2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm cnm hoşgeldinn çokda turşu yeme yaa safra yapar içinde o acı sudan..Tost tavsiye ederimm..Valla bende durumlar fena değil biraz grip gibiyim ama bugün yataktan çıkmayı düşünmüyorum hem naz hem dinlenme bebişkoda iyidir sanırım yediklerimi beğeniyo şükür şimdiden ıspanağı çok seviyo mesela tabak tabak yiyebiliyorum Ama 3 ayda almadım şükür kilo umarım böyle düzenli gider

canım yaa şeker hastalığım var benim.şeker ilacı kullanıyorum.dr yavaş yavaş ilaç miktarını azalttı.2 hafta sonrada tamamen bırakmış olucam.o nedenle bana kalan kilo almamak,spor yapmak ve tatlı yememek(

yaaa tuzlu şey yazamıyorum canımda tuzlu bişi çekmiyoo yaa bu ara öpücük manyağı bi kızım varrr 7/24 öpüyoo hele bide muzurluk yapıcaksa yapışıp da öpüyoo....

neeeee pamuk helvamııııı..Allahım yaa ben öleyim yaaaaa...tuzlu bi şi yazz nolur...inan zor günler geçiriyorum.geçen bi hafta boyunca sürekli moralim bozuktu.sürekli eşime bağırıp çağırdım.bi hafta sonunda birazcık dondurma yedim de kendime geldim walla..inan bu tatlı konusu beni çok geriyo(

anladım cnm yaaa aman dikkat o zmn ama diyabet şeylerden yiyebiliyosun dimi cnm.....

hoşşbuldummm canımmmm :))
ayaklarımda hep batik içimde de hep zıbın üşütmemeye çalışıorum ama üşütmüş olabilirimmm acııı suu çoookk fenaa yaa ağzımın içii çok kötüü oluyoooo allah yardımcımız hepimizinnn:)

as cnm hoşşş buldumm:))
turşu yemiorum cnmm çok yiyodumm tiksindim yiyemiorum şu annn tostu denicemmm cnmm saolll
sende kendinee dikkat ett dinllenn boll boll c vitamini alll cnmmm

selam kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun:)) bende 5. haftamdayım ama daha doktora gidemedim cuma günü gidicem inşallah.keseyi görürüm heralde.kalp atışınıda duyabilsem keşkeee.bu arada ben progesteron olarak crinone jel kullanıyorum ama artık yanma yapmaya başladı.kullanmak istemiyorum.kasık ağrılarımda ara ara devam ediyo ama il zamanlarki gibi değil.bu arada ben yarın tekrar kan değerlerime baktırıcam.hatta tam kansayımı yaptırayım diyorum.

solstice çok teşekkür ederim canım yaaa..ya diyabetik ürünlerden yemiyorum artık çünkü malum tatlandırıcı war onlarda.dr yediklerin doğal olsun dedi.annem şekersiz meyve suları yapıyo bana.işte ne biliim yiycek bi şey bulmakta zor yaa..bu arada kızlar sizde hazır ve konserve ürünler tüketmemeye çalışın.özellikle hazır meyve suları..

ammin canıım
patates haşlamasıda güzel geliyo mideye ben ezip yiyodum midem ekşiyince evet tostta ama kaşarlı sucuk olunca kaynıyo iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…