2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm valla açıkçası o kadar pahalıya kaçma derimm yani özel bikaç şey olabilir ama hele ki ilk kıyafetler o kadar az giydiriliyo ki anlatamam bide çok geliyo etraftan benim kızımahiç giydiremeden küçülenlerim oldu çok fazla....aslına bakarsan bu doğum haziran da olduğundan buna en çok yarım kol yada kolsuz bodyler olcak ilk 3 ay için o yüzden öyle gereksiz şey almayın derim ben bide alışveriş yaparken akıllı olmakta yarar var ben kızımda çok salak alışveriş yapmıştım beğendiğimi alıyım dedim ama öyle olmuyoo ...mesela ayını hesaplıcan bebeğinin örneğin bu beişler için beğenipte 0-3 ay arası uzun kollu alma giyemez 3-6 ay arasını çok kalın alma gene giyemez...ben kzıımı ekimde doğurdumm öyle güzel etekli body takımlar aldım 3-6 aylık falan ama kışa denk geldi giydiremeden büyüdü..2 olunca akıllanıyosun cnm....bide kızsa asla 1-2 tane hariç öyle elbiseler falan almayın derim çünkü yürüyene kadar sadece fotoluk giydirebiliyosun haa 1 yaştan sonra yürüdüğü için çok güzel oluyo o ayrı ama çok güzel cicili bodyler var onlar daha çok yakışıyoo emin olun...

bebek kiyafetleri bazen yetiskin kiyafetlerini geciyor ben bazi seyleri indirimdeyken aliyorum
Burada bile mesala kizima yagmurluk aldim 60$ dan 5$ inmis ceket aldim oda o civardan 8$ inmis:)
tabi gecen yil almistim hala giyiyor . takipte oluyorum anlican hehe:))

ya ben ilkinde cok sabirsizdim vede biraz korkak cunku 38. haftam bitmis ve bizim kiz hala donmemisti
bu beni tedirgin etti yoksa beklicektim daha,
ama bunda cok kararliyim icimde kaldi resmen saglik sorunu olmazsa muhakkak beklicem hatta yuruyus hareket iyi geliyormus. aslinda yuzme kursunuda dusunuyorum son aylara dogru ama havuzlarin hijyeninden cok emin degilim

zumrut hakikaten oyle benimde hic giydirmeden kaldirdigim kac tane tlum varya
buda yaza geliyor olmaz yani.
birde alirken kaliplar bazen cok ufak oluyor
yani ben hep ayni ay aliyordum hopp ayi dolmadan boy atiyor giyemiyordu
simdi hep 1 numara buyuk aliyorum akillandim bende evet :)

aynen öyle cnm yaaa heleki ilk 9 ayda acaip boy atıyolarr bi bakıyorum giydiriyim die olmuyoo düdük gibi kalıyoo aynen cnm bende genelde hep büyük alıcam bu sefer

ilk bebiş die heves ediyolarr hepp ama valla keşke beni de biri uyarsaydı diyorumm evet insan dayanamıyoo almak istiyoo ama böyle koca bi torba hiç giyilmemiş kıyafeti olunca insanın yazık diyosun bide kız olunca iice kendini kaybediyoo insan yaa mesela ben almışım 6-9 aylık kadife tulumlarr ee geldi mayısa giyemedi 1 kere bilee o sıcakta...:)))

bizimde sadece 1 kere giydigiiz bir tulum var cok begenrek almistim
giymesse gozum acik gider deim giydirip fotografini cekmistim :))
sonra cikardim :)
kiz olursa Defnenin baya birseyi var tutani giydirirm artik oglan olursada gunluk kiyafet almicam kuzeninkileri alicam
ozel birkac sey alirim o kadar .

selamlar herkeseeee

büyüklerin bi lafı var çocuğun yediği içtiği helal giydiği haramdır diye ama annelik babalık içgüdüsü herşeyi almak istiyor

ben o dönem hiç çocuk düşünmüyodum cnm ve 1,5 yaşa kadar hepsini verdimm gerçi şimdi iyiki vermişim diorum başka bebeklerin kısmetiymiş demek ki...artık kız erkek gelsinn alıncakda defnemde ki gibi aşırıya kaçmıcam kesin...:)))
selamlar herkeseeee

büyüklerin bi lafı var çocuğun yediği içtiği helal giydiği haramdır diye ama annelik babalık içgüdüsü herşeyi almak istiyor

sana da selam cnm...aynen öyle cnm ama işte dayanamıyosun gene o da ayrı..:)))

doğum tercihlerinin demi listesini yapıyosunuzzzzzz benide yazın normal istiyorum hemde hiç anestezi falan almadann işallah öylede olur bi sorun çıkmaz

açıkçası ben sezeryanımdan çok memnundum evet tabiiiki normal doğum en güzeli ama ben dediğim gibi korkağım epeyy ondan ...:)))

bizim ailenin kadınları gaddar sanırım biraz annem 3 doğum yaptı hepsi evde hiç sesi çıkmamış ebe hayret etmiş

açıkçası ben sezeryanımdan çok memnundum evet tabiiiki normal doğum en güzeli ama ben dediğim gibi korkağım epeyy ondan ...:)))

bende cok korkagim doktor alttan kontrol edicegi zaman bile kasiliyom bide elini sokup cocugun esini cektigini düsünemiyorum ama hemen ayaga dikilip bebisime bakmak icin normal dogum derim canim daha saglikli oluyormus burda eve bakici hemsire yolluyorlar ALLAHTAN ben minicik seyle ne yapardim yoksa

ben geldim kızlarr Grip oldum olucamm :2: farenjitim geçti ama sabah boğazım doluyo resmen sinüzitten genzime aktı hep :2::2: nane limon bolca limon ağacı çıkarıcam az kaldııı

ben geldim kızlarr Grip oldum olucamm :2: farenjitim geçti ama sabah boğazım doluyo resmen sinüzitten genzime aktı hep :2::2: nane limon bolca limon ağacı çıkarıcam az kaldııı

gecmis olsun canim dikkat et kendine ilacta icemiyorsun zaten bayramda önüne geleni öpme ben kimseyi öpmedim valla hastalik bulasir diye ilacta alamadigimiz gibi zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…