2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

acaba cinsiyeti öğrenince napıcazzz

valla cnm benim mide nomal şeklinde seyrediyo ama eşimden tiksinme falan olmadı kokluyorum tam tersi ben

bulanmiyor midem bende deyisme yok diye yakindim bugün kocamdan midem bulaniyor sebebsiz yere ay ALLAHIM yazik adama süslenmis püslenmis gelmis birde of of

ohhh ne güzell cnm yaaa....allah daim etsin hep başarılarını cnm...yorgunluık konusunda aynı fikirdeyim eskiden defnemi 11 gibi uyutup bi oh derdim bazen 2-3 lere kadar takılırdım....şimdi onu yatırıyorum en geç 12 lerde sızıyorum yaaa....çok fena bu uyku hali bende de..

bende yarın 7 haftalık olucam ve doktor kontrolüm var şu birkaçgün öle zor geçti ki ...yarın bana dua edin noluurr bebeğimi kaybetmek istemiyorumm

geçmiş olsun canım.Annenin görevi hiç bitmiyor valla.Allah daha beter şeylerden saklasın yavrunu...

7+5ken kalp atışlarını gördüm ben küçücük mercimek gibiydi içini ferah tut herşey güzel olucak

ne güzel ne kadar şanslısın.bende umarım o pıtırtıları yarın duyabilirim..

umarım öledir miray.doktorum çok ümit vermedi.yarın kontrolüm var bana dua edin lütfen...

sunflowerr80
gördum senııııı
sen mersindensin sanırım degılmı ?

evet canım mersin :)) geçmişi okumaya öyle bi dalmışımki.bikaçgündür giremiyordum.

benımde yarın randevum var aynen
farkettım zaten baktım ses yok
hangi doktora gidiyorsun ?

CAnım çokkkkk tşk ederim çok güzel oldu

slmlar bir çoğumuzun yarın randevusu var sanırım,benim de yarın randevum var.7+3 olduk bebişimin kalp atışını duyup görebilecek miyim acaaba,herkes için hayırlısı olsunnn...biliyorum çok erken ama bebişe isim düşünen var mı?erkek olursa eşim Poyraz istiyor ama kızz olursa????

aşkolsun biz neciyiz ayol

sen yoktun kız ben yazdığımda kimse görünmüyodu

beniim cuumaa işten izin alamadım p.be içiin aayy çok heycanlıyıııım

of ya kendimi çok kötü hissediyorum daha doğrusu çok normal iki gündür acaba boş kese mi yada kalbi durdumu diyorum. ne yapayım haftaya perşembe randevum var. kese gördüm haftaya kalbi dinleriz dedi doktor. haftaya kadar dayanamam. ne yapayım. kanda baktırsammı artış var mı diye yoksa başka doktora mı gitsem herşey yolunda mı diye of yaa

kızlar benım bebış 8+3 haftalık oldu..ama sımdıden cınsıyetını ogrenmek ıcın cok meraklıyım kızlar sızce kacıncı haftada bellı olur?ayrıca merak edenler varmı?

aynı benim halimi özetlemişsin sanki,ne yapacağımı ben de bilmiyorum bir iki lokma yiyorum bulantı başlıyo napıcaz biz yaww

oyşş cnm yaa gun gectıkce bulantılarda cogalıyor ayrıca kusma durumları her sabah oluyor..yemek yıyemedıgım ıcın endıselıyım ıns bebegıme bısey olmaz ama yemek yıyemıorum maleseffff(

Iyi aksamlar kizlar.Dun ilk kontrol doktora gittim. Genel sorular sordu onun disinda altdan bakti. Portakal buyuklugunde dedi ( Kese mi turkcesi bilmiyorum. Ana rahim mi yoksa? :26:
Sonra 2 hafta sonraya yeni randevu verdi. Ozaman kan testi filan yapcak. Yani bebisin kalbini dinletmedi. anca hastane cagrinca dinlersin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…