2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne guzel bir yaklasim ya :) hakikaten soyadi onlardan oluyor isimde bizden olsun bari:)
bende ruzgar a takildim , ama babamiz isimleri hazirlamis metehan yada mete kagan kizada gokce bende beyzayi sevdim ruyamdada gormustum o ismi:)

ne guzel bir yaklasim ya :) hakikaten soyadi onlardan oluyor isimde bizden olsun bari:)
bende ruzgar a takildim , ama babamiz isimleri hazirlamis metehan yada mete kagan kizada gokce bende beyzayi sevdim ruyamdada gormustum o ismi:)

gökçe güzel isim

babamız dede ismi koyalım diyo iki erkek olursa biri onun babasının biri benim babamın ismi olacakmış
bense çoktaaannn hazırladım isimleri

2 erkek olursa eymen-emin
2 kız olursa elif-zeynep
bir kız bir erkek olursa eymen-elif

kızlar kaç gündür geçmiştekileri okumaktan son dakika yorumlara yetişemiyorum ben hiç bi şekilde kırmızı et ve tavuk yiyemiyorum çok pis kokuyo bana, bayramda üstüne tuz biber oldu kan kokusu yığınla ett iyice midem bulandı etten. sadece balık yiyebiliyorum. onun yerine ne geçerki yeşil mercimek diye duymuştum ama nekadr doğru bilemiyorum
bideee ben mikrodalga fırını çok kullanıyorum bebişe zararı olurmu acaba

aynı durumdayız melinam
Hata konuşmak gibi olmasın da bayram tam bir işkenceydi bana
öğğ böğğğ leyerek geçirdim

yeşil mercimek iyi bir protein kaynağı ama b vitamininden yoksun
dolayısıyla bir şekilde özellikle de kırmızı et tüketmemiz gerekiyor

mikrodalga çalışırken sakınn yakınında bulunma
onun dışında bir sakıncası var mı bilmem

hamilelikten önce gayet yiyodum herşeyi ama artık görmeye dayanamıyorum eti haftaya doktora gidince soriyim bi bakalım doktor ne önercek

eymenin anlami neymis canim?
birde babalarin ismi ne merak ettim:)?
eymeni cok duyuyorum cok koyuyorlar sevilen bir isim

hamilelikten önce gayet yiyodum herşeyi ama artık görmeye dayanamıyorum eti haftaya doktora gidince soriyim bi bakalım doktor ne önercek

eti cok severim helede cevirme yada izgarasini agzimin suyu akti valla yanindada yesil domates tursusu
ahdim var Turkiyeye donunce alicam bir bidon yesil domates tursusu tek basima yicem kimseye vermicem (

Son düzenleme:

tatlım rüzgar benim de aklımdan geçmedi değil geçen de bi tanıdık koymuştu hatta üç isim vardı arda çınar rüzgar en son rüzgarda karar kılmışlardı...güzel isim bence de ....metehan ve mete kağandan daha güzelllllll ağırlığını koy tatlım karnımızda taşıyan biziz yada iki isim koyun biz onu da düşünüyoruzzz..

mete kağan daha hoşuma gitti benim en azından ayrı ayrıı....gökçeyi bende çok severimm beyza da güzell ama söylenişi biraz zor gibi sanki....katılıyorumm o konuda ama kızıma ben isim koydum ve bu oğlansa gene biraz müsadem olurda kızsa hiç umudum yok gibi direk babası koycak....

eymeni çok severim bende oğlum olsaydı defnede düşünürdüm ama şimdi en yakın komşumun oğlu eymen elifi de severim ama eşim asla demiştii zeynepde çok güzel ama çok zeynep var akrabalardan ama bence senin 2 kızın olcak ...o yüzden eşin baba isimlerini unutsun derim..:)))son dakkada annelerin isimleri demese barii o zmnda

Zeynepler cok yaramaz olurmus bu arada demeden gecemicem :)
iyice icime sinen bir isim olursa celerim esimin aklini :)
gerci onunda corbada tuzu bulunsun istiyorum
kizimda Asli dedi o bende cift olsun Asli Berra koyalim dedim istemedi Defneyi begendirdim tabi :)
iyikide koymusum cok guzel bir isim :)

eti cok severim helede cevirme yada izgarasini agzimin suyu akti valla yanindada yesil domates tursusu
ahdim var Turkiyeye donunce alicam bir bidon yesil domates tursusu tek basima yicem kimseye vermicem (

ben de etin ızgarasını severim. // kızartma falan yemeyin diyolar, haşlayın diyolar da ben öyle yiyemiyorum (( // benim de özlediğim meyve v.s var, onlar da Türkiyede yok malesef...

tatlım normalde sat a göre yapıyorlar yaa dr un sana 6 haftalık demişse o doğrudur zira bana da öyle dedi geç döllenmedir tatlımm o yüzdennn

hmmm..

kızlar bana dua edin doktora gidicem şimdi.. bide bayramdan önce testler yaptırmıştı yarısı çıktı temiz ,
yarısı bayramdan sonraya demişlerdi..

ultrasona da girecem bakalım ne alemde yavrum..

ne olur dua edin.. dr umda pek bi teferruatçı

ben de isim düşündüm ve çok beğendiğim iki ismi kocişkoya aşılamaya çalışıyorum.Daha doğrusu alışması için eşime diyorum ki hadi kocacım oğlumuzu kızımızı çağır da gelsin diyorum mesela, erkek Eymen, kız Eslem.Oğlum Eymen hadi gel yavrum ya da kızım Eslem hadi gel bebeğim falan şeklinde.Biraz komik oluyo ama:)

Zumrut sen isim dusundun mu hic?
Defneye uygun birsey var mi mesela aklinda???

cnm oğlansa çınar istiyorum ben hem severim hem defneye uygun diee...eşim bi ara poyraz seviyodu ama erkekse daha bi kolay ikna ederim die düşünüyorum sankii çınara yarı sıcak bakıyoo kızsa işte sorun bizde çünküü hiç karışmıcan ben koycam dioo..o kız istediğindenn defnede çok maya istiyoduu büyük ihtimal hala onu düşünüyoo ...defnede beni çok serbest bırakmıştı ilk die bunda son dakka golü yemem inşallahh cnm...kızsa ben deren isterim ama geçen dedim asla demiştii....

inş. güzel haberlerle dönersin canım.Testlerinin sonucu da eminim temiz çıkar.Ha bu arada bebişini ultrasonda görürüsen öpücüklerimizi ilet teyzelerinden

banada senin 2 oglun olucak gibi geliyor bu arada e harfiyle olmus erkek isimleri bugun ediz i duydum cok hosuma gitti ediz eymen guzel olur :) yada ediz emir:)
ilki iki isim oldu canim oda guzel ama bazisi ilkini kullaniyor bazisi 2. yi ne biliyim karisik oluyor sanki
ben babasi defne diyoruz suan burda kresteki hocalari filanda ama Tr dekiler Asli diyor ikiside cok guzel isim ama karisiyor iste
ben de etin ızgarasını severim. // kızartma falan yemeyin diyolar, haşlayın diyolar da ben öyle yiyemiyorum (( // benim de özlediğim meyve v.s var, onlar da Türkiyede yok malesef...

fff ya kuzu cevirme olsada dalsam ustune resmen gozumun onunde ya icinede pilav koyuyorlar ya ooff ya offf avcumu yalayayim baride biryerim sismesin

Canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. Dualarımız seninle.

hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım

bizde şimdilik çilek diyoruzzz herkes mercimek fasulye falan diyo yaa bizde de çileeeekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…