Günaydın anneler, nasılsınız? Geç de olsa Bayramınızı kutluyorum. // Ben üşüttüm bu arada. Sesim kısıldı falan. Ama doktora da gitmedim bayramdan dolayı, bugün de daha iyiyim. // Ya ben bu gece rüyamda bebişimi gördüm ))) Erkekti cinsiyeti. ama hiç farketmez ya. Nasılsa biz erkek ismi de, kız ismi de hazırladık ))
hep üşütmüşüz topluca.. dikkat edelim geçmiş olsun..
seninde mubarek olsun canım
20 dakka mıolsun netice önemlii
yasak değildi ise çok iyi..burdan versem bişey olur mu acep olmaz herhalde yaaa hadi verdim gitti Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?
ayy sanada geçmiş olsun aynısı bende vardı zaten bulntı kusma öksüük hapşuruk bogaz agrısı ateş ne ararsan var yani
günaydın canım geçmiş olsun.Ben de hastayım bi tek ben kendimi hasta sanıyodumşimdi koltukta uyuyuvericem ama yeri değil
toptan gecmis olsun kizlar ama bence bir dr gorunun bende grip oldum geciremedim dogal yollarla 3 gun ilac verdi Dr maasallah hemen toparladim cok kotuye gitmeden bir dr gorunun.kızlar günaydınnnacayip gribim yaaaa ağız burun :2::2: nane limın içiyorum taze meyve suları falan en iyisi.ilaçta içemiyoruz ki
......................................................
Eki Görüntüle 286328
tatlımm günaydınnnn bu yıl erkek patlaması olacak kimle konuşsam içine ya erkek doğuyoo yada erkek bebişi olacakkk bana erkekmiş gibi geliyooor hadi bakalım hayırlısı diyelimmm ben de de isim hazır ama eşim erkek için biraz sorun çıkartıyor kız ismine bişi demiyor daaa :S
Benim bu haziran 4 tane yeğenim oldu. heppsi de erkek. )))) Hayırlısı canım ya. // merak ettim, hangi isimleri tartışıyosunuz?
ama ama
dr demesine göre şuan 6 haftalık oldu..
5 demişti 2 kasımda...
verdiğin linkte 8 haftalık diyooo,
olabilir desem arada bi kaç gün değişim yok ki baya fark var :26:
ama ama
dr demesine göre şuan 6 haftalık oldu..
5 demişti 2 kasımda...
verdiğin linkte 8 haftalık diyooo,
olabilir desem arada bi kaç gün değişim yok ki baya fark var :26:
Dinletmedi uyuz kadin isteGerci burda dinlemek icin alet yok dedi. Sastim kaldim. Cunku gayet guzel bi klinik yani olmamasi garip. Hastaneden mektup gelcek dedi 12 haftalikken veya daha erken gelir dedi. Orda dinletirler kalbini.
Ay bide sey dedi. Dusuk riski diye birsey var genelde kadinlarin 20% sinde olur dedi. Ama genclerde pek gorunmuyor dedi. Okadarini bende biliyorum dedim. Yani bi bakima umutlanmayim diye mi gostermedi diye dusunmedim degil.
Zaten dedikleri herseyi bende biliyordum. Ayni seyleri tekrarladi durdu.
Neyse simdi de dört gözle hastaneden gelecek olan mektubu bekliyecez.
Benden cok esim hayal kirikligina ugradi. Hadi dinletsin kalbini diyip durdu :26:
kız olursa : Elif Naz
rkek : Yiğit
Allah nasip eder inş.
Benim bu haziran 4 tane yeğenim oldu. heppsi de erkek. )))) Hayırlısı canım ya. // merak ettim, hangi isimleri tartışıyosunuz?
Merhaba Arkadaşlar ;
arada bir bakıyorum fakat henüz dr a gitmediğim için kalp atışını duymadığım için birşey yazmak istemedim ama bulantım çok ..kızımda da olmştu ama buna dayanamıyorum inşallah bir an önce atlatırım ...:)
Umutluyum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?