ayyy cnm yaa dur değiştiriyim hemen..ayy kıyamam yaaa....ama lokum nie zararlıymış ki hamişken yaaa..
kızlarr benn geldimm uzun zamandır yoktumm öbür sayflar kapanmışş hepinizz burda toplanmışsınızzz hepinize merahablarr:))
kızlarr benn bulantılarla gittim daha fenasıyla geri geldimm yhaaa çok fenaa yemek yemeyi özledim valla önceden hamile kalmadan önce çok yemek yiyip kilo alıcam die tırsardım hep amaa yok alıcama tersine veriyorum hiç bişi yiyemiyorumm bu içimdeki yaramazz ne yesemm beğenmiyooo hobaa dışarı çıkıyooo(( günde 2-3 kez kusuyorum yhaa bu kadarı normalmi kızlar yhaa hiç bişi olmasa bile içimde acı bi su çıkarıyorum çok fenaa halsiz ve güçsüz oluyorumm... durumlar bende böylee
sizler nasılsınızzz kızlarr ???
ayyy cnm yaa dur değiştiriyim hemen..ayy kıyamam yaaa....ama lokum nie zararlıymış ki hamişken yaaa..
canım yaa şeker hastalığım var benim.şeker ilacı kullanıyorum.dr yavaş yavaş ilaç miktarını azalttı.2 hafta sonrada tamamen bırakmış olucam.o nedenle bana kalan kilo almamak,spor yapmak ve tatlı yememek(
hoşşbuldummm canımmmm :))hoş gelddiin
2-3 normalde acı su üşütürsen falan olur canım ya ayaklarını ve belini koru atletsiz dolaşma yün çorap giy(annemin nasihatları:))
bebişine bişey olmazda sana zararı olur güçsüz kalırsın....
slm cnm hoşgeldinnçokda turşu yeme yaa safra yapar içinde o acı sudan..Tost tavsiye ederimm..Valla bende durumlar fena değil biraz grip gibiyim ama bugün yataktan çıkmayı düşünmüyorum hem naz hem dinlenme bebişkoda iyidir sanırım yediklerimi beğeniyo şükür şimdiden ıspanağı çok seviyo mesela tabak tabak yiyebiliyorum Ama 3 ayda almadım şükür kilo umarım böyle düzenli gider
POPİŞLERİNİ YİDİKLERİİİİİMMne güzzeeel dimmmeee
Eki Görüntüle 285997 Eki Görüntüle 285998 Eki Görüntüle 285999 Eki Görüntüle 286000 Eki Görüntüle 286001
onun popişlerini ısırırım bennnnnnnnnnnerden buldun bunlarııı oyy yerim
hit sitem unnado:):):) üye olmanızı tavsiye ederim tamam herşey uygun olmuyo ama güzel şeylerde çıkıyo
hoşşbuldummm canımmmm :))
ayaklarımda hep batik içimde de hep zıbın üşütmemeye çalışıorum ama üşütmüş olabilirimmm acııı suu çoookk fenaa yaa ağzımın içii çok kötüü oluyoooo allah yardımcımız hepimizinnn:)
vipdükkan dada güzel şeyler oluyo canm arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?