ayy cok heycanlı ve ayrıca mıdem bulanmaya baslıyormu ne ama yemekten felan deyıl nedense kocamdan normalmı bu ya :-(
kizlar ya saat 12 yi gecti hic yatasim yok aslinda bugun baya yoruldumda
temizlik yap yemek yap defne tepemde birlikte resim kursuna gittik onumuzdeki hafta biticak gibi duruyor
koyarim bitince,
birde bugun sinavi gectigimi ogrendim onun mutlulugu var uykum kacti resmen ya :)
valla cnm benim mide nomal şeklinde seyrediyo ama eşimden tiksinme falan olmadı kokluyorum tam tersi ben
kizlar ya saat 12 yi gecti hic yatasim yok aslinda bugun baya yoruldumda
temizlik yap yemek yap defne tepemde birlikte resim kursuna gittik onumuzdeki hafta biticak gibi duruyor
koyarim bitince,
birde bugun sinavi gectigimi ogrendim onun mutlulugu var uykum kacti resmen ya :)
kızlar ben kaçıyorumm mandalin falan sıkıyim bareöptüm kocaman siziiiiiiiii
bende kactim hepiniz öpüldünüzzzzzzzzzzzz
selam kizlar bugun doktor randevum vardi.. Ilk kez muayene giittim. keseyi gorduk ve kalp atislarini duyduk Allahima sukurler olsun.Suan 7 haftalik bebegim. doktor 2 hafta sonraya rabdevu verdi bebegin tam gununu ve dogum tarihini tam hesaplamak icin..insallah darisi pitpit bekleyenlerin basina. Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikli, hayirli, uzun omurlu evlatlar nasip etsin insallah..:)))
merhaba kızlarr hepinize iyi bayramlarrr biz sabah sabah doktora gittik kızıma idrar tahlili yaptırdık bayram seyran dinlemeden....3-5 gündür sürekli kucağımda şeyinii kaşır gibii hoplayıp duruyoduu..bizde telaş ettik ve direk doktora sonrada tahlile neyseki tahlil sonuçları ii çıktı ordan da pedegog a...sonuç ilgi azalmasından dolayı yapılan bişimiş ve 2 yaş civarında kendini tanımaya başlıyomuş..eşim dr dan çıkınca yandık valla dedi...o yüzden artık çok fazla bakamıcam bi süre için hergün anca kuzum uyurken yoksa onlaa zaman geçircez hep dr un tavsiyesi...bide kızlar sizinde bebeleriniz olcak çamaşırlarını yıkarken mutlaka çift durulama seçin dedi dr....alerji yapıyomuş....neysee kızlarr bende haftaya gidicem tahilllerim için sonrada dr yolu...umarım herkes iyidir vede kuzucuklar da daha iyidir..bende mide bulantısı bitti gibi ama şimdide sürekli açım yaaa arada meyve yiyorum hep ama o da beni tatmin etmiyoo sürekli fındık fıstık böyle abur cubur yiyesim varr çok fena yani..bu giidişle daha şimdiden şişcem gibi.....
7+5ken kalp atışlarını gördüm ben küçücük mercimek gibiydi içini ferah tut herşey güzel olucak
bak işte miden bulanıyormuş boşuna tasalanıyorsun bebğin yaşıyorki miden bulanıyor böyle düşün sıkma cnm canını bebeğin şuan sağlıklı olmasaydı miden bulanmazdı benimde bulanıyor bazı bazı kötü durumda doktor banada ilaç vernmişti ona ragmen bulanıyordu bana bebeğin yaşadığını öğrenmiş oluyorsun dedi midesi bulananlar daha çabuk öğrenmiş oluyor bebeğin belirtisiymiş bu yani...
sunflowerr80
gördum senııııı
sen mersindensin sanırım degılmı ?
bende yarın 7 haftalık olucam ve doktor kontrolüm var şu birkaçgün öle zor geçti ki ...yarın bana dua edin noluurr bebeğimi kaybetmek istemiyorumm
geçmiş olsun canım.Annenin görevi hiç bitmiyor valla.Allah daha beter şeylerden saklasın yavrunu...
ne güzel ne kadar şanslısın.bende umarım o pıtırtıları yarın duyabilirim..
umarım öledir miray.doktorum çok ümit vermedi.yarın kontrolüm var bana dua edin lütfen...
evet canım mersin :)) geçmişi okumaya öyle bi dalmışımki.bikaçgündür giremiyordum.
benımde yarın randevum var aynen
farkettım zaten baktım ses yok
hangi doktora gidiyorsun ?
aşkolsun biz neciyiz ayoleenneee herkes gitmiş yaauuff
sende mi mersindensin??
ben ilçedeyim canım silifkede.burda bi doktora gidiyorum.
dur ben senin icin yapmaya calisayim :)
http://lbdf.lilypie.com/Wu6up9.png
bu linki yukardaki kontrol paneline tikliyorsun yanda profil duzenleyide tikla
cizelge kismina yapistiriyorsun bakalim olucakmi?
http://lbdf.lilypie.com/Wu6up9.png
benimde erkek doguyor ya aslinda kiz olsada cok guzel olur erkekte ikiside cok guzel
birde ikiz oluyormus :))))) onu suan kaldiramam iste :)
hayirlisiyla gelsin bebisler
bu arada o kadar kararliyimki dogum sancimi sonuna kadar beklemek istiyorum hatta kuvete girip oyle beklice
5 dk da 1 olunca hastanye gidicem suni sanci alamam ben ilki sezaryan ama normla sanciyla dogum yapabilirmisim :) normal istiyorum. ins.
aşkolsun biz neciyiz ayol
slmlar bir çoğumuzun yarın randevusu var sanırım,benim de yarın randevum var.7+3 olduk bebişimin kalp atışını duyup görebilecek miyim acaaba,herkes için hayırlısı olsunnn...biliyorum çok erken ama bebişe isim düşünen var mı?erkek olursa eşim Poyraz istiyor ama kızz olursa????
aynı benim halimi özetlemişsin sanki,ne yapacağımı ben de bilmiyorum bir iki lokma yiyorum bulantı başlıyo napıcaz biz yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?