ama bu sadece bebiş ve anneler için bi site öyle arada bulasın yok
hepsine üyeyim nerdeyse bakıyorum hepsine
solstice çok teşekkür ederim canım yaaa..ya diyabetik ürünlerden yemiyorum artık çünkü malum tatlandırıcı war onlarda.dr yediklerin doğal olsun dedi.annem şekersiz meyve suları yapıyo bana.işte ne biliim yiycek bi şey bulmakta zor yaa..bu arada kızlar sizde hazır ve konserve ürünler tüketmemeye çalışın.özellikle hazır meyve suları..
bende oldum üye şimdii.bide limango kids varmış ona bakmadım daha
birden kokoreç istediğimi farkettimrüyamada girmişti dün geceeee
aayy rüüya diyince aklıma geldi bir rüya gördüm ilk defa yarabbim eşim beni gözlerimin önünde aldatıyo beni hiç umursamıyo falan ama rüyamdada haileyim istemyiorum ama sürekli sigara içiyorum deli gibi falanböyle salya sümük bi rüyaydı
haklısın o konudacnm valla açıkçası o kadar pahalıya kaçma derimm yani özel bikaç şey olabilir ama hele ki ilk kıyafetler o kadar az giydiriliyo ki anlatamam bide çok geliyo etraftan benim kızımahiç giydiremeden küçülenlerim oldu çok fazla....aslına bakarsan bu doğum haziran da olduğundan buna en çok yarım kol yada kolsuz bodyler olcak ilk 3 ay için o yüzden öyle gereksiz şey almayın derim ben bide alışveriş yaparken akıllı olmakta yarar var ben kızımda çok salak alışveriş yapmıştım beğendiğimi alıyım dedim ama öyle olmuyoo ...mesela ayını hesaplıcan bebeğinin örneğin bu beişler için beğenipte 0-3 ay arası uzun kollu alma giyemez 3-6 ay arasını çok kalın alma gene giyemez...ben kzıımı ekimde doğurdumm öyle güzel etekli body takımlar aldım 3-6 aylık falan ama kışa denk geldi giydiremeden büyüdü..2 olunca akıllanıyosun cnm....bide kızsa asla 1-2 tane hariç öyle elbiseler falan almayın derim çünkü yürüyene kadar sadece fotoluk giydirebiliyosun haa 1 yaştan sonra yürüdüğü için çok güzel oluyo o ayrı ama çok güzel cicili bodyler var onlar daha çok yakışıyoo emin olun...
yurtdısında bu duurm daha ıyıbebek kiyafetleri bazen yetiskin kiyafetlerini geciyor ben bazi seyleri indirimdeyken aliyorum
Burada bile mesala kizima yagmurluk aldim 60$ dan 5$ inmis ceket aldim oda o civardan 8$ inmis:)
tabi gecen yil almistim hala giyiyor . takipte oluyorum anlican hehe:))
ya ben ilkinde cok sabirsizdim vede biraz korkak cunku 38. haftam bitmis ve bizim kiz hala donmemisti
bu beni tedirgin etti yoksa beklicektim daha,
ama bunda cok kararliyim icimde kaldi resmen saglik sorunu olmazsa muhakkak beklicem hatta yuruyus hareket iyi geliyormus. aslinda yuzme kursunuda dusunuyorum son aylara dogru ama havuzlarin hijyeninden cok emin degilim
bizim ailenin kadınları gaddar sanırım biraz annem 3 doğum yaptı hepsi evde hiç sesi çıkmamış ebe hayret etmiş
gösdeeee hoşgeldin sonunda geldin :)kızlarr benn geldimm uzun zamandır yoktumm öbür sayflar kapanmışş hepinizz burda toplanmışsınızzz hepinize merahablarr:))
kızlarr benn bulantılarla gittim daha fenasıyla geri geldimm yhaaa çok fenaa yemek yemeyi özledim valla önceden hamile kalmadan önce çok yemek yiyip kilo alıcam die tırsardım hep amaa yok alıcama tersine veriyorum hiç bişi yiyemiyorumm bu içimdeki yaramazz ne yesemm beğenmiyooo hobaa dışarı çıkıyooo(( günde 2-3 kez kusuyorum yhaa bu kadarı normalmi kızlar yhaa hiç bişi olmasa bile içimde acı bi su çıkarıyorum çok fenaa halsiz ve güçsüz oluyorumm... durumlar bende böylee
sizler nasılsınızzz kızlarr ???
ben istiyom bunlardaaaaanPOPİŞLERİNİ YİDİKLERİİİİİMMne güzzeeel dimmmeee
Eki Görüntüle 285997 Eki Görüntüle 285998 Eki Görüntüle 285999 Eki Görüntüle 286000 Eki Görüntüle 286001
selam hoşgeldinselam kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun:)) bende 5. haftamdayım ama daha doktora gidemedim cuma günü gidicem inşallah.keseyi görürüm heralde.kalp atışınıda duyabilsem keşkeee.bu arada ben progesteron olarak crinone jel kullanıyorum ama artık yanma yapmaya başladı.kullanmak istemiyorum.kasık ağrılarımda ara ara devam ediyo ama il zamanlarki gibi değil.bu arada ben yarın tekrar kan değerlerime baktırıcam.hatta tam kansayımı yaptırayım diyorum.
lokumumda güzeldi amaBu sefer oldu umarımmmm....:)))
hey allahım yaa blinçaltımızda neler var acabaaa bende adama diyorum yarım kokoreç ver yiyorum doymuyorum
gece yatmadan önce kocişime takılmıştım falan geceliğimi giyerken yanaştım sonra höst yaptım adam oyuncağı alınmış çocuk gibi küsüp yattı banadedim sen yakında aldatırsın beni die takıldım şişme bebekle aldatırım seni ancak dedi bana
bende giydim geceliği ama kaçırmadım bu sefer affetmem haftada vey 10 günde bir sen o lafların üzeriine yatınc görmen normal de benim kokoreç ne alaka dolapta ıspanak var onu yiyim bare
hayirli olsun canimbilgilerini yaz listeye ekliyim seni
canım aferdersin yeni gördüm hangi bilgileri yazmam gerekio?
seninki bi garip acaba gidip gezdiğin yerde gördünde yesemmi yemesemmi die arada kalıp amman dediğin olduda şimdi yüz üstüne çıktı
biz dün akşam deli gibi kiraz aradık ama bulamadıkbi yere vardı aradık akşam 10da adama erik var abi diyo nası gülüyo eşim erik varmış yermisin diyo
geçen yeim ama çok doyuğum için yiyemedim onan girdi heraleahah kiraz yok erik var onu çeksin canın
evreka evreka kızlaar aşererseniz benim gibi böyle salak saçma bişey isterseniz aşeryorum.net vardut bile var beee
evreka evreka kızlaar aşererseniz benim gibi böyle salak saçma bişey isterseniz aşeryorum.net vardut bile var beee
hayirli olsun canimbilgilerini yaz listeye ekliyim seni
gozun aydin canim ne cok hamis var hazirana maasallah :) sende yaz bilgilerini
cok sevimli bi bebekmis simdide tam cimcime olmus. :)
dur bende koyayim becerebilirsem :)
bi iki alışveriş yapalım isyan bayraklarını çekeriz 150 gr erik benim dişimin kovuğuna yetmez
ben sana doğal tarhana flan yollarım canım burdan bizede köyden geliyo valla mis gibi kaynanacuum sağolsun
dün akşam aradığımız yerr burasıydı hemde pendikteydi
YESİL ERİK SİPARİS,kiraz,erik,üzüm,karpuz,kavun,kestene,pepino,?eftali,avakado,YE??L,ER?K,NEREDE,BULUNUR
çok pahalı ama ya dediğin gibi 150gr kime yeticek banamı çocuğamı
TUANAMA canım sana takvim yapiimmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?