2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çook güüzeelmiiş ama ben bunun iki katı olucam sanırım

günayddıın kızzlaar eve hiç dokunamıyodum kaç gündür bugün 11de işe gideceğimden baya bi toparladım bi soyunma odası kaldı onuda eşime bıraktıım

belim ağrıdı bıraktım sizler napıyosunuz bebişler nasıl ben yarrrıın görüceem bızdığı

ayyy sağol kızzz içim rahatladı

bazılarında ilk hamilelik hemen çıkmaz hele şimdilerde hiç çıkmaz iç karınla alakalı ben 9. ayda bile çok büyük değildi.. buda sezeryandan 1 gün önce

ay maşallahhh hem de çok çatlamamışsındır
ben 2 bardak su içsem bundan büyük oluyo göbeğim :)

ne çatlamadım felaket çatladım çatladıgımıda baya geç öğrendim ben hep üstten bakıyordum ohh ne güzel hiç çatlağım yok derken birgün ayna karşısında baktım ve olan olmuş alt taraflarım berbat çatlak özellikle sağ tarafımda zaten bebeğim hep sağımdaydı dikişlerimden çok çatlaklarım çok acımıştı benim.. 12 kilo almıştım zaten dogumda 8-9 kilo gidiyo zaten

Son düzenleme:

illaki oluyo demekki bu çatlak mereti
ben zaten inşallah 7.-8. aylara gelirsem hiç aynaya bakmıcam
herkes 1 bebekle çatır çatır çatlıyo ben 2 bebekle ne olurum artık

buldum cnm okudum tekrar fazla nane içilmesi rahim kasılmasına, erken doğuma yol açıyormuş aklında bulunsun ....:44: doktor yazmış bunuda herkes bişey söylüyor zaten bende şaştım içsekmi içmesekmi maydonozu yemiyorum bile zaten bide narı öğrendim ...zaten yediğimden sonra lekelenmem olmuştu anladım zararlı olduğunu yemedim burdada kızlar yazmışlar geride narda zararlı diye artık bakıp öyle yiyorum herşeyi...:26:

günaydııınnnn. çok hastayım ben yaaaaaaaaaaa

geçmiş olsun tatlımmm

günaydın canım geçmiş olsun.Ben de hastayım bi tek ben kendimi hasta sanıyodum şimdi koltukta uyuyuvericem ama yeri değil

bendee bendeee başım gözüm çok ağrıyoooo bi türlü ısınamıyorummmmm

pelisshhh sanada geçmiş olsun tatlımmm

günaydınnn güzel annelerim benimmmmmm

günaydın hoşgeldiiiiiiiiiiinnn

kızlar bilgi amaçlı yazıyorum.....

Nane çayı kısırlığa neden oluyor

bakımlıyız.Com - - Nane çayı kısırlığa neden oluyor -
Süleyman Demirel Üniversitesinde (SDÜ) yapılan bir araştırma Isparta ve çevresinde kaynatılarak içilen nanenin gebeliğin oluşumunu olumsuz etkilediğini ortaya koydu.

Isparta’da kaynatılarak tüketilen nanenin (Mentha Spicata Labiatea) üreme sağlığına etkisini araştıran Süleyman Demirel Üniversitesinde (SDÜ) kadın Hastalıkları ve doğum Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tamer Mungan bu araştırmanın sonunda nanenin çay gibi kaynatılarak sıklıkla tüketilmesi durumunda gebeliğin gelişimini olumsuz etkilediğini belirledi.

Önce farelerde sonra da insanlarda Isparta ve çevresinde çay gibi kaynatılarak tüketilen nanenin rahim içi zarı (endometrium) üzerindeki etkilerini araştırdıklarını ifade eden Mungan sıklıkla tüketilen nane çayının rahim içi zarındaki hücreleri tahrip ettiğini bunun da gebelik olasılığını azalttığını tespit ettiklerini söyledi.

Halkın bitkileri bilinçsiz tüketiminin insan sağlığına etkilerini ortaya koymak için yaptıkları araştırmaya patoloji ve biyokimya bölümlerinin de destek verdiğini belirten Prof. Dr. Mungan sonucun yılda 10 sayısı çıkan ünlü bilim dergisi Toxicology and Industrial Health de de yayınlandığını kaydetti. Böyle bir çalışmanın ilk kez yayınlandığına dikkati çeken Prof. Dr. Mungan yurt dışındaki birçok araştırmacının kendilerini tebrik ettiğini ifade etti.

Prof. Dr. Mungan bitkilerle ilgili araştırmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yeşil nanenin doğranarak salatalarda veya yemekte tüketimi aynı etkiye sahip değildir sanırım. Nasıl yemekte yenilen soğanla kaynatılan soğan kürü aynı değilse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…