2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

off böyle bişi varmı acaba bizde bu ay öğreniriz belki...

bana ilk önce kız demişti dr bende kız isiyordum nasıl havalara uçtum hemen isminide koydum kızım diye falan seviyorum bir ay sonra gittiğimde erkek demez mi hemde %100 erkek demişti pipisinide gösterdi ben inanmayınca bi garip olmuştum herkesede kız diye sölemiş oldum herkes kız şeyleri almıştı eşim her kontrole gittiğimde artık dr erkek dedi gene dimi diyip soruyordu :)

hahahah desen hemen sevinmemek gerek bide erkekler piposunu saklıyor ondan herhalde dr.lar yanılıyor...

fatma benim erkek kız farketmiyor aslında erkeğimiz olmazsa eşimin soyadı bitecek...

kız olursada onuda istiyorum herhalukarda ikisini istiyoruz....

benim kuzenimin bebeğine de erkeğe benziyo demiş doktor
bunlar herkese erkek diye duyurdular..
bi doğurdu bizim kuzen akça pakça bir kız :)
Allahtan kız babasının küçük kopyası gibiydi de hastanede bebek karıştı olayına girmedik :)

amaaan nasıl çıkmış kız maşallah
kilo almıyorum ama sürekli şişiyo 2 aydır aynı kilodayım nası oluyosa şişiyo işte

kilo verdiysen göğüslerin küçülür benim herşey sabit ama göbiş büyüyooo

bayağı çıkmış göbişin:) senin bebiş heralde kendine içerde triplex bi daire ayarlamış:) rahatına düşkün olacak heralde.

galiba ehli keyif olcak anası gibi bu gidişle 5 kilo olucak gibi geliyo bana

benimde az çıktı yaaa acab bizim göbüşlerimiz büyükmü olacak dersin...:44:

benimki kesin büyük olucakta bildiğin 4 aylık gibi hele bide yemek yiyiim o hali hiç bişey yememiş halim düşün

tabi cnaım ölle hayıorlısı Allahtan ama insanın bi gönlünden geçen oluyo illaki

Günaydın anneler, nasılsınız? Geç de olsa Bayramınızı kutluyorum. // Ben üşüttüm bu arada. Sesim kısıldı falan. Ama doktora da gitmedim bayramdan dolayı, bugün de daha iyiyim. // Ya ben bu gece rüyamda bebişimi gördüm ))) Erkekti cinsiyeti. ama hiç farketmez ya. Nasılsa biz erkek ismi de, kız ismi de hazırladık ))

hep üşütmüşüz topluca.. dikkat edelim geçmiş olsun..

seninde mubarek olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…