2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eveet benımde yarın randevum var
inşallah hepimiz güzel haberler alırız
bende hep kız olursa neva olsun derdim
erkek olursada
deniz efe veya mehmet halis olur herhalde
sen yoktun kız ben yazdığımda kimse görünmüyodu

beniim cuumaa işten izin alamadım p.be içiin aayy çok heycanlıyıııım
hmm olabılır canım
genelde bayramdan sonraya randevular var hep
aslında cuma olsa daha ıy ıyarın baya yogun olur kanımca

canım facebookta da yazmıssın gördum
ama böyle dusunme olumlu dusun
bazen banada oluyor hala bu durum ama abartıya kacmamak daha ıyı
haa ılla ıcım rahat degıl dıyorsan baska bı doktora bı gorun ıstersen

kızlar benim batmalarım hala devam ediyo

benle aynı dönemde olup sancıları devam eden var mı :26:

canim bende ayni SIKINTIDAYIM heycandayim bos kesemi dolumu kalp atisi ne durumda diye benimde haftaya randevum üc haftadir bekliyorum :-( keseyi gördüm bende bence bekle sabret derim kafani kurcalama fazla

nasil dinletmedi yedi haftayi geciyor ya seninki bebisi gördümü keseyi ben evdede yoklardim deseydin bak simdi kizdim doktoruna ay dört gözle seni bekliyodum iki gündür canim ya ufff pit pitlari duydum bebisi gördüm cümlesini görmek istiyodum ben amaaaaaaaaaa

wooow teşekkür emeğine arkıdeş...

ama gene de kafam basmıyo yahu

Gunaydin Hanimlar
Sagol canim. Insallah 3. de alirim. Defne benide yatirmiyor hani diyorumya halsizlik filan var diye ben bebekten oldugunu bile dusunmuyorum gece gec yatiyorum sabahta kargalar kahvalti yapmadan kalkiyorum.
tum gun de kosturma yemek temizlik kursa git gel eksik varsa markete git markette uzak buyukte iicnde girincede baya yoruluyorsun. yani ben hamile olmasamda bu tempoyla zaten yorulurum.
cok rahat bir hamilelik yasiyorum masallah bana ins hep boyle devam eder.
CAnım çokkkkk tşk ederim çok güzel oldu
gule gule kullan canim :)
duyarsin canim hele vajinadan bakarsa burda oyle bakiyorlar kesin duyarsin. bende saliyi iple cekiyorum.
canim bu kadar germe kendini. kan testi yapsan ne olucak hergun ultrasona girsen ne olucak Alla korusun bir aksilik olsa bunlar engellemiyecek aksine bu endise bebege daha zararli sen rahat olmaya calis Allaha havale et.
ustundeki yukleri indir asagiya. Ins saglikla alicaz bebisleri guzel olumlu dusun. yoksa zaten kimse olacagin onune gecemez. relaxx biraz:)
kızlar benım bebış 8+3 haftalık oldu..ama sımdıden cınsıyetını ogrenmek ıcın cok meraklıyım kızlar sızce kacıncı haftada bellı olur?ayrıca merak edenler varmı?
13. hafta diyrolar ama bazilari 11de ogrenmis. bende cok merak ediyorum :)
kızlar benim batmalarım hala devam ediyo

benle aynı dönemde olup sancıları devam eden var mı :26:

bende yok sanci ama dun aksam cok az batmam oldu sag tarafta ama eminimki kendimi bu kadar
dinlemesem belirtim var mi yokmu diye onu farketmezdim. :)

onumuzde daha cok haftalar var ilk bebegine hamile olanlar valla su gunlerin tadini cikarin istediginiz saatte yatip kalkiyorsunuz. Ama ben calisiyorumda demeyin cunku calisanin bile h.sonu oluyor uyumak icin
ama benim daha dogrusu 2. bebege hamislerin pazari bile yok en gec 8 kalkmak zorundayiz ( ahh uykusuzluk cok kotu ya. bugunde uykusuzum da biraz

karnı hafif şişen var mı ?
benim yemek yiyince şiş onun dışında normal göbek

sanki bebek değil göbek :26:

Herkese günadınlar ilk günaydınınız benden olsun.
Mide kazınmasına uyandım çubuk krakerle internette bakınıyorum şimdi.7ye doğruda kızımı kaldırıp kahvaltısını yaptırıp onu kreşe kendimide işe bırakıcam.Alışmıştık tatile iyiydi neyse 2 gün sonra gene tatil
Sezeryanla ilgili sohbet olmuş ben Alyada sezeryan doğum yaptım çok da rahat geçti ertesi gün ayaktaydım.Sanırım doktorun eliyle ilgili bir durum bu.
Ben şimdiden 2 kilo aldım,sürekli yiyorum.Geçende mide bulantım var diye eşimin arkadaşı dalga geçiyodu benle leğen var mı elinde diye.Eşimde dediki evet var ama leğenin içine yediklerini dolduruyor kolay taşısın diye.Bir acayip gırtlak oldum işe giderken muz,mandalina filan alıyorum yanıma.Oda arkadaşımda çok tatlı sağolsun her öğlen birlikte yiyoruz.Bakalım bu nasıl olacak.
Bu arada Alyanın cinsiyetini doktorumuz 12 haftada bilmişti.Bakalım bu minnağımınkini nasıl bilecek.
Bu arada torba yasayla kamu 3 saat kullanıyor süt iznini sizler nasıl kullanmayı planlıyorsunuz.Ben 3.5 ay sonra işe dönüp 1 yaşına kadar saat 14:00de çıkacağım kısmetse 12-1 arası da gidip emziririm resmi tatilde diyorum.Hayırlısı.

Dinletmedi uyuz kadin iste Gerci burda dinlemek icin alet yok dedi. Sastim kaldim. Cunku gayet guzel bi klinik yani olmamasi garip. Hastaneden mektup gelcek dedi 12 haftalikken veya daha erken gelir dedi. Orda dinletirler kalbini.
Ay bide sey dedi. Dusuk riski diye birsey var genelde kadinlarin 20% sinde olur dedi. Ama genclerde pek gorunmuyor dedi. Okadarini bende biliyorum dedim. Yani bi bakima umutlanmayim diye mi gostermedi diye dusunmedim degil.

Zaten dedikleri herseyi bende biliyordum. Ayni seyleri tekrarladi durdu.
Neyse simdi de dört gözle hastaneden gelecek olan mektubu bekliyecez.
Benden cok esim hayal kirikligina ugradi. Hadi dinletsin kalbini diyip durdu :26:

neden bu dr lar bizim bildiklerimizden öte söylemezler.. onlar mı bilgisiz biz mi dr kadar bilgiliyiz

bu arada ben kalp atışını sadece hareket olarak gördüm
pıt pıt da mı duyuluyorduuuuuu

neden bu dr lar bizim bildiklerimizden öte söylemezler.. onlar mı bilgisiz biz mi dr kadar bilgiliyiz

bu arada ben kalp atışını sadece hareket olarak gördüm
pıt pıt da mı duyuluyorduuuuuu

Yani bana kalbi gosterse bilmedigim birsey derdim
Ay hic bilmiyorum. Pit pit diye duyarsam kalp sesini aglarim ben herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…