- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
karnı hafif şişen var mı ?
benim yemek yiyince şiş onun dışında normal göbek
sanki bebek değil göbek :26:[/QUOTE
benim de aynen öyle,eşime diyorum bak bebişimize nasıl şişti,nerde bişey yok ki diyo:)))aman karnım şişsin de çok kilo almayayım,çok korkuyorum kilo almaktan....bu arada egzersiz yapan ya da bir beslenme listesine uyan var mı???
günaydııınnnn. çok hastayım ben yaaaaaaaaaaa
günaydın ve de geçmiş olsun
hayırdır ?? önemli bişey değildir inşallah??
benim bulantılar bayram namzını müteakip başladı
kavurma, et kokusudan nefret ettim
bütün bayramı makarna haşlaması üzerine yoğurtla geçirdim
bir de semizotu-ıspanak üzerine yoğurt
henüz kusamadım ama bulantı non-stop devam
günaydın canım geçmiş olsun.Ben de hastayım bi tek ben kendimi hasta sanıyodumşimdi koltukta uyuyuvericem ama yeri değil
Antalyadanım cnm ben
ayy öle işteyim ve çok soguk kaloriferler yanmıyoooo ufff yaaa
bende işyerindeyim.İnanır mısın klima açık kalfr yanıyo ben bir de elektrikli ısıtıcıyı açmışım sor bana ısınıyo musun hayır:) Ya ben geçen haftalarda bi grip olmuştum ilaç kullanmadım öyle ıhlamur vs içip geçirmeye çalıştım tekrar nüksetti ya.Nolcak bilmiyorum
bide çok soguk yaaa donuyorum inan bişeyde yiyemiyorum ki ben açlıkta var
kızlar günaydınnnacayip gribim yaaaa ağız burun :2::2: nane limın içiyorum taze meyve suları falan en iyisi.ilaçta içemiyoruz ki
cnm naneyi fazla içme yinede sen bana doktorum yasaklamıştı ....
bol bol meyve tüket hatta portakal sık...
aynen bende simit aldım çayla atıştırırım diye ama simidin tadı mı değişti benim mi tadım anlamadım hiç hoşuma gitmedi ya.sizin orda kar başladı mı?
evdede kalmamış çıkıp alıcam en iyisi c vitamini
benim de aynen öyle,eşime diyorum bak bebişimize nasıl şişti,nerde bişey yok ki diyo:)))aman karnım şişsin de çok kilo almayayım,çok korkuyorum kilo almaktan....bu arada egzersiz yapan ya da bir beslenme listesine uyan var mı???
valla ben hiç diyet liste vs yapmıyorum hayat durmuş gibi.yemek yemek bile zor geliyor... sürekli de açım..
bide canım göbek açken normal tokken şişiyor.. yani bebek yüzünden değil gibi demek istedim..
insan korkuyor Allah korusun öldü de mi büyümüyor.. üff insanın aklına neler geliyor sinir oluyorum
al ihmal etme cnm nanenin söktürücü özelliği var diye biliyorum araştırmıştım çok içmediysen bişi olmaz ama devam etme...:26:
meyve en iyisi hem yararlı limon midede asit yapıyormuş oda zararlı mandalin portakal iyi olur...
greyfurtun zararı yoksa onuda sık iç onu konuşyolardı burda iyimi bilmiyorum araştırmak lazım ne içecez yicez şaştım valla:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?