamla adamın aklı gitti kesinlikle olmaz dedi
açıkçası ben sezeryanımdan çok memnundum evet tabiiiki normal doğum en güzeli ama ben dediğim gibi korkağım epeyy ondan ...:)))
açıkçası ben sezeryanımdan çok memnundum evet tabiiiki normal doğum en güzeli ama ben dediğim gibi korkağım epeyy ondan ...:)))
ben geldim kızlarrGrip oldum olucamm :2: farenjitim geçti ama sabah boğazım doluyo resmen sinüzitten genzime aktı hep :2::2: nane limon bolca limon ağacı çıkarıcam az kaldııı
ben geldim kızlarrGrip oldum olucamm :2: farenjitim geçti ama sabah boğazım doluyo resmen sinüzitten genzime aktı hep :2::2: nane limon bolca limon ağacı çıkarıcam az kaldııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?