aynen ucundan dahi yiyemedim... kar yağmak mı eylülden beri kaloriferler yanıo bayram günüde ev,n önünde tilki dolaşıyordu
valla ben hiç diyet liste vs yapmıyorum hayat durmuş gibi.yemek yemek bile zor geliyor... sürekli de açım..
bide canım göbek açken normal tokken şişiyor.. yani bebek yüzünden değil gibi demek istedim..
insan korkuyor Allah korusun öldü de mi büyümüyor.. üff insanın aklına neler geliyor sinir oluyorum
tövbe şimdiden ne şişsin benim 7 aylıkken anca şişmişti durun resmi varsa koyayım
ayyy sağol kızzz içim rahatladı
ayyy sağol kızzz içim rahatladı
çook güüzeelmiiş ama ben bunun iki katı olucam sanırım
günayddıın kızzlaar eve hiç dokunamıyodum kaç gündür bugün 11de işe gideceğimden baya bi toparladım bi soyunma odası kaldı onuda eşime bıraktıım
belim ağrıdı bıraktım sizler napıyosunuz bebişler nasıl ben yarrrıın görüceem bızdığı
ay maşallahhh hem de çok çatlamamışsındır
ben 2 bardak su içsem bundan büyük oluyo göbeğim :)
kafanda pek kocamanmışbazılarında ilk hamilelik hemen çıkmaz hele şimdilerde hiç çıkmaz iç karınla alakalı ben 9. ayda bile çok büyük değildi.. buda sezeryandan 1 gün önce
Eki Görüntüle 286312
ne çatlamadım felaket çatladım çatladıgımıda baya geç öğrendim ben hep üstten bakıyordum ohh ne güzel hiç çatlağım yok derken birgün ayna karşısında baktım ve olan olmuş alt taraflarım berbat çatlak özellikle sağ tarafımda zaten bebeğim hep sağımdaydı dikişlerimden çok çatlaklarım çok acımıştı benim.. 12 kilo almıştım zaten dogumda 8-9 kilo gidiyo zaten
kafanda pek kocamanmış
2. de de mi şişmez?
bazılarında ilk hamilelik hemen çıkmaz hele şimdilerde hiç çıkmaz iç karınla alakalı ben 9. ayda bile çok büyük değildi.. buda sezeryandan 1 gün önce
Eki Görüntüle 286312
yok cnm iki fincan nane limon içtim hatta doktorum önerdi bana belki kişiden kişiye değişiyodur.zararlı olsa ilaa nane limon iç demezdi sanırım.:44:
greyfurt içemiyorum çünkü bi vitamin bide corasprin içiyorum +panik atağım olduğu için çarpıntı yapma ihtimali yüksek bana..en iyisi portakal mandalin
bi krem kullanmıştı arkadaşlar lansolin mi neydi öle bişey işe yaradıgını söleyenler vardıillaki oluyo demekki bu çatlak mereti
ben zaten inşallah 7.-8. aylara gelirsem hiç aynaya bakmıcam
herkes 1 bebekle çatır çatır çatlıyo ben 2 bebekle ne olurum artık
benim de 2. hamileliğim o yüzden şişmedi mevzusu yaptım dı zaten
günaydııınnnn. çok hastayım ben yaaaaaaaaaaa
günaydın canım geçmiş olsun.Ben de hastayım bi tek ben kendimi hasta sanıyodumşimdi koltukta uyuyuvericem ama yeri değil
geçmiş olsun tatlımmm
bendee bendeee başım gözüm çok ağrıyoooo bi türlü ısınamıyorummmmm
pelisshhh sanada geçmiş olsun tatlımmm
günaydınnn güzel annelerim benimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?