2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tatlımm günaydınnnn bu yıl erkek patlaması olacak kimle konuşsam içine ya erkek doğuyoo yada erkek bebişi olacakkk bana erkekmiş gibi geliyooor hadi bakalım hayırlısı diyelimmm ben de de isim hazır ama eşim erkek için biraz sorun çıkartıyor kız ismine bişi demiyor daaa :S

ayy sanada geçmiş olsun aynısı bende vardı zaten bulntı kusma öksüük hapşuruk bogaz agrısı ateş ne ararsan var yani

günaydın canım geçmiş olsun.Ben de hastayım bi tek ben kendimi hasta sanıyodum şimdi koltukta uyuyuvericem ama yeri değil

kızlar günaydınnn acayip gribim yaaaa ağız burun :2::2: nane limın içiyorum taze meyve suları falan en iyisi.ilaçta içemiyoruz ki
toptan gecmis olsun kizlar ama bence bir dr gorunun bende grip oldum geciremedim dogal yollarla 3 gun ilac verdi Dr maasallah hemen toparladim cok kotuye gitmeden bir dr gorunun.

......................................................
Eki Görüntüle 286328

hic buyumemis gobegin benimde ufakti sade onde bir top var gibi duruyordu :)
ama buna ragmen catlaklarimda mevcut maalesef

Benim bu haziran 4 tane yeğenim oldu. heppsi de erkek. )))) Hayırlısı canım ya. // merak ettim, hangi isimleri tartışıyosunuz?

ama ama

dr demesine göre şuan 6 haftalık oldu..
5 demişti 2 kasımda...

verdiğin linkte 8 haftalık diyooo,
olabilir desem arada bi kaç gün değişim yok ki baya fark var :26:

ama ama

5 demişti 2 kasımda...

canım ya ben de ilk doktora gittiğimde söylediği zamanla, en son gittiğim zamandaki aynı değil.Benim zaman ilerleyeceğine geri atıyo:) Satarihine göre 8 hafta 4 günlük.Ama doktorum geçen hafta 1,5 ancak demişti.Ben de anlamadım ki.Bir hafta sonra kontrole gitcem ozaman bana tam haftasını belirlicez demişti.Bakalım Şimdi de cinsiyetini söylermiş :18: böyle karışık duygularımı daha da beter ediyolar

ama ama

5 demişti 2 kasımda...

tatlım normalde sat a göre yapıyorlar yaa dr un sana 6 haftalık demişse o doğrudur zira bana da öyle dedi geç döllenmedir tatlımm o yüzdennn

buranin doktorlari adiiiiii ya türkiyede alti haftalikken dinletiyorlar bendede kesin aynisi olcak bari bebegi gördümü dinlemesen bile kalp atisini gördümü nebilim bebisinide görmedinmi nebicim klinik o cok sinir bozucu eminim esininde sinirleri bozulmustur bakalim bizde ne olacak gerci olacaklar belli aynisi

Benim bu haziran 4 tane yeğenim oldu. heppsi de erkek. )))) Hayırlısı canım ya. // merak ettim, hangi isimleri tartışıyosunuz?

CANIM
kız olursa IŞIK NAZ
erkek olursa ÇINAR

ama babacık pek Çınar dan yana değil şimdi bi dizide varmışmış da ondan mı koydun derlermiş ama benim taaa bekarken bile aklımda olan isimdi

Merhaba Arkadaşlar ;
arada bir bakıyorum fakat henüz dr a gitmediğim için kalp atışını duymadığım için birşey yazmak istemedim ama bulantım çok ..kızımda da olmştu ama buna dayanamıyorum inşallah bir an önce atlatırım ...:)

inşallah tatlım çabuk geçer

ayyy tere suya karistim yazdiklarinizi okuyup yetisicem diye göbisler cekilmis resimler koyulmus doktorlara gidilmis ben hala yatiyom evde NE GÜZEL KÖTÜ HABERLER YOK BEBISLER IYI GÜZEL BIR GÜNE DEVAM EDIYORUZ YASASINNN SUAN OKUDUGUM KADARIYLA OLIPPSSSS DOKTORA GIDECEK ONDAN HABER BEKLIYORUZ HADI HAYIRLISI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…