sanada geçmiş olsun canım günaydın:)bendee bendeee başım gözüm çok ağrıyoooo bi türlü ısınamıyorummmmm
günaydınnn güzel annelerim benimmmmmm
tamam canim. ona gore yapariz.
bugun arkadasimla konustuk 11. haftada belli olmus cinsiyet vede dogru erkek demis dr
kizlar gec belli olurmus
......................................................
Eki Görüntüle 286328
off böyle bişi varmı acaba bizde bu ay öğreniriz belki...
bana ilk önce kız demişti dr bende kız isiyordum nasıl havalara uçtum hemen isminide koydum kızım diye falan seviyorum bir ay sonra gittiğimde erkek demez mi hemde %100 erkek demişti pipisinide gösterdi ben inanmayınca bi garip olmuştum herkesede kız diye sölemiş oldum herkes kız şeyleri almıştı eşim her kontrole gittiğimde artık dr erkek dedi gene dimi diyip soruyordu :)
bana ilk önce kız demişti dr bende kız isiyordum nasıl havalara uçtum hemen isminide koydum kızım diye falan seviyorum bir ay sonra gittiğimde erkek demez mi hemde %100 erkek demişti pipisinide gösterdi ben inanmayınca bi garip olmuştum herkesede kız diye sölemiş oldum herkes kız şeyleri almıştı eşim her kontrole gittiğimde artık dr erkek dedi gene dimi diyip soruyordu :)
kilo almıyorum ama sürekli şişiyo 2 aydır aynı kilodayım nası oluyosa şişiyo işteamaaan nasıl çıkmış kız maşallah
ay maşallahhh içerde sağlıkla büyüsün miniş
ben de sabırsızlanıyorum belli olmaya başlasın minikler diye ama tam tersi bulantı ve bişey yiyememe durumları yüzünden içeri kaçtı göbeğim :)
var olan da söndü
bayağı çıkmış göbişin:) senin bebiş heralde kendine içerde triplex bi daire ayarlamış:) rahatına düşkün olacak heralde.
benimde az çıktı yaaa acab bizim göbüşlerimiz büyükmü olacak dersin...:44:
hahahah desen hemen sevinmemek gerek bide erkekler piposunu saklıyor ondan herhalde dr.lar yanılıyor...
fatma benim erkek kız farketmiyor aslında erkeğimiz olmazsa eşimin soyadı bitecek...
kız olursada onuda istiyorum herhalukarda ikisini istiyoruz....
......................................................
Eki Görüntüle 286328
tatlım bunu hangi siteden aldınnnn
bana da atar<mısın ?msj attım canım sana
Günaydın anneler, nasılsınız? Geç de olsa Bayramınızı kutluyorum. // Ben üşüttüm bu arada. Sesim kısıldı falan. Ama doktora da gitmedim bayramdan dolayı, bugün de daha iyiyim. // Ya ben bu gece rüyamda bebişimi gördüm ))) Erkekti cinsiyeti. ama hiç farketmez ya. Nasılsa biz erkek ismi de, kız ismi de hazırladık ))
bana da atar<mısın ?
evet yaaa bu 10 dk daaahemen atıcam 10 dk geçsin
Hilma zahmet olmazsa bana da gönderebilir misin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?