2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kilo fiyatı olsa razıyımm.Köydede kalmadı erik falan araki bulasın yazın donduraydık keşke

sorma ya ama ben hamile olduğumdan bile haberim yoktuki yoksa koyardım benim normalde canım garip garip şeyler istiyo hamile kalınca haliyle dahada garip şeyler istiyorumeşim önceden dalga geçiyodu yandık hamile kalırsan die

hehe ne seker banada benimki diyor deyisik bi havalara girdin noluyor sana kontrol etmeler bilmem neler hic farkinda deyilim bende acik acik dedim ben sana yaklasmiyom diye baska birine gidersin diye korkuyom herhalde diye ne yapcam seni bilmiyom diyor gecen arkadasim bana esimle selam yollamis iki saat kavgasini yaptim onla sen niye konusuyon diye cok fena oldum cok nolcak bilmiyom sonunda ben kendi elimle sisme bebek alcam valla ya

Canım verdiğim bu koda sağ tıkla ve bağlantı adresini kopyala de http://lbdf.lilypie.com/CwdVp2.png daha sonrada sağ üstte Profilim yazısına tıkla.Karşına çıkıcak ekranda Kişisel tercih başlığı altında ÇİİZELGE yazısını bul.Yanındaki işarete tıkla ve açılan boş kutuya kodu yapıştır

ayy bazen bende de oluyo farketmeden kendime gelince napıyorum ben diye bi silkeleniyorum

SAT 20 eylül canimm

Canım verdiğim bu koda sağ tıkla ve bağlantı adresini kopyala de http://lbdf.lilypie.com/CwdVp2.png daha sonrada sağ üstte Profilim yazısına tıkla.Karşına çıkıcak ekranda Kişisel tercih başlığı altında ÇİİZELGE yazısını bul.Yanındaki işarete tıkla ve açılan boş kutuya kodu yapıştır

tsk ederim canim vallahi oldu ay cok sevdim dogurana kadar ilerlicekmi bu simdi

cok guldum ya Allahta seni guldursun
Canim benim annemde seker hastasi ustelik o seker hapi kullanmiyor sekeri yukseldiginde sogan suyu iciyor
belki tadi igrenc ama dogal en azindan hamile kadin icer mi bilmiyorum ama bir Dr sor istersen
meyve sikacaginda sikip iciyor annem. birde limon iyi geliyor demisti
Allah sifa versin canim. Zor hastalikla ugrasmak birde hamileyken.

kizlar ya saat 12 yi gecti hic yatasim yok aslinda bugun baya yoruldumda
temizlik yap yemek yap defne tepemde birlikte resim kursuna gittik onumuzdeki hafta biticak gibi duruyor
koyarim bitince,
birde bugun sinavi gectigimi ogrendim onun mutlulugu var uykum kacti resmen ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…