2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm olurmu öyle şeyy ne zordur bilirim başımda değil ama çevremde çok var....allah yardımcın olsun cnm yaaa alahtan annen bişiler hazırlıyomuşşş bende dışardan almamaya çalışıyorum meyve suyu cnm ama iştee vişne suyu alıyorum arada vişne paket var şu zmnada açıkçası onlara da güvenemiyorum...onun dışında katı meyve sıkıcağında bu ara havuç elma armut falan sıkıp içiyorum....

slmlar hanımlar bayramınız mübarek olsun...ailelerin yanına yaptığımız seyahat bugün son buldu evimdeyim:))keyifler ve bebişler nasıl umarım iidir...

birden kokoreç istediğimi farkettim rüyamada girmişti dün geceeee

aayy rüüya diyince aklıma geldi bir rüya gördüm ilk defa yarabbim eşim beni gözlerimin önünde aldatıyo beni hiç umursamıyo falan ama rüyamdada haileyim istemyiorum ama sürekli sigara içiyorum deli gibi falanböyle salya sümük bi rüyaydı

hey allahım yaa blinçaltımızda neler var acabaaa bende adama diyorum yarım kokoreç ver yiyorum doymuyorum

haklısın o konuda
biraz daha buyudukten sonra alınsa daha iyi olur o tip yerlerden
ama cok tatlılaaaaaar
ama dayanmaya calısıcam sözzzz :))
yaşadıgın için dhaa iyi bilirsin dogal olarak
ama onun haricindede bi kaç yere girdik oralarında pek farkı yoktu ya
sanırıım yanlıs yerleri gezmişiz

yurtdısında bu duurm daha ıyı
aslında bız burda resmen kazıklanıyoruz
mesela mother care dn teyzem almanyadada arabıstandada hep aldı
ama ne sekılde
yüzde 70 lerde indirimler varken mesela
burda öyle olmuyorkii
taş çatlasın yüzde 50
aslında iyi markalar yurtdısında ciddi indirimler yapıyorlar
bizim burda problem bu

bizim ailenin kadınları gaddar sanırım biraz annem 3 doğum yaptı hepsi evde hiç sesi çıkmamış ebe hayret etmiş

ne kadar güzel yaa..hep o kadar güclü olmak istemişimdir
ama ilişki konusunda vajınısmus olmamdan sonraa
agda yaptırırken nerde aglamak uzere olduktan sonraa
malesef bu ıhtımalı dusunemıyorum bıle
gösdeeee hoşgeldin sonunda geldin :)
bi kaç gün dedin kaçtın nerelere gitti dedim :))
o konda bende baya sorun yasıyorum
sımdı bıraz azaldı ama cıkarsanda etsende bişeyler ye
mideni aman boş bırakma
2 3 kez nekiiii 6 7 kere oluyordu bende
cok sukur baya gectı o durum
ve cıkarmak gercekten cok halsiz hissetiriyor senı cok iyi anlıyorum
ben istiyom bunlardaaaaan
selam hoşgeldin
keseyi görrüsün inşallah
kalp atışını bilemiyorum belki 10 gun sonra falan gel diyebilir
inşallah güzel haberlerini bekleriz :)

Bu sefer oldu umarımmmm....:)))
lokumumda güzeldi ama

hey allahım yaa blinçaltımızda neler var acabaaa bende adama diyorum yarım kokoreç ver yiyorum doymuyorum

gece yatmadan önce kocişime takılmıştım falan geceliğimi giyerken yanaştım sonra höst yaptım adam oyuncağı alınmış çocuk gibi küsüp yattı bana dedim sen yakında aldatırsın beni die takıldım şişme bebekle aldatırım seni ancak dedi bana

bende giydim geceliği ama kaçırmadım bu sefer affetmem haftada vey 10 günde bir sen o lafların üzeriine yatınc görmen normal de benim kokoreç ne alaka dolapta ıspanak var onu yiyim bare

bende giydim geceliği ama kaçırmadım bu sefer affetmem haftada vey 10 günde bir sen o lafların üzeriine yatınc görmen normal de benim kokoreç ne alaka dolapta ıspanak var onu yiyim bare

seninki bi garip acaba gidip gezdiğin yerde gördünde yesemmi yemesemmi die arada kalıp amman dediğin olduda şimdi yüz üstüne çıktı
biz dün akşam deli gibi kiraz aradık ama bulamadık bi yere vardı aradık akşam 10da adama erik var abi diyo nası gülüyo eşimerik varmış yermisin diyo

geçen yeim ama çok doyuğum için yiyemedim onan girdi herale ahah kiraz yok erik var onu çeksin canın

hayirli olsun canim bilgilerini yaz listeye ekliyim seni

gozun aydin canim ne cok hamis var hazirana maasallah :) sende yaz bilgilerini

cok sevimli bi bebekmis simdide tam cimcime olmus. :)
dur bende koyayim becerebilirsem :)

canım kusura bakma yeni gördüm hangi bilgileri yazmam gerekiyor? yazayım hemen...

bi iki alışveriş yapalım isyan bayraklarını çekeriz 150 gr erik benim dişimin kovuğuna yetmez

ben sana doğal tarhana flan yollarım canım burdan bizede köyden geliyo valla mis gibi kaynanacuum sağolsun

dün akşam aradığımız yerr burasıydı hemde pendikteydi

YESİL ERİK SİPARİS,kiraz,erik,üzüm,karpuz,kavun,kestene,pepino,?eftali,avakado,YE??L,ER?K,NEREDE,BULUNUR

çok pahalı ama ya dediğin gibi 150gr kime yeticek banamı çocuğamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…