ya kilo fiyatı olsa razıyımm.Köydede kalmadı erik falan araki bulasınyazın donduraydık keşke
yap canim ben pek cakmiyom ay ne cici olur öptüm mucuk mucuk
gece yatmadan önce kocişime takılmıştım falan geceliğimi giyerken yanaştım sonra höst yaptım adam oyuncağı alınmış çocuk gibi küsüp yattı banadedim sen yakında aldatırsın beni die takıldım şişme bebekle aldatırım seni ancak dedi bana
hehe ne seker banada benimki diyor deyisik bi havalara girdin noluyor sana kontrol etmeler bilmem neler hic farkinda deyilim bende acik acik dedim ben sana yaklasmiyom diye baska birine gidersin diye korkuyom herhalde diye ne yapcam seni bilmiyom diyor gecen arkadasim bana esimle selam yollamis iki saat kavgasini yaptim onla sen niye konusuyon diye cok fena oldum cok nolcak bilmiyom sonunda ben kendi elimle sisme bebek alcam valla ya
hehe ne seker banada benimki diyor deyisik bi havalara girdin noluyor sana kontrol etmeler bilmem neler hic farkinda deyilim bende acik acik dedim ben sana yaklasmiyom diye baska birine gidersin diye korkuyom herhalde diye ne yapcam seni bilmiyom diyor gecen arkadasim bana esimle selam yollamis iki saat kavgasini yaptim onla sen niye konusuyon diye cok fena oldum cok nolcak bilmiyom sonunda ben kendi elimle sisme bebek alcam valla ya
tmm kuşum yapıyorum hemen son adet tarihini ver sen bana.
SAT 20 eylül canimm
canım aferdersin yeni gördüm hangi bilgileri yazmam gerekio?
Canım verdiğim bu koda sağ tıkla ve bağlantı adresini kopyala de http://lbdf.lilypie.com/CwdVp2.png daha sonrada sağ üstte Profilim yazısına tıkla.Karşına çıkıcak ekranda Kişisel tercih başlığı altında ÇİİZELGE yazısını bul.Yanındaki işarete tıkla ve açılan boş kutuya kodu yapıştır
cizelge kontrol bir iki bir iki kontrol he bakalim cikicakma altta
merhaba kızlar.bayramda o kadar çok konuşmuşsunuz ki okumaktan yoruldum walla:))
solstice senden çok çok önemli bir ricam var..nickinin altında lokumum abla oluyo diye yazmışsın yaa ben yazıyı görünce kendimi pavlovun köpeği gibi hissediyorum yaa:)) canım öyle lokum istiyo kii anlatamam.ben şeker hastasıyım o nedenle tatlı yasak ama bu yazıyı görünce deliriyorum resmen yaa.1 hafta dayandım walla lokum yememek için ama artık dayanamıyrum ve sabah öğle akşam lokum yiyorum(aslında bebiğime zararlı biliyorum ama tüm suçlu sensin:)).neyse o nedenle lütfen sen kızına bi süreliğine lokum yerine susamlı çübük kraker,portakal,elma ya da ceviz falan desen nasıl olur:)) onları yememde bi sorun yokta..
cizelge kontrol bir iki bir iki kontrol he bakalim cikicakma altta
tsk ederim canim vallahi olduay cok sevdim dogurana kadar ilerlicekmi bu simdi
tsk ederim canim vallahi olduay cok sevdim dogurana kadar ilerlicekmi bu simdi
rica ederim bitanemm evett 40.hafta dolana kadar gün gün ilerliycek
gayet hoş olmuş cnm....
ayy cok heycanlı ve ayrıca mıdem bulanmaya baslıyormu ne ama yemekten felan deyıl nedense kocamdan normalmı bu ya :-(
ayy cok heycanlı ve ayrıca mıdem bulanmaya baslıyormu ne ama yemekten felan deyıl nedense kocamdan normalmı bu ya :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?