haha bıde hamıle cıkıyormus bak demedı deme bence bunlar yüzeysel beraber oldu ama esofman felan hıkaye cıplak olduysa bılemıcemmmmmmmm bukadar korku endısede bosuna deyıl
haha bıde hamıle cıkıyormus bak demedı deme bence bunlar yüzeysel beraber oldu ama esofman felan hıkaye cıplak olduysa bılemıcemmmmmmmm bukadar korku endısede bosuna deyıl
Bencede eşofman falan hikaye kesin çıplaklardı.Yarın gelip derse hamileyim diye şaşırmam yani hiçç bebişten naber bu arada keyfi nasıl kuşumun
nekadar muzuruz biz ya bebislerde öyle olmasa barihamilelik sendorumu mu acaba ? Esofmanmis pehhhhh ben hala tanismadim bebisimle 15 iple cekiyorummmm
hahah habiden yaaahamile oluyomuuş
Bencede eşofman falan hikaye kesin çıplaklardı.Yarın gelip derse hamileyim diye şaşırmam yani hiçç bebişten naber bu arada keyfi nasıl kuşumun
nekadar muzuruz biz ya bebislerde öyle olmasa barihamilelik sendorumu mu acaba ? Esofmanmis pehhhhh ben hala tanismadim bebisimle 15 iple cekiyorummmm
bide kizin icini rahatlattik felan derin nefes mefes al dedimbize katilabilirmi acaba haziran annesimi hehe listeyi yenilesek bari
bide kizin icini rahatlattik felan derin nefes mefes al dedimbize katilabilirmi acaba haziran annesimi hehe listeyi yenilesek bari
allahım yaaa az deiiiliiizzzzzz
yapmasınlar canım onlarda korkucak bişey yapıyolarsada korkmasınlar bi laf var osurdun devamını getir getiremiceksen osurma
bu arada ben çatlaklar için bebe yağına başladım kızlar ne kadar erken okadar iyi diyerektenn =)) zaten arada kaşınıyo göbiş
ayyyyhhh koptum şu andaa osurmak varsa ben varımm bu gazla
akşamları bildiğin gerilmiş davul gibi oluyorum aman yarrabim osurmak için can atmaayı öğrendim
sağolasın cnm yaaa artık beklicez bakalımmm biraz daha...:))Zumrutcugum mesaj geldi ama maalesef oraya uyeligi dun gece bitmis
Keske dun yazsaydin dedi bende yeni konustuk dedim.
Bir daha uye olursa bakicakmis canim.
Zaten oda kesin degil en guzeli Dr demesi. onun icinde beklicez hatta sen benden 1 hfta once ogreneceksin :)
akşamları bildiğin gerilmiş davul gibi oluyorum aman yarrabim osurmak için can atmaayı öğrendim
bende bugün baktım ama birinde kaşıntı yapmış badem yağ almadım krem baktım bi alman kremi varya börchenmi ne onun vücut losyonu ve duş jeli nemlendiriyo falanda bebek yağını sevmiyorum ya bi arkadaşım kullanıyodu banyodan sonra yumuşak tenli olmak için yağlı güreşçilerr gibi yağlanıyodu dalga geçiyodum onla kokusuda bi garip
badem yağı bende almadım hem kötü kokuyo hemde zaten tüylerim müsait bunuda sürrsem kurt adam gbi olurum heraldedoktor bebe yağı dei bakalım şimdilik kaşıntı yok.Aman iyi gelsinde baktım geçirmiyo bende krem falan alıcam artık göğsümün kenarlarında azcık vardı çatlak ucuna doğru gitmiş dedim hemen süriyim bare bi işe yarasın
merhaba kızlar.bayramda o kadar çok konuşmuşsunuz ki okumaktan yoruldum walla:))
solstice senden çok çok önemli bir ricam var..nickinin altında lokumum abla oluyo diye yazmışsın yaa ben yazıyı görünce kendimi pavlovun köpeği gibi hissediyorum yaa:)) canım öyle lokum istiyo kii anlatamam.ben şeker hastasıyım o nedenle tatlı yasak ama bu yazıyı görünce deliriyorum resmen yaa.1 hafta dayandım walla lokum yememek için ama artık dayanamıyrum ve sabah öğle akşam lokum yiyorum(aslında bebiğime zararlı biliyorum ama tüm suçlu sensin:)).neyse o nedenle lütfen sen kızına bi süreliğine lokum yerine susamlı çübük kraker,portakal,elma ya da ceviz falan desen nasıl olur:)) onları yememde bi sorun yokta..
kızlarr benn geldimm uzun zamandır yoktumm öbür sayflar kapanmışş hepinizz burda toplanmışsınızzz hepinize merahablarr:))
kızlarr benn bulantılarla gittim daha fenasıyla geri geldimm yhaaa çok fenaa yemek yemeyi özledim valla önceden hamile kalmadan önce çok yemek yiyip kilo alıcam die tırsardım hep amaa yok alıcama tersine veriyorum hiç bişi yiyemiyorumm bu içimdeki yaramazz ne yesemm beğenmiyooo hobaa dışarı çıkıyooo(( günde 2-3 kez kusuyorum yhaa bu kadarı normalmi kızlar yhaa hiç bişi olmasa bile içimde acı bi su çıkarıyorum çok fenaa halsiz ve güçsüz oluyorumm... durumlar bende böylee
sizler nasılsınızzz kızlarr ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?