2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun tatlım yaaa işte kuzular hasta olunca çok fenaaa nie geçmedi acaba ki burda da 4 gün falan veriyolarr antibiyotik tarzı ilaçları cnm geçmiş olsun tekrardan defnoş kuzusunaa....
günaydııınnnn. çok hastayım ben yaaaaaaaaaaa

kızlar günaydınnn acayip gribim yaaaa ağız burun :2::2: nane limın içiyorum taze meyve suları falan en iyisi.ilaçta içemiyoruz ki
geçmiş olsun kızlarrr yaaa aman daha bi dikkat kendinizeee ilaçda alamıyoruz malumm...:26:
bi krem kullanmıştı arkadaşlar lansolin mi neydi öle bişey işe yaradıgını söleyenler vardı

amaaan nasıl çıkmış kız maşallah
canım lansolin doğumdan sonra meme başı kremi cnm bildiğim emzirirken malesef ilk zamanlar bebek zor tuttuğundan ve yanlış tuttuğundan meme uçları yara oluyoo alışana kadar o yarayı direk yokediyoo ve emzirmeye zararı yok yani sürüp direk emzirebiliyosun başka bi ürünü yok die biliyorum o markanın ama belkide ben yanılıyorum

benimde az çıktı yaaa acab bizim göbüşlerimiz büyükmü olacak dersin...:44:
hehehhe kızlar daha şimdiden bebekle pek bağlantı kurmayın derim ben bende de başladı çıkmaya ama dengesiz yemekten die düşünüyorum zira göbek ve kilo alımı 4. aydan sonra patlama yapıyoo..:))))
kızlar ben bayramda kilo aldım
al benden de o kadar cnm bayramda hiç durmadı ki ağzım bulantı da bitti paso yedim valla
sana da geçmiş olsun cnm yaa bende benimkini erkek gibi hissediyorum nedense hakkımızda hayırlısı artık....
CANIM
kız olursa IŞIK NAZ
erkek olursa ÇINAR

ama babacık pek Çınar dan yana değil şimdi bi dizide varmışmış da ondan mı koydun derlermiş ama benim taaa bekarken bile aklımda olan isimdi

erkekse bende çınar istiyorum hem severim hemde kzıım var defne adı ona çok uyar die çınar babamız şimdilik belki dioo bakalım ikna edebilirsem tabii ki kızı hiç düşünmedim cnm babası defnede maya istiyoduu bi ihtimal onu isteyebilir gene

CANIM
kız olursa IŞIK NAZ
erkek olursa ÇINAR

ama babacık pek Çınar dan yana değil şimdi bi dizide varmışmış da ondan mı koydun derlermiş ama benim taaa bekarken bile aklımda olan isimdi

benimde erkek olursa çınar çok sevdik bu ismi...

kız olusa eski isim koyucam ben zeynep istiyorum...

ayy 100 sayfa eklenmiş en son girdiğimden bu yana, önce bayramınızı kutlayayım sonra peyderpey okurum.. hepimizin bebeğimiz olmdan geçirdiği son bayram olsun inşallah, önümüzdeki sene hepimiz bebeğimizle el öpmeye gidelim inşallah :)

ben 3 ayın sonuna geliyorum ama hala mide bulantısı çekiyorum, öksürürken bile kusma reflesi oluyor. çok şükür diğer skıntılar hep azaldı. göbeğim de ayva göbeği gibi oldu artık :)

kızlar benim cnm mango istedi şu rubetin verdiği siteye bakınca tadınıda iyi bilirim çok istedim ama stokta yokmuş tühh keşke bakmasaydım...:26:

Evettt bugünün şanslı anaları Denizinkızı , Sunflower ve Olipssss dönmedinizmii hatunlarr merak ediyorummm ......

solstice; amaaaaaaaan kız karıştırmışım bi yandan hapşur tıksır anca lierac dı kremin adı

evet tatlım defne ye de güzel olur kimbilir bakalımm doğuma kadar neler değişecekkk ama ben verdiğim karardan dönmek istemiyorum dede ismi falan da koymak istemiyorum ....hem soyadlarını babalar veriyo isim hakkı bizde değil mi ?

benimde erkek olursa çınar çok sevdik bu ismi...

kız olusa eski isim koyucam ben zeynep istiyorum...

çınarda güzel zeynepte .... bakalım hangimize ne kısmet olacak tatlımm

solstice; amaaaaaaaan kız karıştırmışım bi yandan hapşur tıksır anca lierac dı kremin adı

haa Lierac kremi övüyorlar baya organikmiş...bende sordum eczanede vardı 70 TL diğer ay alıcam şimdilik badem yağı,zeytinyağı,vazelin kullanıyorum...:26:

ama benim cnm mango isityor çokkkkkkkkkkkkkk görmeseydim keşke nette yok offfffffffffffffff:26:

Evettt bugünün şanslı anaları Denizinkızı , Sunflower ve Olipssss dönmedinizmii hatunlarr merak ediyorummm ......

biz geldikkkgayet iyi dedi doktor,sorun yokkalp atışını gördük yalnız duymadık,onun için ayrı cihaz varmış.Bazı tahliller istedi yaptırıp tekrar gideceğiz mutluyuz,herkes ii haberlerle gelir inş.şimdi işe gitme vakti,50 tane çocuk beni bekler:)

haa Lierac kremi övüyorlar baya organikmiş...bende sordum eczanede vardı 70 TL diğer ay alıcam şimdilik badem yağı,zeytinyağı,vazelin kullanıyorum...:26:

cnm valla vücudun müsaitse çatlağa yani annnende ablanda falan varsa hiçbişey etki etmiyoo çatlıyosun ama ben genede zeytinyağı ve bebe yağını tavsiye ederim en azından gerilmesini engelliyo cildin...

hadi gözün aydın tatlımmm sırada diğer annelerin güzel haberlerinde inşallah.....

oyyy ne güzelll cnm hadi bakalımm bende haftaya yaptırcam tahlillerimii ..

cnm valla vücudun müsaitse çatlağa yani annnende ablanda falan varsa hiçbişey etki etmiyoo çatlıyosun ama ben genede zeytinyağı ve bebe yağını tavsiye ederim en azından gerilmesini engelliyo cildin...

kreme para verme mi diyosun yani....

ebebyağınıda kullanıyorum evet ben 3 haftadır başladım annemde yokmuş ama annem balık etlidi ben zayıfım....:26:

bende bebe yağına başladım inanılmaz rahatlattı beni.dalinin aldım aloa veralımıymış neymiş.

ben 3 ayın sonuna geliyorum ama hala mide bulantısı çekiyorum, öksürürken bile kusma reflesi oluyor. çok şükür diğer skıntılar hep azaldı. göbeğim de ayva göbeği gibi oldu artık :)

ben hiçbir kokuya dayanamıyorum yaa
sabah minibüste yanımda oturan ve parfüm şişesine düşmüş kadının üzerine çıkartma yapacaktım neredeyse
krem falan süremiyorum.. öksürsem öğğğlemeye başlıyorum
4 gün önce çok rahattım halbuki birden bıçakla keser gibi başladı bulantı

kreme para verme mi diyosun yani....

ebebyağınıda kullanıyorum evet ben 3 haftadır başladım annemde yokmuş ama annem balık etlidi ben zayıfım....:26:
yok cnm öyle demedimm tabiiki almak istiyosan al ama çok fazla umut bağlama die dedimm olsun zayıf kilolu farketmezz ırsii büyük ihtimal cnm annende yoksa sende de çok olmaz ....aşırı kilo almazsan şöylwe 30 kilolar falan hiç olmaz...ama sen gene cildini rahatlatmak adına mutlaka bişeyler kullan çünkü şu aydan itibaren accık accık kaşınmaya başlıcak göbişlerr
bende bebe yağına başladım inanılmaz rahatlattı beni.dalinin aldım aloa veralımıymış neymiş.

bende jonshon kullanıyorum cnm kızımın dalini var dediğin olmadı arada ona da salça olurum artıkın

ayyy darısı bize olsun pazartesi inşallahhhh

Gözün aydın canım. // hep böyle iyi haberlerle gelelim hepimiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…