- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
evet tatlım defne ye de güzel olur kimbilir bakalımm doğuma kadar neler değişecekkk ama ben verdiğim karardan dönmek istemiyorum dede ismi falan da koymak istemiyorum ....hem soyadlarını babalar veriyo isim hakkı bizde değil mi ?
çınarda güzel zeynepte .... bakalım hangimize ne kısmet olacak tatlımm
ne guzel bir yaklasim ya :) hakikaten soyadi onlardan oluyor isimde bizden olsun bari:)
bende ruzgar a takildim , ama babamiz isimleri hazirlamis metehan yada mete kagan kizada gokce bende beyzayi sevdim ruyamdada gormustum o ismi:)
kızlar kaç gündür geçmiştekileri okumaktan son dakika yorumlara yetişemiyorumben hiç bi şekilde kırmızı et ve tavuk yiyemiyorum çok pis kokuyo bana, bayramda üstüne tuz biber oldu kan kokusu yığınla ett iyice midem bulandı etten. sadece balık yiyebiliyorum. onun yerine ne geçerki yeşil mercimek diye duymuştum ama nekadr doğru bilemiyorum
bideee ben mikrodalga fırını çok kullanıyorum bebişe zararı olurmu acaba
aynı durumdayız melinam
Hata konuşmak gibi olmasın da bayram tam bir işkenceydi bana
öğğ böğğğ leyerek geçirdim
yeşil mercimek iyi bir protein kaynağı ama b vitamininden yoksun
dolayısıyla bir şekilde özellikle de kırmızı et tüketmemiz gerekiyor
mikrodalga çalışırken sakınn yakınında bulunma
onun dışında bir sakıncası var mı bilmem
gökçe güzel isim
babamız dede ismi koyalım diyo iki erkek olursa biri onun babasının biri benim babamın ismi olacakmış
bense çoktaaannn hazırladım isimleri
2 erkek olursa eymen-emin
2 kız olursa elif-zeynep
bir kız bir erkek olursa eymen-elif
hamilelikten önce gayet yiyodum herşeyi ama artık görmeye dayanamıyorum eti haftaya doktora gidince soriyim bi bakalım doktor ne önercek
ne guzel bir yaklasim ya :) hakikaten soyadi onlardan oluyor isimde bizden olsun bari:)
bende ruzgar a takildim , ama babamiz isimleri hazirlamis metehan yada mete kagan kizada gokce bende beyzayi sevdim ruyamdada gormustum o ismi:)
mete kağan daha hoşuma gitti benim en azından ayrı ayrıı....gökçeyi bende çok severimm beyza da güzell ama söylenişi biraz zor gibi sanki....katılıyorumm o konuda ama kızıma ben isim koydum ve bu oğlansa gene biraz müsadem olurda kızsa hiç umudum yok gibi direk babası koycak....ne guzel bir yaklasim ya :) hakikaten soyadi onlardan oluyor isimde bizden olsun bari:)
gökçe güzel isim
babamız dede ismi koyalım diyo iki erkek olursa biri onun babasının biri benim babamın ismi olacakmış
2 kız olursa elif-zeynep
eti cok severim helede cevirme yada izgarasini agzimin suyu akti valla yanindada yesil domates tursusu
ahdim var Turkiyeye donunce alicam bir bidon yesil domates tursusu tek basima yicem kimseye vermicem(
tatlım normalde sat a göre yapıyorlar yaa dr un sana 6 haftalık demişse o doğrudur zira bana da öyle dedi geç döllenmedir tatlımm o yüzdennn
Zumrut sen isim dusundun mu hic?
Defneye uygun birsey var mi mesela aklinda???
hmmm..
kızlar bana dua edin doktora gidicem şimdi.. bide bayramdan önce testler yaptırmıştı yarısı çıktı temiz ,
yarısı bayramdan sonraya demişlerdi..
ultrasona da girecem bakalım ne alemde yavrum..
ne olur dua edin.. dr umda pek bi teferruatçı
ayyyy iletmemmmiiiiii.. sağol canım beniminş. güzel haberlerle dönersin canım.Testlerinin sonucu da eminim temiz çıkar.Ha bu arada bebişini ultrasonda görürüsen öpücüklerimizi ilet teyzelerinden
banada senin 2 oglun olucak gibi geliyor bu arada e harfiyle olmus erkek isimleri bugun ediz i duydum cok hosuma gitti ediz eymen guzel olur :) yada ediz emir:)gökçe güzel isim
2 kız olursa elif-zeynep
ilki iki isim oldu canim oda guzel ama bazisi ilkini kullaniyor bazisi 2. yi ne biliyim karisik oluyor sankitatlım rüzgar benim de aklımdan geçmedi değil geçen de bi tanıdık koymuştu hatta üç isim vardı arda çınar rüzgar en son rüzgarda karar kılmışlardı...güzel isim bence de ....metehan ve mete kağandan daha güzelllllll ağırlığını koy tatlım karnımızda taşıyan biziz yada iki isim koyun biz onu da düşünüyoruzzz..
ben de etin ızgarasını severim. // kızartma falan yemeyin diyolar, haşlayın diyolar da ben öyle yiyemiyorum (( // benim de özlediğim meyve v.s var, onlar da Türkiyede yok malesef...
hmmm..
kızlar bana dua edin doktora gidicem şimdi.. bide bayramdan önce testler yaptırmıştı yarısı çıktı temiz ,
hmmm..
ben de isim düşündüm ve çok beğendiğim iki ismi kocişkoya aşılamaya çalışıyorum.Daha doğrusu alışması için eşime diyorum ki hadi kocacım oğlumuzu kızımızı çağır da gelsin diyorum mesela, erkek Eymen, kız Eslem.Oğlum Eymen hadi gel yavrum ya da kızım Eslem hadi gel bebeğim falan şeklinde.Biraz komik oluyo ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?