gecmis olsun canim dikkat et kendine ilacta icemiyorsun zaten bayramda önüne geleni öpme ben kimseyi öpmedim valla hastalik bulasir diye ilacta alamadigimiz gibi zor olur
geçmiş olsun cnm yaaa..limon iyidir cnm yaa bol c vitaminii almaya devam....
ben geldim kızlarrGrip oldum olucamm :2: farenjitim geçti ama sabah boğazım doluyo resmen sinüzitten genzime aktı hep :2::2: nane limon bolca limon ağacı çıkarıcam az kaldııı
hoşşş geldiiin bende geldiimgeçmiş olsun canım ya dikkat et benim boğaz iltahabım hiç geçmez sabah çok kötü oluyorum ondan öğür öğür ölüyorum öncedende olurduda şimdi daha hassasım
ya kızlaaar şu konuya bi bakın allah aşkına allahım ne salaklar var yaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/482183-yardim-ediinnn.html
bide bana çıkışmış
ayy yok ya bende öpmedim cnm kaçtım köşe bucak milletten resmen ama bizim milleti biliyosun öpücek illa.dedim kusura bakmayın rahatsızım brazZaten ilaç içebilsek bi sorun olmıycakta mecbur artık napalım bol dinlenme bol nane limon
hoşşş geldiiin bende geldiimgeçmiş olsun canım ya dikkat et benim boğaz iltahabım hiç geçmez sabah çok kötü oluyorum ondan öğür öğür ölüyorum öncedende olurduda şimdi daha hassasım
bide bana çıkışmış
sağol bitanemm.ayy sorma şimdi mide hassas ya bende boğzımı temizliyemiyorum aynenn..:2: Şu anda gülme krizine girdimyazık ya herale hiç bilgisi yok onuda anlamak lazım.Belki bi köyden fala yazıyo nerde böyle bilinçlendirme oralardaa:26::26: korkmuş valla.Ama senin yazdıklarınada gülmedim değil
bide bana çıkışmış
puhahahhahah yaaa ciddi ciddi sormuş yaaa tüüü bu varya ilk gecede hamile kalamazsa gene sorar neden olmadı die...
bende rahatsızım dedım cogu annemı arayıp sormus senın kızın nesı var dıye haha türk mılletıyız ıste ılla vıcık vıcık olup öpüsücezıyı yapmıssın bosver ılacsız zor oluyor
ben ikizin olur dedim kızdı bana hahahahahhahahahah
ben ikizin olur dedim kızdı bana hahahahahhahahahah
he yanii teşekkür etmesi lazımdı oysakiii bide trip atmış nie dalga geçiyosunuz diee eee be yanii bu zamanda nete girmeyi biliyosunn kk yada girmeyi biliyosunn da hiçmi araştırmıyosunn salak şeyy...
he yanii teşekkür etmesi lazımdı oysakiii bide trip atmış nie dalga geçiyosunuz diee eee be yanii bu zamanda nete girmeyi biliyosunn kk yada girmeyi biliyosunn da hiçmi araştırmıyosunn salak şeyy...
hahaoynasmaya gelince yapiyor ama gerisinide bilsin düsünsün korktugu icin bu durumda suanda acaba ilerisine gittide yazmayami cekiniyor
yok canim isteklerimiz konusuyorduk o listeyi dogurduktan sonra yazariz diye dusundumdoğum tercihlerinin demi listesini yapıyosunuzzzzzz benide yazın normal istiyorum hemde hiç anestezi falan almadann işallah öylede olur bi sorun çıkmaz
bende izledim:) normal dogumuda kesinlikle normal istiyorum. :)sezeryanı netteen izledik kocamla adamın aklı gitti kesinlikle olmaz dedi
ben geldim kızlarrGrip oldum olucamm :2: farenjitim geçti ama sabah boğazım doluyo resmen sinüzitten genzime aktı hep :2::2: nane limon bolca limon ağacı çıkarıcam az kaldııı
ayy sorma sormaa bide eşimin tarafı köyde çoğunlukla özellikle akşam gittimki mille az olur diye.İlla sarılıp öpücekler sanki çok seviyorum
aklıma gelmedide değil yani
yok canim isteklerimiz konusuyorduk o listeyi dogurduktan sonra yazariz diye dusundum
bende izledim:) normal dogumuda kesinlikle normal istiyorum. :)
gecmis olsun canim maske tak topluluk yerlerde opsende birsey olmaz:)
burda cok yaygin ufak bir gripte bile herkes maskeli hic bulasmiyor, cok bilincliler
hatta ben kizima bile aldim takiyoruz hasta oldukca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?