geçmiş olsun tatlım yaaa işte kuzular hasta olunca çok fenaaa nie geçmedi acaba ki burda da 4 gün falan veriyolarr antibiyotik tarzı ilaçları cnm geçmiş olsun tekrardan defnoş kuzusunaa....cok yorgunuuum
ama daha yemek yapmadimpataes yemegi yapicam en kolayi
hastaneden geldik kizimin orta kulk iltihabi gecmemis daha
burda bir ilk yasiyarak 7 gunluk ilac aldim max. 3 gunluk veriyorlar cunku
ins bunlar bitince duzelir.
ne illet bir hastalikmis yapisti kaldi
günaydııınnnn. çok hastayım ben yaaaaaaaaaaa
geçmiş olsun kızlarrr yaaa aman daha bi dikkat kendinizeee ilaçda alamıyoruz malumm...:26:kızlar günaydınnnacayip gribim yaaaa ağız burun :2::2: nane limın içiyorum taze meyve suları falan en iyisi.ilaçta içemiyoruz ki
canım lansolin doğumdan sonra meme başı kremi cnm bildiğim emzirirken malesef ilk zamanlar bebek zor tuttuğundan ve yanlış tuttuğundan meme uçları yara oluyoo alışana kadar o yarayı direk yokediyoo ve emzirmeye zararı yok yani sürüp direk emzirebiliyosun başka bi ürünü yok die biliyorum o markanın ama belkide ben yanılıyorumbi krem kullanmıştı arkadaşlar lansolin mi neydi öle bişey işe yaradıgını söleyenler vardı
amaaan nasıl çıkmış kız maşallah
hehehhe kızlar daha şimdiden bebekle pek bağlantı kurmayın derim ben bende de başladı çıkmaya ama dengesiz yemekten die düşünüyorum zira göbek ve kilo alımı 4. aydan sonra patlama yapıyoo..:))))benimde az çıktı yaaa acab bizim göbüşlerimiz büyükmü olacak dersin...:44:
al benden de o kadar cnm bayramda hiç durmadı ki ağzım bulantı da bitti paso yedim vallakızlar ben bayramda kilo aldım
sana da geçmiş olsun cnm yaa bende benimkini erkek gibi hissediyorum nedense hakkımızda hayırlısı artık....Günaydın anneler, nasılsınız? Geç de olsa Bayramınızı kutluyorum. // Ben üşüttüm bu arada. Sesim kısıldı falan. Ama doktora da gitmedim bayramdan dolayı, bugün de daha iyiyim. // Ya ben bu gece rüyamda bebişimi gördüm ))) Erkekti cinsiyeti. ama hiç farketmez ya. Nasılsa biz erkek ismi de, kız ismi de hazırladık ))
CANIM
kız olursa IŞIK NAZ
erkek olursa ÇINAR
ama babacık pek Çınar dan yana değil şimdi bi dizide varmışmış da ondan mı koydun derlermiş ama benim taaa bekarken bile aklımda olan isimdi
CANIM
kız olursa IŞIK NAZ
erkek olursa ÇINAR
ama babacık pek Çınar dan yana değil şimdi bi dizide varmışmış da ondan mı koydun derlermiş ama benim taaa bekarken bile aklımda olan isimdi
erkekse bende çınar istiyorum hem severim hemde kzıım var defne adı ona çok uyar die çınar babamız şimdilik belki dioo bakalım ikna edebilirsem tabii ki kızı hiç düşünmedim cnm babası defnede maya istiyoduu bi ihtimal onu isteyebilir gene
benimde erkek olursa çınar çok sevdik bu ismi...
kız olusa eski isim koyucam ben zeynep istiyorum...
solstice; amaaaaaaaan kız karıştırmışım bi yandan hapşur tıksır anca lierac dı kremin adı
Evettt bugünün şanslı anaları Denizinkızı , Sunflower ve Olipssss dönmedinizmii hatunlarr merak ediyorummm ......
haa Lierac kremi övüyorlar baya organikmiş...bende sordum eczanede vardı 70 TL diğer ay alıcam şimdilik badem yağı,zeytinyağı,vazelin kullanıyorum...:26:
biz geldikkk gayet iyi dedi doktor,sorun yok kalp atışını gördük yalnız duymadık,onun için ayrı cihaz varmış.Bazı tahliller istedi yaptırıp tekrar gideceğiz mutluyuz,herkes ii haberlerle gelir inş. şimdi işe gitme vakti,50 tane çocuk beni bekler:)
biz geldikkk gayet iyi dedi doktor,sorun yok kalp atışını gördük yalnız duymadık,onun için ayrı cihaz varmış.Bazı tahliller istedi yaptırıp tekrar gideceğiz mutluyuz,herkes ii haberlerle gelir inş. şimdi işe gitme vakti,50 tane çocuk beni bekler:)
cnm valla vücudun müsaitse çatlağa yani annnende ablanda falan varsa hiçbişey etki etmiyoo çatlıyosun ama ben genede zeytinyağı ve bebe yağını tavsiye ederim en azından gerilmesini engelliyo cildin...
cnm valla vücudun müsaitse çatlağa yani annnende ablanda falan varsa hiçbişey etki etmiyoo çatlıyosun ama ben genede zeytinyağı ve bebe yağını tavsiye ederim en azından gerilmesini engelliyo cildin...
ben 3 ayın sonuna geliyorum ama hala mide bulantısı çekiyorum, öksürürken bile kusma reflesi oluyor. çok şükür diğer skıntılar hep azaldı. göbeğim de ayva göbeği gibi oldu artık :)
yok cnm öyle demedimm tabiiki almak istiyosan al ama çok fazla umut bağlama die dedimm olsun zayıf kilolu farketmezz ırsii büyük ihtimal cnm annende yoksa sende de çok olmaz ....aşırı kilo almazsan şöylwe 30 kilolar falan hiç olmaz...ama sen gene cildini rahatlatmak adına mutlaka bişeyler kullan çünkü şu aydan itibaren accık accık kaşınmaya başlıcak göbişlerrkreme para verme mi diyosun yani....
ebebyağınıda kullanıyorum evet ben 3 haftadır başladım annemde yokmuş ama annem balık etlidi ben zayıfım....:26:
bende bebe yağına başladım inanılmaz rahatlattı beni.dalinin aldım aloa veralımıymış neymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?